Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Ali od svih mi se najvise svidja ovaj sa trojkom, ona ja i moj decko, a ko bi koga tu ..... ne zna se:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
To je rizično jer može da joj se dopadne.
Korisnikov avatar
By Mars
Ozbiljno ti kažem.

Dakle: ili priča o impotenciji ILI o seksualnom ekstremizmu, nekog tipa.
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by .L O S T
Ali od svih mi se najvise svidja ovaj sa trojkom, ona ja i moj decko, a ko bi koga tu ..... ne zna se:lol:
u 2 can do her nails :p

elem u vezi si i zakleo se na monogamiju i ne zelis da pogledas drugo zensko a kamo li sa dotaknesh...kurcem tj.

ako pta zasto je nije do sada videla/upoznala - radi u inostranstvu.
Korisnikov avatar
By dacha.evil
Cekaj, a zasto neces da joj se autujes? Zar nije tako najednostavnije...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja bih je pogledala ocima punih miline, izgovorila njeno ime, i pocela da odmahujem glavom.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
jao kao deca ste..lepo joj reci da ne zelis da se seksas sa njom, i prestani tako cesto da se vidjas sa njom jer joj tako dajes do znanja da te interesuje...
Korisnikov avatar
By m..
Nemoj joj se outovati. ja sam imala tog kretena na faxu koji je bio uporan, onda sam mu rekla da trazim ribu, od tad kad me vidi urla "lezbejka!". pritom uopste nije neki frajer. boze zasto?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by m..
ja sam imala tog kretena na faxu koji je bio uporan, onda sam mu rekla da trazim ribu, od tad kad me vidi urla "lezbejka!".
Vec je zamisljam kako upire prstom u njega i iz sveg glasa vristi: "PEDER!!!!" na sred ulice, a zblanuta masa zvera u njega.
Korisnikov avatar
By Mars
Zato što nije kao .... kako se zove ovaj glumac??

''
Korisnikov avatar
By Dina
Ja jos nisam srela te osobe koje "su imale svakog koga su zelele", to procitam samo ovde kad se gayu nabacuje neka zena. U mom iskustvu - svako se nekome svidja a nekom ne. Tako da osobi koja nam se ne svidja bez obzira da li je svidjanje u oblasti moguceg ili nemoguceg mislim da samo treba staviti do znanja da nam se ne svidja, ne vidim potrebu za licnim ispovestima oko razloga toga. Ako je i dalje nasrtljiva - prestanak komunikacije i gotovo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali vidiš da valjda rade zajedno...pominju se neka 5 dana nedeljno intenzivnog kontakta.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa i to ne znaci da moraju da razgovaraju privatno, ako je nerazumna, razgovor moze da se svede samo na onaj poslovni i neophodni...
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ne znači, ali nekom ko lakše pada u paniku može da bude izvor konstantnog stresa.
Korisnikov avatar
By Dina
Svakako posao je stres sam po sebi... bar vecina poslova, mozda ima i onih lepih i nestresnih... ali bar ja tu najlakse postignem distancu sa ljudima - tu sam zato sto moram, zbog para :pare: a vecinu tih ljudi ne bih izabrala ni za poznanike a kamoli za prijatelje u zivotu van posla...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Nemoguce je smanjiti vreme koje provodimo zajedno, mi moramo biti na udaljenosti pola metra:chestram:
A outovati se necu jer........ to je greska koju bih skupo platio, zeni je bolje reci bilo sta nego to...... prosao bih mnogo gore od M..... ah ta zenska psiha

No posto sam od jutros ne bas lepe volje povescu razgovor danas sa njom, da joj pojasnim neke stvari...pa kako bude:saksofon:

@ Dina ispravka: moze da ima svakog (str8) muskarca kog pozeli:discofever:
Korisnikov avatar
By Mars
Impotencija, ne zaboravi!

Raspričaće i ostalim ženama i ostaviće te na miru!

:right:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by .L O S T
...

@ Dina ispravka: moze da ima svakog (str8) muskarca kog pozeli:discofever:
Ali ne moze sigurno, mozda joj se dopadas pa se trudila da ostavi takav utisak na tebe. Ali kad pogledas realno - ljudi imaju razlicite ukuse, i fizicki i psihicki... Postoji li ijedan muskarac koji se dopada svim gayevima i koji sve moze da ih ima?
Korisnikov avatar
By Mars
Ne svima. Samo onima koji me znaju.

:D
Korisnikov avatar
By Dina
Hehe ma znam, mada mislim da je dobro biti siguran u sebe :)

Ja isto kad mi se neko dopada nastojim da ga ubedim da sam ja fatalna, zivotni propust ce mu biti ako se ja ne nadjem u tom zivotu ;)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Dinice, ne zelim da tema ode u off, ali moram ti samo reci da smanjis druzenje sa tetkama i povecas sa str8 muskarcima (ne borderline, vec zaista str8) pa ces razumeti da sve to sa istinskim dopadanjem...... nema mnogo veze:nazdravlje:
:dina:
Korisnikov avatar
By Dina
Lost,
hvala na savetu... no meni najcesce strejt muskarci nisu interesantni za druzenje, ali dovoljno ih ipak znam da mogu da ih komentarisem... mislim svuda su oko nas.
Korisnikov avatar
By Winter
pozovi je na kafu, povedi dinu i predstavi je kao svoju buducu zenu..problem resen.....:mag:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

Ali ja sam vec udata, mogu da igram samo ljubavnicu... ;)
Korisnikov avatar
By blabla54380
kako god, uglavnom zenama je lakse (kao i u svemu, osim u placanju rata i poradjanju :smeh: )

zena uvek moze da se izvadi na opsteprihvacene razloge-probleme muskaraca. dok za muskarce nema opravdanja, osim da su pederi :(

:smeh:
Korisnikov avatar
By .L O S T
zaista vise necu da boravim u drustvu str8 riba.
sanse nema:durenje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!