Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Samo 1

Žao mi je, ali ako nema iskre u prvom momentu (ne mislim u prvih 15 min) od toga slaba vajda. Meni ako se ne odseku noge kad ga vidim, to je kurton u najavi. Ne bežim od mogućnosti da, iako taj prvi momenat izostane, kasnije ne ukapiram da bi to možda bilo to, ali, iskreno, ja kao da se tripujem, kenjam, ubeđujem sebe...to sve može da bude, ali čim ja upoznam nekoga zbog koga klecam, ode sve u vetar. Još je crnje ako se suprotna strana primi, onda se ja osećam kao govno.

Ne kažem da se takve situacije dešavaju često, naprotiv, ali ja još uvek čekam. I ne znam da li ću dočekati, ali meni ništa ne znači da ja pošto-poto budem sa bilo kim.

Možda sam se malo udaljio od teme... :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisi, tako i ja razmisljam...bas mi je drago sto si odg. :)

nismo dzabe vencaTi :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by IriS
heh. dešavali su mi se dejtovi sa ovima iz "druge kategorije" i uglavnom se sve završavalo vrlo brzo.

a probala sam čak dejtove i sa ovima iz treće kategorije, čisto zbog predrasuda... neke su uspeli da razbiju, ali se uvek ispostavljalo da me moja ljubljena intuicija nije prevarila. (to se odnosi na antipatičnost, jer ako mi je neko antipatičan od starta, iz nepoznatih razloga, čak nevezano ni za izgled, onda je to znak da mi intuicija nešto pokušava kazati. nikad me nije prevarila, ljubljena moja :love: ). ali ja sam bila nevaljala, pa sam je proveravala, jer joj nisam verovala u potpunosti. sada smo sjedinjene. :yes:

prva kategorija je, ipak, prva kategorija. a divno je što se svakom od nas taj pojam "prva kategorija" dobrano razlikuje. :D
E, a ja se secam jako simpaticnog opisa tvog susreta sa sadasnjom zenom, cini mi se da je u postu -sta ne zelite da cujete na prvom dejtu :lol: Koliko se secam, prvi utisak (il minut) nije bio perfektan :D A vish kako je ispalo :)

Sto se tice kategorija...hmmmmm....

Desavala mi se i prva i druga kategorija. I u principu, jednako sam se na kraju zaljubljivala i lozila, tipa druga predje u prvu-mislim, cim ja nastavim da se vidjam, znaci da ima potencijala za prvu.
Tjest, mozda je druga bila prva od pocetka, nego je trebalo zagrebati po povrsini. Govorim o drugoj ("kategoriji")koja me zainteresovala dovoljno za dalje.

Uh...ne volim te kategorije...Ali jeste istina da sam na neke osobe pala cim sam ih videla-a na neke tek kad sam ih osetila.

I mislim da su oba tipa potpuno super i jednaka, na svoj nacin :)

Cek.....(sto volim kada razmisljam dok pisem post)....ma nije tako. I druga kategorija je morala da napravi neki fizicki gest koji bi me, da prostite, napalio. Moraju da mi prorade leptirici.

Ja zapravo pricam o tome da li me nalozi posle minut ili posle pola cuke :lol:
By RuznaGlupaZla
Meni su sve iste dok ne osjetim da me nešto specifično privlači ka nekoj djevojci (ne znam tačno ni šta, ni kako, ni zašto)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Meni su sve iste dok ne osjetim da me nešto specifično privlači ka nekoj djevojci (ne znam tačno ni šta, ni kako, ni zašto)
:up:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Hys.
E, a ja se secam jako simpaticnog opisa tvog susreta sa sadasnjom zenom, cini mi se da je u postu -sta ne zelite da cujete na prvom dejtu :lol: Koliko se secam, prvi utisak (il minut) nije bio perfektan :D A vish kako je ispalo :)
eee, ali tu sam slušala intuiciju. a taj prvi utisak, koji nije valjao, je bio moj snobizam. :lol:

to je u tvojoj temi: dejtovi iz "verovali ili ne" :)
Korisnikov avatar
By Hys.
e, pa i mislila sam, al' znam da me je neka tema na estrogenu inspirisala za to, pa reko da nije tamo :hmm:

A intuiciju i ja uvek slusam :up: Cak i kad je ne slusam, cujem kako mi kaze "i told you so, you horny fuck!" :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja imam slicne kategorije, ali se one odnose na ljude koje poznajem dovoljno dobro.
Znaci, prvo moram da provedem vise od jedne kafe ili izlaska sa nekom osobom pa da je mogu tutnuti u kategoriju. U protivnom, kategorija je 'ne poznajem dovoljno'.

1. kategorija: neko ko mi se bas svidja, osecam leptrice u stomaku, prija mi u svakom pogledu i motivise na akciju.
2. kategorija: dopada mi se, ali nema preteranog uzbudjenja, ne pravim budalu od sebe i ne crvenim u njenom/njegovom drustvu.
3. kategorija: su tzv. 'potencijalno podobni'. Radi se o ljudima kojima mozda dam sansu da se ubace u prvu ili drugu kategoriju, ili u cetvrtu.
4. kategorija: nisam zainteresovana

E, sad, ispostavilo se da sam najbolje funkcionisala sa ljudima iz druge kategorije, iako veze nisu bile nabijene emocijama i strascu, ali su bile kvalitetne i dovoljno zrele da se ne pokoljemo nakon raskida. Nekako se sa njima ponasam najracionalnije, najodraslije.
Najlosija kategorija je ipak trojka, jer mislim da je bolje i lakse odmah reci sta ti ne odgovara, nego 'davati sansu', koja po pravilu ostane neiskorisecna (ili iskoriscena pogresno)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..pa recimo da imam isti problem trenutno ,da se vidjam sa nekim ko me intrigira,ko me lozi emotivno,ali fizicki kako kad...ie jbm ga ne znam ni sama...nastavljam to pa sta bude...:drama:
By J...
Originally posted by Azdaja

kod mene u "glavi" postoje 3 kategorije:

1. one zbog kojih poludim u roku od - odmaH
2. one sa kojima mogu biti, tj ili mi se na neki nacin svidi ili ne...
3. ne bi nikad...

Slazem se za kategorije. Kod mene u obzir dolazi samo prva kategorija, nekako nemam volje za preispitivanje ovih iz druge.
Korisnikov avatar
By Azdaja
od danas imam samo 1 kategoriju...i to prvu, ostale me ne zanimaju...:nedruzeljubiva:
Korisnikov avatar
By zozefin st
vec neko vreme nisam u vezi, nadam se da necu morati da spustam kriterijum,

:drzim se josh:

:dude:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
1. one zbog kojih poludim u roku od - odmaH
2. one sa kojima mogu biti, tj ili mi se na neki nacin svidi ili ne...
3. ne bi nikad...

jedan beše iz keca.
ostalo sve iz 3, i to tek sad vidim.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Kod mene u glavi nema tih kategorija tipa: poludim odmah, onako-ovako, nikad...i sl.

Sad kad malo razmislim, to i nisu kategorije (kod mene) vec jednostavno s nekim ili osetim to nesto i zelju da to bude nesto vise ili ne osetim. Ne kazem da je to nesto sto se desi odmah na prvu loptu, vec generalno.
Nije bitno da li je bio jedan dejt ili ne znam ni ja koliko, s nekim zelis da budes a s ne kim ne i to je to.

Veze u koje ljudi udju cisto da bi mogli da kazu da su vezi su smesne i glupe. I nisu veze. To je samo 'lep' nacin da te iste osobe imaju redovan sex a ne osecaju neku grizu savest jer su navodno u vezama i to tako treba da bude. Ili sta vec sebi govore, ne trudim se da takve stvari razumem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!