Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Šta je starije veza ili seks?

Veza
7
20%
Seks
14
40%
Baš me briga
8
23%
Znam, ali neću da odgovorim.
6
17%
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Sex.

Jesi li gledao one crtane filmove kako je ranije bilo, mlatnes ga necim po glavi i odvuces u pecinu, a sta su radili u pecini pa naravno :fuck:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Originally posted by V I V I S E C T
Originally posted by m..
kako se sklopi. probala i jedno i drugo. najbolje mi je kad imam sex pre 1. dejta, pa onda na 3. tako dobish sve.
E ova omladina.... :shamar:
sta fali. prvo se posexas jer te privlaci, a posle jer si se zatelebao.
:yes: :klap:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Odgovorih na osnovu naslova teme.

A pitanje bi kako se postavljate.

Zavisi s kim sam, sa nekim bih da se ljubim i mazim dugo, dugo, a nekog bih odvukao odmah u krevet. Mada uvek se ljubim i mazim pre sexa. (:

A za vezu treba puno kockica da se sloze.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Lakiboy_ns
Znam, ali neću da odgovorim. :D
E baš si neki...peder.:domino:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Veza!
Ne bih mogla da imam seks tek tako sa nekim, da bi to bilo presudno za vezu, pa opet, ukoliko je seks los, unapred znam da ta veza i nece nesto trajati.
Korisnikov avatar
By tintily
Seks je stariji naravno , vucemo poreko od zivotinja , neke imaju stalne partnere ali se sve pare zbog potomstva. Znaci sex je stariji.

E sad imamo potrebu, svi mi , za emotivnom bliskoscu pa je gledano tako mnogo lepse prvo osetiti emotivnu bliskost pa tek kasnije fizicku
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sex je stariji..

Sto se mene tice, u svojoj sadasnjoj vezi prvo je palo mesec dana besumuchnog sexa i kombinacija, pa tek onda veza kada se malena pokazala kao izdrzljiva.. :giggle:
By Kragi
Originally posted by V I V I S E C T

Ja i dalje verujem da je nevin kontat bez poljubca, kasnije s poljubcem i tek na kraju sa seksom ključ za vezu.

Oba prilaza imaju skrivene Demaklove mačeve.
Prvi pruža mogućnost liku da izvuče zaključak da niste materijal za vezu...jer se kao i s njim jebete na svakom koraku.
Dok drugi prilaz nosi šansu da seks baš i neće biti nešto...što momentalno umanjuje ako ne i uništava mogućnost zdrave veze.

I šta sad? Kako se postavljate?
Go with a flow? :hmm:
I jedan i drug prilaz su preterano grubi, sto se mene tice i puni predrasuda :) Ne moze se biti toliko iskljuciv.

Uvek sam se zaljubljivao pre sexa i bilo kakvog fizickog kontakta tog tipa (mislim i na poljubac) a sex je dolazio kasnije :)
Ne mislim da se sexom na prvom dateu ne moze zapoceti veza niti da je nedostatak istog u pocetku bilo kakav preduslov da on kasnije (kad ga bude bilo) bude los. Isto tako mislim da zaljubljivanje samo po sebi nosi i neku seksualnu privlacnost ka toj osobi (ne bih mogao da se zaljubim u nekoga sa kim ne bih mogao da imam sex) a to je vec preduslov za dobar sex, sve ostalo su tehnicki detalji na kojima moze da se radi u krevetu ;)
Korisnikov avatar
By Mage
Evolutivno je seks stariji :)

E sada, što se tiče veze, ja lično mislim da je seks stariji mada je moguće da bude i drugačije. Kako ono kažu, pre nego što nešto kupiš, isprobaš ga :D

Svaka veza koju sam započeo seksom je trajala, dok obrnuta varijanta nikad nije uspevala ;)
Korisnikov avatar
By bu
sex...adam i eva su bili sami..pitam se sta li su radili svo to vreme :P
Korisnikov avatar
By Mariška
Sex je stariji.

Ali glasah u skladu sa mojim nikom.

Dakle: veza (opcija 1).
By Hans
"Pa ne znam sta bi gledaoci pomislili kada sam..JA u pitanju..." :cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!