Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By lorna
Zaljubljen si. Upecan.
Dobio si odlične savete gore, mogu samo to da ti ponovim: ljubav ne ide preko noći, to je nešto za čega se i temelj kopa i gradi, pa prvi sprat, drugi... eksterijet i enterijer. Za to je potrebno vreme. I ja sam bila u sličnim situacijama, i delovalo je baš tako ili-ili, ali posle sve dođe na svoje mesto.
+
strpljenje je zlata vredno.
By appLeTart
Originally posted by lorna
Zaljubljen si. Upecan.
Dobio si odlične savete gore, mogu samo to da ti ponovim: ljubav ne ide preko noći, to je nešto za čega se i temelj kopa i gradi, pa prvi sprat, drugi... eksterijet i enterijer. Za to je potrebno vreme. I ja sam bila u sličnim situacijama, i delovalo je baš tako ili-ili, ali posle sve dođe na svoje mesto.
+
strpljenje je zlata vredno.
Da... hvala ti u svakom slucaju pa si se odazvala na temu :) kazem ti, nisam ja nista prenaglio, ustvari mozda jesam, sve sto sam radio su bile sitnice, male stvari kojim sam ga obradovao iznova i iznova, ja se iskreno nadam ca cemo ovo prevazici i da ce polako sve krenuti ka gore, jer je tako i bilo, samo eto, neizvesnost me ubi :( ostalo je sve manje-vise jasno.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Sunce
A ko ste vi da sudite da li je za nesto vreme ili nije? Nema pravila!
Apsolutno. Ko smo mi da procenjujemo i razlucujemo da li je nesto ljubav ili ne.

I meni se cini malo brzo, ali ljudi su razliciti... U zavisnosti od sklopa oba pojedinacno, i u zavisnosti od medjusobnog sklopa, ljubav moze doci na prvi pogled, nakon dva dana, ili nakon 6 meseci.

Ovde neki imaju strogu definiciju ljubavi, i slepo je se pridrzavaju.

Kad provedes sa partnerom godinu dana, to je ljubav.

Nekad se dvoje tako nadju da im se odnos oplemeni i produbi nakon jedne veceri, a nekad provedu i godinu zajedno, a da im je odnos samo malo uznapredovao od onog kakav je bio pre godinu dana.

edit: Za ljubav ne moze biti kasno ili rano. Za potpuno poverenje i oslonac moze, ali ljubav nije tako jasna stvar. Ima mnogo oblika, stepena, manifestacija... Toliko mnogo da je smesno osporavati nekoga ko kaze da voli nekog sa kim je nedelju dana, ili da ne voli nekog sa kim je deset godina...

Ljubav se i menja vremenom... Tako da ovi sto gledaju u kalendar i stopericu da vide kad ce ljubav - grese ;)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Sto neki ljudi ne znaju da uzivaju. :no:

OFF: Kad' cu ja da navatam nesto?! :rida:
By appLeTart
Pa da sve je to individualno... ni ja ne kazem da sam dosad imao veza koje nisu upalile, pa i jedna u kojoj nisam cak istinski ni volio, ali ovo... jednostavno - ne mogu da vjerujem da sam upoznao takvog momka, koji mi ama bas po svakoj mjeri odgovara i moze parirati. Imamo raznolik izbor tema, razgovaramo, diskutujemo, zezamo se, sve je tako lijepo i onda se moram malo zacuditi cega se on to prepao, ali kao sto vec neki rekoshe gore, spustit cu loptu i pustiti da se odnos polako razvija.
Ono u STA sam ja siguran jeste da ga volim, koliko god to nekima zvucalo prerano ili neiskreno, ali ja protiv sebe samog ne mogu nikako niti to zelim. Zelim njega! :(
Korisnikov avatar
By Combo
Možda dečko jednostavno nije mogao da dođe do reči od tebe.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by appLeTart
Ono u STA sam ja siguran jeste da ga volim, koliko god to nekima zvucalo prerano ili neiskreno, ali ja protiv sebe samog ne mogu nikako niti to zelim. Zelim njega! :(
OMG!

U potpunosti te razumem. Veruj mi.
Korisnikov avatar
By NewYorker
appleLeTart - sta znaci istinski voleti? Sta je alternativa? - neistinski voleti???

Strix, zasto ja ne umem da uzivam? Ja bas mislim da ovi drugi ne umeju da se opuste i uzivaju.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by NewYorker
Strix, zasto ja ne umem da uzivam? Ja bas mislim da ovi drugi ne umeju da se opuste i uzivaju.
A ko je pa tebe pomenuo? :tos:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Strix
A ko je pa tebe pomenuo? :tos:
Pa postovao si ispod mene :egocentrik: :blush:
Izvini.
By appLeTart
Originally posted by Combo
Vec sam nekoliko puta napisao da je ON bio prvi koji je rekao da me voli, ja iskreno nisam htio to odmah reci da ON ne bi pomislio da nesto navaljujem, dakle imao je priliku, ako me vec voli sto je ponovio i dokazao zasto se plasi da ja mozda sad ulazem vise u vezu nego on, mozda za 10 dana bude suprotno, pa opet ja nekad, NEMOGUCE je sa ljudskog aspekta 50/50 u vezi, i ljubav je takva... barem je ja tako dozivljavam
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Vec sam nekoliko puta napisao da je ON bio prvi koji je rekao da me voli, ja iskreno nisam htio to odmah reci da ON ne bi pomislio da nesto navaljujem, dakle imao je priliku, ako me vec voli sto je ponovio i dokazao zasto se plasi da ja mozda sad ulazem vise u vezu nego on, mozda za 10 dana bude suprotno, pa opet ja nekad, NEMOGUCE je sa ljudskog aspekta 50/50 u vezi, i ljubav je takva... barem je ja tako dozivljavam
Ma zeza se bre Combo. :lol:

Bar se nadam. :hmm:

edit: Once again:
By appLeTart
appleLeTart - sta znaci istinski voleti? Sta je alternativa? - neistinski voleti???

Pa dobro nekog mozes voljeti ili ne voljeti to stoji, ne znam sto sam napisao istinski, valjda sto je za danas bilo previshe duplo cokoladica i vodke :) sorry, alternative nema :)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Vodka??? Neko je pomenu vodku??? Gde gde gde :bale:

:smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

Pa dobro nekog mozes voljeti ili ne voljeti to stoji, ne znam sto sam napisao istinski, valjda sto je za danas bilo previshe duplo cokoladica i vodke :) sorry, alternative nema :)
Uvek postoji alternativa.

@NY:

Mrsh alkosu. :shamar:

Nema za tebe.
By appLeTart
Vodka??? Neko je pomenu vodku??? Gde gde gde :bale:

iiiiiiiiiih od ponedeljka sam oborio licni rekord :D
do sada su pala 2 i po litra :)
Korisnikov avatar
By NewYorker

A sto opet kazes da ne umem da uzivam :durenje:

:lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

A sto opet kazes da ne umem da uzivam :durenje:

:lol:

Nemoj sad da ti napakujem Popeyea. :lukavi:
Korisnikov avatar
By NewYorker

@NY:

Mrsh alkosu. :shamar:

Nema za tebe.
:rida:

Malkice? Nekoliko kapi samo? :placko:

edit: Strix, gde ce ti dusa? Ne prizivaj zlo :giggle:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa ja ne pijem alkohol.

Al moze ta cokolada. :yes:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Tako je.

Vi pijte, ja cu jesti.

Pa kad vise ne znate za sebe ... :zavera:
By appLeTart
sala na stranu sad... ja pocinjem da ludim :(
cak je poslao sms oko pola 8 i tepa mi... i prozvao me jedno 30 puta danas...
By appLeTart
A stalker?! :shok:
ma nije, nego smo otprije navikli da se cimamo kad se ne vidimo :) a dogovor je bio bez cimanja i sms-anja u fazi razmisljanja :) a on.. i sta cu ja nego da odg na sms i uzvratim na svaki proziv :) volim ga..
Korisnikov avatar
By Combo
Moraš da budeš cool.

Kad sledeći put pozove, kaži mu da si izašao na piće sa bivšim dečkom.
Korisnikov avatar
By Combo
Zaljubljen, lud...a gde je tačno granica?

:)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Moraš da budeš cool.

Kad sledeći put pozove, kaži mu da si izašao na piće sa bivšim dečkom.

Samo ti slusaj Comba, adleko ces dogurati.

A sad ozbiljno.

Ima neke istine u tome, 'oladi malo.

Play cool, and see how he reacts.

Meni ovo sto napisa zvuci kao cisto prenem,aganje.

On jednostavno ne zna sta hoce.

Daj mu vremena da otkrije to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!