Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Cujem da teta Daca planira inkognito pojavljivanje u BG-u ovog vikenda mozda

:)

eto, prilike za proslavu
i mali chat o seksualnosti
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Combo
Teta Daco, mogu li da vas zamolim da nam napišete o masturbaciji šta tamo piše? Ako ima ono o uticaju masturbacije na psihu.

MASTURBACIJA - od latinskog manus, ruka, i stuprare, oskvrnuti..
Tako se naziva onanizam kod muskaraca. Kad je rec o zeni, ispravniji ne naziv klitorizam.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Cujem da teta Daca planira inkognito pojavljivanje u BG-u ovog vikenda mozda
Vrlo moguce da cu biti u vasem gradu za vikend, vrlo moguce...
:mama:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Naravno, kad ste vi u pitanju - ne sumnjam.

Ipak, treba to da se obeleži...
U uslovima svetske krize, bilo bi neukusno da na sva zvona proslavljam svoj pedeseti rodjendan.
Sacekajmo bolja vremena, za svoj stoti rodjendan, ako bude prosla kriza do tada, napravicu bal na hipodromu. :cuddle: :chilling:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Daliborka
MASTURBACIJA - od latinskog manus, ruka, i stuprare, oskvrnuti..
Tako se naziva onanizam kod muskaraca. Kad je rec o zeni, ispravniji ne naziv klitorizam.
Teta Daco, pa nama uz ovo treba i neki rečnik arhaičnih reči i izraza.

Šta znači oskvrnuti??
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pojminoga pojma nemam, mame mi...

Ali evo sta enciklopedija iz 1968. kaze o ONANIJI...

ONANIZAM - po biblijskoj licnosti Onanu, sinu Jude i Hire, unuku Jakobovom, kojemu se pogresno pripisuje primat u masturbaciji, medjutim Onan nije prakticirao masturbaciju, vec prekinuti koitus da ne bi imao dece s bratovljevom udovicom kojom se ozeniom, obicnije se naziva masturbacijom, odnosno ako se odnosi na zenu - klitorizam.

Definira se kao podrazavanje spolnih organa u osami radi postizanja sladostrasnih osecanja karakteristicnih za koitus..
Moze se smatrati spontanom prirodnom pojavom, koja medjutim moze preci i u psihicku anomaliju.
Isticemo zato veliku razliku izmedju masturbacije mladica, to je fizioloska masturbacija koji na osnovu nekog osetnog ili psihickog uzbudjenja oseca snaznu spolnu zelju i nema druge mogucnosti da je zadovolji , ali je spreman medjutim da se upusti cim bude moguce u prirodne heteroseksualne odnose sa osobom drugog spola i - bolesnog autoerotizma, to je patoloska masturbacija zrelih osoba koje se, iako mogu stupiti u prirodne bracne odnose, vise vole samozadovoljavati i ogranicavaju seksualne interese na sopstvenu licnost.

Onanizam je vrlo cest i kod zena, osobito na pocetku puberteta i u okolnostima sto pogoduju iskusenju i mogucnosti da se iskusenju udovolji. Za zene medjutim napominjemo da se puno redje vracaju masturbaciji kad jednom prozive mnogo potpunije zadovoljenje u orgazmu sa osobom drugog spola.
Korisnikov avatar
By Combo
Evo, i ja sam malo istraživao...

Ono turbare je to disturb. Znači "uzbuđivati rukom", moglo bi se bukvalno prevesti...

Oskvrnuti baš nekako bolno zvuči.
Korisnikov avatar
By *deni*
Hajde malo na skajp, Combo , da ti vidim te ruke...
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno, sve po volji.
Ja trenutno lezim na zlatnozhutom duseku, na stomaku, laptop je ispred mene i prvo sto se moze videti kad se kamera ukljuci jeste moja glava na jastuku i oci sirom otvorene i zagledane u vas.
Nema govora o nekakvim perverzijama, ma nema govora....
:nono:
Korisnikov avatar
By Combo
Ama stidim se, ne mogu.

Teta Daco, izvinite na ovom skretanju sa teme.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ova vasa mala digresija mi nije bas po volji, ali hajde i to spada u domen seksologije u sirem smislu, pa cu vam oprostiti, ali da se ovakve stvari vise ne ponavljaju...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Idemo dalje sa obukom iz seksologije po modi iz sezdesetih godina prosloga veka...

NIMFOMANIJA - nimfe, grcke bozice drugog reda. To je bolesna pozuda za spolnim odnosima u zene.
Odgovarajucu poremetnju u muskarca nazivamo satirijaza.
Moze se smatrati pravim erotskim otrovanjem slicnom onom koje izazivaju opojne droge.
Ogromna uzbudljivost polnih organa navodi nimfomanke na neumereno zadovoljavanje pozude. Cesto izazivaju pa cak i napadaju muskarca bez suzdrzljivosti i bez imalo stida. Ako nemaju mogucnost da se zadovolje na prirodan nacin, pribegavaju klitorizmu, autoerotizam. Nimfomanija ponekad prelazi u ludilo. Bolesnice u psihijatrijskim ustanovama tesko je spreciti da za vreme krize diraju drazicu klitoris. Ta je mera medjutim neophodna jer nakon zadovoljenja erotske potrebe odmah sledi jacanje nove zelje u ciklusu koji je razoran za organizam. Medjutim, umesto da slabi, jaca zelju, pa moze uzrokovati histericne krize kod bolesnice.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Teta Daco, mogu li da vas zamolim da nam napišete o masturbaciji šta tamo piše?
:shok:

Kako se usudjujes da uopste i napises tu rec?

Zar ne znas da ce ti od toga poraste rep.
Korisnikov avatar
By Combo
Izvini molim te.

Opšte je poznato da rep poraste ako kao mali piješ kafu.

:durenje:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A sta onda ako drkas? :puzzle:

Je l' ti bese onda rastu dlake na rukama? :nerd:
Korisnikov avatar
By Combo
Moguće. Dlakave su mi ruke.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Moracu da konsultujem baba Smiljanu po tem pitanju. Kada su take naucne stvari u pitanju, nema veci strucnjak od nju.
Korisnikov avatar
By Combo
Ajde pa javi.

Sad se plašim ako prestanem da drkam da mi ne otpadnu dlake.

Ja volim svoje dlake.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Vidim, caskate......

Okej, idemo dalje sa listanjem enciklopedije...

:bj:
Korisnikov avatar
By Combo
Hajde teta Daco!

Dajte nam nešto novo.

Dajte nešto sa životinjama da vidimo, mora da je smešno obrađeno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
VAGINA - lat. vagina, korice
rodnica, zenski spolni organ koji ima zadatak da primi muski ud, penis, da omoguci prolaz menstrualne krvi i izlucine maternice i da omoguci prolaz plodu za vreme poroda.
Na njezinu aktivnost od puberteta do menopauze utice hormon estrogen. Duga je oko 8 cm i ima promer 3 do 4 cm, koji se povecava nakon prvog poroda.
Sastoji se iz 3 dela. Unutrasnji , dno, jeste shupljina u izravnoj vezi sa maternicom preko grlica koji se u nju pruza.
Sredisnji deo, telo, elastican je kanal koji se moze siriti ili suzavati prema potrebi i cija je unutrasnja povrsina naborana u dva uzduzna i niz poprecnih nabora sto sa staroscu nestaju. Na njegovu dnu nalazi se otvor rodnice, procep sto je u devica delimicno zatvoren devicnjakom - himen.
Donji deo vagine zove se predvorje, izgleda kao udubina omedjena malim stidnim usnama i drazicom - klitorisom.
Oko 2 cm iza drazice nalazi se zvezdoliki otvor mokracne cevi - uretre. Otvor rodnice i otvor mokracne cevi okruzeni su sa dva kavernozna tela slicna onima u muskih organa. Kavernozna tela pune se krvlju za vreme spolnog uzbudjenja i nabreknu.
Duga su 2 do 3 cm a pri erekciji narastu na 3 do 4 cm. Siroka su 0, 5 do 1 cm, a dvostruke sirine prilikom erekcije.
U predvorju rodnice se nalaze i okruglaste zlezde predvorja, promjera 1 do 1, 5 cm i teske 4 do 5 grama. Te zlezde za vreme spolnog uzbudjenja luce belicastu tekucinu sto olaksava ulaganje muskog uda. Sekret katkad moze biti izlucen u mlazu pa odaje dojam prave ejakulacije.
Misicje zidova rodnice, a posebno predvorja, pod uticajem podrazaja muskim udom kontrahira se neovisno o volji. Kontrakcije su u skladu s pokretima muskarca, pa se rodnica cvrsto priljubi uz muski ud i ne dopusta izlazak spermija izbacenih ejakulacijom, nego ih usmerava prema maternici gde mogu oploditi jajnu stanicu.
Nedostatak rodnice je vrlo retka nakaznost. Najcesce izoblicenje je uska rodnica, te dvostrukost rodnice, sto je vise ili manje cvrsta opna deli na 2 dela. Ta se anomalija moze otkloniti operacijom. Ostala su izoblicenja kratka vagina, bez nabora za zadrzavanje semena i grc vagine - vrlo cesto uzrokovan infantilizmom, koji zbog jakih i bolnih kontrakcija otezava polni odnos...
Korisnikov avatar
By Daliborka
VENERIN BREZULJAK - stidni brezuljak, masni jastucasti nabor u stidnoj regiji zene, pokriven gustom dlakom. Pokriva preponski spoj zdelicnih kostiju. Od njega se nastavljaju velike stidne usne i sveza sto pokriva klitoris. Smatra se sekundarnim polnim obelezjem, ali nema odredjene funkcije pri bracnom spolnom odnosu. Zato eventualna zakrzljalost Venerinog brezuljka ne steti zenstvenosti. Venerin brezuljak ima medjutim estetsku ulogu pa su mu pridali osobitu paznju kipari i slikari svih epoha. Podrazajima osjeta vida i dodira on utice na spolno uzbudjenje muskarca, pa je zato i dobio ime bozice lepote.
Korisnikov avatar
By Combo
Dobro. Sad znamo i šta je vagina.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Oooooo, dete drago, teorija je jedno, ali nista bez prakse.
Dok je ne vidis, ne pipnes i ne konzumiras u praksi, neces znati sta je vagina i kakve ti prijatnosti moze pruziti...
Ako je jos nisi konzumirao, voljna sam da ti pruzim moju na probu, sigurno ce ti se svideti, a i meni ce prijati...:federi:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Daliborka
U predvorju rodnice se nalaze i okruglaste zlezde predvorja, promjera 1 do 1, 5 cm i teske 4 do 5 grama.
OMG! s casa anatomije dr tulpa!
Korisnikov avatar
By Combo
Jel to misli na Bartolinijeve žlezde?

Elem, teta Daco...hvala na velikodušnoj ponudi, ali možda neki drugi put.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ta informacija mi najmanje nije bila potrebna :lol:
Korisnikov avatar
By Combo
Nikad se ne zna. Nisi gledao "Slumdog Millionaire"...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!