Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by pipinveliki
dobro ajde svi ste preboleli prvu ljubav samo sam ja tetka :P
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma ima posle prve...samo je pitanje da li ima posle neke mnogoooo duge i velike...Mislim, na taj nacin, ono, lajf span je ipak nekih oko 70 dina, pa ako provedes sa nekim 30, mislim, kako se to bre meri?

Ma ne znam sta pricam...

Ima, ima, to je poenta (valjda)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Azdaja

nisi....ali, vreme leci sve ;)
Saglasna sam. (posto se slazu lego kockice)
Ako je proslo malo vremena od raskida, a pretpostavljam da jeste, sasvim je normalno da se osecam pomalo emotivno izlupano i otuda i te misli da neces naci nikoga koga ces kasnije voleti, tj. da se vise neces zaljubljivati. Ustvari, to je jedna sasvim normalna pojava, da osetimo malo samosazaljenja nakon raskida. Ne valja jedino ako to bas predugo traje. Tako da, ako si sveze single, uhvati nekog druga ili drugaricu, kukaj dok mogu da istrpe, a onda zajedno u nove pohode :P
:up:
By Kragi
Originally posted by ROYAL
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
A sho ti nisi odgovorio nego se samo smejes? :evil:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
ima... sve je to u glavi! naravno da ima
By Kragi
Originally posted by aIRbORNE
sve je to u glavi!
ae malo o psihologiji ... (i mom misljenju o svemu tome) :D

Kada je nesto prvo, tj. kada se desava po prvi put u zivotu onda isto to nije podlozno komparaciji jer se po prvi put dozivljava. Jako je bitan taj momenat da neke stvari u zivotu mozes da poredis sa nekim ili necim (pocev od onih najbanalnijih do jako ozbiljnih stvari). Kada se nesto desava prvi put u zivotu, isto nije podlozno komparaciji vec je samo osnov za narednu tj. svaki sledeci sa prvim (da ne kazem sa njim :) ).
Ljudi koji po prvi put dozivljavaju vezu koja traje 3 godine (lupam), znaju da se zapitaju da li je to ono sto su trazili, jer imaju onaj "flash" u glavi "da li bi mi sa nekim drugim bilo bolje?", bas zbog nemogucnosti ili nedostatka poredjenja rekao bih. I tako u krug .... :D
Zao valjda i moras da prodjes nesto u zivotu kako bi znao sta bi hteo, i zato se valjda stvari koje su se po prvi put desile malo teze prevazilaze od drugih, trecih .....
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by umetnik
Originally posted by Azdaja

iskustvo....mislila sam da cu da umrem - bas tako....

ne znam da li si ikad osetio da ti se srce cepa na pola, a znaaaaaaaaaaaaaas DA SI SAM tad...
E bas taj osecaj... Cak razmisljao i o samoubistvu, ali me je ta ista prva ljubav odgovorila od toga jednom recenicom: "Ako mislis da ces time resiti sve probleme, bez obzira na to sto ces unistiti zivot osobe koju volis, onda znaj da ne volis mene nego sebe!" Patio sam jako dugo... I sad se, ponekad, sa suzom u oku setim nekih lepih vremena... :)

hmm...isto i tuzno huh... ali ovo je druga ljubav :lol:

bila je osoba koja me je najvise volela od svih mojih devojaka (nije ih bilo mnogo, al ajd...), a povredila sam je bas bas...

volele smo se jako, raskinule smo u tom stanju - posto je preraslo u blago ludilo...

nismo se videle 2 god, do pre 3 nedelje - osecaj, hmmmmmmm... neverovatno drago sto je vidim, popricale malo (kao stari drugari) i udaljila sam se...

"ni staru haljinu ne treba krpiti,kamoli ljubav..."

:marinac:
Korisnikov avatar
By weapon of choice
ako si voleo jednom voleces ponovo
jos i dublje
s godinama dolaze i novi nivoi povezanosti, otkrivash svasta nesto

strasnije bi bilo da nikada nikog nisi voleo

jedino sto mogu da kazem da nista nije burno kao prva ljubav
ali kome treba tolika bura kad prodju tinejdz godine
tacnije, tu buru kasnije ne dozivljavas vise kao bogznasta
mnogo vise racionalizujes
Korisnikov avatar
By Darling
Naravno da ima

:waiting:

:evilwait:

Gde je?! :rida: :rida: :rida:

.
.
Originally posted by Dzelajza Rouz
Naravno da ima. :)

I posle druge i posle treće...

No, svaka valjda ostavi neki trag na čoveka, što je i dobro, I guess.
Svaka nova ljubav je prica za sebe i sto se mene tice, svaka znacajnija osoba koja je prosla kroz moj zivot, bilo da smo bili u prijateljskoj ili ljubavnoj vezi, ima posebno mesto u mom srcu, bez obzira na to iz kojih je razloga veza prekinuta.. Moras da prodjes kroz neke stvari, da bi na kraju umeo da prepoznas pravu osobu i zadrzao je pored sebe...

"Over the mountains
Across the sea
I know love is waiting
I hear it calling to me
Calling my name"
:)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by weapon of choice

jedino sto mogu da kazem da nista nije burno kao prva ljubav
ali kome treba tolika bura kad prodju tinejdz godine
tacnije, tu buru kasnije ne dozivljavas vise kao bogznasta
mnogo vise racionalizujes
Vala, meni bure dosle sa kasnijim ljubavima.
Ali sa godinama bolje plovim, pa ono, mozda tu ide ona stara-Bog ti da teret, ali i ledja da ga nosis.
Mada, nikako to ne bih nazvala teretom :)

Bar ne uvek :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Skoro sam shvatila da sam trenutno u prvoj ljubavi,pre ove veze kao da nikad nista nije postojalo. I nadam se da nece. :)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ima i svaka je prica za sebe i nosi ovakve ili onakve lepe i ruzne sretne i tuzne stvari koje mi pamtimo...ali ipak prva ostaje najnezaboravnija-zato sto je nespretna i neiskusna,zato sto je blesava i sahava,zato shto je stidljiva i vesela a sve posle je rutina koju dobro poznajemo i ponavljamo...
Korisnikov avatar
By Galadriel
neki prebole prvu ljubav, tako da za njih ima itekako :)

a neki nikad. onda smaraju ostatak sveta o tome da ljubav ne postoji, kako je to trivijalno i prolazno i kako su oni imuni na zaljubljivanje

iskvareni losim iskustvom onda tako sire ogorchenje i svoje razocarenje unaokolo

sissies
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ima naravno..

Ne bi imalo smisla da je posle prve ljubavi potop.. :fen:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by maka

Skoro sam shvatila da sam trenutno u prvoj ljubavi,pre ove veze kao da nikad nista nije postojalo. I nadam se da nece. :)
24.7. sam ovo pisala

bas sam slatka lol

jos uvek sam u prvoj ljubavi,nista nikad nije postojalo. :dancing:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ima...

evo vec vise od 10 godina, smeha, suza, zezanja, svadjanja, razumevanja, nerazumevanja,
putovanja, depresije...

... i jos uvek kad pogledam u njene oci, prodje me strujica, i sva se raspilavim,
u kakom god stanju da sam....
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Andjelika

Ima...

vec vise od 10 godina

... i jos uvek kad pogledam u njene oci, prodje me strujica, i sva se raspilavim,
:wow:

10 godina!

kakav li je to osecaj?!

svaka cast! nadam se da cu i ja biti sa nekim toliko dugo. ne postoji nista sto bi me vise ispunilo.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Andjelika

Ima...

evo vec vise od 10 godina, smeha, suza, zezanja, svadjanja, razumevanja, nerazumevanja,
putovanja, depresije...

:wow:

:love:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Iskreno, sad joj se vise ni ne nadam, ali ne u onom smislu da sam od nje odustala, nego prosto mislim da je najbolje da nista ne ocekujem, i da ce, ako je "sudjeno", sama doci..
Naravno da prva ljubav ima neki svoj znacaj i da je opravdana ona recenica da "prva ljubav zaborava nema", bilo da je to iskustvo bilo pozitivno ili negativno (ili oba), ali to ne mora da znaci da posle nje nema i druge ljubavi, trece, sedme.. I tu prvu ljubav mozemo da prebolimo odmah, ili nikad, i to je u oba slucaja sasvim ok.. Naravno, posle zavrsetka te prve ljubavi cesto postoji takvo razmisljanje da je to bilo to i da posle toga nema dalje, nema drugo.. Ali vremenom, dodje to sve na svoje.. Pogotovo kad procitam Andjelikin post iznad, pa kako da izgubim veru u nesto tako prelepo?
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Ma ima...
Prvoj se ne bih vratila nikada, a kukala sam za njom vise od 1g :rafal:
Godine prolaze, ljudi se menjaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!