Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by WilhelminaOriginally posted by AzdajaSaglasna sam. (posto se slazu lego kockice)Originally posted by pipinveliki
dobro ajde svi ste preboleli prvu ljubav samo sam ja tetka![]()
nisi....ali, vreme leci sve![]()
Ako je proslo malo vremena od raskida, a pretpostavljam da jeste, sasvim je normalno da se osecam pomalo emotivno izlupano i otuda i te misli da neces naci nikoga koga ces kasnije voleti, tj. da se vise neces zaljubljivati. Ustvari, to je jedna sasvim normalna pojava, da osetimo malo samosazaljenja nakon raskida. Ne valja jedino ako to bas predugo traje. Tako da, ako si sveze single, uhvati nekog druga ili drugaricu, kukaj dok mogu da istrpe, a onda zajedno u nove pohode![]()
Originally posted by aIRbORNEae malo o psihologiji ... (i mom misljenju o svemu tome)
sve je to u glavi!
Originally posted by umetnikOriginally posted by AzdajaE bas taj osecaj... Cak razmisljao i o samoubistvu, ali me je ta ista prva ljubav odgovorila od toga jednom recenicom: "Ako mislis da ces time resiti sve probleme, bez obzira na to sto ces unistiti zivot osobe koju volis, onda znaj da ne volis mene nego sebe!" Patio sam jako dugo... I sad se, ponekad, sa suzom u oku setim nekih lepih vremena...
iskustvo....mislila sam da cu da umrem - bas tako....
ne znam da li si ikad osetio da ti se srce cepa na pola, a znaaaaaaaaaaaaaas DA SI SAM tad...![]()
Naravno da ima
Originally posted by Dzelajza RouzSvaka nova ljubav je prica za sebe i sto se mene tice, svaka znacajnija osoba koja je prosla kroz moj zivot, bilo da smo bili u prijateljskoj ili ljubavnoj vezi, ima posebno mesto u mom srcu, bez obzira na to iz kojih je razloga veza prekinuta.. Moras da prodjes kroz neke stvari, da bi na kraju umeo da prepoznas pravu osobu i zadrzao je pored sebe...
Naravno da ima.![]()
I posle druge i posle treće...
No, svaka valjda ostavi neki trag na čoveka, što je i dobro, I guess.
Originally posted by weapon of choiceVala, meni bure dosle sa kasnijim ljubavima.
jedino sto mogu da kazem da nista nije burno kao prva ljubav
ali kome treba tolika bura kad prodju tinejdz godine
tacnije, tu buru kasnije ne dozivljavas vise kao bogznasta
mnogo vise racionalizujes
Originally posted by maka24.7. sam ovo pisala
Skoro sam shvatila da sam trenutno u prvoj ljubavi,pre ove veze kao da nikad nista nije postojalo. I nadam se da nece.![]()
Originally posted by Andjelika
Ima...
vec vise od 10 godina
... i jos uvek kad pogledam u njene oci, prodje me strujica, i sva se raspilavim,
u kakom god stanju da sam....
Originally posted by Andjelika
Ima...
evo vec vise od 10 godina, smeha, suza, zezanja, svadjanja, razumevanja, nerazumevanja,
putovanja, depresije...
... i jos uvek kad pogledam u njene oci, prodje me strujica, i sva se raspilavim,
u kakom god stanju da sam....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!