Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by umetnik
Znam da ti je, verovatno, sada jako tesko da izbrises i njegov najobicniji SMS, jer imas utisak da time brises i deo sebe... Barem je u mom slucaju tako bilo... Ali, ONO STO TE NE UBIJE OJACA TE! Glavu gore i samo hrabro!![]()
Originally posted by beodecko
...jer imas njega, koji ce jedno vreme biti tu, a onda opet ne, ali ce ga zameniti neko drugi, ko ce tebi tada biti opet tako savrsen.
Originally posted by RuznaGlupaZla...Originally posted by beodecko
...jer imas njega, koji ce jedno vreme biti tu, a onda opet ne, ali ce ga zameniti neko drugi, ko ce tebi tada biti opet tako savrsen.
Originally posted by mitrandirOvo 1. je meni delimicno tacno a drugo potpuno netacno. Ako je o velikoj ljubavi rec, ne mislim na neke vezice a posto je upotrebljena rec "voleo" onda meni potpada pod to. Emocija bledi to je istina, ali opet ne nestane. Ja sam skoro naletela na profil mog bivseg na fb i mislim da mi je srce preskocilo par otkucaja
Recicu ti dve stvari:
1. vremenom svaka emocija bledi
2. nije nemoguce da sa nekim koga si nekad voleo budes jako dobar,najbolji prijatelj.
Veruj mi.
Originally posted by DinaJa sam samo rekao svoje iskustvo. Ako sam ja u tome uspeo, ne znači da ti moraš ili možeš. Ljudi se razlikuju....Originally posted by mitrandirOvo 1. je meni delimicno tacno a drugo potpuno netacno. Ako je o velikoj ljubavi rec, ne mislim na neke vezice a posto je upotrebljena rec "voleo" onda meni potpada pod to. Emocija bledi to je istina, ali opet ne nestane. Ja sam skoro naletela na profil mog bivseg na fb i mislim da mi je srce preskocilo par otkucaja
Recicu ti dve stvari:
1. vremenom svaka emocija bledi
2. nije nemoguce da sa nekim koga si nekad voleo budes jako dobar,najbolji prijatelj.
Veruj mi.Totalno porazavajuce za mene jer su godine prosle od tada i imam sasvim novi zivot i nikad se ne bih vratila na to. A prijateljstvo mi sa njim ne treba ni u snu, cak ni ono facebook a kamoli neko drugo, sta ce mi takvo uznemiravanje u zivotu? Imam ja moje prijatelje sa kojima su emocije cisto prijateljske a ne da pretvaram u prijateljstvo nesto sto nije to...
Tako sto se raskida tice, pa ono svako odlazi svojim putem, a ako bas ne zaboravis - naucis da zivis sa tim... Pojavljuju se nove osobe i tako...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!