Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By pipinveliki
Originally posted by sladak_dechko
Sta raditi kada zelis da se ubijes, a u porodici postoji osoba koja te koci u tome jer ti znaci mnogo? ............ ne salim se ja, problemi nisu mali.

ajmo polako

da li zaista zelis sebi da oduzmes zivot ili zelis samo da tvoji problemi nestanu?
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by Dirrty
^
^
^
Ma da, vecina nas iz zagrobnog zivota kucka savete :lol:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by Myto
Pod hitno pocni da se drogiras. :cheer:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By HARP
Svi smo manje više prošli kroz sličnu fazu, samo su situacije različite.

Nađi neki ispustni ventil.
Stvori neki svoj svet, gde ćeš biti srećan.
Vreme sve promeni.
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by operativni kadar
Sto ga nema da odgovori...
:grom:
By ~ Le Saint X ~
Pa, dobro, ako dete zeli da se ubije, neka ga.
Ako ne zeli da se ubije, opet, neka ga.

Ne razumem...
Ja da zelim da se ubijem to bih uradio i ne bih pisao o tome na forumima
ili na chatovima ili sta znam

Ponavljam

Je comprends pas...

:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ~anAMORphOsé~

Ne razumem...
Ja da zelim da se ubijem to bih uradio i ne bih pisao o tome na forumima
ili na chatovima ili sta znam
:fancyklap:

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by ~anAMORphOsé~

A ti si beše neki profesor? Radiš sa decom, pedagog i to,a?

:OMFG:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ovaj forum ocigledno nije mesto gde potencijalni samoubica treba da dodje da trazi pomoc....ovde samo moze da dobije dodatno ohrabrenje da se ubije :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Lakiboy_ns
Ovaj forum ocigledno nije mesto gde potencijalni samoubica treba da dodje da trazi pomoc....ovde samo moze da dobije dodatno ohrabrenje da se ubije :lol:
Da ne pominjem i par saveta.
Originally posted by operativni kadar
Sto ga nema da odgovori...
A have a few theories.
Samo se nadam da ni jedna nije tacna.
Al valjda nije. Rece da nema cime da se ubije.
Originally posted by sladak_dechkoToliko hladnokrvno zelim da se oprostim od svega, ali nemam cim da se ubijem, to je najstrasnije. Da bar imam pistolj bilo bi mi lakse mnogo...
A nemas zilet?
Korisnikov avatar
By Madonna
ok ok pise tu levo

"» svi korisnici mogu da odgovaraju."

ali ono, kao, :seronjo:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
ok ok pise tu levo

"» svi korisnici mogu da odgovaraju."

ali ono, kao, :seronjo:
Ako je na moj racun.
Znam znam, ali bilo je jace od mene. :posrani:
Jednostavno nisam mogao ocutati.
Korisnikov avatar
By WannaHARD
ne lupetaj molim te, ja sam se, eto, ubijao pa ni od toga vajde.. lupi glavom o zid jeno 3000 puta i odma' ce ti biti bolje i lakse... mada ta znam, za nekoga je roblje stvarno preporucivo mesto opravka...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by WannaHARD
ne lupetaj molim te, ja sam se, eto, ubijao pa ni od toga vajde..
Originally posted by Dirrty
^
^
^
Ma da, vecina nas iz zagrobnog zivota kucka savete :lol:

So you're one of them. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By WannaHARD
pa ni ako se ubijas ne znaci da ces umreti... jbg sve ti je pod znakom pitanja... al svakoga strefi ono sto mu treba, u to duboko verujem...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
pa ni ako se ubijas ne znaci da ces umreti... jbg sve ti je pod znakom pitanja... al svakoga strefi ono sto mu treba, u to duboko verujem...
Ma OK, samo napisi "ja sam pokusao da se ubijem", ako napises da se neko ubio, to znaci da je u tome i uspeo.
Korisnikov avatar
By WannaHARD
pa ako pise ubijao, a i ako aj pisem ovde, ocigledno uspeh nije postignut... no nije to poenta... poenata je.. hm... ne isplati se ni ubijati se, stoga man' se corava posla nego uzivaj u zivotu!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
pa ako pise ubijao, a i ako aj pisem ovde, ocigledno uspeh nije postignut... no nije to poenta... poenata je.. hm... ne isplati se ni ubijati se, stoga man' se corava posla nego uzivaj u zivotu!
Pa, sad. Protivnik sam samoubistva, ali to uzivaj. On nece uspeti u tome sve dok ne pocne da na zivot gleda drugacije. Savrseno razumem kako se oseca. I ja sam to prosao relativno skoro, ali se ja nikada ne bih ubio.
Zivot je sranje, ali ti moras ziveti, pa moras. Stoga, bar se potrudi da pronadjes svrhu u malim stvarimea, jer ces u suprotnom sam sebe unistiti.
Korisnikov avatar
By WannaHARD
pa da... msilim slazem se donekle... sad ili ces izboriti i naci taj neki svoj lajt motiv... ili potonuti... enma tu puno pameti... al definitivno NIAK NIKOME nije baš sve crno...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Zivot je konstantna borba. And I wanna win.

Slatkisu, ako ti se tvoj ne dopada, URADI NESTO PO TOM PITANjU!
Nemoj samo da kukas.
Korisnikov avatar
By beodecko
Hm. Vidi ovako.
Zivot je daleko od jednostavnog i lepog. I tu te niko nece varati.
Ako i prevazidjes krizu u koju si upao, a nadam se da hoces, to je tek prva u nizu. Zivot je sranje, jbg. Jebava te kako ko stigne, sere ti na glavu kako ko hoce, u nasem slucaju te i diskriminise svako kome se digne, i ti tu bas nista konstruktivno ne mozes da ucnis. Niko ne moze. Tako stoje stvari.
Ali upravo ta nemoc da promenimo nesto sustinsko (jer tu moc ima samo jedan u milion slucajeva, onaj koga nazivamo genijalnim revolucionarom), upravo ta nemoc nas cini tako mocnima da budemo gospodarim sopstvenog postojanja. Jer, zamisli zivot u kome se od tebe ocekuje da ti bude stalo zbog bas svake pizdarije koja te zadesi? To bi tek bilo sranje. Ovako iams tu neverovatnu priliku da stvris svoj svet, svoj intimno mesto gde ce s primati samo one ljude do kojih ti je stalo, samo one koji su zasluzili da budu deo tog sveta. I zabole te kurac za sva govna koja ti bacaju na prozore - ona ostaju napolju i ne smrde. Izgraditi svoju mirnu luku nije lako - krece iznutra, a tek onda se stvara i spolja. I nije ni to lako. Daleko od toga. I sam sam imao 17 godina. I posle 18. Pa 19. Pa 20. I iz dana u dan sve mi je izgledalo samo uzasnije i gore. Niko me ne razume. Niko me ne voli. Ljudi pljuju po onome sto jesam i ne znajuci da sam to ja. Svi samo sebe gledaju i jebe im se za tvoje potrebe, talente, zelje, nadanja... A sada imam 24 godine. I preziveo sam sve to, i porastao veliki, spreman da gutam sranja za medalju, jer sam do svoje 20. godine imao savrsen trening. A onda sam pritisnuo dugmence, obrnuo logiku i shvatio da me, BRE, nisu vredni. I da nisu vredni da se ja zbog njih ubijem. Nisu vredni cak ni da njih ubijem. Ja sam jedinstven, poseban, drugaciji, potpuno sposoban da izguram sva sranja ovog sveta jer ce na kraju, pre ili kasnije, doci i nesto dobro. Nesto sbog cega se sve to isplati. To ponavljaj sebi, ponavlajj svaki dan. I na kraju ce to nesto doci.
To su razlicite stvari - ne cini svakoga srecnim isto. Nakon konacnog oslobadjanja u svojoj 20. godini usao sam u neku uzasnu, promiskuitetnu fazu, spavao sa gomilom likova koji mi se dan kasnije cak nisu ni dopadali fizicki, a boze sacuvaj nekako drugacije - ali tada me je to cinilo tako srecnim. To sam bio ja. Neko ko zavodi i dozvoljava da bude zaveden. Potvrdjivao sam sebe kroz sex. Nije lepo ali je korisno. I moglo mi se brate. I izvuklo me je.
Onda opet udjes u fazu kada kukas sam nad sobom, nad svojom tuznom sudbinom jer se nekako ta sreca koju si osecao brzo istrosila. A onda shvatis da su neki od ljudi koje si kroz tu promiskuitetnu fazu na ovaj i onaj nacin sretao zapravo sasvim ok ljudi da da su ti postali veoma dobri prijatelji. Neko koga imas kada ti je tesko.
Onda dodjes u fazu kada zelis onog pravog. I trazis ga u svakoj budali. I taman pomislis on je, kada shvatis da to misle jos trojica ili da on ima pun ormar plasticnih krastavaca. Jbg. Desava se. I opet budes nesrecan. A onda te ti prijatelji izvuku.
I onda, u jednom momentu, pre ili kasnije, naidje i on. Potpuno neocekivano. I osvoji te. I vise nista nije bitno. Ni ko te je danas zajebavao, ni koliko ti kasni plata, ni sta tvoji misle o tome sto i dalje namas devojku, ni sto je kriza, ni sto nemas savrsene trbusnjake... jer ga volis. I volis sve ono sto je on, volis taj savrseni pogled, volis nacin na koji te grli kada se volite, volis njegovo rame na kome tako dobro mozes da se isplaces...
I eto, tada ces se okrenuti iza sebe i shvatiti koliko si lud bio sto si zeleo sebi da oduzmes to sranje od zivota koje si dobio a nisi ni trazio, jer imas njega, koji ce jedno vreme biti tu, a onda opet ne, ali ce ga zameniti neko drugi, ko ce tebi tada biti opet tako savrsen. I imas prijatelje, mozda ne 9999, ali jedan ili dva dobra umeju savrseno da ucine posao. I imas posao - mozeda ne savrsen, ali placa duge kafe sa prijateljima koje sam malocas pomenuo. I imas sebe, sa svim svojim manama i vrlinama, jer bez njih ti nisi ti.
Korisnikov avatar
By umetnik
Originally posted by beodecko
Hm. Vidi ovako.
Zivot je daleko od jednostavnog i lepog. I tu te niko nece varati.
Ako i prevazidjes krizu u koju si upao, a nadam se da hoces, to je tek prva u nizu. Zivot je sranje, jbg. Jebava te kako ko stigne, sere ti na glavu kako ko hoce, u nasem slucaju te i diskriminise svako kome se digne, i ti tu bas nista konstruktivno ne mozes da ucnis. Niko ne moze. Tako stoje stvari.
Ali upravo ta nemoc da promenimo nesto sustinsko (jer tu moc ima samo jedan u milion slucajeva, onaj koga nazivamo genijalnim revolucionarom), upravo ta nemoc nas cini tako mocnima da budemo gospodarim sopstvenog postojanja. Jer, zamisli zivot u kome se od tebe ocekuje da ti bude stalo zbog bas svake pizdarije koja te zadesi? To bi tek bilo sranje. Ovako iams tu neverovatnu priliku da stvris svoj svet, svoj intimno mesto gde ce s primati samo one ljude do kojih ti je stalo, samo one koji su zasluzili da budu deo tog sveta. I zabole te kurac za sva govna koja ti bacaju na prozore - ona ostaju napolju i ne smrde. Izgraditi svoju mirnu luku nije lako - krece iznutra, a tek onda se stvara i spolja. I nije ni to lako. Daleko od toga. I sam sam imao 17 godina. I posle 18. Pa 19. Pa 20. I iz dana u dan sve mi je izgledalo samo uzasnije i gore. Niko me ne razume. Niko me ne voli. Ljudi pljuju po onome sto jesam i ne znajuci da sam to ja. Svi samo sebe gledaju i jebe im se za tvoje potrebe, talente, zelje, nadanja... A sada imam 24 godine. I preziveo sam sve to, i porastao veliki, spreman da gutam sranja za medalju, jer sam do svoje 20. godine imao savrsen trening. A onda sam pritisnuo dugmence, obrnuo logiku i shvatio da me, BRE, nisu vredni. I da nisu vredni da se ja zbog njih ubijem. Nisu vredni cak ni da njih ubijem. Ja sam jedinstven, poseban, drugaciji, potpuno sposoban da izguram sva sranja ovog sveta jer ce na kraju, pre ili kasnije, doci i nesto dobro. Nesto sbog cega se sve to isplati. To ponavljaj sebi, ponavlajj svaki dan. I na kraju ce to nesto doci.
To su razlicite stvari - ne cini svakoga srecnim isto. Nakon konacnog oslobadjanja u svojoj 20. godini usao sam u neku uzasnu, promiskuitetnu fazu, spavao sa gomilom likova koji mi se dan kasnije cak nisu ni dopadali fizicki, a boze sacuvaj nekako drugacije - ali tada me je to cinilo tako srecnim. To sam bio ja. Neko ko zavodi i dozvoljava da bude zaveden. Potvrdjivao sam sebe kroz sex. Nije lepo ali je korisno. I moglo mi se brate. I izvuklo me je.
Onda opet udjes u fazu kada kukas sam nad sobom, nad svojom tuznom sudbinom jer se nekako ta sreca koju si osecao brzo istrosila. A onda shvatis da su neki od ljudi koje si kroz tu promiskuitetnu fazu na ovaj i onaj nacin sretao zapravo sasvim ok ljudi da da su ti postali veoma dobri prijatelji. Neko koga imas kada ti je tesko.
Onda dodjes u fazu kada zelis onog pravog. I trazis ga u svakoj budali. I taman pomislis on je, kada shvatis da to misle jos trojica ili da on ima pun ormar plasticnih krastavaca. Jbg. Desava se. I opet budes nesrecan. A onda te ti prijatelji izvuku.
I onda, u jednom momentu, pre ili kasnije, naidje i on. Potpuno neocekivano. I osvoji te. I vise nista nije bitno. Ni ko te je danas zajebavao, ni koliko ti kasni plata, ni sta tvoji misle o tome sto i dalje namas devojku, ni sto je kriza, ni sto nemas savrsene trbusnjake... jer ga volis. I volis sve ono sto je on, volis taj savrseni pogled, volis nacin na koji te grli kada se volite, volis njegovo rame na kome tako dobro mozes da se isplaces...
I eto, tada ces se okrenuti iza sebe i shvatiti koliko si lud bio sto si zeleo sebi da oduzmes to sranje od zivota koje si dobio a nisi ni trazio, jer imas njega, koji ce jedno vreme biti tu, a onda opet ne, ali ce ga zameniti neko drugi, ko ce tebi tada biti opet tako savrsen. I imas prijatelje, mozda ne 9999, ali jedan ili dva dobra umeju savrseno da ucine posao. I imas posao - mozeda ne savrsen, ali placa duge kafe sa prijateljima koje sam malocas pomenuo. I imas sebe, sa svim svojim manama i vrlinama, jer bez njih ti nisi ti.
Sta drugo da kazem na ovo, osim SVAKA CAST!!! :hail2: :yay:
Korisnikov avatar
By blabla54380
sacekaj ti 24-25 godinu, pa ako i dalje imas suicidne ideje ja cu te gurnem pod voz, ali kapiram da ce, kao i te bubuljice, sve doci na svoje mesto :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!