- 05 Jun 2009, 10:31
Mhm, meni voleti sebe znaci raditi na sebi, pa u skladu s time dozvoljavati sebi neke stvari ili ne, i da razvijati svoje pozitivne osobine, i raditi na tome da se lose osobine menjaju ili neutralisu. Definitivno biti zahtevan prema sebi, ali biti i umeren u tome (mislim, kad si previse zahtevan mozes samo da se frustriras, iskomplexiras i budes nezadovoljan).
Mislim da oni ljudi koji stagniraju, i dozvoljavaju sebi neke stvari na racun drugih, i ponasaju se kao mala egoisticna i razmazena deca, nit cene sebe nit ikog, nit vole sebe.
Originally posted by J...Volim, jasta, obozavam, na jedan tako narcisisticki nacin
Da li smatrate da volite sebe i na koji nacin to pokazujete?
Da li voleti sebe znaci ispunjavati sebi svaku zelju ne misleci pri tome na eventualne lose posledice ili voleti sebe znaci obezbediti sebi dugorocnu sigurnost uz odredjena odricanja?
Da li voleti sebe znaci razvijati sve svoje osobine koje nam se svidjaju bez obzira da li su dobre ili lose ili voleti sebe znaci stvoriti od sebe bolju i pozitivniju osobu?
Povladjivati sebi i razmaziti se ili biti zahtevan prema sebi?
![]()
A mogu da se jave i oni koji ne vole sebe i da kazu zasto se ne vole?
![]()

Mhm, meni voleti sebe znaci raditi na sebi, pa u skladu s time dozvoljavati sebi neke stvari ili ne, i da razvijati svoje pozitivne osobine, i raditi na tome da se lose osobine menjaju ili neutralisu. Definitivno biti zahtevan prema sebi, ali biti i umeren u tome (mislim, kad si previse zahtevan mozes samo da se frustriras, iskomplexiras i budes nezadovoljan).
Mislim da oni ljudi koji stagniraju, i dozvoljavaju sebi neke stvari na racun drugih, i ponasaju se kao mala egoisticna i razmazena deca, nit cene sebe nit ikog, nit vole sebe.