Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by baby_girlKoliko sam ja razumela, flert se odnosi na 'placebo udvaranje'. Sve je 'kao'. A, kad je stvarno onda je to pravo udvaranje ili žargonski muvanje.
kako se dvoje smuvaju a da bas nimalo ne flertuju?
uvek se primeti da parovi jedni druge drugacije gledaju, da se drugacije ponasaju dok se muvaju
zar nije i to flertovanje?
Originally posted by GalatejaMa kul, sve je to lepo.
Meni su flert i to pećinsko randevuisanje koje si naveo vrlo slični.
Dva različita oblika jedne te iste praznine. I jedno i drugo - dok zevneš gotovo.
Kad dođe 28. u mesecu, a ja moram da mislim kako da platim stan i još milion obaveza, najmanje do čega mi je stalo je da se sad ja tu kao nekom smeškam i prosto neobično budem fina. Uvek sam spremna da budem i obično i neobično fina prema mojoj devojci zato što me voli i prihvata i kad sijam i kad sam trnje, i ne zato što mi liže pičku, već zato što ume da liže rane.
Originally posted by Mr.Ja
Obozavam ga, ali to nikada ne radim pred partnerom ako ga imam, niti bi mi bilo prijatno da on to radi preda mnom.![]()
Originally posted by GalatejaAli moze li flert ne biti povrsan? Upravo je to ravan u kojoj se flert ostvaruje, i koja cini da flert nazivamo- flertom.
Neke stvari doživljavam previše duboko, a flert mi je nekako površan.![]()
Originally posted by Angel83Zavisi sa kimOriginally posted by Mr.Ja
Obozavam ga, ali to nikada ne radim pred partnerom ako ga imam, niti bi mi bilo prijatno da on to radi preda mnom.![]()
![]()
Originally posted by the1whowished
Ali moze li flert ne biti povrsan? Upravo je to ravan u kojoj se flert ostvaruje, i koja cini da flert nazivamo- flertom.
Originally posted by olgic
Obozavam ga!i uglavnom nagrabusim zbog istog, iako ponekad nemam lose namere
Originally posted by Nanny OggZavisi sa kimOriginally posted by Angel83Originally posted by Mr.Ja
![]()
Originally posted by Nanny OggZavisi sa kimOriginally posted by Angel83Originally posted by Mr.Ja
![]()
Originally posted by bila jednom jedna...Originally posted by olgic
Obozavam ga!i uglavnom nagrabusim zbog istog, iako ponekad nemam lose namere
Ponekad?!![]()
![]()
![]()
![]()
Znam te ! Znas me!![]()
![]()
Originally posted by svejedno
Ja samo volim da flertujem. - sa zanimljivim osobama, volim zanimljive razgovore.
Volim i vec pomenute duge poglede.
Volim i flert sa nekom koja mi se ni ne svidja, neko s kim se u zivotu ne bih slozio oko necega - ali ta osoba 'zraci' tom suprotnoscu.
Nazovimo to 'zlobno flertovanje'(zna da bude veoma zanimljivo)
Volim ponekada da flertujem tako sto ne flertujem..
Mislim, ne znam, volim da se igram..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!