Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
kako se dvoje smuvaju a da bas nimalo ne flertuju?

uvek se primeti da parovi jedni druge drugacije gledaju, da se drugacije ponasaju dok se muvaju

zar nije i to flertovanje?
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by baby_girl
kako se dvoje smuvaju a da bas nimalo ne flertuju?

uvek se primeti da parovi jedni druge drugacije gledaju, da se drugacije ponasaju dok se muvaju

zar nije i to flertovanje?
Koliko sam ja razumela, flert se odnosi na 'placebo udvaranje'. Sve je 'kao'. A, kad je stvarno onda je to pravo udvaranje ili žargonski muvanje. :D
Korisnikov avatar
By Deksi
Ja to ne znam uopste....ako hocu nekog da smuvam pitam da li to mogu da uradim ili samo jednostavno pridjem.....to se desava najcesce kad sam pijan
Korisnikov avatar
By Zonche!
Joj ja sam uzasan...Flertujem i sa bakutama na ulici...

Flertujem sa svima, doduse nikada neukusno i napadno...
Nekada to prodje i kao sarm

Jedna osoba je bila sokirana kada sam joj rekao da mi se dopada, ja joj rekao pa bas sam ocigledno flertovao sa tobom na sta mi je odgovorio "Pa ja mislio ti tako sa svima"

:drama:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Galateja

Meni su flert i to pećinsko randevuisanje koje si naveo vrlo slični.
Dva različita oblika jedne te iste praznine. I jedno i drugo - dok zevneš gotovo.

Kad dođe 28. u mesecu, a ja moram da mislim kako da platim stan i još milion obaveza, najmanje do čega mi je stalo je da se sad ja tu kao nekom smeškam i prosto neobično budem fina. Uvek sam spremna da budem i obično i neobično fina prema mojoj devojci zato što me voli i prihvata i kad sijam i kad sam trnje, i ne zato što mi liže pičku, već zato što ume da liže rane.
Ma kul, sve je to lepo.

No, ne moras ti nikome da se smeskas ako neces - u tome je poenta. Radis ono sto volis.

Drago mi je sto ti uzivas u ljubavi, sto uzivas u stabilnosti, sto imas nekoga koga volis i ko te voli etc.

Ali to opet nije poenta.

Ja samo volim da flertujem. - sa zanimljivim osobama, volim zanimljive razgovore.

Volim i vec pomenute duge poglede.

Volim i flert sa nekom koja mi se ni ne svidja, neko s kim se u zivotu ne bih slozio oko necega - ali ta osoba 'zraci' tom suprotnoscu.

Nazovimo to 'zlobno flertovanje' ;) (zna da bude veoma zanimljivo)

Volim ponekada da flertujem tako sto ne flertujem..

Mislim, ne znam, volim da se igram..

Ti ne moras.
Korisnikov avatar
By m..
I'm a flirt queen. Kad izadjem, flertujem sa brdom ljudi, cak nekad i potpuno nesvesna toga, nego se uhvatim. Uglavnom flertujem tako ili nesvesno, ili sporta radi, prosto mi neko bude tako fizicki sladak ili simpatican i to se nekako desava automatski. Mislim ja to moje flertovanje vise vidim kao neki neverbalni kompliment nego kao muvanje, jer uglavnom i flertujem na nekom cisto fizickom nivou. I mislim da to ljudi uglavnom skontaju. Relativno retko to zavrsi tako sto se ljubim s nekim (mada, kada bolje razmislim i ne bas tako retko, ipak sam poljubila negde od 500 do 700 ljudi, qq), a bas retko tako sto na kraju uzmem neciji telefon i nikad ne nazovem (mozda imam nekih 20-tak takvih telefona u imeniku), cak uglavnom ni ne pricam s tim ljudima, niti me zanima da pricam, nego igramo tu neku igru.
I nekako mi je cudno sad, kad sam zaljubljena i u vezi i sve to, sad sam znatno umerenija, valjda ni nemam potrebu. I desilo mi se sad u petak da me gleda jedna preslatka cica, i flertuje samnom i ja bih inace flertovala s njom i to poprilicno bezobrazno, al mi je bilo glupo, verovatno bih je i muvala, jer je bila uzasno slatka i imala prelep osmeh i jos verovatnije bih joj uzela telefon, i mozda cak i nazvala da izadjemo. Na kraju mi je bilo glupo, imala sam opciju ili da se sklonim na drugi kraj kluba ili nesto, i onda sam joj prisla i rekla joj da je preslatka i da bih je muvala da nisam u vezi, lol. Ali mislim stvarno, nije mi bilo do zajebavanja, i jos mi je gluplje bilo da ispadnem neka nadmena ice queen, pa sam lepo otisla i rekla cici zasto ne zelim da flertujem tako preko floora. Bolest. Eto sad mi je smesno.
Korisnikov avatar
By Hys.
m..-bas mi se svidja to sto si uradila, i ja sam par puta tako odreagovala :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Pitanje je jasno :)
Mislim da je bila slicna tema, ali ne mogu da je nadjem.
Ja smatram flert izuzetno zdravim, nacinom komunikacije i jednako prijatnim kao jaka kafa posle karadjordjeve snicle :giggle:
Podrazumeva se da osobe znaju da je u pitanju samo flert, ne iskljucivo predumisljaj pred nesto vise.
Sport, tako reci :namig2:
Vase iskustvo/misljenje?
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Ako nije napadno,isfolirano.....mnogo mi se svidja...kad su druge osobe u pitanju.
Ja nekako ne umem da flertujem,jako retko to radim...
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by Mr.Ja
Obozavam ga, ali to nikada ne radim pred partnerom ako ga imam, niti bi mi bilo prijatno da on to radi preda mnom. :D
:up:
Korisnikov avatar
By olgic
Obozavam ga! :klap: i uglavnom nagrabusim zbog istog, iako ponekad nemam lose namere
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Galateja
Neke stvari doživljavam previše duboko, a flert mi je nekako površan. :hypno:
Ali moze li flert ne biti povrsan? Upravo je to ravan u kojoj se flert ostvaruje, i koja cini da flert nazivamo- flertom.
Korisnikov avatar
By decko
Nikad nisam umeo nesto posebno da flertujem, bar ne sa tom nekom namerom kao, ajde da flertujem, iako mi se desavalo da mi kazu kao u sali prestani da flertujes a ja uopste nisam to namerno tj. nisam to shvatio tako... :maska:
Korisnikov avatar
By blenta
decko flertuje sa svima
dok ide ulicom i vrapci su u fazonu:" :roll: dakle ovaj dechko!?!"
Korisnikov avatar
By artnow
flert je super igra, samo treba paziti sa kim se igra!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Angel83
Obozavam ga, ali to nikada ne radim pred partnerom ako ga imam, niti bi mi bilo prijatno da on to radi preda mnom. :D
Zavisi sa kim :D
Mene to ume da lozi :kesa:

Verovatno zato sto ga kapiram bas ovako:
Originally posted by the1whowished

Ali moze li flert ne biti povrsan? Upravo je to ravan u kojoj se flert ostvaruje, i koja cini da flert nazivamo- flertom.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by olgic
Obozavam ga! :klap: i uglavnom nagrabusim zbog istog, iako ponekad nemam lose namere

Ponekad?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Znam te ! Znas me! :vudu:

:njanjanja:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by Nanny Ogg

:pickme:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by Nanny Ogg

:smilegrin: :evilkiss:
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by bila jednom jedna...
Originally posted by olgic

Ponekad?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Znam te ! Znas me! :vudu:

:njanjanja:

Misliti (biti ubedjen) da nekog znas i stvarno ga znati, nije niti ce ikad biti isto a ti slobodno zivi u svom ubedjenju :hvala:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by svejedno

Ja samo volim da flertujem. - sa zanimljivim osobama, volim zanimljive razgovore.

Volim i vec pomenute duge poglede.

Volim i flert sa nekom koja mi se ni ne svidja, neko s kim se u zivotu ne bih slozio oko necega - ali ta osoba 'zraci' tom suprotnoscu.

Nazovimo to 'zlobno flertovanje' ;) (zna da bude veoma zanimljivo)

Volim ponekada da flertujem tako sto ne flertujem..

Mislim, ne znam, volim da se igram..

:up: :up: :up: :up: :up:
nista bolje za svoj slucaj od ovoga ne bih srocila!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Flert je i svojevrsni ego-trip.
By Kragi
Flert nije prevara naravno ....
Ne umem da flertujem! :D
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Ne znam,meni je to simptaicno...mada nije ok...volim da flertujem XD a radim to bas zato sto mi je zanimljivo i simpaticno...
Korisnikov avatar
By deran
Svako ume da flertuje-ali neko manje,neko više uspešno...:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!