Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
ne suzdrzavam se,ne osecam se prijatno kad iskazujem osecanja ispred nekog drugog,poprilicno sam stidljiva.tako bih se verovatno ponasala i da sam strejt.
Korisnikov avatar
By Darling
Uh.. Dok sam bila u Bg-u, bolelo me je uvo, ali sada moram da se suzdrzavaaaam svuda, joooooj....

Kao sto rekose pojedinci , sve u granicama normale, ulicice i parkici, bus je vec previse..
Korisnikov avatar
By Vespertine
Spadam u kategoriju onih nadobudnih i trudim se da situaciju odrzhim pod kontrolom. Pokazivenje emocija u javnosti bi mi verovatno smetalo chak i da sam strejt.
Medjutim, jednom prilikom, kada smo se sa dechkom videli posle nekog izvesnog vremena, tj, kada je doshao kod mene, pre odlaska kuci svratimo da se vidimo sa drugaricom i popijemo neshto u kaficu u centru grada. Kafic naravno pun, a Nish je grad pun tipova kojima je homofobichnost maltene istetovirana na chelu.
U svakom sluchaju, sedimo za stolom, jedan pored drugog, i on pochne da me vacari ispod stola, da me mazi po butini i private part-ovima. Kako je proshlo mnogo od kad smo se videli poslednji put, meni gard padne (totalno nesvojstveno meni) i ja pochnem da ga mazim po ruci, totalno zapostavljajuci chinjenicu da je oko nas kamara ljudi. U momentu spazim tipa koji sedi prekoputa mene kako zblanuto posmatra rad ruku koji se odigrava pod stolom i tu se opasuljim da treba sachekati dolazak kuci...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tinkerbell
Ja tako ne volim da vidim par npr. u autobusu ili tako nekom javnom (malom) mestu da se ljube (chitaj = zvalave) ... bilo da je gay ili strejt.... jadno.

Ajme sineeeeeeeee! :shok:
By ...Sitnicava...
Što me nervira kad neko upotrebljava prejake termine za bezazlene pojave. Mislim, jadno. U redu da kažeš da ti se dopada ili ne dopada, ali ovaj odabir reči...

:down:

Što se teme tiče, ne znam da li sam odgovarala, ali se trudim da se suzdržavam čisto zbog bezbednosti, što se nekad ne desi da uspem, je l'.
Korisnikov avatar
By cranky
Pa... ako mi se baš mnogo piški, ja se trudim da ne ustajem i onako prekrstim noge i stegnem ih što jače... tako nekako.

Hmm, možda sam promašila temu. :misli:
By ...Sitnicava...
Originally posted by cranky
Pa... ako mi se baš mnogo piški, ja se trudim da ne ustajem i onako prekrstim noge i stegnem ih što jače... tako nekako.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nije mi nikakav problem da se suzdrzim, ali ako se ne suzdrzim to je zato sto sam sama tako htela a ne neki preteran nagon koji nisam mogla da obuzdam.
Volim da se ne suzdrzavam :giggle:
By iWanna
Originally posted by cranky

:up:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Ponekad bi mi bilo mnoooogo pametnije da se suzdrzhim! :giggle:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ...Sitnicava...
Što me nervira kad neko upotrebljava prejake termine za bezazlene pojave. Mislim, jadno. U redu da kažeš da ti se dopada ili ne dopada, ali ovaj odabir reči...

:down:

Nije da me nervira, ali me zaprepastilo. Nisam ni znala koliko je ovaj moj "sin" ....kako se to kazhe na srpskom... :nerd: ...?
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja, recimo, bash nemam osecaj da bi uopshte trebalo da se suzdrzavam... Poslednjeg dechka sam poljubio u usta kad sam ga ispracao sa prepune autobuske (nije bio french kiss, no svejedno)... Za sada nisam imao problema zbog toga...
Korisnikov avatar
By V25
Meni se relativno skoro desilo da se nismo suzdrzali pa smo se "cmokili" na aerodromu cim je stigao :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne mogu da kazem da mi to nije na pameti, tipa, dal ce neki kreten nesto da uradi, mada, da, desi se, drzanje za ruku, poljubac...pogledavanje...

A devojke koje ja volim ili prolaze kao muskarci ili izgledom vriste da su lezbejke :love: te verujem da uvek postoji onaj tracak sumnje i neverice (jel musko? ajme vid ovo! a mozda je musko? ma otisle su sada nisi vido' brate)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ne vatačim se na javnim mestima. Ali neki znaci pažnje umeju da izlete :P
By zmeu
Ne suzdržavam se, nema šanse da mi netko krene utjecat na moju osobnu slobodu.
By ~ Le Saint X ~
Hmmm... sve to zavisi od druge osobe...
Npr moj sadasnji decko ne voli nikkave izlive emocija ili bilo cega van 4 zida
to mi je jasno , te se tako i ponasam

neki raniji su bilo malo avanturisticki vise bili nastrojeni pa smo se gurkali, drzali za ruke, pipkali i sl i u Knez MIhajlovoj

a,eto... dodatak

npr sa Pakijem sam se ja mislim dva puta poljubio na javnom mestu u sred bela dana - Knez Mihajlova i bus

dakle... sve zavisi od druge osobe - kako je ona raspolozena za moje izlive emocija ili naklonosti
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
A od svih neuzdrzavanja najmilije mi je kada me pljusne po guzi i obrati mi se sa ,,maco". :) :blush: :drkanje:
Korisnikov avatar
By Frey
Ако сам раније и имао, више немам никакве стеге да кажем шта год мислим или урадим шта год ми је у том тренутку по вољи.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!