ehh

da se sad ja malo prisetim mojih sexualnih poduhvata

Bilo je to kad sam imala 5 godina..secam se da kad sam se napolju igrala sa drugarima, i kad neki dechak ide da pishki ja bih ga patila da mu vidim pishu.Tako sam pravila drushtvo jednom mom drugu dok je pishkio
Sa drugaricom koja je zivela preko puta mog stana zavlacila sam se ispod stola i tu smo pokushavale da se dodirnemo jezicima,secam se da sam se zachudila kako joj je jezik hrapav hehe i taman kad smo se skinule da vidimo pishe jedna drugoj naishao je njen tata

takodje nas dve smo gledale krishom neke medicinske knjige njenih roditelja gde su bile slike golih ljudi i polnih organa
Zatim secam se da mi je neko rekao od dece da mi devojchice imamo nekakvu rupu dole... pa sam ja u vrticu istrazivala to dok smo bili na poslepodnevnom spavanju,znam da sam gurnula prst dole i da mi je bilo chudo shta je sad to,okud ta rupa tu

posle kad sam doshla kuci u wc-u sam isto to istrazivala,josh sam uzela neki plastichni chep i stavljala na pishu,tata je primetio da me dugo nema iz kupatila,upao je i kad je video je sta radim propisno me je istukao po guzi ,posle toga nije mi na pamet padalo da tako neshto radim
Sve se ovo deshavalo kad sam imala 5 godina ,pre toga se ne secam da sam neshto tako radila...
Kasnije u prvom razredu igrala sam se u jednom shatoru zajedno sa drugom i drugaricom koji su bili godinu dana starji od mene.Prvo su njih dvoje bili momak i devojka a ja sluga,a posle sam ja njegova devojka a ona nasha slushkinja

i tako smo imitirali sex,on je lezao preko nas i oponasho pravi sex

i meni i drugarici se to svidelo,secam se da smo se bash uzbudile ,to uzbudjenje nas je teralo da pishkimo,tako ti je kad se dete uzbudi odmah ima osecaj da mu se pishki

Onda smo taj drug i ja jednom ishli u kukuruze da mi on pokaze svoju pishu i ja njemu moju,samo shto sam ja njega zeznula pa mu nisam pokazala a on meni jeste

nakon toga smo neko vreme bili momak i devojka,secam se da smo pisali kredama u dvorishtu njegovo + moje ime i da smo od plastelina pravili plochice na kojima je bilo njegovo + moje ime u srcu

hehe Takodje u tom periodu sa 6,7 godina znam da sam se zavlachila bakama pod suknje i da sam stalno dirala moju tetku i mamu za sike

Dosadjivala sam tetki da je drzim za siku dok spavam kod nje u krevetu...shto je najbolje upalilo je,dozvoljavala mi je a mojoj sreci nije bilo kraja

Takodje znam da sam I jednog mog rodjaka terala da mi pokaze pishu I pokazao mi je
E,da… poshto mi se svidelo ono sa drugom kad je lezao prkeo mene secam se da sam posle s tom drugaricom isto to ponavljala,da ona legne preko mene I ja preko nje… kasnije u trecem razredu jendom sam to uradila sa jednom drugom drugaricom

ne znam,voleli smo da se zavlachimo negde gde nas niko ne vidi I onda tako… dodje taj osecaj,bilo nam je zanimljivo da pokrecemo takve teme I istrazujemo,da igramo mase fote pogotovo pa da se kao fol ljubimo u usta preko papirnatih maramica I slichno haha
Posle sam se primirila,nisam vishe bila tako znatizeljna i istrazivachkog duha.
Sve do 6. razreda sam bila mirna,tad na kraju 6. razreda muvala sam se sa jednim komshijom i tada sam mu dozvolila da legne preko mene I oponasha sex preko odece kao kad sam bila mala

nostalgija
Shto je najchudnije meni nije padalo na pamet da sam mozda bi ili lez,nisam o tome uopshte ni razmishjlala,mislim da chak nisam ni znala da tako neshto postoji.
Tek kad sam krenula u 1. razred srednje ukapirala sam da neshto kod mene nije ok jer me ni jedan dechak nije ozbiljno privukao,i da osecam neshto prema profesorki fizichkog,neku privlachnost. To me je shokiralo i imala sam velikih problema da prihvatim da mi se svidjaju devojke... mada ni dan danas ne znam shta sam... eto to je to,chitav roman