Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
Originally posted by bananica

kombinacije su takve da nema pitanja "kuda ces posle mene?" i "gdje si bio prije?"/
Zna se zasto smo tu gdje jesmo - i radimo upravo to.
Moze da padne pice, prica...

jaoooo daaaaa
ili "sto si sa njom/njim na kafi", "zasto mi se nisi javila" i ostala dosadna pitanja
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Upravo.. nema ljubomorisanja i proveravanja, ali ni nekog udubljivanja u to.. hm.. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam nikad imala kombinaciju.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kombinacija = kombina = fuck buddy = kres shema

sta je tu nejasno?
By Çâðê_DUP
imam svakakve kombinacije mogu i sex da zavrshim ako ti zatreba:peca:
al ne praktikujem
najveca kombinacija mi je da zavrshim buxnu...:sw:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Swanheart
:opatica:
Originally posted by ...Sitnicava...
:angel:
Originally posted by Zwezdica
:pop:
Originally posted by J...
:eevil:
Originally posted by Swanheart
:egzorcist:
Kakva gradacija :pucaodsmeha:
Kombinacija je stvar dogovora.
A ja stvarno ne znam sta ocekujes da ti ljudi kazu kada je tu diskrecija uvek zagarantovana :smeh:
Kakvo pitanje takav odgovor :P
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

Imate li kombinacije ili jeste li ih imali?

Sta uopste, podrazumevate pod tim pojmom "kombinacija"? Da li je to samo vidjanje zbog sexa ili ... ?

Postoji li neko nepisano pravilo u njima ili je sve stvar dogovora ili se zna kako to funkionise?
1. Ne/ o, da.

2. Kombinacija za mene... nije samo vidjanje zbog seksa. Otkud znam, valjda mene "radi" cela ta prica pa tako sa svojom "kombinacijom", jel, volim i da se prosetam ili tako nesto.

3. Jedino je nepisano pravilo da su u pitanju mahom heteroseksualne (...) devojke, i da one predocavaju meni tu svoju potrebu za kombinovanjem. :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Posesivni ljudi nisu u stanju da imaju regular fuck buddies, kao ni sujetni ni ljubomorni... Ja spadam u ovu trecu kategoriju (barem kada je ljubavni zivot u pitanju)...
A da se kreshem sa nepoznatom osobom mi je potpuno neprihvatljivo (mislim na wan tajm kres kombinejshn)...

I ne podnosim rech "kombinacija" kada se koristi u grupi rechi koja opisuje human relations... :nunchake:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Imala sam i imam kombinacije, kako da ne. I na sajt "Smokva" sam isla da trazim seksualne partnerke iz Subotice i okolnih mesta. Cak sam jednom prilikom biciklom :bicikl: isla u jedan zaseok kraj Subotice radi kombinacije sa jednom udatom lezbom. Nisam se libila.
Kod mene vam je to vrlo jednostavno. Ako sam sa nekom damom u seks kombinaciji, onda ne marim mnogo za formalnosti, ne raspitujem se za zdravlje i familiju, niti zakuvavam kafu i iznosim slatko kad mi dodje u posetu.
Odmah sam rada da predjemo na samu stvar. :lezkiss: :fuckbed:
Tu smo zbog seksa i nema tu sta mnogo da se diskutuje, nego cepaj cepaj !
:fuckbed:
Kombinacije imam i kad sam u vezi, cak sam i pokojnog muza varala u braku, nemam ja tu mnogo grize savesti.
Nisam duzna nikome da polazem racune i zelim da mi dusa i telo maksimalno uzivaju.
Ne valja dusu i telo lishavati zadovoljstava koja im trebaju i prijaju.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Kombinacije? Kako, zasto, kada?
Pih! JA mislio nesto iz matematike
Duhovito, duhovito... :fancyklap:
Malo sale nije na odmet.
:)
Korisnikov avatar
By m..
Nemam sad, sad imam zenu, imala sam pre.

Njah, ja to uglavnom zovem ljubavnicom. Neko s kim imas korektan sex manje ili vise redovno ili potpuno random tokom nekog duzeg perioda, ali ne ulazes u to sve nesto puno. DakleM, mozes da cavrljas, gledas tv, setas, pijes i sve to, al se ne meres zaljubit, a privlaci te manje vise, proporcionalno sa zagoreloscu. Tako nekako. Fuck buddy. Uglavnom nastaje iz one night standa, ili je ciljani one night stand u danu mrmota.

Pa negde jeste stvar dogovora, mislim sigurno je necu pustiti da misli da sam ne znam kako zaljubljena i ozbiljna, ali nesto necu ni razglabati o tom odnosu ili ga preterano definisati (jerbo to nema smisla). Nekako jebemo se na obostrano zadovoljstvo i to je to, manje vise.

Anyways nisam praktikovala cesto, nego samo kada bi me sile prilika naterale, a ja naletela na odgovarajucu osobu. (Dakle tokom oporavka od nekih iscrpljuucih odnosa, ili bez zene na vidiku). Stvar moze da se zakomplikuje ako druga strana neocekivano pozeli nesto vise ili krene da drami iz xy razloga.

U svakom slucaju bih uvek radije imala devojku.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne, deco, u tim seks kombinacijama najbolje je drzati se proste devize :

- Sto se pre skinemo, pre cemo i da se razonodimo.

:vrcka: :dude: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Dzi
:hmm: a ti bi kombinacije sa ponavljanjem or :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Yap kombinacije.... o da.. oduvek su postojale i postojace...to je ili otvorena veza.... ili neko ne zeli vezu vec samo kres :hvala:
By жњ
ili jos bolje...

gde je smajli koji bljuje? :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
joj....hocu da se objasnim, pa mi se spava...evo obecavam da cu nesto da napisem uskoro...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nisam od onih likova koje jedan dechko moze zadovoljiti.
Uvek mi je do seksa i uvek mogu josh, shto je chudno jer vishe ulazem vremena u biranje i prebiranje ljubavnika nego za dechka.
Koliko puta mi se desilo da posle par sati s dechkom, iscimam nekog ortaka da zavrshi posao.

Pored dechka imati vishe ljubavnika je isto kao imati vishe od jednog prijatelja. Sasvim normalna, drushtveno prihvatljiva pojava.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Cuti ti.. Tebi je bilo do toga da meni u praksi pokazes sta znaci kombinacija.. :p
Ali, neeee, ja nisam takva devojka... Ja sam chestita.. Ps. Savka.. :lood: :lol:

sad cu ja vas obe iskombinovati.... :burner: :burner: :burner: :kasalj:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
odma vam pokazati sve varijante, kombinacije koje mogu da se izvedu... :oklagija: iskombinovacu vas tako da vas ni nece interesovatii sta su to kombinacije...

:oklagija: :oklagija: :oklagija: :kasalj:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Dzi
:hmm: a ti bi kombinacije sa ponavljanjem or :lol:
Mene si pitala, da ?
Pa jeste, kombinacije sa ponavljanjem su nesto na cemu insistiram
i to iz prakticnih razloga.
Zasto bismo uvek trazile nove i nove partnerke ?
Umesto toga, lepo napravimo siri ili uzi krug prijateljica za zabavu i razonodu, pa kad nam zazvoni telefon i vidimo identifikaciju, da uvek znamo zasto nas ko zove.
Taj princip uvek predocavam zenama sa kojima stupam u kontakt radi seksa i mnoge su do sada shvatile prednosti mog koncepta, pa su ga i prihvatile.
:B
By жњ
Meni treba kombinacija za loto i sportsku prognozu :blenta:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by bila jednom jedna...
odma vam pokazati sve varijante, kombinacije koje mogu da se izvedu... :oklagija: iskombinovacu vas tako da vas ni nece interesovatii sta su to kombinacije...

:oklagija: :oklagija: :oklagija: :kasalj:
A da probas kombinaciju kao sredstvo za suzbijanje agresije?! :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by the1whowished

Imate li kombinacije ili jeste li ih imali?

Sta uopste, podrazumevate pod tim pojmom "kombinacija"? Da li je to samo vidjanje zbog sexa ili ... ?

Postoji li neko nepisano pravilo u njima ili je sve stvar dogovora ili se zna kako to funkionise?
1. Ne/ o, da.

2. Kombinacija za mene... nije samo vidjanje zbog seksa. Otkud znam, valjda mene "radi" cela ta prica pa tako sa svojom "kombinacijom", jel, volim i da se prosetam ili tako nesto.

Otprilike. :up:

Sex kao primaran, al´ ak´ umesto mene ode u radnju, po cigare, skuva ruchak...Za mene i dalje ostaje kombinacija. Jer u startu znam da za vezu nije! Ne moju.
Korisnikov avatar
By DeVision
KOmbinacije, varijacije, permutacije.. itd.
Sve u svemu, za mene je to sinonim za avnturu *(koja moze biti kratkog maha ili na duze staze)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!