Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ModestyJa spadam u tu grupu.
..Iz ove priče isključujem, ipak daleko manji broj onih koji zbilja ne žele nikakav vid vezivanja niti obaveza....postoje i takvi.Njihov profil ličnosti još nisam prostudirala ...razmisliću i o njihovim porivim![]()
Originally posted by *STATUS*
Dragi deni, sad ce Staty da ti kaze...
ako neko stalno krene prvi da poljubi partnera, ako mu znacima paznje pokazuje da mu je stalo do njega, ali zeli na sve nacine da mu ugodi i pokaze koliko mu je stalo do njega...taj neko je ulozio vise emocija u vidu paznje, vremena, snage....
ako neko nikada ne krene prvi da poljubi svog decka nego ceka poljubac,
ako se nikada prvi ne seti da poklonom i sitnicom obraduje decka i izmami caroban osmeh kod njega, nego svesno ocekuje da neko njemu to uradi... ako neko konstatno ne zeli da vam u necemu ugodi nego misli da je obaveza nog drugog.... to je znak da je taj partner ulozio manje emocija...
znaci, vrlo lako se moze videti ko je koliko ulozio....
Ovih dana po mom zivotu se mota jedan sladak klinac koji je na dobrom putu da postane moj decko, i ja njegov naravno...
ali necu da srljam, pravim posebnu analizu, odmeravam, procenjujem....
posle svega sto mi se u zivotu izdesavalo, ne bih voleo da mi se opet desi da pogresno procenim nekog i da me taj neko opet povredi.....
![]()
Originally posted by unic0rn
nek mu je gospod bog i gospodja bozen u pomoci
pravim posebnu analizu, odmeravam, procenjujem....
Originally posted by *STATUS*Originally posted by unic0rnUni, mislis da mu nesto fali ?
nek mu je gospod bog i gospodja bozen u pomoci![]()
od jutros sam dobio 10-ak poruka od njega....
to me i plasi....
Originally posted by *STATUS*Pa, najverovatnije je u pozadini svega toga njegova teznja ka tvojoj pozadini.
Modesty, plasi me preterano brza paznja
tj cim mi neko u startu pokaze toliku paznju, to me malo zbuni pa ne znam otkud to i sta je pozadina toga....
![]()
Originally posted by *STATUS*Nisam to ja, Boze sacuvaj.
Daliborka, pod HITNO da prestanes da pijes...
zeni tvojih godina, kojoj mi mozemo unucici da budemo ne prilici da toliko pije....
skoro sam cuo od nekog tipa da u Subotici ima neka zena koja se ne trezni i tako tumara gradom.... molilo sam Boga da to nisi ti....
znaci, sexaj se zeno i mani se alkohola![]()
Originally posted by жњE bas sam ovo hteo da napisem ......
NEKI ljudi ne zele vezu.. a tek neki od tih ljudi imaju alibi kako se "plase" iste
nailazila sam na one koji ne zele vezivanje, ali cak i naj-hardkor primerci tog soja, zaklecaju kolenima kada naidju na Mr/Mrs Right..
Originally posted by Das IchPa dok ne naidjes na pravu osobu, ni ne mozes da znas da mozes i zelis da imas vezu.
i meni se cini da su navedeni razlozi u vecini slucajeva samo glupi odnosno licemerni izgovori zasto neko nece da bude u vezi sa odredjenom osobom a ne zna sta da joj kaze, pa je izgleda najlakse reci ma nisam ja za vezu, ja sam "teska" osoba, ili sta vec...a onda kad naidje prvi na koga odlepe sve to padne u vodu...no dobro, sve je to ok, samo se ne treba zavaravati
Originally posted by Das IchPa neki i nisu spremni na vezu, a neki su prosto picke i ne umeju da kazu 'nemam bas bog zna sta da ti ponudim'.
@m. pa ok, slazem se s tim, samo mi je glupo sto neki ljudi potenciraju kako nikako ne mogu tj. nisu spremni za vezu, umesto da lepo kazu necu da budem u vezi s tobom i ajd zdravo![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!