Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
nije mi se nikad desilo......isto kao modesty.....mora od pocetka da postoji potencijal za romanicno osecanje....meni su drugari zacementirani kao drugari.....
Korisnikov avatar
By DfromOz
Moje veze su upravo isle tim redosledom. Trajale su i bile kvalitetne. I nismo se rezisli jer se neko 'pretvorio u zabu' pa verovatno iz tih razloga sam i danas u lepim drugarskim odnosima sa tim osobama, i obradujem se iskreno svaki put kada nam se ukrste putevi, prosto zadovoljna sto su takvi kvalitetni ljudi bili, na jedan nacin deo mog zivota.
Ne volim da ulecem u veze i odnose bilo koje vrste. Nekako, da bi nekoga zapravo upoznao potrebno je vreme. Sa druge strane da bih sa nekim mogla da budem u vezi, sa tim nekim moram imati, izmedju ostalog, i prijateljski odnos.

good on you, Lakiboy :klap: & all the best :wink2:
By J...
Originally posted by Lakiboy_ns
Bilo bi idealno imate sve troje u jednoj osobi mada to deluje nerealno chak i jednom idealisti poput mene.
Zasto bi to bilo nerealno? To je nesto sto bi trebalo da bude "normalno" i ocekivano u svakoj vezi, da je u njenoj osnovi drugarstvo ili prijateljstvo. Veza koja nije zasnovana na tome i nije veza nego kres kombinacija, koliko god dugo da traje.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by hlaefdige
nije mi se nikad desilo......isto kao modesty.....mora od pocetka da postoji potencijal za romanicno osecanje....meni su drugari zacementirani kao drugari.....
isto...

Ne, nikada mi se nije tako nesto desilo
jer
jednostavno ne mesam prijateljstvo i ljubav

tj, ako je prijateljstvo sjajno
ne zelim da rizikujem da prelaskom na ljubavni plan izgubim to sto imam sa tim drugom
u vecno prijateljstvo verujem
u vecnu ljubav vise ne

kao sto rece ns.happy
bilo bi lepo zavrsiti vezu osmehom
ali, to je lutrija
a ja ne volim da se kockam
i
ne daj boze duplo izgubim

Off:

i znaci tako,laki...
ti mene ispitujesh i ja ti pricam o mom decku i meni na spejsu,a ja o ovakvim vestima saznajem ovde?!
c c c
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa, znam da nici maleni decak, ali si mnog cakan, pa cu od sada tako da ti tepam i tishina! :nunchake: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Maleni decak je zapoceo vezu bas kako treba, sa vecim sansama da opstane i da bude kvalitetna nego neka veza koja se zasniva na slepoj zaljubljenosti sa sve roze naocharima na okicama ! :right:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma on zna na sta ti padas... pa je glumio tu ulogu dok ste bili u fazi prijateljstva... te je pripremao teren za nesto ozbiljnije sto je od samog pocetka zeleo.

Lukavo lukavo!

Zelim da ga upoznam! :lol:

A moj odgovor na temu je sledeci:
Mora od samog pocetka postojati odredjena privlacnost, dublja od drugarstva, odnosno nazovimo prijateljstva... koja se primecuje, i prikriveno ispoljava od samog pocetka.
Korisnikov avatar
By decko
Situacija da sam se s nekim bas konstantno druzio i da je iz tog prijateljstva nastala veza i ljubav samo jednom, a iz nekog poznanstva sam mozda 2 puta se nasao u vezi ali su te situacije isle drugacijim tokom :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Drugarstvo - veza - ljubav...
Sva ova tri svima pozeljna pojma se cvrsto prozimaju i , uz strast , novac , moc i zdravlje cine kompletnu celinu koja se zove spokoj, zadovoljstvo i uopste - zivotna sreca. :yes:
By жњ
taj scenario mi deluje najrazumnije i najperspektivnije - u teoriji, ali moram priznati da nemam sklonosti ka istom. strastvene sam prirode... pa se ili zapalim kao hepo kockica na prvu recenicu/prvi pogled... il nema ni-ta, nada, na-ting!! :maljkovic:
Korisnikov avatar
By *deni*
..Da li vam je nekada trebalo dugo vremena da shvatite da ono sto trazite celo vreme stoji ispred vas...
Kako da ne. Eto bas juce.
Trazio sam besomucno jednu kosulju koju sam planirao da odenem, prevrnuo sam ceo garderober, a ona visila na ofingeru zakacenom na drsku od viseceg ormara.
Tacno ispred mog nosa.

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hvala svima na odgovorima :D
Moram priznati da sam iznenadjen nacinom na koji ste svi odgovarali na ovu temu, posto sam se dvoumio da li uopste da pisem o tome ovde ocekivajuci klasicnu sprdnju, cinizam i pljuvanje a umesto toga dobih konkretne odgovore i vasa iskustva i to sve napisano i obrazlozeno na pravi nacin.
Ovih dana u mom zivotu sve sama iznenadjenja izgleda :)

Drago mi je da vidim da nisam jedini kome se ovo desilo i da mnogi imaju pozitivna iskustva sa pretvaranjem drugarstva u ljubav...ja cu krenuti tim putem pa gde me odvede ako dozivim na kraju jos jedan brodolom pa jbg i to je zivot a ja se ne predajem tako lako :bye:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zwezdica
Pa, znam da nici maleni decak, ali si mnog cakan, pa cu od sada tako da ti tepam i tishina! :nunchake: :grouphug:
Pa ajd dobro ako bash hoces :D
Nemam nameru da protivurecim nekome kad tako prosipa komplimente na moj racun.

Ali nisam ja uvek tako cakan-nekad sam i prava mafija :lukavi: :panker:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by anche
mnogo zgodnija i jednostavnija varijanta od one gde fatalna ljubav prerasta u prijateljstvo.
Ne mogu povjerovati da fatalna ljubav može prerasti u prijateljstvo. Čak ni u drugarstvo, a da je iskreno.
[/quote]

pa reko' da nije jednostavno :giggle: ali ja ne zelim sebe da zatvorim za takvu mogutjnost :astral2:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by J...
Bilo bi idealno imate sve troje u jednoj osobi mada to deluje nerealno chak i jednom idealisti poput mene.
Zasto bi to bilo nerealno? To je nesto sto bi trebalo da bude "normalno" i ocekivano u svakoj vezi, da je u njenoj osnovi drugarstvo ili prijateljstvo. Veza koja nije zasnovana na tome i nije veza nego kres kombinacija, koliko god dugo da traje.
Zato sto bi to bilo gotovo savrseno a ja ne verujem u savrsenstvo sto se toga tiche...bar ne vishe...ali nikada se ne zna ustvari, tu i tamo se mozda i desi po koje ljubavno savrsenstvo :kissing:
By mikka
Laki, nisi valjda i ti prestao da verujes u savrsenu ljubav? :placko:
Ostado' poslednji Mohikanac :usamljen:
:jankovicka: (ovaj smajli kao aproksimacija don Kihota :luda: )
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa ne verujem da postoji savrsena ljubav ali verujem da postiji cista i iskrena ljubav...a i primeti zadnji deo recenice u kojem sam napisao da se mozda tu i tamo i desi po koje ljubavno savrsenstvo. :)

Mada iskreno receno mislim da ja licno racionalizujem celu ovu moju situaciju nezeleci da imam prevelika ocekivanja (opet) kako se na kraju ne bi razocarao (opet) i kako me ne bi to sve jako bolelo na kraju (jos jednom, da ne kazem opet-opet :lol: ).
By mikka
ma razumem te ja :potapsava:
ali kao sto vec jednom citirah
hearts are made to be broken :)
sto se mene tice, tren te prave savrsene ljubavi je vredniji od bola :durenje:
mada i tice znaju da sam neizlecivi romantik :doktor:
o sweet dagger! :drama: :harakiri:

btw pogledao sam youtube snimak dvojice sa tvog avatara
koliko sam skapirao u par minuta
neki brokeback u military varijanti
zaljubljuju se i zabavljaju po nekim vrletima :setnja: :dancing: :jumphug: :love:

(sledi spojlerski deo)

a onda jedan pogine :placko:
je l tako?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja ne vidim neki problem u tome, ako postoji neka seksualna privlačnost što ne bi drugarstvo preraslo u vezu?
A i ako to ne bude profunkcionisalo, opet možete da budete prijatelji, sem ako se ne posvađate na pasja kola, mada to i inače može ljudima da se desi, bili ili ne bili u vezi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by mikka

btw pogledao sam youtube snimak dvojice sa tvog avatara
koliko sam skapirao u par minuta
neki brokeback u military varijanti
zaljubljuju se i zabavljaju po nekim vrletima :setnja: :dancing: :jumphug: :love:

(sledi spojlerski deo)

a onda jedan pogine :placko:
je l tako?
Da.Nazalost ali film je iako gay tematski netipichan i deluje jako realno skoro kao dokumentarac.Saljem ti link za download ako hoces i preporucujem da pogledash...jeste kraj tuzan ali je i pun nade :)

@Kiborg-znam zato cu i da pokusam pa sta bude-bude :hug:
By Kragi
Originally posted by hlaefdige
:up: slazem se i poprilicno sam iskljuciv po tom pitanju .... Ne iskljucujem mogucnost da se to drugima desi :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Desilo mi se, ali on je bio strejt... Naglashavam "bio"... Mozhda smo zato i opstajali kao prijatelji neko duzhe vreme...

A onda sam mu se desio ja :D

A meni se desila najkvalitetnija veza u dosadashnjem postojanju :love:
Korisnikov avatar
By radoznala
Ne nazhalost, ali smatram da je to neki idealan raspored odnosa =)
Korisnikov avatar
By radoznala
Zato se sad trudim shto vishe da se druzhim! :D :lol: stvarno.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Vespertine
Desilo mi se, ali on je bio strejt... Naglashavam "bio"... Mozhda smo zato i opstajali kao prijatelji neko duzhe vreme...

A onda sam mu se desio ja :D

A meni se desila najkvalitetnija veza u dosadashnjem postojanju :love:
do tell us more. :D
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by Modesty
nije,meni se sve ljubavi dešavaju odmah ili nikako,ili ima kemije ili nema.....ako ima i uspostavimo nešto više,onda nastojim graditi temenje za ostalo tipa,prijeteljsto(povjerenjem i razumjevanjem9 i tako to...nikad se niam u nekog naknadno zaljubila niti mi se kad ko svidio naknadok,odmah ili nikad.
Isto :cigareta:
Korisnikov avatar
By cranky
Nekako mi je to i najlogičniji redosled...i znak da to nije neka trenutna zaludjenost već malo dublja veza koja već traje, samo se nastavlja u drugačijem obliku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!