Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsZasto bi to bilo nerealno? To je nesto sto bi trebalo da bude "normalno" i ocekivano u svakoj vezi, da je u njenoj osnovi drugarstvo ili prijateljstvo. Veza koja nije zasnovana na tome i nije veza nego kres kombinacija, koliko god dugo da traje.
Bilo bi idealno imate sve troje u jednoj osobi mada to deluje nerealno chak i jednom idealisti poput mene.
Originally posted by hlaefdigeisto...
nije mi se nikad desilo......isto kao modesty.....mora od pocetka da postoji potencijal za romanicno osecanje....meni su drugari zacementirani kao drugari.....
Originally posted by Lakiboy_nsKako da ne. Eto bas juce.
..Da li vam je nekada trebalo dugo vremena da shvatite da ono sto trazite celo vreme stoji ispred vas...
Originally posted by ZwezdicaPa ajd dobro ako bash hoces
Pa, znam da nici maleni decak, ali si mnog cakan, pa cu od sada tako da ti tepam i tishina!![]()
![]()
Originally posted by ancheNe mogu povjerovati da fatalna ljubav može prerasti u prijateljstvo. Čak ni u drugarstvo, a da je iskreno.
mnogo zgodnija i jednostavnija varijanta od one gde fatalna ljubav prerasta u prijateljstvo.
Originally posted by J...Zato sto bi to bilo gotovo savrseno a ja ne verujem u savrsenstvo sto se toga tiche...bar ne vishe...ali nikada se ne zna ustvari, tu i tamo se mozda i desi po koje ljubavno savrsenstvoOriginally posted by Lakiboy_nsZasto bi to bilo nerealno? To je nesto sto bi trebalo da bude "normalno" i ocekivano u svakoj vezi, da je u njenoj osnovi drugarstvo ili prijateljstvo. Veza koja nije zasnovana na tome i nije veza nego kres kombinacija, koliko god dugo da traje.
Bilo bi idealno imate sve troje u jednoj osobi mada to deluje nerealno chak i jednom idealisti poput mene.
Originally posted by mikkaDa.Nazalost ali film je iako gay tematski netipichan i deluje jako realno skoro kao dokumentarac.Saljem ti link za download ako hoces i preporucujem da pogledash...jeste kraj tuzan ali je i pun nade
btw pogledao sam youtube snimak dvojice sa tvog avatara
koliko sam skapirao u par minuta
neki brokeback u military varijanti
zaljubljuju se i zabavljaju po nekim vrletima![]()
![]()
![]()
![]()
(sledi spojlerski deo)
a onda jedan pogine![]()
je l tako?
Originally posted by hlaefdige
nije mi se nikad desilo......isto kao modesty.....mora od pocetka da postoji potencijal za romanicno osecanje....meni su drugari zacementirani kao drugari.....
Originally posted by Vespertinedo tell us more.
Desilo mi se, ali on je bio strejt... Naglashavam "bio"... Mozhda smo zato i opstajali kao prijatelji neko duzhe vreme...
A onda sam mu se desio ja![]()
A meni se desila najkvalitetnija veza u dosadashnjem postojanju![]()
Originally posted by ModestyIsto
nije,meni se sve ljubavi dešavaju odmah ili nikako,ili ima kemije ili nema.....ako ima i uspostavimo nešto više,onda nastojim graditi temenje za ostalo tipa,prijeteljsto(povjerenjem i razumjevanjem9 i tako to...nikad se niam u nekog naknadno zaljubila niti mi se kad ko svidio naknadok,odmah ili nikad.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!