Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
Originally posted by lav
ma ugovara vidanje za sex ... :(
@vespertine napravio sam profil, tako i znam da ugovara i to sa mnom

:lol:

pa ugovorite sex :smeh:
onda se pojavis na ugovorenom mestu
isparanoishesh ga i kazes mu da svoje stvari ( uz pretpostavku da ima neke svopje stvari kod tebe ) moze pokupiti ispred ulaza u odredjeno vreme :lol:

:sesir:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a jos nismo culi odgovor na pitanje sta ti trazis na Romeu...
By Swanheart
cut` vidis da to nije tema teme :lol:

on je fin i tamo je zbog "druzenja"
a decko mu je tamo zbog sex-a
Korisnikov avatar
By lav
mi smo se usaglasili da ugasimo profile nakon nekog vremena, sto sam ja i uradio, misleci da je i on, a kada smo posle pricali o tome on je rekao da tako voli da chatuje, i ja nisam video razlog zasto bi mu nesto tako branio, ali me kopkalo, i napravio sam profil da vidim dokle to ide
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by lav
ovako ... imam decka u vezi smo 4 meseca, i sve je super bilo dok nisam provalio da preko romea trazi nekog za sex (nebitno kako) i sad mi nije jasno ...
delovalo je da je sve ok ... super nam je dok smo zajedno ...itd
pritom on ne zna da ja znam ... sta da uradim ? dal odma raskid bez objasnjenja ili ...
hvala.
Nikakva objašnjenja ne traži.
Čovek po svojoj prirodi nije monogamo biće.

Preispitajte samo one dublje emocije, ima li ih uopšte među vama.
Ako ih ima, ostanite u vezi, a seks sa strane je samo fizička potreba, koja se mora zadovoljiti i kvit.
:)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Vespertine
Opcija 1: Napravish profil na Romeu, navedesh tamo u stochnom listu neke cifre od kojih se pada na dupe, diskretno ga muvash par dana i fino ga navlachish da vidish kako reaguje. Onda mu ponudish da se vidite, namestish mesto i situaciju onako kako ti odgovara pa mu se onda najebesh majke kad dodje da se vidite... Posle toga povratka nema, ali bar si miran...
Meni je ova opcija jako interesantna :D
Ali ne verujem da bih ja to mogao da izdrzim do kraja :D
Korisnikov avatar
By lav
Originally posted by Daliborka
Originally posted by lav
ovako ... imam decka u vezi smo 4 meseca, i sve je super bilo dok nisam provalio da preko romea trazi nekog za sex (nebitno kako) i sad mi nije jasno ...
delovalo je da je sve ok ... super nam je dok smo zajedno ...itd
pritom on ne zna da ja znam ... sta da uradim ? dal odma raskid bez objasnjenja ili ...
hvala.
Nikakva objašnjenja ne traži.
Čovek po svojoj prirodi nije monogamo biće.

Preispitajte samo one dublje emocije, ima li ih uopšte među vama.
Ako ih ima, ostanite u vezi, a seks sa strane je samo fizička potreba, koja se mora zadovoljiti i kvit.
:)
izvini ali ja ne mogu tako da funkcionisem kao cico mico a iza ledja se kara s drugim
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Machkodlak
Originally posted by Vespertine
Opcija 1: Napravish profil na Romeu, navedesh tamo u stochnom listu neke cifre od kojih se pada na dupe, diskretno ga muvash par dana i fino ga navlachish da vidish kako reaguje. Onda mu ponudish da se vidite, namestish mesto i situaciju onako kako ti odgovara pa mu se onda najebesh majke kad dodje da se vidite... Posle toga povratka nema, ali bar si miran...
Meni je ova opcija jako interesantna :D
Ali ne verujem da bih ja to mogao da izdrzim do kraja :D
strpljenje je vrlina, stari kazu!
By J...
Originally posted by lav

izvini ali ja ne mogu tako da funkcionisem kao cico mico a iza ledja se kara s drugim
Pa ako ne mozes, ti mu reci da znas da te vara, da se muva s tobom na Romeu i reci mu da se odluci ili vernost ili raskid i kraj price. Ne vidim nikakav problem tu.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Razmisli shta si mu ponudio preko romea shto nisi uzivo :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by lav
... ali me kopkalo, i napravio sam profil da vidim dokle to ide
Znas kako neko rece da je brak vestina da se zmuri na jedno oko a mozda i na dva :lol: Sledeci put se odupri kopkanju kad zelis da nesto traje ;)
Korisnikov avatar
By .L O S T
jbg pricam ja iskrenost na prvom mestu i sad ne bi bilo ovog problema.....
Korisnikov avatar
By Hys.
Jbt kakav bedak... :(

Mada, zamisli da si to saznao dalje u vezi, kada su emocije jos jace....Ne znam, zamisljam sebe u toj situaciji sa mojom devojkom (zajedno smo dve godine) i iskreno, mislim da bih morala da vidim da li bi isla do kraja. Ukoliko bi, i kao sto ti kazes, zakazivala dejt, bogme, pojavila bih se, pa makar samo da joj vidim izraz lica :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Ja bih to odjebala po kratkom postupku.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by m..
Ja bih to odjebala po kratkom postupku.
me 2
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!