Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Snow_Crystal
Originally posted by ns.happy
to nema veze sa ljubavlju. ako nekog volis, ako si u nekog zaljubljen, onda valjda tu osobu postujes, i neces da radis nesto protiv njene volje, samim tim ni da joj se udvaras ako ona to ne zeli.
to ''ako neces biti sa mnom, neces biti ni sa kim'' je detinjarija, i zasluzuje :samar:

dakle, ne, nije sve dozvoljeno. mora biti postovanja! :)
Slazem se... Kad nekog smaras,pratis,uhodis to je vec opsesija a ne ljubav ili zaljubljenost...Ja sam vise za romanticno muvanje pa ako je osvojim super a ako ne bar sam pokusala.... Pokusacu da ostanem prijatelj sa njom....
sve receno...
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
ljubav nekad ume da bude rat i ako sam ja jedina koja to na ovoj temi priznaje , onda znam da ima jako neiskrenih....

postovanje je nesto drugo...

nikad ne bi povredila osobu s kojom sam, to stoji, ali.... svasta se desava ...ljudi se rastaju sastaju, vole , vracaju... isto tako i zaboravljaju..

:balon:
Korisnikov avatar
By Val
Ko je rek´o da u "ljubavi" rata nema? Ja rekoh - granica nema!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Mentalno zdravim osobama je sve dozvoljeno a poremecenima ne mozesh i da zabranish, shto znachi, najebasmo ako natrchimo na bolesnika :)
Sebi dozvoljavam prilikom osvajanja samo sharm i iskrenost:) a ako je u pitanju sexulano osvajanje onda veliku ulogu igra alkohol, par puta sam sebi dozvolila gluposti :( no sve su to bile sitnice (hvala svetom dildou) pa nisam povredila nikoga :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
nije sve dozvoljeno ni u jednom ni u drugom.
za prvo postoji haski sud a za drugo prezir.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!