Trebalo je prvo da odgovorim na temu pa da citam ostale postove. Sada ne znam sta da ti odgovorim
Ajde pocecu sa onim sta mi padne na pamet.
Kod mene nema cekanja idemo dalje.
Bar sam sada u takvom periodu, ju! gde da stanem pa da me sprzi kiselina tuge. Odmah ima da trazim neku bazu koja ce neutralisati proslost. A ako ta baza bude dovoljno zanimljiva mozda postane novi predmet mog obozavanja.
Mislim da je nas zivot kao vise filmskih traka. Kao sto filmska traka traje odredjeno vreme jer bi posle odredjenog vremena pocela da dosadjuje( izgleda da samo meni ne)tako i u zivotu mora da bude vise znacajnih ljubavnih prica(bar ja tako vidim). Ali kada ti neko prekine zanimljiv film iz onog ili ovog razloga malo popizdim isvadjam se i pozurim da nadjem novi film kako bih zalecio rane.
Neko rece pozitivan stav. I ja to kazem!
Naucio sam da od zivota uzimam ono sto mi pruzi, sem princa (tu sam najosetljiviji).
Za njega sam u stanju da zujim kao zvoncica po svim sumama i brdima. Pa iako nadjem mlinara ja cu ga naciniti princem (kao sto je to uradio macak u cizmama).
Mozda sam malo konfuzan jer sam u zurbi moram da idem, ali kada se vratim ovo cu malo da ispravim i dodam jos ono sto sam zaboravio.
Mora da postoji vise srecnih krajeva