Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
@Superstar - E za to vec ne bih imao odgovor....sad nekako verujem da postoji specijalna osoba ali trudim se da ne razmisljam o tome da li bi bio kraj,kakav bi bio....i da li bi to stvarno bilo to,takozvani hepi end u odnosu na nebitne-dotadashnje krajeve.

Ne znam,previshe me izludi to preispitivanje. :sigh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Deksi
Ne znam,previshe me izludi to preispitivanje. :sigh:
:lol:
Tell me about it
Korisnikov avatar
By Deksi
:lol:

Najjache mi je tako kad dajem savete i shvatim da ni meni nishta nije jasno.
Korisnikov avatar
By foolish
sad se setih razgovora iz kyle xy

LORI: One day you are gonna meet a smart, faithful guy...

HILLARY: Doctor.

LORI: Who’ll whisk you off your feet...

HILLARY: In his convertible.

LORI: And you’ll live happily ever after...

HILLARY: Until the magnificent divorce settlement.

on:
zelim da verujem da happy end postoji i da je sve ono sto sam slusao godina u raznim pricama moze i meni da se desi,ali svestan sam da sve ima kraj i zato se trudim da ne razmisljam o buducnosti vec da se uzivam u sadasnjosti. a opet sam svestan cinjenice da kad se zavrsi jedno poglavlje zivota (dobro ili lose nije vazno) iza njega ide sledece. i zato sta god da se desi ne ocajavaj vec guraj dalje..

mislim da sam malo odlutao od teme
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Znas kako, ako je nesto lepo..a zavrsava se...kraj ne moze biti srecan..bar po meni..
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Superstar!

Od malih nogu ljudi nas truju bajkama sa srecnim krajevima gde princ i princeza uvek zavrse zajedno, gde je vestica ubijena kao i zla azdaja.
Zato sam ja uvek voleo da citam grcku mitologiju-tamo vestice live happily ever after:D

PS: ajde pocni malo da gledas i drame :D (they died and stayed there happily ever after:lol: )
Korisnikov avatar
By Zwezdica
DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! !

Postoji happy end !

Postoji neko poseban ko ce te usreciti i koga ces voleti bez obzira na sve, neko cije ce ti i mane biti najmilije na svetu, neko zbog koga si spreman da uradis sve i svasta, neko koga ces voleti i postovati, neko sa kime ce ti svaki sat, minut i godina biti blagoslov samo zato sto provodis kraj njega ! ! !

ZIVELA LJUBAV I SVI HAPPY ENDOVI OVOGA SVETA ! ! ! :kissing: :klap:

Svima po jedan happy end zelim ! ;) :mazi: :opacupa: :opacupa: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Hton
a sto uvek neko drugi mene mora da usreci, sto nisam ja taj koji ce nekoga usreciti? Ako nekog volim ja cu zeleti njega da usrecim,a i to ce me ciniti neizmerno srecnim... tako da se moj happy end sastoji iz srece onoga koga volim,a sasvim je normalno da ako on zeli da uzvrati ljubav, zele ce i da me usreci...i tako dolazimo do happy end-a...:)
Korisnikov avatar
By Modesty
Optimista sam,vjerujem u ljubav i sreću....čak i kad sve padne u prašinu,ja očekujem neku drugu,sledeću sreću........mi smo kovači svoje sreće i nesreće....dakako da život nije idealan ali može biti sasvim solidno lijep.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Verujem da postoji ta jedna specijalna osoba i verujem da je to bas ONA.
Ako se ispostavi da nije (sto u ovom trenutku deluje kao ravnopravna mogucnost), onda... onda sam sigurna da moja prica nece imati srecan kraj... ali to ne znaci da drugi ne treba da se nadaju i teze tome...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Ako se ispostavi da nije (sto u ovom trenutku deluje kao ravnopravna mogucnost), onda... onda sam sigurna da moja prica nece imati srecan kraj... ali to ne znaci da drugi ne treba da se nadaju i teze tome...
Posle te sreće će doći druga,vjeruj mi
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ma, ima ta zvaka da posle kise uvek dodje sunce i ostalo, ali... Znas onaj osecaj kada nemas snage da trazis novu srecu i da cak i kad bi ti ona sama pala s neba, ne bi imala snage ni zelje da je prihvatis...
Korisnikov avatar
By Modesty
Ma, ima ta zvaka da posle kise uvek dodje sunce i ostalo, ali... Znas onaj osecaj kada nemas snage da trazis novu srecu i da cak i kad bi ti ona sama pala s neba, ne bi imala snage ni zelje da je prihvatis...
ja znam draga o čemu ti pričaš i to odlično ali sve u svoje vrijeme...dug je život
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Modesty

A ponekad posle te druge,dodje i treca...:mete:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Azdaja

A ponekad posle te druge,dodje i treca... :mete:
narafski :wink:

I najbolje od svega je što za svaku kažeš: to je to :cowboy:
Korisnikov avatar
By Azdaja

Pa te onda takoooo ujebe...i kazes od danas sam zavrsila sa vezama,pa prodje jedno vreme...hahaha:jazzva:
Korisnikov avatar
By Modesty

Pa te onda takoooo ujebe...i kazes od danas sam zavrsila sa vezama,pa prodje jedno vreme...hahaha:jazzva:
Pa onda ovo-nanovo:lol:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
A u ***** s tim, nemam ja energije da cekam da se izlecim, pa da me ponovo neko zaj...
Korisnikov avatar
By Modesty
šta je ženo?

A ti kravice,ko te pita.....tako ti život nametne i što prije prihvatiš,lakše podnosiš
Korisnikov avatar
By anche
desava se :lol:

ont: naravno da postoji! :pinkglasses:

evo bas sam skoro upoznala par koji su u braku 54 godine. mnogo su slatki: ona se ogrebala nesto malo po ruci i u tri sata notju tera muza da je vodi u hitnu pomoc da se ne bi inficiralo (iako su sve vec lepo ocistili i previli). a on na to kaze: znam ja da njoj treba paznja, i sto da je ne prosetam malo - pa mi smo ipak k'o romeo i julija i treba nocu da setamo, a ne da spavamo :sweet:

nisu jos na end-u, ali svakako deluju happy :zen:
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Zwezdica
DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! !

Postoji happy end !

Postoji neko poseban ko ce te usreciti i koga ces voleti bez obzira na sve, neko cije ce ti i mane biti najmilije na svetu, neko zbog koga si spreman da uradis sve i svasta, neko koga ces voleti i postovati, neko sa kime ce ti svaki sat, minut i godina biti blagoslov samo zato sto provodis kraj njega ! ! !

ZIVELA LJUBAV I SVI HAPPY ENDOVI OVOGA SVETA ! ! ! :kissing: :klap:

Svima po jedan happy end zelim ! ;) :mazi: :opacupa: :opacupa: :opacupa:

Tako treba, pozitivan stav :hail2:

Pre svega, valjda ponekad treba uzhivati u momentu i ne usrati potencijal trenutnog zadovoljstva i srece razmishljanjem tip "joj, hocu li sa njim/njom dochekati starost i uzgajati chinchile na nashoj zajednichkoj farmi???" Ako je to ono shto se definishe kao klasichan happy end, ok mozhe, ali necu da pravim dubiozu od toga, ako bude bude, ali chim neko od nas pochne da se druzhi sa Parkinsom ili Alshajmerom zovemo teta Eutanaziju u posetu da happy end ostane zaista happy...

Slazhem se sa onim shto je Modesty rekla (po drugi put danas na drugoj temi) Mi sami donosimo odluke shta nam valja a shta ne, sami smo kovachi svoje srece, a shodno tome i nesrece, jer onog momenta kad pochnesh da preispitujesh neshto i da sumnjash u to, problemi ce se pojaviti sami od sebe... Happy end je fikcija, treba zhiveti za Happy momente:transprst:
Korisnikov avatar
By jukie
Da li ti dosadni klisei uticu na vas?
Da li vi zaista verujete u to da vas someone special zapravo ceka tamo negde i da je vasa uloga u slicnom filmu samo pitanje vremena?
Da li ste imali nekada takvu pricu sa happy endom?
Da li je zivite?
Ili je sve to samo sranje koje nas tesi u svoj ovoj surovosti?
Mene je uvek zanimalo šta se sve dešava posle hepienda. i između hepienda i početka nastavka filma (tj. pre nego što je potomak srećnog para napunio 6-9 godina). i sa ljudima koji se ne pojavljuju u nastavku filma jer su se u međuvremenu odselili u Minesotu (ili tako negde).

Ono što mislim da se uglavnom dešava je da između hepienda i nastavka ima jedan deo koji se razvlači i sužava u sredini kao sir na pizzi.
Ovako nekako >- - - - - <
I u tom delu je onako dosadno, i to je deo kada ti ljudi rade na nekom projektu npr nova vrsta bicikla, i potomak srećnog para je beba koja kmeči po celu noć, i neki dalji rođak se razvodi pa treba tešiti one koji plaču, i ljudi imaju grip ili padnu sa konja i slome nogu i tako... i mi to ništa ne gledamo jer to nije zanimljivo za gledanje, i onda priča ponovo počinje kada potomak (koji sada ima 6-9 godina) nabavlja psa, ili kada potomak (koji ima 11 godina) rešava detektivski slučaj (jer su deca od 11 godina u filmovima uvek pametna kao Šerlok Holms), ili kada potomak postaje tinejdžer/ka i gubi glavu zbog ljubavi, ili se bavi sportom i treba da pobedi nadmoćne protivnike što mu u 50 odsto slučajeva uspeva, a u drugih 50 odsto slučajeva ne uspeva ali važno je očuvati sportski duh, ili treba da uči fiziku i matematiku, a ni u jednom filmu ne vidimo kako glavni lik razmišlja o fizici i matematici, itd itd.

A u realnom životu mi uglavnom živimo u tim srednjim delovima priče, i idemo na posao i nazad i sedimo pred televizorom i jedemo
Korisnikov avatar
By Blady
Da li ti dosadni klisei uticu na vas?
Da li vi zaista verujete u to da vas someone special zapravo ceka tamo negde i da je vasa uloga u slicnom filmu samo pitanje vremena?

Da li ste imali nekada takvu pricu sa happy endom?
Da li je zivite?

Ili je sve to samo sranje koje nas tesi u svoj ovoj surovosti?
Ne uticu, ali me teraju da se lepo osecam.. daje mi neku veru... iako sam poprilicno realna osoba..
Masta radi svasta :) ono u sta verujes, to i zivis..
Moguce, neke stvari shvatim pre ili kasnije...
Zivim je, jso uvek...
Ne tesim se nikad takvim stvarima..
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jukie
...

A u realnom životu mi uglavnom živimo u tim srednjim delovima priče, i idemo na posao i nazad i sedimo pred televizorom i jedemo
:up:

I sto rece Hton a vec sam i ja to pre pricala, problem je u bajkama koje deca citaju a u njima jedina teznja i sreca - naci princa i princezu... Mada sam ja posebno volela Petra Pana i mitove takodje (volela sam i Snezanu i Pepeljugu doduse ali tih mracnih momenata ne volim da se secam :giggle: ).
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Videcemo da li postoji... ;)

Ali naravno da verujem! :B
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Trebalo je prvo da odgovorim na temu pa da citam ostale postove. Sada ne znam sta da ti odgovorim :kosa:
Ajde pocecu sa onim sta mi padne na pamet.
Kod mene nema cekanja idemo dalje.
Bar sam sada u takvom periodu, ju! gde da stanem pa da me sprzi kiselina tuge. Odmah ima da trazim neku bazu koja ce neutralisati proslost. A ako ta baza bude dovoljno zanimljiva mozda postane novi predmet mog obozavanja.
Mislim da je nas zivot kao vise filmskih traka. Kao sto filmska traka traje odredjeno vreme jer bi posle odredjenog vremena pocela da dosadjuje( izgleda da samo meni ne)tako i u zivotu mora da bude vise znacajnih ljubavnih prica(bar ja tako vidim). Ali kada ti neko prekine zanimljiv film iz onog ili ovog razloga malo popizdim isvadjam se i pozurim da nadjem novi film kako bih zalecio rane.
Neko rece pozitivan stav. I ja to kazem!
Naucio sam da od zivota uzimam ono sto mi pruzi, sem princa (tu sam najosetljiviji).
Za njega sam u stanju da zujim kao zvoncica po svim sumama i brdima. Pa iako nadjem mlinara ja cu ga naciniti princem (kao sto je to uradio macak u cizmama).
Mozda sam malo konfuzan jer sam u zurbi moram da idem, ali kada se vratim ovo cu malo da ispravim i dodam jos ono sto sam zaboravio.
Mora da postoji vise srecnih krajeva :D
Korisnikov avatar
By colorado
Verujem u srecu. Ali, ne verujem da se ona ogleda u jednom jedinom. Hocu vise ljudi oko sebe. Ili da hlaefdige promeni pol.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by colorado
Ili da hlaefdige promeni pol.
Take a number! :lol:
Korisnikov avatar
By djo
romantic love was invented to manipulate women

and gays, dodajem ja
i prevodim

romantična ljubav je izmišljena da bi se manipulisalo ženama

i pederima

djo has spoken:tepih:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!