Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Au. Imala sam samo jednu ex koja je imala krajnje nepodnosljive prijatelje (to je ona ortakinja koja mi je pretila okolo, a i ostali su bili takvi mediokriteti da sam ih mahom pozaboravljala), ostali su sva sreca bili sasvim prijatne pojave, na onom nivou na kom je potrebno da neko koga znas u tom obimu bude prijatan. Inace, kako su moje prethodne veze trajale do dva meseca a meni je za prijateljstvo potrebno mnogo vise, tesko da sam postala, a jos manje ostala prijatelj. No, javljamo se jedni drugima u prolazu i zacavrljamo kad se negde sretnemo, sto da ne? Uostalom, samo sam jednom napravila toliko sranje i povredila devojku da mi se njeni prijatelji ne bi javljali i to sve (sva sreca pa je to ta sa nepodnosljivim prijateljima).
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Frey
Zar nisi ti primer osobe sa kojom se "ostalo u kontaktu"? :)
Pa, jeste.
To je zato sto sam super. :kosa:

Ali mislim da je pitanje da li bih ostala u kontaktu sa drustvom svoje bivse. :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Opet si se zbunio. Rec je o ljudima sa kojima si nekad bio/la u vezi, pa ti primer bas i nije u skladu sa temom. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!