Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Yup. Mozda su nekome seme sa strane ok u vezi i onda ne bi ni pravio problem oko cele situacije, kao npr. Blenta.
By J...
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Nisi me razumela, da je decko nju prevario sa njenom najboljom drugaricom bio bi podjednako kriv.
Moj stav je da je uvek kriv onaj ko cini prevaru, meni licno je to jedina stvar u vezi koju ne oprastam.
Po toj logici ako decko vara devojku s njenom najboljom drugaricom, onda je on najvise kriv, nemoj sad "podjednako". :P

Ali, veoma veliki broj muskarasa stvarno misle kurcem, bez uvrede. Znam koliko se stavovi o sexu mojih drugova i drugarica koji su priblizno istih godina razlikuju.
Verovatno da je tako ali je nesto najgore ako to koriste kao opravdanje a jos ako i ubede zene da veruju da to tako mora biti, onda se to zove patrijarhat, tj. vladavina kurca. :kafa:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Da, naravno da je najvise kriv, mislila sam podjednako najvise kao devojka u ovoj prici.

J...
Stvar je u tome sto mene muskarci ne interesuju kao seksualni objekti, i ako oni tako kazu ja im verujem, verujem im jer se mene ne tice jesu li verni ili nisu. da me se tice, drugacije bih ja na to gledala...
Korisnikov avatar
By blenta
aman kravitze
pricham o jednom sluchajnom izletu
a ne o shemam sa strane

a cela stvar je takva ko shto jeste jer su svi nezreli debili koji se igraju veze
pocinju je ni iz chega ili iz puke dosade
chim se pojavi neko ko je makar priblizhno odgovarajutj samo fizichki
a onda na prvom problemu drama set to max

te tvoje izjave otvorene veze i sheme pa sheme
direktan je (nus)produkt takvih postavki u glavi

kod pedera i lezbi je to josh gore
nadjemo se preko chata/romea(i slichnih SERVISA)/ foruma i kako li god
kao vide se, na prvom vidjanju imaju shta da prichaju jer se i ne poznaju
onda sex, ako vetj nije pao na prvom dejtu
e onda se vetj na pola sexa ako ovaj valja lepo sporazumete da ste u vezi

:harmonika:
By J...
Da, naravno da je najvise kriv, mislila sam podjednako najvise kao devojka u ovoj prici.

J...
Stvar je u tome sto mene muskarci ne interesuju kao seksualni objekti, i ako oni tako kazu ja im verujem, verujem im jer se mene ne tice jesu li verni ili nisu. da me se tice, drugacije bih ja na to gledala...
OK, ali mene se tice jer sam zena i iz solidarnosti prema drugim (strejt) zenama, ne mogu da dozvolim da se takav nacin razmisljanja prosiruje i jos i prihvata!

Medju tim strejt zenama su i nase majke, babe, sestre, drugarice, govorim u ime svih njih.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@blenta
To mozda kod vecine tako funkcionise, ali ja sam svoju devojku znala licno dosta pre veze. Actually smo se upoznavale, druzile, provodile vreme zajedno, tek posle nekog vremena sam shvatila da me privlaci i u tom smislu, sve je dolazilo svojim tokom, prirodno, veza se razvijala... Tako da je nasa veza zasnovana na osecanjima, koja su mnogo kompleksnija od puke fizicke privlacnosti i zato nam je prevara neprihvatljiva.

Da sam kres semu ponovila nekoliko puta i to nazvala vezom, verovatno bih i sama otisla u krevet sa prvom osobom koja mi se vise dopadne fizicki i imala drugacije kriterijume i stavove u vezi sa tim.

@J...
U principu jeste i ja cu prva da se usprotivim patrijarhatu, ali... ako su vecina muskaraca preletaci, ne znaci da su svi... i svojim sestrama, drugaricama, komsinicama cu savetovati da odaberu one koji nisu, koji su za monogamnu vezu (ako je to ono sto one i zele, naravno). Sami biramo sa kim cemo biti, ako ga pre toga ne upoznamo dobro i zajebemo se, to je nas problem, sami smo krivi, u vecini slucajeva.
By J...

@J...
U principu jeste i ja cu prva da se usprotivim patrijarhatu, ali... ako su vecina muskaraca preletaci, ne znaci da su svi...
Nije ovde u prvom planu ko koliko i zasto vara.

Koliko se secam, tema je o devojci koja je prevarila momka s njegovim drugom i o drugovom pokusaju pravdanja za ucinjeno time sto je muskarac pa mu se moze! Give me a break!!!

I jos kad cujem da neka zena ovo prihvata...

Na ovakve stvari redovno poludim. :sekirica:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Prihvatam ja svacije objasnjenje. Ako on kaze da je zayo, onda je zato. Ali svesna sam da ima pravo da nemam nikakav kontakt sa osobom cija je svest na tako niskom nivou da njime upravljaju nagoni. Ima i takvih zena, ne samo muskaraca, znam par devojaka, koje su takve, jednostavno vole sex vise nego leba, i ja to prihvatam kao njihovo objasnjenje zasto se tako ponasaju, ali se drzim podalje od istih.

sto je muskarac pa mu se moze

A, sa ovim delom se nikako ne bih slozila, promakao mi je pri citanju.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
blento, ja bih jako, jako volela da mogu da se tako iskuliram kao ti.

farmaceutska industrija bi imala manju zaradu na antidepresivima.

:placko:
Korisnikov avatar
By blenta
samokontrola iznad svega

da nisam gvozdenu volju istrenirao
milion bi se puta dosad jednostavno obesio
kakve su mi se sve loshe stvari dogadjale u zhivotu i u porodici
:jbg:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Joj, blento, aj skupi u jednu tomu sve dogodovstine sa tvojom familijom, mnogo ih je zabavno citati, ali me mrzi da trazim po forumu,...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Dina
Ne mogu da ulazim u to stanje "krivice".

JA MOGU! ON JE KRIV!:indijanac:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kada se patriJarhat i heteronormativ pojave u ovako cistom i Oh izvornom obliku, imam utisak kao da gledam fascinirajuChu amebu koja je nekada prethodila evolutivno naprednijim organizmima.
Bez uvrede po amebu.

-danasimamcudneasocijacije-
Korisnikov avatar
By reveal
Meni sto je prvo zapalo za oci jeste da on tvrdi da je to njeno najbolje sexanje... :lol:

Sigurno je sad jos veca mushkarcina medju drugarima.... Po prici se vidi da voli da lupa recke :lol:
A za ovo ostalo i nemam neki komentar... Oboje su krivi jer su imali sex...
Korisnikov avatar
By m..
Koga briga sta brine dvocifrene IQ-e? Ako nekog prevaris sam si kriv. Ako te neko prevari sam si izabrao da budes s tim nekim. Ako neko nekog prevari s tobom, njihov problem, ukoliko ti s tim mozes da zivis.

Mislim, ako pojebes ribu svog najboljeg ortaka i pritom to opravdas cinjenicom da si musko ili orangutan, ili klingonac ili kudrav, najveca si ljiga. Ili ti je kurac jaci od pameti.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Obozavam, ali obozavam ove muske kvazi-borce za zenska prava. I koji kao ne mogu da ne cuju sta drugi pricaju. Ja mislio da od snajper baba iz mog komsiluka nema gorih.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by .L O S T
kako mi se gadi od tih str8askih sranja, kakvi su to KOMPEXASI!!!!!!!!

A "nash" svet je kao bolji? :kakodane:
By Cottonmouth
Origineel gepost door ns.happy
bilderi kazes... :flasher: od kad oni misle?
:pucaodsmeha: :blush:

OT:

Oboje, ona je drolja neverna a on je glupi magarac.:dancing:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tartaros

OT:

Oboje, ona je drolja neverna a on je glupi magarac. :dancing:

A ti iskonski Balkanac! :jerry:
By Cottonmouth
Bas me ponekad iznervira kako neko moze da bude naivan/na i želim da kažem ''PROBUDI SE KUČKO JEDNA, VARA TE'' :hvala:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ZvezdasBG
Obozavam, ali obozavam ove muske kvazi-borce za zenska prava. I koji kao ne mogu da ne cuju sta drugi pricaju. Ja mislio da od snajper baba iz mog komsiluka nema gorih.

Ima gorih. Mašiš temu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!