- 07 Avg 2008, 22:32
Yup. Mozda su nekome seme sa strane ok u vezi i onda ne bi ni pravio problem oko cele situacije, kao npr. Blenta.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxPo toj logici ako decko vara devojku s njenom najboljom drugaricom, onda je on najvise kriv, nemoj sad "podjednako".
Nisi me razumela, da je decko nju prevario sa njenom najboljom drugaricom bio bi podjednako kriv.
Moj stav je da je uvek kriv onaj ko cini prevaru, meni licno je to jedina stvar u vezi koju ne oprastam.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxVerovatno da je tako ali je nesto najgore ako to koriste kao opravdanje a jos ako i ubede zene da veruju da to tako mora biti, onda se to zove patrijarhat, tj. vladavina kurca.
Ali, veoma veliki broj muskarasa stvarno misle kurcem, bez uvrede. Znam koliko se stavovi o sexu mojih drugova i drugarica koji su priblizno istih godina razlikuju.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxOK, ali mene se tice jer sam zena i iz solidarnosti prema drugim (strejt) zenama, ne mogu da dozvolim da se takav nacin razmisljanja prosiruje i jos i prihvata!
Da, naravno da je najvise kriv, mislila sam podjednako najvise kao devojka u ovoj prici.
J...
Stvar je u tome sto mene muskarci ne interesuju kao seksualni objekti, i ako oni tako kazu ja im verujem, verujem im jer se mene ne tice jesu li verni ili nisu. da me se tice, drugacije bih ja na to gledala...
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxNije ovde u prvom planu ko koliko i zasto vara.
@J...
U principu jeste i ja cu prva da se usprotivim patrijarhatu, ali... ako su vecina muskaraca preletaci, ne znaci da su svi...
Originally posted by Dina
Ne mogu da ulazim u to stanje "krivice".
Origineel gepost door ns.happy
bilderi kazes...od kad oni misle?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!