Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam.. imam utisak da mnogo dajem, verovatno i mnogo uzimam.. jel za mene po pitanju davanja nema granica, ukoliko ne shvatim da nije "dobro" i da treba da prestanem sa tim, ugrozavam sebe, negativno utice.. pruzanje je dar, emocije su dar.. tako mi jedna osoba davno rekla, i treba biti ponosan, ako ih imas... slazem se sa njom... Od osobe, do osobe... ko ih zasluzi dobice moju naklonost...
Korisnikov avatar
By Dzi
:love:
Maybe I'm a liar
but all I really know
is you're the only reason I'm trying

when you're lying next to me
love is going through to me
oh it's beautiful
everything is clear to me
till I hear reality
and I lose it all
I lose it all
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:psiholog: da,da..dajes sebe i uvek se nadas da je to bas ono pravo,ali posle nekog izvesnog vremena vidis da to ipak nije TO, pa cak ni priblizno!
Uvek sam bila za ono sto je meni moja pokojna majka rekla "ljubav se ne trazi,ljubav se DESAVA".
svako ko je trazi,nikada je nece naci,zato sto ljubav ne ostavlja tragove za sobom,niti se nalazi cipelica posle ponoci,a da ne pricam o tome koliko ce samo jedan poljubac "probuditi" iz mrtvih i pokazati da je to ljubav.
Ljubav deluje bajkovito,ali nije.Vrlo je realna, i stavise bolna je za one koji su je spoznali.ali treba se boriti i zadrzati ljubav pored sebe. :pas: Ako nestane..e onda je to vec neka vesticara umesala prste..:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By leobg
Moje misljenje o gay ljubavi je da ona ne postoji. Sada ce me neki napljuvati, ali to je tako. Mnogi ljudi traze samo nekog ko ce im vise odgovarati za zivot a ne nekokog koga ce zavoleti. Mislim da zaljubljenost u gay svetu postoji, ali ljubav sigurno ne. Koliko vas je spremono da predje preko gluposti koje pravi partner? Koliko vas ce oprostiti sex izlete partnera i sl. Kad nekog covek voli, on prasta, kad ne voli, on histerise i ostavlja tu osobu. Kad neko nekog voli, nisu mu bitne pare, da li taj neko ima para ili nema, da li mu je kita tolika ili ovolika, da li ima stomak ili nema. Mislim da smo suvise idealizovali, generalno, partnere i da je cela gay populacija u tripu da izvuce korist iz svake veze, a da je ljubav nebitna, e tu gresimo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!