Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
prvih 6 meseci je nezgodno, ali posle toga pocinjem sa laganim oporavkom... :gubitnik:

:lol:
Korisnikov avatar
By watcher
pffffffff ista procedura swaki put, samo shto swaki sledetji put, faze traju mnogo kratje..
dakle:
- par dana duuuboke depresije(ako mi je do te osobe zaista bilo stalo); ubijanje pesmama, prichama, razmishljanjem i sl. .. tada nisam sposobna ni za shta.
- budjenje i wratjanje u realnost; na samu pomenu imena dobijam osetjaj gadjenja i tako..
- sqpljanje ekipe, bleja, bleja, bleja, aktiwnosti, izlasci (ne alkohol), upoznawanje, upoznawanje i upoznawanje ljudi..
.. ali zawisi nachin na koji raskidam sa nekim i zashto to radim.. ili radi..
......... i shto bi rekli- Show must go on :)
i u krug i u krug i u krug............
Korisnikov avatar
By blenta
zonche inache lazhe ko kerina

on lepo se prva dva dana duri u fazonu on tje meni...

posle toga uhodimo lika, posebno ako ima nova momka

te se chudimo kako je ruzhan taj novi i hahaha

a nek se neko drzne retji drugachije

:hvala:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kravo jedna blentava, pa shuuuuuuuuuuuuuuuuuti! :giggle:
Sada cu ja josh da ispadnem kriv shto sam otvorio temu...
By Swanheart
Originally posted by Superstar!
Originally posted by Swanheart

dam 5 ispita u januaru pa ne stizem ni da razmisljam o raskidu :nerd:
Swanka, ne znam koliko si upoznata sa procedurom, ali da bi raskinula sa nekim moras prvo da se smuvas :lol: :kiss:

...

hvala ti sto si me obavestio, da mi ne reche sad ne bih ni znala :P

kad mi je emotivni zivot u :cenzura: posvetim se u potpunosti studiranju, nametnem sebi gomilu obaveza, izlazim, ugdjam sebi sto vise mogu ( ziveo shoping ).
Tu mozda padne i neki bezazleni flert cisto sujete i ega radi...
ummmm to bi valjda bilo to
Korisnikov avatar
By Khons
svega su mi 2 osobe bash bash znachile tako da.

hm.
neverica (ne, ovo se meni ne deshava)
nesanica (ne mogu da prestanem da razmisljam o njoj, jer preko dana sebi natovarim brdo obaveza)
odvratan osecaj teskobe (ono standardno-knedla u grlu 24/7)
izlasci, flertovanja, bespotrebne ONS cisto da mi nesto zaokupi paznju
itd itd itd.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
U ovom sluchaju nikako ne ide ona stara dobra, bolje sprechiti, nego lechiti... :srbin:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Mislim da je zanimljivije biti srecan i zaljubljen i kasnije malo patiti nego ostati hladan i ogradjen to je malo dosadnu... :nesiguran:
Ako sam ja uopste razumeo sta si ti hteo da kazes Mr.Ja :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Blady
Uh... svaki put isto... prvo skenjavanje, pa onda hvatanje besa... pa onda ne prihvatanje.. grozno... Nije mi ni do cega, ni do ljudi, ni do postojanja...
Sada sam vise krenula da cenim sebe u tom pravcu, i shvatila da postoje i druge gore stvari... Ali ceo taj proces ne znam ni gde mi ode... drugacije prozivljavam to, nego sto sam ranije....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Machkodlak
Mislim da je zanimljivije biti srecan i zaljubljen i kasnije malo patiti nego ostati hladan i ogradjen to je malo dosadnu... :nesiguran:
Ako sam ja uopste razumeo sta si ti hteo da kazes Mr.Ja :nesiguran:
Pa da, upravo to. Ne moze se primeniti ova poslovica... Bolje i da boli malo, ako si proveo neko divno vreme sa nekime...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Postanes egocentricini asocijalni psihopata koji je u vezi sa samim sobom, a sve ostalo su avanture. Tj. i kad neko ima seks sa mnom, to je grupnjak jer smo prisutni Ja, Moje Drugo Ja i Moja Tamna Strana Licnosti.

Jednom sam patio 2 godine i vise nikada. Svi ostali su prolazni.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
Posvetim se poslu,jer ako sedim kuci i mozgam ZNAM da ce mi biti jos gore...Savetujem ti da alkohol izbegavas,tek ce onda biti... :uljenavatru:

Da,radim kao konj....:iskolacen:
By Çâðê_DUP
Napisem roman. I to bi bilo to. :blenta:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mr.Ja
Angelina je jako skromna :P
Ah, sta cu, takva sam po celom telu..pa videli ste mi grudi.. :kosa:
By Tresh-grl
*Napijem se da se podsetim kako je do jaja alkohol
*Gudram se mnogo vishe i cesce i vozim se svaki dan
*Promenim drustvo
*Uzmem n0vi br telefona
*Shpoingujem
*Promenim mesta za izlazenje

:cheer:

Mada meni nikad nije trebalo puno vremena da se oporavim od raskida...budem mozda smorena taj dan i sledeci malo ali se vratim u normalu za cas :P
Korisnikov avatar
By Tomek
To zavisi od toga koliko mi je osoba znacila i koji je razlog raskida...

Pa tako:
-pokusavam da nabavim vudu lutkice :vudu:
-slusam pesme tipa - Bila je tako lijepa... :rida:
-ne odvajam se od druga koji je uvek tvrdio da ta osoba i nije za mene :friends:
-smuvam se s nekim drugim :kissing:
-pocistim celu kucu, dvoriste, popravim sve kvarove koje znam da popravim i pitam ima li jos nesto da se radi :kopa:
-ubijam se od ucenja :nerd:
-ubijam se od treniranja :ninja:
-radim na sebi u svakom smislu, da kreten vidi sta je ostavio :roflmao: :alexis:
By J...
Strategija "klin se klinom izbija" odnosno - trazim drugu osobu.

Mada vremenom sam sve manje tragicno dozivljavala sve to.

:jbg:
By Çâðê_DUP
Originally posted by J...
Klin se klinom izbija, al' se drugi zabija :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by watcher
pffffffff ista procedura swaki put, samo shto swaki sledetji put, faze traju mnogo kratje..
dakle:
- par dana duuuboke depresije(ako mi je do te osobe zaista bilo stalo);
A ti bivash i sa osobama do kojih ti nije stalo?

U zavisnosti od intenziteta i duzhine veze...odradim sve u svojoj glavi i kada shvatim zbog chega je doshlo do prekida...idem dalje, bez patetisanja. Pricham sa prijateljima, istresem sve iz sebe. I uvek na umu imam jedno...posle svake bivshe je vreme uchinilo svoje!
By J...
Originally posted by Angelina777
Zavisi gde. :P
By Çâðê_DUP
Originally posted by Angelina777
Zavisi gde. :P
Baš si bezobrazna :blush:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Bez muvanja molim! :sudija:
Ovo je patetichno-depresivna tema.
Korisnikov avatar
By Dina
Ako je ljubav u pitanju i raskid koji nisam zelela - ne oporavljam se, samo naucim da zivim sa tim. U prvom trenutku dobro dodju susreti sa prijateljima i bacanje na obaveze. "Klin se klinom izbija" kod mene nikad nije delovalo, cak ni kada sam bila vrlo mlada. Osobe su jedinstvene na ovom svetu kao i moji odnosi sa njima i nijedan drugome ne moze biti zamena. Takvo svodjenje ljudi na stvari meni bi bilo poraznije od samog raskida. Inace, simbolicno imam obicaj da "ostavim" jednu mene tamo, i tako je onoj preostaloj lakse da krene dalje. Kad protekne vreme i kad vracanje nije vise bolno susretnem se ponekad sa nekom od tih ostavljenih "Ja", mozemo lepo da kafenisemo :lol: Ti "susreti" mi omogucavaju da sagledam koliko sam se promenila u medjuvremenu, kao i da sagledam kakav bi bio neki moguci zivot i kako stoji u odnosu na ovaj ostvareni, sta bi bilo bolje a sta gore...
Korisnikov avatar
By Val
Znate kako? Sve dok je stari klin u zidu, novi cje da se iskrivi pri svakom pokushaju zabijanja u stari!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Val
Znate kako? Sve dok je stari klin u zidu, novi cje da se iskrivi pri svakom pokushaju zabijanja u stari!

:up:
Korisnikov avatar
By LittleRed
Jedini traumatični raskid preživljavala sam bar godinu dana pre nego što se zapravo desio i par meseci nakon. Znala sam da su stvari trule, ali nakon skoro sedam godina veze teško je prelomiti. Period pre raskida bio je težak koliko i onaj nakon njega, ali i različitih razloga: pre raskida morala sam se boriti sa sobom i sa odustajanjem od zajedničkih planova i vizije sebe u njima. To je baš, baš bolelo...
Nakon raskida mučila me je griža savesti, zbog specifičnosti situacije osećala sam se odgovorno za njegovu budućnost...
Preživeh uz njenu pomoć.
Korisnikov avatar
By anche
puno se druzim i jos vise smejem (u najtezim momentima i sama sa sobom :) ).

izbegavam vezivanje nakon raskida i bilo sta ozbiljno jer vrlo dobro znam da sve sto se postavi na klimavim temeljima ne moze dugo da stoji. ljudi su ranjivi u tim trenucima i tada je njima najlakse prici, ali uvek dodje trenutak otreznjenja i onda se desi novi raskid. i eto fenomena serijske monogamije. cenim one koji su sposobni da svoja sranja sami pociste.
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by anche
izbegavam vezivanje nakon raskida i bilo sta ozbiljno jer vrlo dobro znam da sve sto se postavi na klimavim temeljima ne moze dugo da stoji.
ovo je manje više opšte mesto.
ali se situacije razlikuju, kao i veze, odnosi i ljudi.
jedino je važno raščistiti sa sobom. onda si spremna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!