Originally posted by KissQueen
Ne, definitivno ne zelim ja da joj tako nesto saopstim, ali se vec nekoliko dana ubedjujem sa njim da
to sto radi nije dobro, i da mora da rascisti situaciju - da odabere sta ce da radi, sa kim ce da bude,
jer od sedenja na dve stolice nikad nista dobro nije ispalo.
Hmm, po ovome bih rekao da je ON tebi bolji prijatelj od nje. Sa njim otvoreno razgovaras o toj situaciji, njoj lazes (pardon, precutkujes-sakrivas istinu).
Ako ti je prijateljica, ako je volis, onda ces joj reci istinu, pa ma kakve konsekvence posle bile izmedju tebe i nje, nje i njega njih i tebe. Jer, istina je jedina istinita i nje se ne treba bojati i sve njene posledice treba rado snositi.
Ne mogu a da se ne slozim sa Anche-njoj NIJE dobro sa njim, sta god da je pre govorila, jer joj moze doneti neku bolestinu i sve ostalo. Ako ta ljubavnica ostane trudna i odluci da rodi, cak i ako je neverni muz napusti, sta onda?
Ali ti si vec odlucila, i trenutno mi je mnogo gadno da raspredam na ovoj temi i da budem "svedok" ovakvih lazi. Doduse, razumljivo je ako ti je ON prijatelj-i ja sam svog stitio kad je prevario devojku, ali to mi je najbolji prijatelj. Ali ti si postavila temu kako ti je ONA prijateljica, a on njen muz, a sa njim samo pricas.......ma, strasno.
Ne osudjujem te ja, nisam pozvan, samo iznosim svoje misljenje.