Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanguine
Uh...ne znam.
Mislim da bi to zavisilo od toga kakva je drugarica.
Ako je ona uvek iskrena i zeli da cuje istinu kakva god da je rekao bih joj....ako nemam neki iskren-dubok odnos sa njom kazivanje bi ga unistilo potpuno...
Tako da zavisi od slucaja do slucaja.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
@kissqueen

sto je najgore kako god da okrenes ti ces nekome biti kriva...

recima umnog li nam Kierkegaarda: kazes li kajaces se, ne kazes li kajaces se...

e u takvim situacijama i ja bejah :shrug:

:potapsava:
Korisnikov avatar
By Khons
trebalo bi uzeti u obzir jedino drugaricu i njena osecanja. neka te ne zavarava to kakav ce VAS odnos biti kad se/ako se sazna vec kako ce se ona SAMA osecati, a ne kako se ti osecas jer joj precutkujes/govoris/nesto trece.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...
Nisu mi jasne zene koje su u braku s muskarcem i zive u zabludi da ih on nikada nece varati?! 20, 30 godina braka i da muskarac bude samo s jednom zenom, to je nemoguce! Sto znaci da te zene potpuno ne poznaju musku psihologiju.

Kakve to ima veze? Hoces da kazes, njegova supruga a ni mi ne bi trebali da budemo sokirani, i to treba lakse da se prihvati, jeli, ako poznajemo "musku" psihologiju?

Pravo da ti kazem, jeste da postoje naravno razlike medj muskijem i zenskijem mozgovima, al' ja nekako verujem da zene varaju podjednako. Cak sam sigurna da kada zene to rade, imaju ultra stealth skill, to jest kriju tragove ko nist. I SIGURNO ne bi upoznale ljubavnika sa muzevljevim drugom. Kada su lezbejke u pitanju, one vec vole dramu, mogu da zamislim da cica upoznaje svoju ljubaFnicu sa drugaricom svoje zene. (fak mislim da se upravo ova scena odigrava na barem 10 lokacija u Srbiji :lezkiss: )

:giggle:

I mnogi su ovde pametno rekli, ona ako zeli da zna saznace. Upravu je Dina, covek kada zeli nesto da zna, on oseti, ako nece-ne vidi.
By Tresh-grl
Ne bih joj nikad rekla...njen brak i zivot njena stvar. :odbij:
By J...
Originally posted by Nanny Ogg
Nisu mi jasne zene koje su u braku s muskarcem i zive u zabludi da ih on nikada nece varati?! 20, 30 godina braka i da muskarac bude samo s jednom zenom, to je nemoguce! Sto znaci da te zene potpuno ne poznaju musku psihologiju.

Kakve to ima veze? Hoces da kazes, njegova supruga a ni mi ne bi trebali da budemo sokirani, i to treba lakse da se prihvati, jeli, ako poznajemo "musku" psihologiju?

Pravo da ti kazem, jeste da postoje naravno razlike medj muskijem i zenskijem mozgovima, al' ja nekako verujem da zene varaju podjednako. Cak sam sigurna da kada zene to rade, imaju ultra stealth skill, to jest kriju tragove ko nist. I SIGURNO ne bi upoznale ljubavnika sa muzevljevim drugom.

Mozda sam se jednostavno izrazila u vezi "muske" psihologije. Naravno da ne varaju samo muskarci, a izraz "muska" psihologija se u mnogim slucajevima moze primeniti i na zene jer naravno da i zene znaju da varaju i to jos pametnije. (ima i zena (i strejt zena) sa takvom "muskom" psihologijom)

Nisam imala nameru da opravdavam postupak vec da budem realna. Jer ima zena koje poricu cak i mogucnost da ce muz uopste pozeleti da ih vara (samo pozeleti, da ne idem dalje! ) Da sam na njihovom mestu ja bih to smatrala veoma verovatnim jer vecina ljudi nisu monogamna bica. E sad, na njima je kako ce da reaguju na to, da li ce da trpe, da poricu, da uzvrate ili nesto peto.
Ovom recenicom sam takve htela da osvestim, ne da bilo koga opravdavam. (mada takve verovatno nisu na ovom forumu)

I mozda je meni malo teze da se uzivim u ulogu strejt zene, narocito udate, pa su moji komentari atipicni. :D

Uostalom, opet kazem, sve je stvar dogovora izmedju partnera.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da vidis mene kada razvlacim testo u kecelji sa karo dezenom dok vicem muzu da ode u kupatilo i zaustavi masinu koja je odlucila da proseta do dnevne, oma' bi se uzivela bar u scenski prizor strejt braka :namig2:

Kada bi ljudi bili iskreni prema sebi pa onda i prema drugima, i to jos umeli da artikulisu bez nepotrebne surovosti, imam utisak da bi svet bio mnogo manje licemerno i mnogo vise srecno mesto.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja bih joj rekla.....makar po kojoj ceni, sto nije ok, nije ok, a prijatelj je prijatelj..
Hm.... zar nisi nesto slicno pisala na nekoj temi, gde si ti pisala, da sumnjas da tebe partner vara.. ili neki dejt se spominjao?
kazes li kajaces se, ne kazes li kajaces se...
sto je najgore kako god da okrenes ti ces nekome biti kriva...
Ovo je u potpunosti netacno, uvek mozes da napravis izbor, a s obzirom da ti je to prijatelj, ja se tu ne bi mnogo pitala, u celoj situaciji je u pitanju ona i njeno dobro... a ti ako joj zelis dobro, sigurna sam da joj neces precutati, jel je to nesto najgore sto mozes uraditi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne, definitivno ne zelim ja da joj tako nesto saopstim, ali se vec nekoliko dana ubedjujem sa njim da
to sto radi nije dobro, i da mora da rascisti situaciju - da odabere sta ce da radi, sa kim ce da bude,
jer od sedenja na dve stolice nikad nista dobro nije ispalo.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa jel tebi i on drug?
To je sve dobro sto si mu rekla... ali u pitanju je TVOJA drugarica...
U toj situaciji, ako njemu nije lose sto to radi, sto bi tebi bilo lose da joj kazes....
Ja da sam na njenom mesto, ne bih volela da mi to neko precuti, uglavnom svi, koji su mi prijatelji mi govore istinu, pa makar bila i losa...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da, i on mi je drug, ne iz detinjstva, ali drug.
Korisnikov avatar
By Blady
E onda ne znam sta da ti kazem....
Uradi kako mislis da je najbolje.. iliti nemoj nista ni da radis, ali neko ce sigurno biti povredjen, like always...
Korisnikov avatar
By LittleRed
Postupila bih onako kako bih volela da se postupi prema meni u slicnoj situaciji-rekla bih.
Inace ne volim da se mesam u tudje odnose niti da moralisem,ali mislim da prijateljstvo na neke stvari skoro da obavezuje.
Korisnikov avatar
By Rei
Kad tad ce se saznati, a onda ce izgibiti i muzha, i prijateljicu, ili u najboljem sluchaju, izgubice svo poverenje u tebe.

Mene je jednom dechko varao. Celo drushtvo je znalo. Kad sam saznao osecao sam se tako izdano ( ili izdato, kako se kazhe :lol: ) i posrano, vishe od strane njih nego dechka. Prestao sam da se druzhim sa njima ubrzo.
Korisnikov avatar
By blenta
poshto sve vetj manje vishe recheno da odgovorim na pitanje koje ostali nisu

bio sam u situaciji
mrtav ladan se odshetao do njega/njih
prekinuo ih na pola
mala, moj termin!
rekao mu da sam ja sad u jako nezavidnom polozhaju zbog njega
i da tje on sad odma sve svojoj dragoj da ispricha shta je, gde, kako i zashto
u protivnom tje on biti u mnogo nezavidnijem polozhaju
Korisnikov avatar
By password
Originally posted by KissQueen
Ne, definitivno ne zelim ja da joj tako nesto saopstim, ali se vec nekoliko dana ubedjujem sa njim da
to sto radi nije dobro, i da mora da rascisti situaciju - da odabere sta ce da radi, sa kim ce da bude,

Hmm, po ovome bih rekao da je ON tebi bolji prijatelj od nje. Sa njim otvoreno razgovaras o toj situaciji, njoj lazes (pardon, precutkujes-sakrivas istinu).

Ako ti je prijateljica, ako je volis, onda ces joj reci istinu, pa ma kakve konsekvence posle bile izmedju tebe i nje, nje i njega njih i tebe. Jer, istina je jedina istinita i nje se ne treba bojati i sve njene posledice treba rado snositi.

Ne mogu a da se ne slozim sa Anche-njoj NIJE dobro sa njim, sta god da je pre govorila, jer joj moze doneti neku bolestinu i sve ostalo. Ako ta ljubavnica ostane trudna i odluci da rodi, cak i ako je neverni muz napusti, sta onda?

Ali ti si vec odlucila, i trenutno mi je mnogo gadno da raspredam na ovoj temi i da budem "svedok" ovakvih lazi. Doduse, razumljivo je ako ti je ON prijatelj-i ja sam svog stitio kad je prevario devojku, ali to mi je najbolji prijatelj. Ali ti si postavila temu kako ti je ONA prijateljica, a on njen muz, a sa njim samo pricas.......ma, strasno. :nope:

Ne osudjujem te ja, nisam pozvan, samo iznosim svoje misljenje.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by password
Originally posted by KissQueen

Hmm, po ovome bih rekao da je ON tebi bolji prijatelj od nje. Sa njim otvoreno razgovaras o toj situaciji, njoj lazes (pardon, precutkujes-sakrivas istinu).

Ako ti je prijateljica, ako je volis, onda ces joj reci istinu, pa ma kakve konsekvence posle bile izmedju tebe i nje, nje i njega njih i tebe. Jer, istina je jedina istinita i nje se ne treba bojati i sve njene posledice treba rado snositi.

Ne mogu a da se ne slozim sa Anche-njoj NIJE dobro sa njim, sta god da je pre govorila, jer joj moze doneti neku bolestinu i sve ostalo. Ako ta ljubavnica ostane trudna i odluci da rodi, cak i ako je neverni muz napusti, sta onda?

Ali ti si vec odlucila, i trenutno mi je mnogo gadno da raspredam na ovoj temi i da budem "svedok" ovakvih lazi. Doduse, razumljivo je ako ti je ON prijatelj-i ja sam svog stitio kad je prevario devojku, ali to mi je najbolji prijatelj. Ali ti si postavila temu kako ti je ONA prijateljica, a on njen muz, a sa njim samo pricas.......ma, strasno. :nope:

Ne osudjujem te ja, nisam pozvan, samo iznosim svoje misljenje.
:up:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by decko
I da, budi spremna na one najgore situacije u oba slucaja:

ako ne kazes - ona sazna i otkrije da si znala a nisi rekla i to ti nikad ne oprosti
ako joj ti kazes - oni to rese/pomire se i ona posle prekine s tobom da se druzi (iz tebi nepoznatog razloga)

E bash tako! Kako god ga okrenesh, cje izvisish! Ako kazhesh, budala si jer se ona druga strana savrsheno izvuche, oni srecjni a ti kreten! Ako ne kazhesh, shtitish njega (a ona ti je PRIJATELJICA!) i dopushtash da on od nje pravi sominu! Pa ti vidi...

Jbg, ja osobi koja mi je prijatelj uvek kazhem shto znam i vishe mi nije prijatelj. Ali, da je vredelo ostali bi prijatelji i cenila bi se iskrenost! Ili ne...? Hmmm...sad se zabrinuh! :no:
Korisnikov avatar
By .L O S T
da, jako slicnoj i mnooogo sam razmisljao.... i shvatio da je najpametnije da se drzim po strani, najmanje nerviranja!!!!!

nije fer i odluka je teska i sve..... ali je tako najpametnije:ruzan:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ova se situacija razresava.

Razvode se.
Korisnikov avatar
By IriS
kako je na kraju saznala?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
on joj je rekao

S obzirom da me je saznanje o toj njegovoj drugoj cici grizlo,
u medjuvremenu sam je ja eksplicitno tokom jednog razgovora pitala:
"Sta bi ti uradila kad bi saznala da on ima neku drugu?"
na sta je ona odgovorila: "Ne bih volela da znam. A ako bih saznala, to bi bio kraj".

To je bio razgovor u kom sam ja imala ideju da joj kazem sta se desava, ali me je njen
stav sprecio. Devojka ne zeli da zna. To je to.

Sa druge strane, ovaj njen je imao bas teske momente odluke. Dosao je jednom da
razgovaramo, i to je bas potrajalo. U sustini, on je vec odlucio da bude sa novom tom
devojcicom, samo nije znao kako to da saopsti zeni.

To je zasrao samo tako.

Moj savet je bio - dodjes sada lepo kuci, kazes da zelis da razgovaras o necemu jako ozbiljnom,
i bez lazi objasnis kako stvari stoje i sta ti zelis dalje.

Nazalost, za to nije imao muda.

Skupljao ih je nekoliko meseci i odabrao najgori moguci trenutak - kad su otisli na odmor, sa sve decom.

Prvo mi je stigla poruka od nje da joj je na odmoru sranje, i da se on jako cudno ponasa,
da stalno izlazi i telefonira i salje sms-ove.
Nakon toga je stigao mail, u kom ona kaze da on stalno ponavlja kako njih dvoje vise ne funkcionisu
i kako su ima zahladneli odnosi.

A danas stize poruka on nje da joj je rekao da ima drugu, nakon cega me je nazvala da mi kaze
da je to kraj, da ce da ga izbaci iz kuce cim se vrate sa odmora, i da na zalost nema prevoza osim
onoga kad je uplaceno za vracanje, tako da mora da se vrati sa njim. Tako je prinudjena da bude
sa njim jos nekoliko dana.

Vraca(ju) se za koji dan.

Bas bzvz.
Korisnikov avatar
By Dina
Bezveze. Mada ja gledam na to kao J...
Originally posted by Nanny Ogg

Pravo da ti kazem, jeste da postoje naravno razlike medj muskijem i zenskijem mozgovima, al' ja nekako verujem da zene varaju podjednako. Cak sam sigurna da kada zene to rade, imaju ultra stealth skill, to jest kriju tragove ko nist. I SIGURNO ne bi upoznale ljubavnika sa muzevljevim drugom.

Mozda sam se jednostavno izrazila u vezi "muske" psihologije. Naravno da ne varaju samo muskarci, a izraz "muska" psihologija se u mnogim slucajevima moze primeniti i na zene jer naravno da i zene znaju da varaju i to jos pametnije. (ima i zena (i strejt zena) sa takvom "muskom" psihologijom)

Nisam imala nameru da opravdavam postupak vec da budem realna. Jer ima zena koje poricu cak i mogucnost da ce muz uopste pozeleti da ih vara (samo pozeleti, da ne idem dalje! ) Da sam na njihovom mestu ja bih to smatrala veoma verovatnim jer vecina ljudi nisu monogamna bica. E sad, na njima je kako ce da reaguju na to, da li ce da trpe, da poricu, da uzvrate ili nesto peto.
Ovom recenicom sam takve htela da osvestim, ne da bilo koga opravdavam. (mada takve verovatno nisu na ovom forumu)

I mozda je meni malo teze da se uzivim u ulogu strejt zene, narocito udate, pa su moji komentari atipicni. :D

Uostalom, opet kazem, sve je stvar dogovora izmedju partnera.
I kad me tako neka strejt prijateljica pita za savet ja kazem, boze moj pa ljubavnica, bice i kod sledeceg :D Ipak imate decu a sa sledecim neces ni to...

Ali dobro, mozda je meni isto teze da se uzivim u ulogu jer nisam u takvoj prici.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bas htela da napisem kako bih se ja derala na njega sto me stavlja u tu kretensku poziciju i kako bih ga naterala da joj on kaze...

...kad sam bila u toj situaciji, dala sam toj devojci rok od nedelju dana da sama kaze svom momku sta se desava (moj dobar drug) a onda cu mu ja to reci....

....kapiram ja da je to njihov zivot....i sve je to lepo....do god mene ne uvlace u to, a uvlace me cim mi o tome govore...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Eh, da je bar bila samo prica...

Ovaj se na jednom okupljanju drustva jednostavno pojavio sa novom cicom!

Sa pricom - to mi je koleginica... :kakodane:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Samo da update-ujem ovu pricu.

Happy end. :)

Dakle - nakon sto je saopstio zeni da ima ovu novu cicu, i otisao od zene i dece da bi bio sa tom drugom,
i mnogo peripetija koje ne bih iznosila, posle nekoliko nedelja se dogovorio sa zenom i vratio se zeni i deci.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Hm... Ja to iz ugla ove moje drugarice - ona je happy jer se on vratio njoj i jer su istresli jedno drugom sta su imali da kazu, i sad je kao sve ok. Za nju.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Opet ja :rolleyes:

ovi odozgo su se skroz sredili, ali bas, bas
i mora se priznati da su veoma happy sada

ok, jeste da su do tog stadijuma dosli nakon poseta psiholozima, jako, jako, jako dugih razgovora, introspekcija, popravljanja ponasanja, odnosa i sl., ali rezultat je valjda bitan

ovo je novi par

nisu mi toliko bliski kao prethodni par

nazvacemo ih osoba O (zena) i osoba B (muz)
imaju i dete
zive kod nje, a B je zaposlen kod njenog caleta u firmi, i nejn cale ulece sa kintom kad nesto vece zatreba

(nesto vece = voze 2 automobila, fancy letovanja, fancy zimovanja, tehnika, oprema, ukratko: ima se, moze se, a ako se ne moze - pitamo njenog caleta, koji velikodusno tresne kintu, pa se onda moze... )
neki bi njega nazvali prizetkom, neko bi rekao - muska sponzorusa

prica pocinje tako sto meni nesto biva cudno, konkretno - vikendima idemo negde, i odjednom B ide bez da zove drugare sa kojima se duze druzi, nego ide sa nekim u potpunosti novim drustvom (citaj: niko ga ne poznaje dovoljno iz te skupine)

izgovori raznoliki a vrte se oko "kasno uvece su mi javili, pa nisam hteo kasno da vam javljam" (to prica drugarima koji ne lezu pre 2-3-4 AM)

i onda jos dodatne neke stvari - dogovorimo se da se nadjemo negde, on kasni po sat - dva, ili javi da nece ni doci i tako dalje

a onda ih slucajno sretnu zajedno na ulici drugog grada, gde je on "otisao poslovno" - njega i 11 godina mladju devojku neku (zvacemo je osoba N)

sta bi uradili u ovoj situaciji?

znate za to, potvrdio vam je

da li bi rekli njegovoj zeni, zasto, kad i na koji nacin?

da li bi precutali i zasto?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!