Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
To je idealno resenje kad ne osecas nista, ali ponekad ljudi jednostavno ne mogu tako. Bar ja ne bih mogla.

ja sam emotivni debil, jbg.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Sjebao bih se prilicno i pricao sa deckom o tome ali iskreno po zavrsetku tog sastanka.
Mislim da bi tada znao na chemu sam...
Korisnikov avatar
By dungoll
ne seri! siguran sam da ne bi uradila tako kao što si predložila, mada je to razložno gledano vrlo dobro rešenje ;) :smokin:
Korisnikov avatar
By Abyss
Sigurno ne bih izdramio.
Sigurno bih pokrenuo razgovor na tu temu i zavrsio tu pricu.
Ako sam sa nekim i ako mu nisam dovoljan, ja mu ne mogu braniti da se vidja i da bude sa drugima, ali mogu da mu zabranim da bude sa mnom. :kissing:
By Swanheart
Originally posted by dungoll
ne seri! siguran sam da ne bi uradila tako kao što si predložila, mada je to razložno gledano vrlo dobro rešenje ;) :smokin:
bila u slicnoj situaciji, slicno uradila, bez mnogo drame, to je gore nego napraviti haos i samo sebe izblamirati.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jeste dobro resenje, al' kad bih bila stena, onda bih to i mogla da izvedem...

ovako - nope. :jbg:
Korisnikov avatar
By dungoll
vidiš ovo što je abis rekao - to je jako dobro rečeno!

enihau, ne tako jednostavno kao tvoj prvi post swanka :bisou:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
znam...

ipak, mislim da je veza isuvise vredna da bi se raspala zbog nekog tamo susreta

ok, aj' sad da malo filozofiram

znam da su oprecna misljenja o tome da li prevaru (u ovom slucaju i dalje samo hipoteticku) treba tolerisati ili ne

ma kako ja bila ubedjena da ne bih mogla, u konkretnoj situaciji mislim da bi i ako se desi to bilo prolazno i kao takvo nije vredno raskida jedne inace ok veze

dalje, ostaje otvoreno to pitanje tolerisanja bivsih, makar i kao najprijateljskijih prijatelja, bez ikakvih drugih odnosa (pa i seksualnih)

meni to tesko pada, jbg, bas tesko mogu da se iskuliram

znam da ce sad neki postaviti pitanje zasto druga osoba to i dalje radi ako zna da me time povredjuje (a zna, i to jako dobro)

kraj filozofije :mirnatetko:

ostaje pitanje - da li bi vi na mom mestu otisli tamo ili ne i zasto.
Korisnikov avatar
By dungoll
ama bre - mi ti ovde dođemo kao besplatna DRAGA SAVETA ? :)

make your own decisions :kakodane:

:) :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
pa, ne sluzi valjda ovaj forum samo za to da iskazemo svoje raspolozenje smajlicem :lol:
Korisnikov avatar
By dungoll
pa nije samo za to - npr da gnjavimo statusa i da brojimo do trista su jednako konstruktivne aktivnosti kao i da iskažemo svoje raspoloženje smajlićem :evil:

:zen: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja bih otisao tamo, svakako.

..

I onda zvisi kako bih se osecao u tom trenutku - mozda bih skroz mirno dosao i seo za sto sa njima, lepo da popricamo, mozda bih povilenjeo & poceo da delim samare randomly..

Ali svakako bih otisao.
..

Al' to sam samo ja.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i ne zaboravite jutarnju kafu....stvarno dobijem rogove kad izadjem iz te teme...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ KissQueen - koliko se dobro secam, to je onaj sluchaj sa melodijama u telefonu? za nju ima posebnu (njihovu), a za tebe nema? :misli:
zar niste vi taj ex sluchaj reshili?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by tinkerbell
@ KissQueen - koliko se dobro secam, to je onaj sluchaj sa melodijama u telefonu? za nju ima posebnu (njihovu), a za tebe nema? :misli:
zar niste vi taj ex sluchaj reshili?

i ja sam mislila, ali - ne, izgleda da taj "slucaj" tek pocinje... :(
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa ako je veza ozbiljna kao sto mi se cini da jeste,onda bi trebalo da otvoreno popricas sa njim,mislim da je nekako detinjasto da ga juris po gradu da bi videla s kim se vidja.
By J...
Originally posted by johndoe
pa ako je veza ozbiljna kao sto mi se cini da jeste,onda bi trebalo da otvoreno popricas sa njim,mislim da je nekako detinjasto da ga juris po gradu da bi videla s kim se vidja.
:up:

Samo iskren razgovor, kazes mu strogo"gledaj me u oci dok pricas samnom i govori mi istinu". Onda procenis kakva je situacija, da li je u pitanju ljubav ili samo strast ili zaljubljenost i procenis da li vredi praviti kompromise. A ako mislis da vredi, onda jednostavno taj deo njegovog zivota ne sme da te zanima, moras naci sebi neku drugu zanimaciju kojom ces se baviti dok se on bavi cime se vec bavi.

I inace, uvek treba imati nesto sto je samo tvoje, tvoj svet, nesto sto ce te ciniti samostalnom u odnosu na osobu s kojom si u vezi. Koliko vidim, i on to ima.
By Çâðê_DUP
Mhm, pa ako bi se recimo nasle u nekom kaficu, ja bih se skockana pojavila, sela za susedni sto POTPUNO SAMA, uzela neke novine, narucila sok i pravila bih se da ne primecujem. Ukoliko bi mi se doticna obratila, pitala bih je: ko si ti? :nerd:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Swanheart
Recimo kad dodje kuci pitati ga kakva je kafa ili sta vec tu gde su bili, okrenuti se, otici na spavanje i reci laku noc.
hej, ni ovo nije lose :up:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nije lose, nije...

samo sto mi onda treba uputstvo kako da ostanem cool u situaciji koja je :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By dungoll
a da pitaš BiBiBiKu ? :)

aaaa , da svinja je banovana , ne možeš :D
Korisnikov avatar
By Dzi
..pa, upravo kako je Swanheart rekla..izdrzi i okreni se ;) ..isplati se oh trust me ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Popricala bih sa njim o tome....
A za taj date, verovatno bih i znala.. ali ne mora da znaci da je date, mozda zeli ovako da se vide... u svakom slucaju, popricaj sa njim.. i pitaj ga, neka ti otvoreno kaze..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uh, ja se apsolutno i definitivno slazem da je razgovor uvek najbolje resenje.

U ovoj situaciji ne, jer sam info o tome dobila iz jaaako poverljivog izvora,
znalo bi se odakle mi info...

mnogo bih upropastila time...

dakle - razgovor uvek, ali sada nije moguce, jer sam u specificnoj pat poziciji.

ps. naravno da je tacna informacija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!