Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by dungollbila u slicnoj situaciji, slicno uradila, bez mnogo drame, to je gore nego napraviti haos i samo sebe izblamirati.
ne seri! siguran sam da ne bi uradila tako kao što si predložila, mada je to razložno gledano vrlo dobro rešenje![]()
![]()
Originally posted by tinkerbell
@ KissQueen - koliko se dobro secam, to je onaj sluchaj sa melodijama u telefonu? za nju ima posebnu (njihovu), a za tebe nema?![]()
zar niste vi taj ex sluchaj reshili?
Originally posted by johndoe
pa ako je veza ozbiljna kao sto mi se cini da jeste,onda bi trebalo da otvoreno popricas sa njim,mislim da je nekako detinjasto da ga juris po gradu da bi videla s kim se vidja.
Originally posted by Swanhearthej, ni ovo nije lose
Recimo kad dodje kuci pitati ga kakva je kafa ili sta vec tu gde su bili, okrenuti se, otici na spavanje i reci laku noc.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!