Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Cottonmouth
Ne opraštam nista, ali očekivam da mi svak oprosti. Naravno :plavuso:
Korisnikov avatar
By decko
Ima sigurno stvari koje ne bih mogao da oprostim, mada, sve to zavisi od konkretnih situacija i primera.
Korisnikov avatar
By Blady
Da... oprastam, ali ko zasluzi da mu se oprosti, ko zaista uvidi da je pogresio, ili zaista nije sa nekom losom namerom to uradio....
Ne oprastam ljudima, koji ne vide svoje greske, krive druge zbog toga, ne cene ih... takve ljude zalim, sazaljevam, jel nikad nece imati to dobro u sebi, za njih nekad pomislim da i nisu ljudi, i da nemaju dusu... takvim ljudima ne oprastam iz principa, a i postepeno shvatim da mi ni ne trebaju u zivotu... cak ni kao poznanici...
Korisnikov avatar
By Dina
Bila je neka slicna tema samo se odnosila na prijatelje. Kao i za njih - nisam ja svestenik pa da im dajem oproste grehova... A i sto je meni greh tj. lose, mozda tom coveku nije. Dakle, nista nisam oprostila, pamtim neke dobre a i neke lose stvari iz proslosti, mada retko o tome razmisljam. Kako mi se cini kod mene je "problem" uglavnom bio sto su te osobe htele klasicnije veze a ja slobodniju, ma sta to podrazumevalo. Tako da je najbolje resenje sto smo sad svako na svom putu... Oni na klasicnom kakav su zeleli, ja na slobodnom tj. u nekoj vrsti slobodne veze cemu sam tezila. I svi srecni... :yay: :klap:
Korisnikov avatar
By Khons
umem da oprostim, teze da zaboravim.
ne zato sto sam neki nadrk. koga zmija ujede i gushtera se boji.
naravno da cu da zaboravim i oprostim kada nesto nije namerno uchinjeno, ljudi smo, greshimo, ali ako neko svesno udje u neku prichu znajuci da ce neko drugi neizbezno da izvuce deblji kraj...nije da ne umem, vec ne zelim.
Korisnikov avatar
By vremecuda
...OPROSTI...

Bez kajanja,bez secanja,bez reci,
Slepo,a iskreno.
OPROSTI...
Bez uslova,bez obecanja,bez nagrade.
OPROSTI...
A ne reci,ne hvaliti se,ne gorditi se.
OPROSTI...
I budi srecan zbog toga.
OPROSTI...
Za sve zasta nas mole,za sto okrecu glavu,
Za sta se stide,za sta lazu.
OPROSTI...
Za uvredu,za prevaru.
OPROSTI...
Za ljubav i budi miran zbog toga.
UVEK OPROSTI !
I kad se nedamo,i kad se zalimo,
Kad ne volimo,kad razmislimo.
SVAKOM OPROSTI !
Jer kako cekati oprost za sve one sitne i krupne lazi,
Kojima smo sebe obmanjivali.
Kako cekati a ne dati onima koji vec cekaju.
SVAKOM OPROSTI !
Ko zna kome su prastali oni !!!

:angel:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne,ne oprastam nista...unapred zna7znaju sta mi smeta....:arapin:
By Snow_Crystal
Veza - prevara,laz,....

Druzenje - dvolicnost,takodje laganje,ima jos par stvari ali nisu bas za pisanje...
By Çâðê_DUP
Kod mene je to jako cudno..ambivalentna sam. Jedan deo mene (tako rogobatno da se izrazim) zeli da oprosti, prasta, trudi se da izgladi, zeli mir, harmoniju, ravnotezu..druga strana ponoci :lol: ne moze da oprosti. Ne moze da predje preko nekih stvari. Cesto podsecam sebe na moju macku koja ima faze kad istovremeno prede i ujeda. Ne moze da se odluci, jer pomesana su joj osecanja. :zid:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Oprastam, ali NIKAADA ne zaboravljam!

Mogu sve da oprostim, ali to ne znaci da cu ostati sa tom osobom u vezi.

Moram da oprostim zbog sebe, jer tako jedino uspevam da nadjem mir kod tih stvari koje su me jako bolele..:cheer:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Zwezdica
Oprastam, ali NIKAADA ne zaboravljam!
i dodao bih da stvari vise nikad nece biti kao pre.:usamljen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!