Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Adenim
Ja imam bube.
:rotflmao:
Originally posted by Andjelika
Pa ima ona teorija da vlasnici i zivotinje
uglavnom lice... sto vizicki, sto psihicki..

Tako da ako, pogledate zivotinju koji izvesna osoba cuva
i neguje, mozete dosta toga saznati i o njenom vlasniku.

I ne bitno je o kojoj je zivotinji rec..

:adiktusha:
Ju, ja imam sijamsku macku :domino:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja nemam neku posebnu teoriju o psima i mackama.

Ko voli da se mazi sa ljubimcima i da se vezuje za njih uzima psa, ko zeli cisto d amu nesto skakuce po kuci i d apritom nema neku obavezu oko toga uzima macku.
Korisnikov avatar
By Khons
imam psa i imam hrchka. e jbg, sta god da sam, neka sam :sunce:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by A.F.K.A.OB

Ko voli da se mazi sa ljubimcima i da se vezuje za njih uzima psa, ko zeli cisto d amu nesto skakuce po kuci i d apritom nema neku obavezu oko toga uzima macku.
Hoces da kazes da ljudi koji uzimaju macke se ne vezuju za njih i ne vole da ih maze?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Big Bad Bear
Oni koji ne nemaju ljubimce, su prazne ljusture. Najcesce menadzeri ili neko iz HR sluzbe.
Ili mozda imaju ispunjen zivot, pa im nisu neophodni kucni ljubimci da popune prazninu :nokti:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
... igrom slucaja ja sada imam kornjacu,
koja nije mala, onako malo veca od pakle
cigareta..

.. i prilicno je divlja. Jede iz ruke, voli da se mazi
po vratu, i budi nas u 5.00 da dobije da jede,
tako sto sutira kamenje po akvarijumu i pravi buku
dok joj neko neda da jede..

i sta sada ja da radim?
Korisnikov avatar
By Adenim
skuvaj corbu od nje. Taman za sebe.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Superstar!

Hoces da kazes da ljudi koji uzimaju macke se ne vezuju za njih i ne vole da ih maze?
Ne, nego da nemaju toli potrebu da se maze i da se vezuju. Ili se bar meni tako cini.
Pas moze ceo dan da ti sedi pored nogu i da zahteva da ga ceskas, mazis, davis... Legne pored tebe, seta se s tobom napolju...

Macka je uvek tu negde u kuci/oko kuce, ali nekako nije tako cuddly. Ide gde hoce, radi sta hoce, jede kad hoce...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Superstar!

Ne, nego da nemaju toli potrebu da se maze i da se vezuju. Ili se bar meni tako cini.
Pas moze ceo dan da ti sedi pored nogu i da zahteva da ga ceskas, mazis, davis... Legne pored tebe, seta se s tobom napolju...

Macka je uvek tu negde u kuci/oko kuce, ali nekako nije tako cuddly. Ide gde hoce, radi sta hoce, jede kad hoce...
Cini ti se.

Ja licno ne volim pse jer su bucni. Ali jako volim da se mazim, i postoje macke koje su dosadnije od svakog kuceta.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Inace, samo da se ispravim.

Ne mislim na generalnu potrebu da se maze, nego na potrebu da se maze sa necim sto kupe/pokupe/dobiju.
By RACABG
Originally posted by Adenim
Ja imam bube.
analiza:
ti se lozis na jednokratni sex u fazonu ubode pa ode :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Koliku buku moze da napravi kornjaca? :puzzle:
Veruj mi, prilicnu!!!!

Kad namerno sutira kamenje o staklo akvarijuma...
Sta mislis kako se to cuje?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by erkondisn
kad smo vec kod besmislenih teorija koje nemaju veze s vezom,moja je da pse drze osobe zeljne pozornosti i paznje te da neko oko njih stalno skace (dakle umjereni do jaci egocentrici),a macke osobe koje su nezavisne i koje ne vole da svi trce oko njih. Beat that :kosa:
ek'shli, mislim da to nije ni malo besmisleno i isto tako da nije tvoja jer sam je zasigurno cula vetj negde. ali ne znaci ni da je u potpunosti tacna i primenljiva na sve ljude. znas ono, izuzetak potvrdjuje pravilo.

ja imam predrasude prema ljudima koji kupuju ljubimce, al' njihove pare pa nek cine s njima sta otje :seljache:

@adenim

:lol:
za corbicu od kornjace!
Korisnikov avatar
By anche
@andjelika

el kornjace stvarno zive u akvarijumu? ja ih nekako uvek zamisljam u terarijumu :neznam:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Andjelika
Koliku buku moze da napravi kornjaca? :puzzle:
Veruj mi, prilicnu!!!!

Kad namerno sutira kamenje o staklo akvarijuma...
Sta mislis kako se to cuje?
ko mi je pricao pricu o kornja;i koja je narasla preko svake mere i kljuca.... tj ujeda....

stripi beše? na plaži?
By Pending-For-A-Bending
Ono sto sam hteo ja da kazem, a mislim i AFKAOB je da ako TI ne posvetis paznju macki ona ce potraziti nekog ko hoce, dok ce pas patiti.

A vlasnici macaka su u fazonu su u fazonu: Treba mi zivotinja kojoj ne moram da posvecujem puno paznje, koju ne moram da izvodim napolje- zapravo treba mi zivotinja kojoj treba da posvetim minimum paznje
Korisnikov avatar
By Zonche!
A vlasnici pasa su u fazonu, treba mi neko ko ce da me voli bezuslovno i glupo sta god ja uradio njemu...

:jerry:
Korisnikov avatar
By djo
A vlasnici macaka su u fazonu su u fazonu: Treba mi zivotinja kojoj ne moram da posvecujem puno paznje, koju ne moram da izvodim napolje- zapravo treba mi zivotinja kojoj treba da posvetim minimum paznje
mozda ulicnim mackama, onim caricama i kraljicama kontejnera ( :love: ) ne treba ljudska paznja, ali kucnim treba podjednako paznje kao i psima

i jope pitam: odakle ti to da pederi vise gaje macke?
Korisnikov avatar
By anche
sorry to burst your bubble :)

training
Korisnikov avatar
By scout_finch
imam dva psa i dve macke ine mogu da kazem koju zivotinju vise volim,ali macke su jako specificna bica.imam dva machora koji se potpuno razlikuju jedan od drugog,bukvalno kao da imaju licnosti koje su istovetne ljudskim.dok je marko (to je stariji macak) jako nervozan i prznica,soko je totaalna flegma.ali marko je veca maza od sokola.a psi su jednostavnije zivotinje (da ne kazem gluplje),ali su obojica jako privrzeni celoj mojoj porodici.za razliku od macaka koje mogu da ne dodju kuci dok ne ogladne,dzukci se ne udaljavaju od kuce gotovo nikad
i definitivno psi zahtevaju mnogo vise paznje i nege nego macke.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ceo zivot sam gajio kucice, macke i raznorazne zivotinjice...
I sto se tice macaka i kucica:
Kuce: pravi ljubimac
Macka: Ako se ophodis kako treba sa njom super prijatelj.
Na macke gledam skoro pa kao na prave osobe!
Nisam lud sto ovo kazem!
By Pending-For-A-Bending
Anche, ono je najobicnije proseravanje. Ne mislim na tebe nego na onu budalastinu sta rade s mackama.

@bojandjo: pogledaj Moj Ljubimac temu

@Superstar: Pas ce umreti od tuge ako ga ne volis
Korisnikov avatar
By erkondisn

netocno. macke su izuzetno drustvene i ne vole dugo vremena biti same (kao ni svaki covjek) te zahtijevaju paznju svojih sustanara. svaka zivotinja zahtjeva odredjeni angazman,pa tako i macka. a doticne individue koji misle da macku tek tako uzmes,strpas u stan i mislis da ce 'ona sve sama' bi pustio na elektrosok terapiju il dvije.
Korisnikov avatar
By erkondisn
mene je moja jedna macka svaki dan cekala na pola puta od kuce do autobusa kad bi dolazio iz skole :sweet: ,pa bi se odmah isla maziti i onda me pratila do kuce. toliko o sebicnim mackama ;)
Korisnikov avatar
By anche
ma bre!

el nekoa vetj pitala sledece: a sta fali poligamiji? :leviathan:
Korisnikov avatar
By .L O S T
a sta ako neko ne voli ni pse ni macke, kakvo je onda tumacenje :lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ja imam 2 chinchille....ako se budu orodile pravim bundu od njih za nekoliko godina a ako ne onda samo par rukavica.:zongler:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!