Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
sama misao veza u troje je glupa i neostvariva.
a ako se rec veza zameni sa sex shema na duze staze... onda je bolje....
Korisnikov avatar
By Skyen
ne mislim da je veza u troje glupa, samo mislim da je jako komplikovana. pre ili kasnije nesto ce krenuti nizbrdo. mada krenuce nizbrdo i da ih je samo dvoje.

posto ja tesko izadjem na kraj i sa jednom osobom, dve mi deluju previse. to je verovatno glavni razlog moje ne-3.
By жњ
ma veza u deset, najbolje..
Korisnikov avatar
By Skyen
pa ja se udadoh za 5 zena i jednog muza, ja bar znam sta je poligamija :exiit: :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imala ja nesto takvo....bilo mi je odlicno...ali ocigledno, nije bas svima bilo tako lepo...njih dvoje su se razisli...zanimljiva recenica "momak i devojka su mi raskinuli" hahahahha....mada i nismo bili u nekoj vezi....
Korisnikov avatar
By Skyen
salu na stranu, sa svojim liberalnim stavovima, bihejvioralno sam vrlo konzervativna. bar je tako do sada bilo. nikada nisam prevarila osobu sa kojom sam bila iz prostog razloga, bila sam zaljubljena, pa me drugi nisu zanimali. a kada se vise nismo slagali, onda je obicno bio kraj.

ne znam kako ce biti kada sa nekim budem provodila mnoge godine svog zivota, koja ce sve lica i nalicja moje persone isplivati. no to su dileme za buducnost i nova iskustva. vise ni u sta nisam sigurna i verujem da je sve moguce.
Korisnikov avatar
By leobg
Bas sam nesto razmisljao na tu temu, pa to i nije tako lose, jedan kuva, drugi pere tanjire, a treci je na chat-u, ahahhaha
By starter
Originally posted by L O S T
sama misao veza u troje je glupa i neostvariva.
a ako se rec veza zameni sa sex shema na duze staze... onda je bolje....
a zasto bi to znacilo ako je veza u troje da nema emocija, da se sve vrti oko sexa?

kakve to veze ima sa brojem partnera?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa moze naravno... pod uslovom da je jedan iskljucivo aktivan... a drugi uni/a ali bas u pravom smislu te reci...

Naravno da tako moze! :D
By RACABG
Reko si ljubav i sve je stalo,
za srecu treba znaj tako malo,
za srecu treba tren u trenu,
covek covjeka i zena zenu, za
srecu treba kao i tada lipe i
juli na kraju grada, mjesec sto
sipa zlatne boje za srecu uvijek
treba troje....
Korisnikov avatar
By *STATUS*
juce mi jedan drug kaze
"Posto smo moj decko i ja hteli da raskinemo, u nas zivot se pojavio jedan kurati tip sa kojim povremeno pravimo trojku... i lepo nam je....kara malo mene dok on gleda, pa malo njega dok ja gledam....."

ja u shoku....
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Dušan Maljković
...Pogledaj, uostalom, film "Henry i June", o susretu Hernyja Millera i Anais Nin u Parizu tridestih godina prošlog veka. Sve bi posle toga trebalo da ti bude jasno.
...

je, i sve je funKcioniSsalo baSS divno dok june (uma thurman) ne prohiSteriSHe. :lol:
i ne zavaraVjmo se da je to saMo zbog henry-jeWog 'vidnjenja' june u pseudo biografiji koju je pisao o njoj. :no:
Korisnikov avatar
By Kittrie
statuSSela, aman zaMan chiLL :lol: !!

100 ljudi, 100 cjudi; 100 zena, 200 grudi.

aKo oni miSle i osecaju da im je to 'poboljsalo' vezu, supeR ! subjektiVne realnosTi, iliti peRspektive.

:kiss:
By Pending-For-A-Bending
Postoji i nesto ludje od veze od 3 muskaraca.
Sta kazete na vezu 2 muskarca i 1 devojke gde se medjusobne tucaju? I svako je svakom decko/devojka, a ne kres varijanta
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa sta ja ima da kazem na to? njihova stvar
Korisnikov avatar
By Zonche!
Cek da nadjem jednog, meni to dosta.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Imao jednom davno nesto takvo...
Poleteo u prvi mah. a posle shvatis da to ne moze ici ni malo lako...
Probao, ne svidja mi se i nikad vise :D
Korisnikov avatar
By Super Mario
Upoznao sam decka koji je u trojnoj vezi. Znaci zive zajdno, putuju , vole se i tako par godina.
:cita:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nisam u stanju ni jednog da zadrzim/trpim dovoljno dugo.
A kamoli toliko dugo da nam zatreba treci!:doh:
Korisnikov avatar
By mmiki
Svasta.... Jos jedan dokaz da prosecni pederi vezu svode na sex... Ovima gore je jedino bitno da se karaju u troje. :nokti:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Big Bad Bear
Postoji i nesto ludje od veze od 3 muskaraca.
Sta kazete na vezu 2 muskarca i 1 devojke gde se medjusobne tucaju? I svako je svakom decko/devojka, a ne kres varijanta
Kazem da je to divno... blago njima :sweet: :D

ps: Gde je propisano da u vezi moraju da budu dve osobe? Ko je to propisao? I zasto je to "normalno" a veza tri ili vise osoba "ludost"?
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by mmiki
Svasta.... Jos jedan dokaz da prosecni pederi vezu svode na sex... Ovima gore je jedino bitno da se karaju u troje. :nokti:
:up:

Mrzim takve veze,uzas...
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ne bih mogao da imam vezu u troje. da znam da je moj decko pipnuo nekog drugog istog momenta bih mu slomio rukice, a zatim ga ostavio. Ne bih mogao da budem ni sa deckom koji bi mogao da predje preko toga da ja imam nesto sa nekom drugim. Ako osetim strast prema nekom drugom, onda ocigledno nesto ne stima u vezi i u tom slucaju je razlaz najveselija opcija.
Korisnikov avatar
By Hys.
Veza u troje??????????OMG OMG!
Iju!
:roll:
By rent_guy
Ljudi jednostavno nisu dovoljno sofisticirani za vezu u troje. Odmah se misli, vise je bolje, ali vise je u stvari komplikovanije, i mogu u sve da se kladim da ce na kraju neko ostati povredjen, i to onaj treci. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Hys.
A ko je tacno treci? ili prvi? ili drugi?
Hronoloski, starosno, polno, rodno, kako kategorisemo?
Ma palim ja iz ove teme.
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Nanny Ogg
Veza u troje??????????OMG OMG!
Iju!
:roll:
:giggle: ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!