Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Fizicki izgled vs intelekt ! ?

lep a glup
33
52%
pametan a neatraktivan, ruznjikav...
31
48%
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
@Jew
haha ne, vec da je potentan ki zec :piski: shalu na stranu, ovaj prisilni izbor mi je bezveze. Tip mora da ima psihicke i fizicke kvalitete koji u celini daju nesto sto mi odgovara. Pametan decko moze da mi bude drug. A ovi glupi lepotani mogu da se iskoriste za sex, mada to ne praktiqjem. :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *STATUS*
Sta vas vise lozi kod partnera, tj za kojeg biste se radije opredelili...?
lepog, zgodnog, dobro gradjenog, a glupog....
ili pametnog - inteligentnog, kome fizicki izgled nije jaca strana....
a) definiši "partnera"
b) ako pametni-inteligentni samo priča o nekoj fizici ili mikroprocesorima ili dubokoj filozofiji, to je za mene mnogo različito od onog pametnog-inteligentnog sa kojim imam zajedničke teme za razgovor
c) da li MORAŠ da se opredeliš za jednog ili možeš da nastaviš da plešeš sa sovama, miševima i sličnom živinom?
By Simor
Originally posted by jukie
c) da li MORAŠ da se opredeliš za jednog ili možeš da nastaviš da plešeš sa sovama
:shok: :shok: :shok:

Koštunice, ti li si?

;)
Korisnikov avatar
By dungoll
a nije - koštunica izašao iz vlade, samim se ti m povukao odavle ;) :dj:
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Glupost je odabrano stanje uma, tako da je glupost neprihvatljivija nego neki fizicki nedostaci.
Korisnikov avatar
By pthalo
pametna i ružna :) Ako nećemo seksati ceo dan, važno je da možemo govoriti :) I mislim da ćemo govoriti više nego seksati. :)
By ~ Le Saint X ~
ja bih ipak zgodnog...pa makar bio i glup
ali da je osecajan
:)

to nije nemoguce?!
:fige:

mada, u praksi bas nisam nailazio na te primerke
By Kragi
Meni je za uspostavljanje bilo koje vrste odnosa komunikacija najbitnija .... Najcesce padam na pricu :)
Biram opciju br 2 jer sa first one ne znam o cemu bih pricao :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ma najbolje ruzan i glup da ja mogu da dodjem do izrazaja. :lol:

pitanje je ubi boze. trivijalizovanje potpuno pojma "partner". uostalom, ako ti je neko partner tesko da ces za njega reci da je glup ili da ces ga percipirati ruznim.
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa to da l' je neko lep ili ruzan je stvar licnog dozivljaja,ako je devojka meni privlacna to ne znaci obavezno da je lepa,vec da je meni lepa.
a s druge strane ako je neko glupav,onda tesko da moze da mi deluje pametnije samo zato sto me fizicki privlaci. u svakom slucaju ne bih mogla da budem sa nekom curkom:lol: makar bila i lepa curka:D
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jes' da nije konkretan odgovor na temu ali:

Izgled je neophodan ali nedovoljan uslov za bilo šta.
By Hans
Nije da se hvalim, ali ja imam i jedno i drugo. Nekako smo on i ja slichni... :shmi:
Korisnikov avatar
By Neve

cisto sumnjam da bi se neko okrenuo i rekao "Ajd cao, idem da trazim treceg, koji ce biti spoj vas dvojice u jednom"
Ja jesam i opet bi. Radije ću biti solo nego li se zadovoljiti sa dijelom onoga što želim. :nezna:
By alexandermagic
Prvo ne mora obavezno da isključuje drugo. Ko traži, naći će. Malo teže, no ipak postoje i oni koji dobro izgledaju i koji su inteligentni.
Sta vas vise lozi kod partnera, tj za kojeg biste se radije opredelili...?

lepog, zgodnog, dobro gradjenog, a glupog....

ili pametnog - inteligentnog, kome fizicki izgled nije jaca strana....
Ako bi izbor bio isključivo ili-ili, onda je bolje biti sam.
Korisnikov avatar
By Val
Vala, ni jedna opcija mi ne odgovara! MORA da MI bude lepa i pametna! Sve ostalo...c, jok!
Korisnikov avatar
By Billy boy
meni je mnogo bitnija emocionalna povezanost i intelekt nego izgled. Neke oci mogu biti plave, ali ako te oci nemaju dubinu i lepu ljubavnu pricu iza sebe i nisu neshto. :smirk: ali osobina koju bih mogao da izdvojim sigurno emocionalna inteligencija, a lepota , pa prava lepota dolazi iznutra:klap:
Korisnikov avatar
By Billy boy
ako ce neko da me voli i podrzava ja mogu i da zivim ispod mosta sa koricom hleba.
Korisnikov avatar
By Billy boy
jao druga zvezdica... :saint: ....kako je to lepo.....kao kada se rodi dete, nova dusha....:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma lepo je to, ali pitam ja postavljaca teme, kako je mogao izostaviti tako bitan deo svakidasnjice!
By Çâðê_DUP
Originally posted by Swanheart
zasto da biram izmedju te dve krajnosti kada je moguce pronaci ih u jednoj osobi, ovom planetom ne setaju samo te dve krajnosti, a lepih i pametnih devojaka ima svuda, samo treba malo bolje potraziti:zvizdi:
upravo...:up:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Bogu hvala pa je ****** i jedno i drugo.:oskar:
Korisnikov avatar
By m..
Lepa i pametna! Ako ne moze lepa i pametna, onda ono drugo, pametna a ruznjikava. Ruznjikavi a pametni ljudi mogu da budu sexy, glupi i neinteresantni ljudi mi nisu privlacni sve da su ideal epote u cisto estetskom smislu, jer cim vidim onaj teleci pogled i otvorena usta, libido mi ode na godisnji odmor na kamchatku.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ako je partner zgodan ali ispod proseka pametan i svestan toga (shto je vrlo bitan faktor, jer neinteligentni ljudi koji su u zabludi da su pametni su moja najgora nocna mora) - onda bi to u meni budilo neko osecanje superiornosti koje jako povoljno utiche na libido, i sve dok to mom partneru ne smeta imamo obostranu satisfakciju...
Korisnikov avatar
By blenta
ne toliko bitna osobina nit bit lep nit bit pametan

bitno mu je da ume da me nasmeje, bude mi lepo s njim/njom
te stoga osetjam neku hemiju
Korisnikov avatar
By HARP
Lepota je u očima posmatrača, tako da ne bih o generalizaciji :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!