Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By foolish
iz licnog iskustva kazem da ni cela noc mazenja, grickanja, ljubljenja i to bez sexa nije nikakav znak... ja sam mislio da je to znak ljubavi, ali na kraju se ispostavio da sam bio u zabludi. reci drugu da se ne zalece
Korisnikov avatar
By gneeebo
ozbiljno, kakav je ovo topik uopste
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Renoir
a tema ti je glupa

sta tebe briga da necije nedoumice resavas na forumu

mašio si poentu ... ja sam njegov slučaj naveo kao primer, a pitanje je bilo opšte .... da li takve situacije uopšte mogu da budu znak emotivne povezanosti ... Što se njega tiče, on će da tera svoje ma šta da mu kažem, ni 1000 forumaša mu ne bi promenilo mišljenje .... jarac :D
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by m..
Originally posted by anche
macke su grozne i imaju kandze i zube i nemaju veze sa mazenjem :zvezdice:
nije istina. sa mnom se maze i one random ulicne, samo treba umeti isflertovati sa njima.
pa s flertovanjem smo odavno zavrsile, sad vodimo ozbiljne razgovore. evo bas juce, u pauzama vidanja MOJIH rana, su mi objasnjavale kako je estrus uzviseno stanje :blenta:
Originally posted by m..
u zivotu me macka nije ogrebala a imam jedan primerak kuci.
well... sta da ti kazem osim da imas sretje. i ja imam jedan, ali klan :kafa:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by KiWi
a tema ti je glupa

mašio si poentu ... ja sam njegov slučaj naveo kao primer, a pitanje je bilo opšte .... da li takve situacije uopšte mogu da budu znak emotivne povezanosti ... Što se njega tiče, on će da tera svoje ma šta da mu kažem, ni 1000 forumaša mu ne bi promenilo mišljenje .... jarac :D
2 sata mazenja nije niposto znak ljubavi, ali sve iznad 5 i po sati nedvosmisleno ukazuje na ljubav. to je potvrdio tim kanadskih eksperata, proucavajuci ponasanje rezus majmuna u prirodnom stanistu.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ja mislio da je rezonovanje ljubavi svojstveno jedino ljudima
Korisnikov avatar
By gneeebo
i ja isto, dok nisam video ovaj topik.
By жњ
Originally posted by EYA
2 sata mazenja je siguran dokaz da si maza :ves:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

samo dva??!! ispod 10 ne priznajem! :jumphug:
Korisnikov avatar
By gorilica
Nego shta bi s tim Kiwijevim drugom?
Jel je u ljubavi ili mu plache na ramenu?
Korisnikov avatar
By delfinmne
Originally posted by gneeebo
a tema ti je glupa

2 sata mazenja nije niposto znak ljubavi, ali sve iznad 5 i po sati nedvosmisleno ukazuje na ljubav. to je potvrdio tim kanadskih eksperata, proucavajuci ponasanje rezus majmuna u prirodnom stanistu.
5ipo sati na dan? Onda sam ja zaljubljen... :sunce:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by EYA
2 sata mazenja je siguran dokaz da si maza :ves:
Korisnikov avatar
By V25
A danas reći da nekog voliš i da si u nekoga zaljubljen k'o dobar dan. U mojim očima je sve to izgubilo značaj, jer kapiram da 90% ljudi ne doživljava te emocije kako bi trebalo. A taj tvoj drug, jel on u vrtiću?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne mora biti dokaz ljubavi ali jeste dokaz da stvari idu u tom pravcu.
Ako neko voli toliko da se mazi znaci da voli i emotivnu povezanost a to je prvi korak ka ljubavi :peace:
By жњ
mada se ne bih mazila ni pet sekundi sa nekim koga do srži ne volim!!
By alexandermagic
Dva sata maženja... :wow:
Not my cup of tea.

OnT: Dokaz ljubavi? Nije.
Korisnikov avatar
By Khons
sta se sve danas smatra dokazom ljubavi...
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Lakiboy_ns
Ako neko voli toliko da se mazi znaci da voli i emotivnu povezanost a to je prvi korak ka ljubavi :peace:
Ne mora da znači. Neki ljudi prosto vole da se maze i gnjave. Ja bih npr. potrčao čak i za svakim prasetom na livadi da ga mazim i gnjavim :smeh: :piggy:
By Ulix
Originally posted by gneeebo
ozbiljno, kakav je ovo topik uopste
:)

Eh... :sigh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Frey
Ne mora da znači. Neki ljudi prosto vole da se maze i gnjave. Ja bih npr. potrčao čak i za svakim prasetom na livadi da ga mazim i gnjavim :smeh: :piggy:
Pa ne bih bas uporedjivao mazenje praseta sa mazenjem sa deckom u hladno zimsko veche dok je grad pust a vas dvojica se skupite jedan uz drugoga i uzivate u toploti i intimnosti :sweet:

Lm nisam rekao da jeste dokaz ljubavi nego je dokaz da ta osoba voli intimno/emotivno povezivanje a to je preduslov da se kasnije razvije ljubav.
Ti kazes za sebe da volish da se mazis npr. a predpostavljam da si takodje i vishe sklon vezama i zaljubljivanju nego raznoraznim drugim shemama?
Razumes kakvu korelaciju izmedju to dvoje pokusavam da objasnim? :)
Korisnikov avatar
By Modesty
Sve je to vrlo relativno,od osobe do osobe...ja osobno kada bih se mazila toliko sa nekom,to znači da me nešto jakooo privlači i vjerovatno bih se zaljubila ali iskustvo mi pokazuje da nisu svi isti kao ja....nemislim ni da su gori ni bolji,samo su drugačiji...tako da bih ipak uzela neke druge elemente u obzir,prilikom ocjenjivanja,da li je nekom stalo do mene.
By mikka
ja se mazim sa deckom satima i satima,
osetim kao da dani prolaze mimo nas,
meseci,
smenjuju se godisnja doba,
a mi smo potpuno van vremena
usunjam mu se ko neka maza :meda:
i u drugom sam svetu :sweet: :cuddle: :giggle: :love:
on: veoma dugo mazenje obicno vole osobe kojima je potrebna emotivna toplina :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Frey
Gde bas za prasetom?!
:)
i na kojim to livadama ima prasica???

Za zecom ili mackom bih razumeo...
posto ja kada vidim neku lepu debelu machku...da...ja trcim da je gnjavim i mazim

:krava:

on:

volim da mazim drugoga...mada i taj deo je limitiran na kosu uglavnom

ne volim da mene neko mazi
By ...Sitnicava...
Originally posted by Swanheart
:lol:

swanimir voli da se mazi ali nikog ne voli :lol:
Umesto što se dičiš, tu činjenicu bolje zadrži za sebe jer je veća umetnost ljubav dati nego primiti. Lošim strategijama pokušavaš da ostaviš utisak "neosvojive".
:cigareta:

U vezi sa temom... Zaboga. Ljubav nakon drugog susreta. Apsurd.
By Swanheart
@ ...Sitnicava...
ko kaze da ja pokusavam nesto?
By Kragi
. Elem, smuvao se sa par dana sa nekim tipom kojeg je navatao na nekoj žurci ...

.... I sad on mene pita da li je to maženje siguran dokaz da ga ovaj voli?

Šta vi mislite??
:smeh: ma voli ga 100%
Korisnikov avatar
By SabotagE
Kiwi,nisam citala celu temu,jesu li njih dvojica jos zajedno? :D

Nije to bio dokaz ljubavi.Moguce da se tvoj ortak svideo tom decku,a moguce da je taj decko samo jedna velika maza...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja se brzo zaljubim ali taj je gori od mene. Dva poljupca i dva sata maženja ne znači ništa. O ljubavi da ne govorim....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!