Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Progenitor
KAKAV LUKSUZ!!!
Pa nikada mi ne bi palo na pamet da naredim ili kazem decku sa kim da se druzi,pa cak i da ja ne volim tu osobu.Naravno ,uvek bi stavio do znanja sta ja mislim o toj osobi,ali zaista bih se uvredio da me decko zamoli ili mi NAREDI(pogotovo naredi,jer bi to bio korak do crvenog kartona)da se druzim/ili ne druzim sa nekim koga on voli/ne voli.Naravno kompromis je verovatno najbolje resenje,tako da ne bi terao dragu osobu da bude prisutna kad se vidjam sa tim ljudima ...

A kad vec o ovom pricam ,pricam iz iskustva...:nokti:
By incognitus
a sad da ja odgovorim na pitanja :

- Vas decko nastavi kontakt sa osobom sa kojom se odnos svodio na sex.

Ako je se svodio to je bilo pa proslo,dakle ako je sada smao prijateljski odnos ili bar neki slican nebi mi smetalno,ukazao bih mu poverenje...

- Vas decko nastavi da se druzi sa osobom sa kojom vas je prevario.

Ako zeli da nastavi da se druzi sa tom osobom i insistira ne tome,rekao bih mu svoje misljenje ali bi njegovo bilo presudno,verovatno bi imao svoje razloge zbog kojih i to zeleo,postovao bih njegovu odluku uz upozorenje...

- Vas decko pocne da se druzi sa vasim bivsim deckom sa kojim ste zavadjeni (ili nekom drugom osobom sa kojom ste jako zavadjeni).

Zavisi! Ako je on iz nekog razloga dobarsa tom osobom dakle caskaju pricaju i slicno to je njihova stvar sve dok su to drugarske pricei sl....izneo bi svoje misljenje ali se ne bih bunio i pokusao da prekinem to,bar toliko bih ga postovao,a kako bi on uzvracao to postovanje prema meni pokazalo bi vreme...Generalni zakljucak! Svaku vezu bi gradio na iskrenosti,poverenju,i postovanju! Bio bi iskren u vezi svega i to i trazio,verovao bih osobi sa kojom bi bio (nebi ni bili u vezi da nisam procenio da je slican),postovao bih njega njegove odluke i njegove prijatelje....E sad nadam se da nsiam bio dosadan zbog ovolikog teksta,jos dosta toga nisam napisao, ali koga pa to i zanima,mislim da ste shvatili svrhu ove replike na gore navedeno pitanje! Pozz svma, super ste :D

*** poruka izmenjena od strane moderatorke zbog iznosenja licnih podataka
Korisnikov avatar
By Modesty
Ništa od navedenog ne bih tolerisala jer ni sama ne bih radila ništa slično.
Korisnikov avatar
By gorilica
Interesantna tema.
Trenutno sam u situaciji da mi se bivshi intezivno druzi sa drugom koji ima pataloshku potrebu da flertuje i da se mota oko svakog mog tipa koga je upoznao, i koji me je btw pitao za dozvolu da spava i sa ovim mojim bivshim.
Moja reakcija?
Nek se nose svi u 3 lepe..., prekidam kontakt sa obojicom, pogotovo sa ovim "drugom"(uz takve prijatelje ti neprijatelji nisu ni potrebni), a Boga mi, nema nishta ni od druzenja sa bivshim.
Dok smo bili zajedno, na druga je bacao drvlje i kamenje, a sad su nerazdvojni? Yeah, right.
I nema nikakve veze sa tim shto ja sebi neke stvari dozvoljavam a imam ochekivanja od drugih, vec je u pitanju izbor ljudi i princip.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by gorilica
Interesantna tema.
Trenutno sam u situaciji da mi se bivshi intezivno druzi sa drugom koji ima pataloshku potrebu da flertuje i da se mota oko svakog mog tipa koga je upoznao, i koji me je btw pitao za dozvolu da spava i sa ovim mojim bivshim.
Moja reakcija?
Nek se nose svi u 3 lepe..., prekidam kontakt sa obojicom, pogotovo sa ovim "drugom"(uz takve prijatelje ti neprijatelji nisu ni potrebni), a Boga mi, nema nishta ni od druzenja sa bivshim.
Dok smo bili zajedno, na druga je bacao drvlje i kamenje, a sad su nerazdvojni? Yeah, right.
I nema nikakve veze sa tim shto ja sebi neke stvari dozvoljavam a imam ochekivanja od drugih, vec je u pitanju izbor ljudi i princip.
Poshto vidim da sam ja taj koji izmedju ostalih treba da se nosi u tri lepe, samo da nagovestim... Promashio si temu... Ja ti nisam partner, a pitanje nije bilo shta bi ste uradili da vash BIVSHI pochne da se druzhi...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Eto ti sad.
Zaista ne bi bilo lose da se uzdrzite od izjava, zbog kojih ce vam posle biti zao.
Do juce ste se voleli, a sad, posle prve krize, svadja i leti perje na sve strane.
Korisnikov avatar
By leobg
Moj decko, u buducnosti, posto ga nemam, nema prava da me prevari, nema prava da se druzi sa ex momcima bez mog prisustva i nema prava da sam ugovara vidjenja sa novim likovima. Moze sve, ali u mom prisustvu, ako zeli drugacije, nek trazi tolerantniju osobu od mene. Kad je neko moj decko, onda je samo moj, ipak smo svi mi pederi u smislu karakterne osobine i ono sto ne zelim je da mi se neko jebucka iza mojih ledja, e na to sam alergican.
By Kragi
Originally posted by mmiki

:pucaodsmeha: :radosnice:

Dam sve od sebe da se smuva sa njim, a mene ostavi na miru (a cesto to ne bude tako jednostavno izvodljivo) :D
Korisnikov avatar
By Nuriel
otkaci budalu, nema postovanja prema tebi
Korisnikov avatar
By Hys.

- Vas decko pocne da se druzi sa vasim bivsim deckom sa kojim ste zavadjeni (ili nekom drugom osobom sa kojom ste jako zavadjeni).

Sto se vidjaju ako se odnos svodio na seks? Sad su odjednom drugari i odnos im je poprimio dublju dimenziju? :lol:

Buahahahha...ma vazi. Nek nastavi, bez mene.

Ne dolazi u obzir. Lojalnost mi je uzasno bitna.
By ...Sitnicava...

Neka nastavi, i u tom kontekstu vidjanja je moguće da ti seksmejt postane drag, što ja to da rušim? :/
...
Ovo je previše široko, zavisi. Ja nastavila i nije bilo strašno, nema zašto ako je čovek svestan da je sjebao stvar, a druga strana mu oprostila.
...
I ovo je diskutabilno. Da je taj neko meni učinio nešto mnogo loše, protivila bih se njihovom spajanju, a ako sam zavadjena sa dotičnim zbog nekih ličnih nesuglasica, nemam šta da se mešam.

(Izgleda sam ja baš naivna, sve dajem. :retard: )
Korisnikov avatar
By ordnick
Baciti kiselinu u oči i partneru i ovome sa kime se druži, kao opomenu pred isključenje ;-)

Treba to zatući dok je malo ...
Korisnikov avatar
By disaster blue

Kako biste se osecali u navedenim slucajevima? Da li biste osetili ljubomoru, uvredu, izdaju...? Sta biste od voljenog ocekivali a sta mu rekli ako ta ocekivanja ne ispuni?

Moj decko to ne bi radio.. prvenstveno jer ukoliko bi nesto od toga uradio..
bio bi bivsi :D
a najgora opcija od te tri mi je da pocne da se druzi sa mojim bivsim...

uglavnom jako sam sujetan... tako da ne bih to podneo.. mislim nista od toga :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!