Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Nanny Ogg
ja sam kreten koji ako krene da "muva" pocne odma sa intelektualnom spikom :zid:
koliko su samo mene prijatelji/ce uništavali/e od zajebavanja kad im prepričam te svoje nesrećne scene muvanja-pod-navodnicima. :sigh: još ako se napijem, to je tek za ubit se. što je najgore, ja se stvarno uživim u te priče i bude mi zanimljivo, pa znam tako satima da vozim. jednom prilikom sam, posle takvog višečasovnog pijanog filozofiranja, na kraju dobila ovakvo neko pitanje: "a šta misliš da se mi sad poljubimo, već je 6 ujutru, khm khm" :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
HAHAHAHAHAHAHAHA!!! d'izvines, to zvuci kao da sam ja rekla!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Aaaaaam rekao bih da meni prilaze... najcesce bezuspesno jer sam :lood:

Mada mi se nikada nije desilo da ja nekom prvi pridjem, desavalo mi se par puta da osobi dam jasan signal da zelim vise od nevinog pogleda... :opacupa:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by hlaefdige
HAHAHAHAHAHAHAHA!!! d'izvines, to zvuci kao da sam ja rekla!
koje, pitanje ili moja sramna ispovest? :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uglavnom cu nesto da uradim....godinama sam u stanju da se kajem ako konacno vidim nekoga ko mi se stvarno dopada a nisam nikako pokusala da ostvarim kontakt...
a da dodam...

...inace, moje muvanje izgleda kao da vas muva Big Yellow Bird svojim plesom pred parenje....divno, senzualno i eroticno do kraja....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
kakva koincidencija, takva je bila i većina mojih!
aj se muvamo ako se nekad upoznamo?
:lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa vidim ja, drugacije nece moci da prodje!
sta cemo kad smo stvorene jedna za drugu...evo lepo pise...
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by sofia
vrlo cesto nisam ni kapirala da me neko muva
meni prosto fali deo mozga koji procesuira te delikatnine u interakciji :sveca:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uprvo sam se setila smajlija koji najbolje oslikava moju suptilnost

:colorado:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Skyen
uglavnom namestim da izgleda kao da su one mene smuvale, lol
tako nesto, mada ne uvek.

manje ili vise suptilan napad, u zavisnosti od mete. nemam neki default start, gledam da bude primereno situaciji i osobi kojoj prilazim. nemam pick up line ili bilo sta slicno, nego spontano.
Korisnikov avatar
By zboO
ja cekam da mi neko padne s neba i opali me po glavi...
mada chesto imam glavobolje i pijem kafetine, tako i da me opali po glavi ja ne bih to provalila..
da..da..

ali koliko god svima (koji me poznaju) bilo smesno...nekako se ispostavilo da sam uvek ja bila ta koja je na kraju nesto konkretno uradila ili rekla... (to je naravno nakon sto sam bila 105% sigurna da taj neko nesto hoce)

:kosa:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Preveliki sam tremarosh da bih preuzeo bilo kakvu inicijativu ili nachinio prvi korak... zapravo, imam ogromnu tremu chak i kad meni neko pridje... zapravo, stalno imam tremu...
:D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

...inace, moje muvanje izgleda kao da vas muva Big Yellow Bird svojim plesom pred parenje....divno, senzualno i eroticno do kraja....

:smeh:

Ont:
Nisam po defaultu ni nindza ni mindza, sve zavisi od situacije, tj. osobe.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ja izadjem pa se sklonim u najtamniji deo kluba da me niko ne vidi pa posle jaucem sto ne nadjoh nikog jer sam pizda:tamoamo:
al u globalu su se nekako najvise lepile za mene dew u strejt varijantama..tipa jao satobom shvatih da bi mogla zavoleti dewojku... :shok2: :hvala:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Nanny Ogg
ja sam kreten koji ako krene da "muva" pocne odma sa intelektualnom spikom :zid:
Pa ja sam tako sa mojom devojkom, inace se trudim da pricam sto manje, da ne ispadne da nisam normalna i pricam klingonski (jebiga zavisi koga muvam i skojim ciljem).
Korisnikov avatar
By ROYAL
Nit ja prilazim nit meni ko prilazi, ko' svezana vreca :nope:

Sto reko onaj blentavi plavusan sa Fox Life-a : "I`m starting to feel WAAAY underappreciated" :nope:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Hys.

Prepisujem i potpisujem.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Mogu da pridjem bez problema ako mi je devojka samo simpaticna i nista vise, ako mi se svidi :cuddle: ...
Ali ako mi se bas svidja u stanju sam da duuugo oblecem oko nje, nista direktno da kazem ali ipak budem tu...kreten sam...:sigh:
Korisnikov avatar
By scout_finch
volim da mislim da bar nesto uradim ja u svom tom muvanju.al' ja to samo tako volim da mislim.skroz sam smotana,mada uvek bude jasno sta 'ocu i ko mi se svidza:blush: samo sto to nekad ne znaci skoro nista. posebno ako mi se svidi neko ko je takodje sheprtlja. :drama: .to je onda pravo mucenje. :D a ako mi se neko samo svidjka pomalo,onda ko derishte sto rece,nemam problem sa stidljivoscu.

edit: i jos gore,stidljivost prikrivam preteranom brbljivoscu,tako da ne delujem stidljivo,sto moze da zavara nekog pa da pomisli da ja zapravo nisam pi*ka od coveka.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja prvo objavim svima zivima, pa kad to dodje do nje sama mi pridje :hvala:

A zasto? Jer sam biiip ...

Znaci, ne muvaj ja, ja bivam muvana...al dok ja to skontam...ihahaaaaaj :drama:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Hys.
kod mene quite the opposite, moj sistem se do te mere zapuca da nisam sposobna ni pertle da vezem a kamoli nesto da srocim...
i da stvar bude gora, tad imam neki debilan pogled kao deer caught in headlights :ozbiljan:

also :zid:

pitate se da li sam u tim situacijama ikada uspela da smuvam neku? - surprise, surprise, da :hvala:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by castor
Zavisi od broja piva...
E, da, ima i to veze :smirk:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja i dalje vucem naviku iz svog strejt perioda - da budem muvana, a ne da muvam.
A zbog toga cesto dobijem etiketu "folirantkinje", kada kazem da ne startujem, dok ja zapravo to zaista ne znam da radim.
Mahom me i zene startuju otkako sam se uvukla u gej vode, a ne ja njih, mada i to slabi nesto u poslednje vreme.. Nesto gube interesovanje za mene, sve mi se cini.

Ja sam i dalje trapava ukoliko mi se neko bas svidja, bez obzira na sve. Na pocetku neke prve konverzacije zvucim krajnje zabrinjavajuce, ali se nakon min-dva opustim i budem ona stara Jovana :D
Ukoliko mi se neko bas bas svidja, ne postoji sansa da pridjem i pritom izgovorim nesto smisleno, stoga mi je bolje da nista ni ne preduzimam. Ponasanje u pripitom stanju ne bih ni spominjala. Dzabe mi hrabrost kada ne zaklapam i skacem sa teme na temu. Ukoliko se ja i druga strana znamo od ranije, onda je to vec drugacija prica u kojoj fino plivam :D
Korisnikov avatar
By SabotagE
Hahahahahahahahahahahhaha!Smesno mi sto je neko moju temu izvadio iz naftalina... :)
Rekoh vec jednom prilikom,kod mene se zene dele u sve grupe:
-one koje ja necu
-one koje mene nece

Posmatrajuci gore navedenu podelu dolazim do zakljucka da me niko ne muva,a ono sto ja pokusam da muvam,to se pretvori u propast. :nazalost:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by castor
Zavisi od broja piva...
pelindzera B-)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!