Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ulixe, pa dobro, tvoj decko se "zrtvuje" pa gleda po 100 puta Bergmana zbog tebe. :giggle:
Korisnikov avatar
By Zibro
u potpunosti ali ponekad nimalo ukoliko procenim da neke lose stvari jednostavno mora da oseti na svojoj kozi kako bi ukapirao i prestao iznova praviti iste greske
By Ulix
Originally posted by Sunce
Ulixe, pa dobro, tvoj decko se "zrtvuje" pa gleda po 100 puta Bergmana zbog tebe. :giggle:
To je zato sto zeli da prosiri svoje vidike. :)

Ne zaboravimo da sam i ja isao na Fashion Week sa njim. Iz istog razloga.
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Ok je zrtvovanje ali sve ima svoje granice.

Valjda osetis kada si nekog zaista ucinio srecnim, onda vredi,
ali kada to prelazi u zloupotrebu... Hm!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Cemu zrtvovanje? U vecini slucajeva to ne donosi zeljeni rezultat :pih:

Pruzanje paznje je mnogo vrednije! :cvece:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by anche
i zakljucila da si u odredjenom vremenskom periodu bila u mazohistickom raspolozenju :D
ne, nego da sam neko vreme mamuzala mrtvog konja, krajnje bespotrebno. nije da se kajem, nekad treba biti glup da bi kasnije bio pametniji, ali je na kreju krejeva samo po sebi bilo tracenje vremena, vremena koje sam mogla pametnije da utrosim. ali sve je to skola.
Korisnikov avatar
By EYA
iako nisam tako razmisljala o sebi, ocigledno sam spremna na mnoge promene. ali ne bih to nazvala zrtvovanjem :love:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by andjelat

Ako ste vi srecne,
bice i srecni oni oko vas... sigurno..

To nije sebicluk, to je zivot..

:andjelak:
:klap: slazem se :klap:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ponekad se ispotavilo i previse...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by lez from bg
Koliko ste spremni da se zhrtvujete zarad osobe do koje vam je stalo?
Nisam bio u situaciji da merim pozrtvovanje.... to jest' ne znam koja je granica ....
Korisnikov avatar
By V25
koliko god je potrebno...
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
ja se uvek plasim da cu to da dam,pa ce taj neko da me ostavi,pa nisam nesto puno spreman da se zrtvujem.
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne bih to nazvala zrtvovanjem... nego davanjem sebe... a dajem sebe koliko dobijem... iako mislim da uvek dajem vise nego sto dobijem. Bitno je da se ne kajem nikako.
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Ako postoji jasan cilj za koji je potrebno zrtvovati se, onda OK. U suprotnom je samo bespotrebno mucenje. Sada, koliko se treba zrtovati, pa zavisi od situacije...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sve sto je u mojim mogucnostima, ali samo ako znam da bih od te osobe za koju se "zrtvujem" bar pola dobila zauzvrat u nekoj slicnoj situaciji.
ne idem vise glavom kroz zid i sve po svaku cenu.
Jako mi je stalo do najboljeg prijatelja, mog psa, sestre i njene dječice, donekle i do stalnog partnera, ali ne vidim potrebu za nekim silnim žrtvovanjem.

Pomoći ću im kad i za što im je pomoć potrebna, drage volje, ali kod mene se to podrazumijeva kad su oni u pitanju.

Da neke vrlo bitne odluke prilagođavam njima, to ne radim.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
"zrtvujem" onoliko koliko mogu, a da to posle nikada ne prebacim.

jel razumljivo to sto sam sada rekla?

kao - dacu ti celu cokoladu, ako znam da ti nikad u zivotu necu reci NI POMISLITI "e, a ja ti dala celu cokoladu...". kada pocnem suvise da razmisljam o toj cokoladi, prestajem da je dajem....

toliko trazim i za sebe! necu da mi neko bude neznamkakav na moj racun...
By Kragi
Onoliko koliko je i on spreman.
Korisnikov avatar
By voicesman
dosta, ali uvek postoji granica koja se moze pomerati u zavisnosti od njegove spremnosti da isto to uradi.
By RuznaGlupaZla
Malo, ako sam uopšte.
:neznam: Nisam nešto bila požrtvovana dosad.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331935#p2331935]hlaefdige napisao:[/url]"zrtvujem" onoliko koliko mogu, a da to posle nikada ne prebacim.

jel razumljivo to sto sam sada rekla?

kao - dacu ti celu cokoladu, ako znam da ti nikad u zivotu necu reci NI POMISLITI "e, a ja ti dala celu cokoladu...". kada pocnem suvise da razmisljam o toj cokoladi, prestajem da je dajem....

toliko trazim i za sebe! necu da mi neko bude neznamkakav na moj racun...
slažem se. ich stimme dir zu. ^^

ne dajem sebe da bih nekoga zadužila ili da bih mu/joj prebacivala to kasnije.
a kada počnem da razmišljam o tom žrtvovanju kao žrtvovanju, to je momenat kada bi se trebalo preispitati šta zapravo osećam prema toj nekoj osobi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!