Ono što para uši/oči je to što je Miki napisao da mu je pomenuti drug dobar na 'zatvorenom', ali ne i na 'otvorenom'. Ono što mislim je da je prirodno da nekog prihvatiš ili u celini ili nikako.
I, da, bila sam u situaciji da sam okružena kul ljudima koji su izvajani po uzoru na Davida, ali mi jednostavno nisu odgovarali ili zbog unutrašnje praznine kojom zrače ili zbog ko zna čega. Sa druge strane, bile je i nekih čudaka koji su mi odgovarali kao takvi zbog originalnosti/dobrote/etc. Ali je moja obaveza ako prihvatim levu ruku da prihvatim i desnu. Kao što je i većini od nas drago da smo prihvaćeni kao celina.
slazem se . divno je nekoga prihvatiti u potpunosti ali na kraju se sve svede na gomilu mana i kvaliteta i rezultat koji dobijes kada saberes i oduzmes , neki ljudi su toliko sjajni da posle tri minuta vise ne vidis njihovu fizicku pojavu neki toliko prazni da njihova bozanska pojava nestaje u magli ,dakle potpuno si u pravu
ali ovde pricamo o necemu sirem , o Mmikiju ili meni ili tebi u kontekstu sire socijalne sredine , Svi zelimo biti prihvaceni , cenjeni , postovani , zelimo ostaviti dobar utisak i u toj prici gubimo mrvicu sebe samo je pitanje kad i gde .
Ne mora biti poenta u tome da li se prijetalja stidis ili ne
mozda ja i ti zrtvujemo nesto drugo
Zaboga sigurno si barem jednom u zivotu cackala nos sama u sobi
ali to nikada nebi uradila na ulici iako te mnogo svrbi a niko od prolaznika te ne poznaje .
ha ha ha poznat sam po glupim primerima , manje vise ucinilo mi se da su ljudi bili prestrogi prema Mmikiju zato sam rekao svi mi , to i zaista mislim samo je pitanje u kom pogledu