Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Svoje prijatelje, komsije, bracu i sestre i drugove iz odeljenja sigurno nikada necu menjati a svi su mi blizu i bliski su mi:D A naravno da sve njih nikada necu prilagodjavati niti sam ih birao juce pa da ih biram danas... mozda da nekog kupim u samopozluzi sutra? :lol: Glup razgovor.....
By polarlicht4.1
Originally posted by mmiki
A naravno da sve njih nikada necu prilagodjavati
Već ćeš "feminiziranu tetku u uskoj odeći". That's the spirit! :klap:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by polarlicht4.1
Već ćeš "feminiziranu tetku u uskoj odeći". That's the spirit! :klap:
OK, zamolio bih te da promenis temu i sagovornika. Ne prija mi ironicna rasprava niti da mi neko vredja decka...
By polarlicht4.1
Ako ga je iko vređao to si upravo ti. I to na toliko nivoa da ne možeš ni da počneš da shvataš. A svakako ću promeniti temu, mučno je posmatrati heteronormativ na delu...
Korisnikov avatar
By Dina
Sve sto nema veze sa temom baceno u Dyr

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Zibro
Mmiki sve osude na tvoj racun izrecene ovde cisto su licemerje
pomislio bi covek sve sami supermeni i bezgresne Deve Marije na ovom forumu ,
da razumem tvoj problem , da i ja ga imam i da i svi ga imaju u manjoj ili vecoj meri ( mozda ne bas vezano za feminiziranost ali za neku drugu osobinu svakako ) taj problem je ljudska slabost i sto ga bilje budemo prepoznali u samom sebi bolje cemo se protiv njega boriti .

Nece me niko ubediti da je
npr potpuno svejedno setati i biti vidjen sa ful obucenom atraktivnom prsatom devojkom ili sa stokilasicom ukucanom u kineske helanke , srava skockanim zgodnim tipom u BMW-u ili isfeminiziranim debeljucom u jakni na ljubicaste cvetice .... itd itd itd

jednostavno NIKOME nije potpuno svejedno
naravno da je jadno , naravno da je plitko , naravno da nema nikakve veze sa pravim prijateljstvom , ljudskim kvalitetima itd itd itd
ali je tako
za razliku od ostalih koji jednostavno lazu mmiki je prepoznao svoje lose strane i pokusava se izboritisa time i postati bolji covek
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Zibro
Mmiki sve osude na tvoj racun izrecene ovde cisto su licemerje
pomislio bi covek sve sami supermeni i bezgresne Deve Marije na ovom forumu ,
da razumem tvoj problem , da i ja ga imam i da i svi ga imaju u manjoj ili vecoj meri ( mozda ne bas vezano za feminiziranost ali za neku drugu osobinu svakako ) taj problem je ljudska slabost i sto ga bilje budemo prepoznali u samom sebi bolje cemo se protiv njega boriti .

npr potpuno svejedno setati i biti vidjen sa ful obucenom atraktivnom prsatom devojkom ili sa stokilasicom ukucanom u kineske helanke , srava skockanim zgodnim tipom u BMW-u ili isfeminiziranim debeljucom u jakni na ljubicaste cvetice .... itd itd itd

jednostavno NIKOME nije potpuno svejedno
naravno da je jadno , naravno da je plitko , naravno da nema nikakve veze sa pravim prijateljstvom , ljudskim kvalitetima itd itd itd
ali je tako
za razliku od ostalih koji jednostavno lazu mmiki je prepoznao svoje lose strane i pokusava se izboritisa time i postati bolji covek
Ono što para uši/oči je to što je Miki napisao da mu je pomenuti drug dobar na 'zatvorenom', ali ne i na 'otvorenom'. Ono što mislim je da je prirodno da nekog prihvatiš ili u celini ili nikako.
I, da, bila sam u situaciji da sam okružena kul ljudima koji su izvajani po uzoru na Davida, ali mi jednostavno nisu odgovarali ili zbog unutrašnje praznine kojom zrače ili zbog ko zna čega. Sa druge strane, bile je i nekih čudaka koji su mi odgovarali kao takvi zbog originalnosti/dobrote/etc. Ali je moja obaveza ako prihvatim levu ruku da prihvatim i desnu. Kao što je i većini od nas drago da smo prihvaćeni kao celina. :)
Korisnikov avatar
By svejedno

Imam neocekivani visak vremena, pa cu evo, ja (sa ovim nickom) da te ubedim ( ak' je moguce) da je meni to sasvim svejedno.

Mada, ja i licno imam trip da ponekad izadjem u rascepanoj trenerci, a ponekad imam trip da na najtrash mesto odem u fancy dzemperu, npr. Imam i fancy kaput. I shal.

Ne volim kosulje, sta cu.

I apsolutno mi je svejedno ko ce da me vidi & sta ce da pomisli.

Covece, pa kada bih razmisljao o tome sta ce drugi ljudi misliti, ne bih imao vremena za sopstvene misli.

mmiki je prepoznao svoje lose strane i pokusava se izboritisa time i postati bolji covek
To je za pohvalu, svakako.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by svejedno

mmiki je prepoznao svoje lose strane i pokusava se izboritisa time i postati bolji covek
To je za pohvalu, svakako.

Kako on to samo sazhme'

:smeh:

:Nannystalkujesvejedno:

OT-nemam problem da se druzim sa fem deckom (znaci ne verujem da ovo izgovaram, cuz its oh so fookin given :roll: )
Korisnikov avatar
By mmiki
@Zibro
U potpunosti se slazem sa tobom. Svaka ti je zlatna sto bi rekli stari. :)

Ja sam svestan svojih mana za razliku od vecine ovde i nije me sramota da o njima govorim. O svojim vrlinama bas nikada nisam govorio, o tome neka govore osobe koje me poznaju. Da glumim sveca nikada nisam radio niti cu.
A da bi poradio na svojim manama moram pre svega da imam sposobnost da ih uocim kod sebe, pa onda da o njima razgovaram sa drugima (obe sposobnosti nazalost jako retko ko poseduje danas).

@Galateja
Priznajem da sam temu otvorio kad mi se glava jos nije ohladila od utisaka (ne samo vezano za to oblacenje, vec i za neke druge sitnice tog dana) pa sam bio prestrog... Da sam prestrog sam shvatio vec i kad sam postavio temu. Da se poruka u temi moze promeniti izmenio bih par stvari kao sto su: "kako smo poceli, tako cemo ocigledno i zavrsiti" i to sto si istakla da ti para usi (jer su obe stvari vezane za te jos neke sitnice koje su me oneraspolozile, tad su se desile a nemaju veze sa temom)... Od tad smo izasli jos par puta i opsti utisak je sad mnogo bolji.....
Ali opet, tema je tema. Otvorio sam je da bi vi izneli neka vasa iskustva i misljenja o tome, ne bas toliko konkretno vezano za moj slucaj...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Poruka se ne moze izmijeniti, jer nije poenta da je napises tako da sakrijes znake svoje "autohomobije" (boze, bas mrzim tu rijec:D).
Stvar je u tome da ti, da sad pises poruku nebi napisao neke stvari koje su ti svi zamjerili. Ali ne zato da bi izbjegao reakcije, vec zato sto si u medjuvremenu napredovao u prosirivanju svoje svijesti, i shvatio da se u sustini cimas zbog gluposti.
Vremenom ces cak i prestati da primjecujes njegovu feminiziranost. Mozda je malo rogobatno poredjenje - recimo, nijedan (ok,skoro nijedan) roditelj nece reci da mu je sin fem. Ne zato sto ne zeli da prizna, vec zato sto prisustvuje procesu njegovog odrastanja, i jednostavno u njemu vidi svoje dijete, a ne nekog fem decka.
Isto tako, druzeci se (ili nesto vise - u to ne zalazim) sa njim, prestaces da ga gledas kao bilo sta drugo osim svog druga/decka.
Srecno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Podrzavam tvoju iskrenost u vezi svega ovoga.
Mnogi misle potpuno isto kao i ti, ali nemaju picke da to javno priznaju, a kamoli zelju za promenu.

Nemam previse gay ortaka... mada ni str8...
Pre par godina mi je druzenje sa muskim polom dosadilo, a i razocaralo me... tako da vec duze vreme pokusavam da ih izbegavam.

Ima par izuzetaka sa kojima mogu i zelim ponekad da se vidim...
Ali to je velika retkost...
Iskustvo mi je pokazalo da muskarce treba samo iskoriscavati... za drugo nisu.

Zalutah malo u temi...
Ah da, ne, ne smeta mi feminiziranost.
Takvi muskarci nisu moj tip uglavnom, tako da o necemu vise ne mogu da govorim.
Ali sto se tice druzenja, apsolutno mi je nebitno.
Jedino sto jeste bitno, jeste da se poklapamo na tom nivou i da mi je u njegovom drustvu zanimljivo.
Prolaznici, pa cak i poznanici... i njihov stav o tome me ne zanima.
Korisnikov avatar
By Zibro

Ono što para uši/oči je to što je Miki napisao da mu je pomenuti drug dobar na 'zatvorenom', ali ne i na 'otvorenom'. Ono što mislim je da je prirodno da nekog prihvatiš ili u celini ili nikako.
I, da, bila sam u situaciji da sam okružena kul ljudima koji su izvajani po uzoru na Davida, ali mi jednostavno nisu odgovarali ili zbog unutrašnje praznine kojom zrače ili zbog ko zna čega. Sa druge strane, bile je i nekih čudaka koji su mi odgovarali kao takvi zbog originalnosti/dobrote/etc. Ali je moja obaveza ako prihvatim levu ruku da prihvatim i desnu. Kao što je i većini od nas drago da smo prihvaćeni kao celina. :)

slazem se . divno je nekoga prihvatiti u potpunosti ali na kraju se sve svede na gomilu mana i kvaliteta i rezultat koji dobijes kada saberes i oduzmes , neki ljudi su toliko sjajni da posle tri minuta vise ne vidis njihovu fizicku pojavu neki toliko prazni da njihova bozanska pojava nestaje u magli ,dakle potpuno si u pravu
ali ovde pricamo o necemu sirem , o Mmikiju ili meni ili tebi u kontekstu sire socijalne sredine , Svi zelimo biti prihvaceni , cenjeni , postovani , zelimo ostaviti dobar utisak i u toj prici gubimo mrvicu sebe samo je pitanje kad i gde .
Ne mora biti poenta u tome da li se prijetalja stidis ili ne
mozda ja i ti zrtvujemo nesto drugo
Zaboga sigurno si barem jednom u zivotu cackala nos sama u sobi
ali to nikada nebi uradila na ulici iako te mnogo svrbi a niko od prolaznika te ne poznaje .

ha ha ha poznat sam po glupim primerima , manje vise ucinilo mi se da su ljudi bili prestrogi prema Mmikiju zato sam rekao svi mi , to i zaista mislim samo je pitanje u kom pogledu :sweet: :B :sweet:
Korisnikov avatar
By Manon
svi smo mi deo sredine u kojoj zivimo. Ako od te sredine zavisi nas zivot, posao, karijera, druzenje, onda bi bilo pozeljno da zivimo u skladu sa okolinom, a da svoje posebnosti delimo i pokazujemo u sredini koju to ne iritira.

Ako smo vec formirane ili poznate i priznate licnosti ili materijalno i na svaki nacin obezbedjeni, da nam nije stalo da nas nasa okolona prihvati, onda se ponasamo ne*ebavajuci, jer uvek mozemo da platimo svaku cenu i svaku stetu koju nam naprave.

Kada smo veoma mladi i jos nismo jos ispoljili neke kvalitete po kojima bi bili posebni, najcesce nacinom odevanja pokusavamo da skrenemo paznju na sebe. Ja licno mislim da , ako nije pozeljno da tvoja okolina misli da ste vas dvojica gay par, a verovatno nije, onda lepo mozes da ga zamolis da se oblaci umerenije kad izlazi sa tobom, jer ti ne volis da skrecete paznju svima gde se pojavite. To je to!

Mislim da je lakse zadovoljiti ta neka socijalna pravila ponasanja i imati svoj mir, nego provocirati puritansku sredinu.

Pogledaj stari dobri film "Psi od slame" i bice ti jasno sve!
By Ulix
Svi zelimo biti prihvaceni , cenjeni , postovani , zelimo ostaviti dobar utisak i u toj prici gubimo mrvicu sebe samo je pitanje kad i gde .
Eto vidis, bas ovde gresis. U univerzalno afirmativnom sudu. :drama:

Imas nas kojima je svejedno, pa se ne trudimo.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nisam na svu sreću bio u takvoj situaciji, da se upoznam sa nekim koji je "drečavo" fem. Verujem da mi ne bi bilo svejedno u gradu sa nekim čija garderoba vrišti. Jednostavno nisam tip čoveka koji voli da privlači pažnju i smeta mi kad neko posmatra mene ili društvo sa kojim sam.
S tim što bih ja rekao šta mi smeta, pa nek to tumači ko kako hoće. I priznajem, problem je u meni i mojoj nesposobnosti da se izborim sa prekornim pogledima sredine. No, ne vidim to kao neki veliki problem, te neću da se menjam :)
Korisnikov avatar
By Galateja
@Zibro - Razumem ja šta ti hoćeš da kažeš, ali osnovni propust si napravio što si uzeo za primer društveno neprihvaćene radnje, a Miki je naveo da mu smeta stil oblačenja druga (što nije u istoj kategoriji). Ja se ne zamlaćujem kako će me percipirati okolina te govorim sa tog stanovišta. Znam koliko bi mene iznerviralo da mi neko kaže da, eto, ne nosim baš tu i tu košulju zato što okolini smeta narandžasto. A ja narandžasto vooooolim više no leba jesti. Sve je to stvar lične odluke, a postavljanje problematike na forum nekako mi deluje u stilu tema Stefana19. Ja sam za suočavanje.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Galateja
@Zibro - Razumem ja šta ti hoćeš da kažeš, ali osnovni propust si napravio što si uzeo za primer društveno neprihvaćene radnje, a Miki je naveo da mu smeta stil oblačenja druga (što nije u istoj kategoriji). Ja se ne zamlaćujem kako će me percipirati okolina te govorim sa tog stanovišta. Znam koliko bi mene iznerviralo da mi neko kaže da, eto, ne nosim baš tu i tu košulju zato što okolini smeta narandžasto. A ja narandžasto vooooolim više no leba jesti. Sve je to stvar lične odluke, a postavljanje problematike na forum nekako mi deluje u stilu tema Stefana19. Ja sam za suočavanje.
Sta to fali mom stilu? :spank:
On-Jbg, cooliraj sa njim, libo te tuki sto je fem. Najbitnije da se lepo slazete. Neko je vec rekao da ces se navici. Pokushaj da to prihvatis
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Svako ima prava da bude kakav zeli. To shto je neko femi je njegova stvar, ali je moj problem! Ne gotivim femi likove, chak shto vishe iritiraju me, jakoooo! Zato ih izbegavam i gledam da moj odnos sa takvima bude na minimali. Nisu oni krivim ali jednostavno ih ne gotivim....
Korisnikov avatar
By artnow
Originally posted by Manon
svi smo mi deo sredine u kojoj zivimo. Ako od te sredine zavisi nas zivot, posao, karijera, druzenje, onda bi bilo pozeljno da zivimo u skladu sa okolinom, a da svoje posebnosti delimo i pokazujemo u sredini koju to ne iritira.

Ako smo vec formirane ili poznate i priznate licnosti ili materijalno i na svaki nacin obezbedjeni, da nam nije stalo da nas nasa okolona prihvati, onda se ponasamo ne*ebavajuci, jer uvek mozemo da platimo svaku cenu i svaku stetu koju nam naprave.

Kada smo veoma mladi i jos nismo jos ispoljili neke kvalitete po kojima bi bili posebni, najcesce nacinom odevanja pokusavamo da skrenemo paznju na sebe. Ja licno mislim da , ako nije pozeljno da tvoja okolina misli da ste vas dvojica gay par, a verovatno nije, onda lepo mozes da ga zamolis da se oblaci umerenije kad izlazi sa tobom, jer ti ne volis da skrecete paznju svima gde se pojavite. To je to!

Mislim da je lakse zadovoljiti ta neka socijalna pravila ponasanja i imati svoj mir, nego provocirati puritansku sredinu.

Pogledaj stari dobri film "Psi od slame" i bice ti jasno sve!

nema se sta dodati! :up:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Ti mozda imas takav stav posto si lezbejka muskog karaktera, pa kao i ostali muskarci arogantno gledas kroz ljude.
:pucaodsmeha:

šta ja sve ovde neću pročitati...
By Kragi

Odnos sa jednim deckom sam poceo da shvatam ozbiljnije a kako sam poceo, tako cu i zavrsiti ocigledno. Problem je u njegovom nacinu oblacenja (a mozda je i to moj problem). On jeste feminiziran u odredjenoj, pa i velikoj, meri ali tu njegovu osobinu prenaglasava odeca (previse uska, previse sarena, previse detalja). U kucnom ambijentu na to nisam mnogo obracao paznju, ali kad smo setali zajedno bilo mi je vrlo, vrlo neprijatno. Svakom je upadao u oci, a i ja sa njim. Koliko mi je bio blizak izmedju 4 zida (nismo imali sex da ne bude zabune), toliko mi je bio odbojan vani. Osecao sam jako teske poglede ljudi pa i strah iduci sa njim po mracnim ulicama i mimoilazeci tu i tamo poneku dark grupicu sumnjivih tipova koji su nas takodje pratili pogledima... :drama: Ja se pre nisam druzio sa takvim osobama.
Pa s'obzirom da si vidjen sa njim, izbegavaj mracne ulice i sumnjive tipove (nema ti druge) ... :nokti:
Zanima me kako se vi nosite sa tim?
Ako on nema problem zbog toga, ne bih ga ni ja imao :)
Da li imate takvog decka ili druga, kako se osecate dok idete sa njim u setnju preko dana, uvece...?
Da, samo izbegavam mracne ulice i sumnjive dark tpove :bicikl:

Da li ga ubedjujete, postavljate mu uslove ili ste uspeli da ga promenite?
Obicno preporucim treniranje neke borilacke vestine, samoodbrane radi.

Da li ste, ako jeste-kako prevazisli taj uzasan osecaj stida, straha...?
Osecaj stida mogu da imam samo zbog licnih postupaka ne i tudjih.
Korisnikov avatar
By Srklet
jel u medjuvremenu otvarac topica otisao na lijecenje od autohomofobije?
Korisnikov avatar
By blabla54380
otisao, al ga vratili. prebukirano. popayevci zauzeli sve termine do daljnjeg.
Korisnikov avatar
By mmiki
Svojevremeno, ovu temu nisam otvorio da bi se svi fokusirali na moj slucaj (koji odavno vec nije aktuelan), vec da bi se o takvim situacijama prodiskutovalo.
Znao sam jos onda da ce se mnogi naci direktno prozvani i uvredjeni, ali ja se sebe i svog misljenja ne stidim (u medjuvremenu ga nisam mnogo promenio) i u stanju sam da ga realno iznesem, sto sam i uradio... Meni dijagnoze od svakojakih kvazi bezgresnika ovde, koji nezadovoljni sobom traze zrtvu za hejt, nikad nisu bile potrebne. Saveti su naravno dobrodosli, ali lako je prepoznati savet od hejta.
Ne bazirajte se previse na moj slucaj, iznosite vas.
Korisnikov avatar
By Srklet
ali sto se ima raspravljati? ja nemam sta iznijeti, nisam slucaj ko ti. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!