Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By MachoBitch
Poshto si ZIV a zivot nije laka prica sa happy end-om, moraces da shvatis da ce ti se ruzne stvari desavati tokom celog zivota i da to nuzno ne mora da bude katastrofalno vec vrlo poucno iskustvo-jednostavno prodjes kroz ruzne periode okruzen prijateljima,shvatis gde si sve jako ranjiv i izgradis sebi dobre odbrambene mehanizme za neka buduca vremena i to je to:shake:
By rudi
Originally posted by Swanheart
pocni da se druzis sa mnom, ubicu ti svaku ideju o emocijama :smeh:

:alexis:
Tvoj izraz lica je,dakle,poput Kostunicinog,ili...
Boli,koliko si ti uplasena...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by *STATUS*
Svedoci smo toga koliko postojanje emocija coveku zna da prija ali i da skodi.....

svedoci smo toga koliko patimo kada nam je ljubav neuzvracena, kada smo ostavljeni, povredjeni od strane prijatelja, partnera, drugih ljudi...

kako prevazici tu vrstu bola.....

meni se eto neretko desava da imam emotivne krize... nekada zbog nekog koga nisam smuvao, nekada zbog nekog ko odlazi na put, nekada zbog nekog sa kim raskidam....

kako se otarasiti tog cudnog osecaja koji se naziva "emocija" prema drugom coveku....

:misli:
Na ovo pitanje skoro da i nema odgovor...postoje osobe koje su hladne i boli ih-jebe im se za sve ali to se ne postaje...to se radja...Ono sto ti zelis ja nezelim nikome pa ni tebi-zato budi srecan jer si u stanju da volis,mrzis.budes srecan i tuzan itd . . .:bubbles:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ukljuci zdrav razum i skapiraces kako da kontrolises emocije... eto sta!

A da li ces uspeti u tome u vecoj ili manjoj meri... zavisi samo od tvojih sposobnosti realnog rasudjivanja ljudi i dogadjaja oko tebe.
Korisnikov avatar
By Hton
ja ne umem da ih kontrolisem...to je jace od mene, ali pokusavam da ih kanalisem u nesto kreativno... i ma koliko losih iskustava, ja sam izgleda suvise glup da ucim cak i na svojim greskama,uvek ista prica... :vezan:

s druge strane- ako zelis da dozivis neke divne,moras ocekivati da postoje i, srazmerno njima, lose....

mada kada bi mi sada neko ponudio da odem u proslost i prezivim ponovo neku divnu, snaznu emociju,mislim da ne bih pristao... :l
Korisnikov avatar
By Zoe
@Hton: odlicna slika na avataru! :love:

Odlicna.........prelepo si ispao na njoj :up:
Korisnikov avatar
By Modesty
Operisati se od emocija?Pa na šta bi život onda ličio...sa emocijama se treba naučiti nositi i po malo ih kontrolirati...meni lično su emocije pogonsko gorivo bez kojeg ne bih mogla živjeti.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, to je cinjenicno stanje........ :)

Ne menjaj!
Korisnikov avatar
By angelNS
Originally posted by VANGEL
Originally posted by *STATUS*
Svedoci smo toga koliko postojanje emocija coveku zna da prija ali i da skodi.....

svedoci smo toga koliko patimo kada nam je ljubav neuzvracena, kada smo ostavljeni, povredjeni od strane prijatelja, partnera, drugih ljudi...

kako prevazici tu vrstu bola.....

meni se eto neretko desava da imam emotivne krize... nekada zbog nekog koga nisam smuvao, nekada zbog nekog ko odlazi na put, nekada zbog nekog sa kim raskidam....

kako se otarasiti tog cudnog osecaja koji se naziva "emocija" prema drugom coveku....

:misli:
Na ovo pitanje skoro da i nema odgovor...postoje osobe koje su hladne i boli ih-jebe im se za sve ali to se ne postaje...to se radja...Ono sto ti zelis ja nezelim nikome pa ni tebi-zato budi srecan jer si u stanju da volis,mrzis.budes srecan i tuzan itd . . . :bubbles:
Slazem se u potpunosti. :) Zasto se "operisati" od njih? Ne bi se njih odrekao ni za sta na svetu. :) Pametno je kontrolisati ih samo sto ni meni to cesto ne polazi za rukom.
By J...
Od emocija su operisane samo psihopate.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by J...
Od emocija su operisane samo psihopate.
true:up:
Korisnikov avatar
By faksa101
preemotivna osoba pati,evo kao i ja od toga se nemozete operisati to je u vama i vasim genima trebalo bi da smo svi dosta emotivni ali sklop svakoga nije isti i nedozivljava svako ljubav i vezu isto,voleo bih da me neko nauci da ne patim ali mislim da nemogu da pobegnem od sebe i svog srca koje pati za neuzvracenom ljubavi
By Çâðê_DUP
sad, lako je prirodno "hladnijim" osobama da tu i tamo se iskontrolisu. emotivci bi trebalo prvo da porade na svojoj filosofiji zivota, a potom da emocije kanalisu kroz umetnost, sport recimo..ostatak kontrolisati, zbog sebe ponajvise. ovo je hladan, depresivan svet u kome prodju ima osrednjost, prosecnost u svemu, pa i u kvalitetu emocija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!