Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Kad zapadnem u neke "okolnosti" koje bih rado podelio sa nekim ... tada je lakse kada imas nekoga.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Ne bih to nazvala krizom, to je prilichno glupo reci, poshto ne postoji zavisnost od veze.
Moze se definisati odsustvom navike koju smo imali.
Da, navikla sam da budem u vezi pretty much all the time,
ali verujem da jako prija biti sam, chak je i potrebno.
Ako imam "krizu", onda ce to biti zbog uspomena na divne stvari, nece mi biti neophodno da uletim u vezu samo zato shto sam sama.
Korisnikov avatar
By starky
vece sam krize imala u vezama...:giggle:
By Swanheart
kad dodje kriza tu je sex :bubblegum:
klin se klinom izbija
:lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne.
Ustvari, meni je najlakse da funkcionisem na principu prekidaca (ima/nema vezu), nego da se njakam u vezama koje nisu ni za sta. Pod tome podrazumevam da ce osoba koja je sa mnom u vezi biti tu ako mi je potrebna (ili najkasnije za par sati), da mozemo da porazgovaramo, da moze da me oraspolozi ili samo bude tu kada mi je tesko. Ako sam u vezi, a nemam gore pomenuto - lakse je i zdravije ne biti u vezi. Onda znas na cemu si.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ovih dana jedan lepooko decko pokusava na sve nacine da narusi integritet mojih emocija i osecanja.....

videcu da li ce mu poci za rukom....

na dobrom je putu....

:slika:

:hvala:
Korisnikov avatar
By Vix
Da, baš tako zovem - kriza! Vodim jedan način života koji mi (možda prividno) u potpunosti odgovara, ali ponekad zapadnem u period kada pomislim da to nije to što želim. Kriza - preispitujem sebe, situacju itd... To se dešava u trenucima kada se moji bližnji i daljnji izoluju sa partnerima/partnerkama, i onda nemam s kim da podelim neke bitne događaje... Ranije sam mogao sa psom, ali sada, nažalost, nemam ni njega.
Onda odem na chat, napijem se, potrošim jednu noć na bezvredne i površne priče, i vidim da u načelu ništa ne gubim : te trenutke ne bi većina ni htela da shvati, ostali možda ne bi razumeli. Pitanje je koliko bi svoje momente (istinski!) želeli da podele sa mnom.
Onda me prođe kriza, i nastavim sa životom.
Međutim, da bih izbegao ove krize, odlučio sam da se ubuduće više družim sa raskalašnicima. Ne bih voleo da u starosti sam sedim ispred televizora.
By Kragi
Dupla devica - odlicno podnosim samocu :)

Nikad ne kriziram zbog toga i nikada ne trazim vezu po svaku cenu i samo zbog toga da ne budem sam .... Pustam zivot da tece a kad god se pojavi neko vredan paznje pokusacu da ostvarim pomenuti odnos.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by avalon
Originally posted by greek_lover
Ne!

Hvata me kriza kad sam u losoj vezi koju ne umem da okoncam!
E svasta...Nista lakse. Sacekas da zaspi, stavis mu jastuk preko glave, sednes preko jastuka i ne pomeras dok ne prestane da se gicka :lizalica:
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ama, dosta vise sa tim KRIZAMA.
Na tv-u, non - stop pricaju o krizi, na ulici - o krizi, sad dodjem na Forum i opet vidim - Kriza !!! :mad:
Dosta bre, ljudi !!!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by LordOfSex
Originally posted by avalon
Originally posted by greek_lover
Ne!

Hvata me kriza kad sam u losoj vezi koju ne umem da okoncam!
E svasta...Nista lakse. Sacekas da zaspi, stavis mu jastuk preko glave, sednes preko jastuka i ne pomeras dok ne prestane da se gicka :lizalica:
:roflmao:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by LordOfSex
:nope:

Ja nikada nisam sam. :lol:
Ja sam uvek sama... ali ne znam sto bih krizirala zbog toga...

Sama sam se i rodila i umrecu sama pretpostavljam, lepo sto su i drugi ljudi tu ali niti mi je neka sreca u njihovom prisustvu niti nesreca kad nisu tu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dina
Ja sam uvek sama... ali ne znam sto bih krizirala zbog toga...

Sama sam se i rodila i umrecu sama pretpostavljam, lepo sto su i drugi ljudi tu ali niti mi je neka sreca u njihovom prisustvu niti nesreca kad nisu tu...
E bas tako.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
S tim sto bih ja, da mogu da biram, odabrao nekakvu spektakularnu zajednicku smrt sa voljenom osobom, u nekoj pompeznoj saobracajnoj nesreci, recimo.
Nesto senzacionalno u svakom slucaju da bude.
:deni:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by *deni*
S tim sto bih ja, da mogu da biram, odabrao nekakvu spektakularnu zajednicku smrt sa voljenom osobom, u nekoj pompeznoj saobracajnoj nesreci, recimo.
Super! :klap:

Nego to je lako organizovati kad vas je samo dvojica... a ja sam u zajednici sa vise ljudi pa ako bi svi hteli da umiru sa svim voljenim osobama, bojim se da bismo morali da angazujemo kombi za tu priliku... ili mozda cak autobus :lol: Mislim ne bi bio red da izostavimo ljubavnice od ljubavnika nasih ljubavnika... ali sta ako i one imaju ljubavnice? :misli: Mozda da organizujemo bolje kolektivnu smrt nego da se trosimo na prevozna sredstva, nesto kao ona sekta kad su se svi ubili u istom danu...

:grouphug:

Mada mislim da bih ipak vise volela da umirem u dubokoj starosti i sama... ali nije ni to u drustvu losa ideja, jos cu promisliti... :lol:
Korisnikov avatar
By nonagona
Originally posted by *deni*
..and if the double-decker bus
kills the both of us..
to die by your side
it's such a havenly way to die..

:dj:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja sam upravo u takvom stanju trenutno...
Javite mi se na 064 30... :lol:
By Pending-For-A-Bending
Pre. A sad sam se vec navikao da budem sam. Stavise upadne me kriza kad "upadnem" u vezu pa moram da se prisecam svih onih stvari koje se rade kad si u vezi
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bigirl
Kriza - ne.
Bedak - da.
:up:

Slazem se sa tobom. Desi se recimo jednom u mesec dana, a sad ce godinu ipo dana kako soliram.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
da, s vremena na vreme ...

pogotovo kad sam duze vreme solo ... kao sad :(
By Hans
Uvek sam u vezi. Ako nisam u vezi, pokushavam da ostvarim istu. Nemam ja nishta od brzog sexa i tome slichno. Beograd je manji nego shto se chini. Da smo u Berlinu, Njujorku..mozhda.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ponekad mi tesko padne usamljenost, ali prodje... Nisam tip osobe koja mora da bude u vezi po svaku cenu.
:sesir:
NOX
By Ulix
Vec dugo nisam sam, ali kad sam bio, nije me hvatala kriza. Stavise, mislim da bolje funkcionisem sam.
Originally posted by Hans_87
Beograd je manji nego shto se chini. Da smo u Berlinu, Njujorku..mozhda.
:lol:

Ma najvaznije je sta ce besposlena varos reci. :muva: :posrani:
By Hans
Originally posted by Ulix

Ma najvaznije je sta ce besposlena varos reci. :muva: :posrani:
Citiraj, citiraj... :lizalica:

Ovo nije varosh u kojoj si slobodan da budesh shta zhelish, vec imitacija varoshi sa quasi svetskim shmekom koji vazhi za 6-7 ulica chitave prestonice. E pa onda, ako u toj varoshi niko ne zna, osim grupacije u kojoj se krecesh, vrlo brzo ce te ta sitna grupacija upamtiti po nechemu... Narochito ako imash 18-19 godina, nov si u svemu i obuzdavanje nagona ti nije jacha strana...
Ulixe, kad si ti odrastao, koliko se secam, Pan erotika je bila alfa i omega gay scene, zar ne?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!