Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SeoskiLola
vedar duh :D

ne, cekaj... osecajnost

ne, ne... ipak razumevanje

i tako sretnem tipa, i tako to, i sve je to a meni uzasno smeta sto govori da me razume, sto otplace svaku svetsku nepravdu, sto se cereka i kad treba i kad ne treba... :hand:

bez cuvenog klika nema nist`.
ko sto rece m... - posledica odgovarajuceg senzibiliteta :up:
ono sto mi odgovara u jednom periodu zivota ne mora da mi prija u sledecem...
Korisnikov avatar
By Skin Sin
Iskrenost pre svega... sve ostalo se polako gradi.
Korisnikov avatar
By one of the people
mozda sam jednostavan, ali
iskrenost

ne volim da me lazu i volim da verujem i imam poverenja u ljude.
naravno pametna glava na ramenima je uvek lepa
By pčelica
Mhm.

Pojma ne'am zašto mi prvo pade
na pamet sposobnost da ćuti tako
da tišina bude prijatna.

:doh:

Slični životni stavovi.

Ostvarenost & želja za napredovanjem.

...i još štošta.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Tolerantnost i otvorenost u iskazivanju emocija...
Korisnikov avatar
By Sutekh
A shta ako ta osoba ne mozhe da ti pokazhe emocije na nachin na koji ti ochekujesh, a voli te?
Korisnikov avatar
By BellyButton
@Sutekh

Hmmm... Teshko pitanje... Morao bih da razmislim o tome... :nerd:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Sutekh
A shta ako ta osoba ne mozhe da ti pokazhe emocije na nachin na koji ti ochekujesh, a voli te?
Ako te voli uvek postoji nacin na koji moze da iskaze emocije ... jbg oseti se to :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by BellyButton
@Sutekh

Hmmm... Teshko pitanje... Morao bih da razmislim o tome... :nerd:
Pitam te zato shto sam ja takav, a podosta se susrecjem sa tvojim stavom.

Ne umem da pokazhem emocije na onaj "klasichan" nachin. Mislim, verovatno bih mogao, ali osecjao bih se poprilichno izveshtacheno tad.
U vecjini sluchajeva se to moje pokazivanje svodi zapravo na ubedjivanje, a to je neshto shto me em smara, em boli, em ide na kurac!

Svaka chast ljudima koji mogu svoje emocije da pokazuju kao osoba na speedu ili ekserima, ali ja sam jednostavno operisan od toga, jerbo ih pokazujem na jedan, u potpunosti suprotan nachin.

Kada bi ljudi jednostavno prihvatili chinjenicu da emocije mogu da se pokazhu na razne nachine, bilo bi super.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by greek_lover
Ako te voli uvek postoji nacin na koji moze da iskaze emocije ... jbg oseti se to :)
U mom sluchaju, ta osoba kao da posle xyz vremena provedenog samnom ochekuje neki fizichki i opipljivi dokaz moje privrzhenosti. Well, svestan sam ja da se radi o nesigurnosti i svakojakim tripovima, ali neke stvari su jednostavno iznad mene. Ono, to shto nekoga volim ne znachi da de facto moram i da trpim bullshit.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Da, cudno je malo sta sve ljudi zahtevaju ... Nikada mi nije bilo jasno zasto neko mora da salje 285 sms-ova voljenom bicu dnevno (154 samo za laku noc) i ako to ne uradi onda nema ljubavi ... mislim, pih, zar je sms dokaz ljubavi?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Da jebote i ti SMSovi vishe. I 260.000 poziva dnevno... :protest:

( i ono, nismo se chuli 2h)
Korisnikov avatar
By greek_lover
cuj 2 h, 3 minuta ... posle razgovora stize sms ... bilo je divno cuti te ... pih again!

elem, ovo zvuci grubo, ali takve stvari umeju da smore ... da divne su jedno kratko vreme, ali posle se bukvalno svodi na: Ako nadjete decka desice vam se dve stvari: CRCI CE VAM BATERIJA NA MOBILNOM I OSTACETE BEZ KREDITA!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By Sutekh
:lol:

Ja sam svoj prvi telefon slomio (jer mi je chachkao po mobu, a ide mi na :kletva: kad mi neko - bilo ko, chacka stvari), a ovaj drugi, jadni, vishe ne mozhe da shalje poruke :D
Korisnikov avatar
By greek_lover
Mislim, vratimo se temi, za gradjenje dobre veze presudna osobina je r prihvatanje osobe onakva kakva jeste a ne pokusavanje pravljenja od nje necega sto ona nije :meda:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Upravo to. Ali jopet, ljudi zhele da ih prihvatish takvim kakvi jesu, ali da te ipak promene :lol:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Pazi, promene su neminovne. Kad si sa nekim, glupo je da mislis da ces ostati isti kao kad si bio sam.
Ali ... menjati se mozemo 5-10%. I to je ok i to je normalno ... ali ne vise od toga ... niti mozemo da se promenimo vise niti da ocekujemo da ce neko da se promeni ... zar ne?
Korisnikov avatar
By avalon
Da, cudno je malo sta sve ljudi zahtevaju ... Nikada mi nije bilo jasno zasto neko mora da salje 285 sms-ova voljenom bicu dnevno (154 samo za laku noc) i ako to ne uradi onda nema ljubavi ... mislim, pih, zar je sms dokaz ljubavi?
Pa moje poslednje tri veze (bolje da kazem pokusaji veze) pukli su iz tog razloga...Insistiralo se na tome da moram da saljem sms poruke, zovem...a meni je to predstavljalo zescu presiju...i to odmaah na pocetku nekog odnosa.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Pazi, promene su neminovne. Kad si sa nekim, glupo je da mislis da ces ostati isti kao kad si bio sam.
Ali ... menjati se mozemo 5-10%. I to je ok i to je normalno ... ali ne vise od toga ... niti mozemo da se promenimo vise niti da ocekujemo da ce neko da se promeni ... zar ne?
U potpunosti se slazhem.

Duchicj je svojevremeno rekao neshto pametno, a to je "Sve shto ljubimo, stvorili smo sami" (valjda tako ide).
Korisnikov avatar
By greek_lover
Da, cenim da tako ide, kasno je pa ne mogu da se setim, no ... pre svega pozdravimo i Majku Avalonku na ovoj temi :zvezda:

citam sad, te iskrenost, te ovo, te ono ... kad nekog volis, prihvatas ga onakvim kakav on jeste u paketu. Ne zahtevas od njega nesto sto znas da ga nervira i sto on ne radi ... a vecina ljudi radi upravo to... Drage dame, isto se odnosi i za nju (da ne diskriminisem)

Mislim, ne znam vise sta da napisem, za mene, jedina presudna osobina za dobru vezu ... ponavljam se, ali, jeste PRIHVATANJE!
Korisnikov avatar
By avalon
@greek_lover a.k.a. Afrodita...Suprotnosti se privlace, ali slicnosti opstaju :lizalica:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Da, tu si potpuno u pravu ... Slicnosti opstaju ... Za suprotnostima patimo ... Prokletstvo ljudskog roda ...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Originally posted by hlaefdige
e pa vidi ovako...mogu ja sad da izmislim ovde sta bi to neko navodno morao da ima pa da ja pristanem na vezu...istina je da kad mi se vec desi da se zaljubim, a ja odlepim skroz i to vremenom na plodnom tlu preraste u ljubav...i ne zavisi uopste toliko od nekih osobina, nego hm...."klika"....
Taj klik je posledica odgovarajuceg senzibiliteta :D
pa dobro moram i ja jednom da napisem nesto...dosadilo mi da te citiram po ovakvim temama i dodajem "slazem se"
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
ja sam oduvek mislio da je za savrshen odnos bitno da je makar jedan partner bogat:harmonika:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
:lol:

Ja sam svoj prvi telefon slomio (jer mi je chachkao po mobu,
Nabavis neku Motorolu pa da vidish kako ce se muci dok nadje "inbox" :lol:
Mobilni ne sme apsolutno niko da mi dira. Zasto i tako te kerefeke nemam nameru da mu objasnjavam. Ako ce na osnovu toga da skapira da nesto krijem, aj neka ti je srecan put. Mislim...
@ontopic
Ma samo da nije ljubomoran i da mi ne drzi predavanja.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
za mene ne postoji presudna osobina.
Mora imati sklop vise njih.
I ukoliko samo jedna fali - nista.

A ovo sto se tice moba - ne samo decko, vec NIKO nema pravo da dira tudj telefon, torbu, komp, dnevnik - bez pitanja.
To svi ljudi sa kojima se druzim znaju i postuju..
Korisnikov avatar
By *STATUS*
1. ISKRENOST
2. VERNOST
3. ZELjA DA SE ZAISTA BUDE U VEZI
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
e pa vidi ovako...mogu ja sad da izmislim ovde sta bi to neko navodno morao da ima pa da ja pristanem na vezu...istina je da kad mi se vec desi da se zaljubim, a ja odlepim skroz i to vremenom na plodnom tlu preraste u ljubav...i ne zavisi uopste toliko od nekih osobina, nego hm...."klika"....
Taj klik je posledica odgovarajuceg senzibiliteta :D
pa dobro moram i ja jednom da napisem nesto...dosadilo mi da te citiram po ovakvim temama i dodajem "slazem se"
:bisou:
Korisnikov avatar
By Galateja
IZDRŽLJIVOST - u svakom smislu.
Da izdrži količinu mojih emocija.
Da izdrži kad mi se omakne bes.
Da izdrži moju fazu ćutanja.
Da izdrži moju fazu blebetanja.
Da izdrži kad joj egzaltirano prepričavam fascinaciju romanom Majstor i Margarita.
Da izdži kad komentarišem seksipil Marije Šarapove.
Da izdrži kad shvati da sam u pravu i kad nisam.
Da izdrži moja stanja i procese.
Da izdrži (i proprati) moju sredinu ciklusa.
Da izdrži što se izdržati ne može.
(...)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!