Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Nanny Ogg
Volim emotivnost.
Ali.
Volim ljude koji su istinski emotivni, znaci NE OSETLJIVI vec OSECAJNI. Osetljive dozivljavam kao ljude koje pogadjaju stvari samo kada su oni u pitanju, a osecajne kao ljude koji su sposobni za empatiju, koje istinski pogadja patnja drugih ljudi.
:hail:
Ou maj fakin gospodjo Bozhe(n). Neko je to actually i napisao.
isto tako, mislim da vecina "neemotivnih" u stavri zivi u strahu od povredjuvanja........kao da je to nesto strasno! strasno je, ljudi moji, ostati bez te mogucnosti!
Fenomenalno, stvarno fenomenalno. Ne verujem da bih se ja bolje izrazio..
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by svejedno
Ah, da: Nije lose biti emotivan, svi ljudi su emotivni, u vecoj ili manjoj meri, sad, stvar je u tome koliko druge ljude SMARAS svojom emotivnoscu/OSETLJIVOSCU a koliko POMAZES svojom emotivnoscu/OSECAJNOSCU.

Ili mozes prosto, poput mene, da zadrzavas svoje emocije za sebe. Sto je opet sebicno, na svoj nacin, priznajem.
..

Zelim reci, i gistro emo-hejteri imaju emocije, ali ne idu okolo pricajuci svima o njima. (nat dat jur duing dat, Beli)
slazhem se i sa tobom.

pogotovo oko zadrzhavanja emocija (mesec u jarcu here). dodushe, ja smatram da za emocije postoji vreme i mesto i da se ne treba frljati sa njima kao da se nalazish u shpanskoj seriji, jer je to po meni nipodashtavanje te energije i svodjenje je na obichno gorivo masovne zabave i kulture.

taj stav "OMG JA SAM TAKO EMOTIVAN, HUG ME, OR I'LL CUT MYSELF" mi je isto toliko vulgaran kao i seks na jednu nocj. I jedno i drugo na neki nachin hrani sujetu. Ako niste imali pazhnju od roditelja i okoline, nemojte da je trazhite na drugim mestima, jer smara do jaja.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dirrty19g
...da vidite da jebena ljubav nije samo ono sto dobijate dok primate/dajete kurac/picku... sta god!
OMG... Da li se igde vidi da ja shvatam ljubav ovako kako si ti opisao u ovom postu? Naprotiv - MENI JE DOSTA DAVANJA I PRIMANJA KURCA!!! NIKO NI NE ZELI DA DA NISHTA VISHE OD TOGA - TO MI SMETA!!!
Ovim temam pokazujes da ni ti sam potpuno ne odobravas svoje previse ceste izlive emocija.
Da je tako, ti ne bi ni otvarao ovakve teme... iskreno te ne bi zanimalo tudje misljenje jer bi smatrao da to sto radis i to sto jesi je potpuno ispravno.
Ja ne bih ni znao da je iskazivanje emocija loshe da nisam oshtro iskritikovan zbog toga. Ja sam sa svojim ponashanjem nachisto... Svrha teme je da uvidim zashto drugi nisu!!! Da je jedna osoba protiv toga - bolelo bi me dupe, ali je jako mnogo osoba protiv toga... Mozda zelim da uvidim u chemu greshim, jer za sada ne uvidjam... A niko nema nikakav argument, vec samo izjave tipa: "meni je to bljak... to je ljigavo... ja se toga gadim"... PA RECITE ZASHTO !!!
Korisnikov avatar
By Chews Eye Lab
Ne bih znao zašto ljudi često reaguju loše kada je neko emotivan i zašto se često prvo pomisli na kukumavčenje kada se spomenu emocije. Sa emotivcima se bar zna na čemu smo, oteraće nas u tri lepe ako nas ne vole ili će nam se obradovati kada nas vide npr, nema farbanja.
Slažem se da ne treba sa svima biti otvoren na taj način, ali ako mi se neko dopada , nema sile da me zadrži a da to i ne saopštim nekako već - osmehom, pogledom, rečima. Patetično, znam, ali tako je to kod mene. :)
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by BellyButton
A niko nema nikakav argument, vec samo izjave tipa: "meni je to bljak... to je ljigavo... ja se toga gadim"... PA RECITE ZASHTO !!!
Ima odgovora. Iscitati ponovo celu temu.*

*hint: Nanny Ogg, Svejedno, Kittrie...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Chews Eye Lab
...ali ako mi se neko dopada , nema sile da me zadrži a da to i ne saopštim nekako već - osmehom, pogledom, rečima. Patetično, znam, ali tako je to kod mene. :)
jesus FUCKING christ - evo ga opet! Znachi, ili sam ja kompletni idiot ili ce za par godina emocija biti smatrana nepotrebnim evolutivnim zaostatkom, ako se vec i ne smatra (ochigledno nisam u toku)...
Shta je jebeno patetichno u tome shto si ti napisao?!!!

Svi se jebeno pravdaju ako postoji naznaka da bi eventualno u uglu oka mogla da se oseti mrvica afiniteta ka drugoj osobi...
Pa, ako je tako - idem da mi odstrane deo mozga zaduzen za emocije pa da i ja profunkcionishem u ovom svetu nadrogirane, neizivljene dece gladne kurca... I pravac na trance-rave zurku...
Jebo me onaj ko me vaspitavao!!!
AAAAAAAAAAAAAAA...
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ok, skraceno: nije problem u OSECAJNOSTI vec u OSETLJIVOSTI. Razlika postoji.

Osetljivi ljudi, jednostavno, obracaju paznju samo na sebe; osecajni i na druge...

;)
Korisnikov avatar
By Chews Eye Lab
@Belly

Hahaha u pravu si. :)
To je verovatno bilo ogradjivanje od od potencijalnih odgovora te vrste.
Napisah to nesvesno. :vogue:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Chews Eye Lab
Ne bih znao zašto ljudi često reaguju loše kada je neko emotivan i zašto se često prvo pomisli na kukumavčenje kada se spomenu emocije.
Znam ja 'vamo po čemu, što rekao Dejvid Štrbac

Reaguju loše iz sledećih razloga:
1- smeta im što im neko gasi autopilota dok multitaskuju ("šta je sad njemu? Daj da vidim šta mu se desilo" i onda ne bude ništa stvarno ozbiljno tj. bude kao dečak koji je vikao vuk, i onda opet moraju da uključe autopilota itd)
2- neki ljudi (kao što sam naveo, uglavnom poslodavci i kolege) vide česte izlive emocija kao znak neozbiljnosti i psihičke nestabilnosti i detinjastosti ([size=-1]ako ta reč postoji[/size]) i onda se plaše da projekat koji rade neće biti odrađen i da će to njima doneti dodatno maltretiranje i stres jer će neko odozgo da viče na njih
3- ostale emotivne osobe, koje glume da to nisu, plaše se da će ovi iz tačke 2. početi malo češće da škilje i da traže iste obrasce ponašanja i kod njih, a što će i njima doneti dodatno maltretiranje i stres

Dakle, u suštini možemo da sumiramo da boravak u blizini osobe koja preterano lako izražava svoje emocije svima donosi stres, strah od maltretiranja i strah od gubitka vremena za koje su mogli da odrade neki projekat.

U celoj gorenavedenoj priči imamo još dve kategorije ljudi koje se ne osećaju direktno nezadovoljno zbog preteranog izliva emocija, ali takođe reaguju:
4- šefovi osoba iz stavki 1-3 (a naročito šefovi osoba pod 2) koji jednostavno žele da vide urađen projekat na svom stolu u određenom roku, i onda uvode sankcije svima, i
5- osobe kojima je cilj da nekoga muče i koje se raduju kada vide tu osobu koja preterano izražava emocije jer time pokazuje da je odlična žrtva (primer: maloletne siledžije)

(Preterani) izlivi emocija u suštini najčešće mogu da se svedu na kukumakanje (žal zbog sudbe klete i zlehude sudbine) i na euforiju, odnosno nepotrebno oduševljavanje (na šta se dobijaju odgovori "daj kuliraj", "ajde malo smanji doživljaj")
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne Belly... nisam bukvalno mislio dajete kurac... itd!
Zelim da kazem da isto tako setnja sa najboljim prijateljem po gradu je isto ljubav i isto toliko ispunjava i isto toliko je zdrava... ako ne i zdravija (npr!)!
Ne moras da budes u ljubavnoj vezi sa nekim da bi bio voljen.
I ne moras da sa nekim delis postelju da bi se osecao ispunjeno i neusamljeno.

A nas argument je jednostavan: urodjena odbojnost prema prenaglasenoj ljudskoj emociji! Simple as that!
Korisnikov avatar
By BellyButton
A nas argument je jednostavan: urodjena odbojnost prema prenaglasenoj ljudskoj emociji! Simple as that!
To je extremno paradoxalno. Chovek je stvoren sa emocijama koje imaju svoju (chak bioloshku) funkciju (o tome ne moram ni da pricham), a 99% ljudi ima urodjenu odbojnost prema njima!?!?! Koja je funkcija te odbojnosti, onda!?!?! Nonsense!!!
Korisnikov avatar
By Kittrie
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Isuse .. :nope:

oVO tReba ubaChit u 'olovka pishe srcem: forumaski stajl'.

koLiko ljudi na ovom foRumu em ne UMe da koRIsti moZak, em se nePravilno iZrazavaju; preVrcje mi se stomak.
niJE ni cuDo sto godinaMA pravim redoVne paUze od takvih B.S. i pROseravam se oVde saMo u sluCaju insomnije :zev:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@belly

znaS sta mi je paLo sad na pamet? gledaH neki klip, pa lalallalla...

proces:
daWanje dushe drugoj osoBi kroz poljubaC - zeLis da izadjes iz svoG tela,svoG zivota i proSledis isTi toj 2.osobi.

*nadam se da kappiRas o chemu pricam

e, ako je oBostrano, te 2 duse cJe se priJAtno poigrati, nauciti neSto jedna od druge, mozDa stvoriti novi svet.. ali u oDredjenom momentu, svaka vraTiti u svoje telo. --- ravnoteZa.

ako sE 1. dusa nameCje 2. telu, koje priHvati da zivi 2 zivota odjednom, poStaje teret ( zamiSLi maLigne cjelije koJE progResivno napadaju organe); organiZam ga se moZe osloboditi voLJom --- neravnoteZa.

p.s. i i si jaRac, right?? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne prema svakoj emociji, vec prenaglasenoj.
Strah ili predrasuda prema osobama koje tako ispoljavaju emocije... ne bih znao...

Moj odnos prema tome jeste da su mi takve emocije obicno zamarajuce i opterecujuce, i jednostavno nepotrebne u zivotu.

@Kittrie
Svako misljenje koje se ne poklapa sa tvojim, je glupo?
Osoba koja drugacije gleda stvari, je bez mozga?

Ako vec smatras da si popila svu pamet sveta, daj objasni mi sta te to tacno sprecava da shvatis da mozda postoje ljudi koji su razliciti od tebe?

[quote]Originally posted by E.c.h.o...

Osetljivi ljudi, jednostavno, obracaju paznju samo na sebe; osecajni i na druge...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by E.c.h.o...

:nokti:

citirah ovo da bi se ponovo prochitalo.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Kittrie
@belly

p.s. i i si jaRac, right?? :D
Actually, yes!!! :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
To je extremno paradoxalno. Chovek je stvoren sa emocijama koje imaju svoju (chak bioloshku) funkciju (o tome ne moram ni da pricham)...
mogu ti analizirati post sa akcentom na 'URODJENU ODBOJNOST', ali nema potrebe.
ovde je sve receno, ili ti ne razumes paradox u svom postu?

p.s.svako ima pravo da iznese svoje misljenje - sto znaci i ti i ja .
ali ti izgleda nisi citao moje postove, i to je samo jedan od razloga zbog kojih bih te zamolila da dalje ne poqsavas da me uvlacis u neko 'prepucavanje'.
Korisnikov avatar
By BellyButton
@Kittrie
Zapravo, nemam nikakvu zelju za 'prepucavanjem'... Prochitao sam tvoje postove (najkompletniji su od svih u ovoj temi)...
Jedino mi je teshko da poverujem u pomenutu (od strane dirrty-ja) 'urodjenu odbojnost'... Nisam uvideo paradox u svom postu...
Korisnikov avatar
By Kittrie
@belly

opssssss, moja gReska :lol:
nisam se oBracjala teBi budalice, nego diRRty-ju.. pa sam citirala tvoj post koji mu je sve rekao.. na to se odnosi paradox..

nisam naglasila kome se oBracjam, nekako sam pretpotavila da se podrazumeva kome :luda: . prepravila bih post, ali posto je to nemogucje, odradicu novi sa obracjacem.

zao mi je na nesporazumu :blenta: .
Korisnikov avatar
By Kittrie
edit:
To je extremno paradoxalno. Chovek je stvoren sa emocijama koje imaju svoju (chak bioloshku) funkciju (o tome ne moram ni da pricham)...

@dirrty19

mogu ti analizirati post sa akcentom na 'URODJENU ODBOJNOST', ali nema potrebe.
ovde je sve receno (zato citirah belly-ja), ili ti ne razumes paradox u svom postu?

p.s.svako ima pravo da iznese svoje misljenje - sto znaci i ti i ja .
ali ti izgleda nisi citao moje postove, i to je samo jedan od razloga zbog kojih bih te zamolila da dalje ne poqsavas da me uvlacis u neko 'prepucavanje'.
Korisnikov avatar
By blenta
nije loshe biti emotivan
smarati s tim i isticati na jedan konstantan i nametljiv nachin svoje emocije i emotivnost jeste
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@autor: pa zato je vecina komplikovanih stvari i dobra i losa. a emocije su komplikovana stvar.
Korisnikov avatar
By Sunce
kompleksna

hajde ne filozofirajte, nego se emotivno volite i jebite.

BellyButton, ljudima koji te peckaju samo kazi da odjebu, a ti se opusti i pricaj ono sto u tom trenutku osecas. Za par godina ce se to mozda promeniti, smiriti, imace drugaciju formu.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Kittrie
@belly

opssssss, moja gReska :lol:
nisam se oBracjala teBi budalice, nego diRRty-ju..
Da, sad mi je jasno!!!...

Josh ja ponovo chitam postove da vidim nisam li neshto propustio :lol:

OK -Thanx...
Originally posted by Sunce

BellyButton, ljudima koji te peckaju samo kazi da odjebu, a ti se opusti i pricaj ono sto u tom trenutku osecas. Za par godina ce se to mozda promeniti, smiriti, imace drugaciju formu.
Ja se tako nadam... :sigh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Jelena_Bliss
Loshe biti emotivan?Ne..
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja necu da te ubedjujem da je to loshe jer nije :grin:

Mada emotivnost ima vise nivoa...ja recimo volim ljude koji su emotivni u smislu da se vezu za voljenu osobu i ne boje se da njemu/njoj pokazu svoja osecanja-i sam sam takav :D

Ali mi nekada idu na zivce ljudi koji svoje druge emocije kao sto su bes ne mogu da kontrolisu nego ih iskaljuju na drugima.

Sto se tice tvoj tvrdnje da je 95 % odsto ljudi na forumu anti-emotivno ili kako to vec da nazovem to nije istina posto je ta osobina (emotivnost) svima urodjena samo je neki ljudi vremenom nauce sakriti i potisnuti jer se boje da ce ih to ucinit ranjivima.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Sunce
kompleksna

Sunashce:up:
By Snow_Crystal
Nije lose biti emotivan ali ljudi uglavnom to iskoriste....:cut:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Lakiboy_ns
Mada emotivnost ima vise nivoa...ja recimo volim ljude koji su emotivni u smislu da se vezu za voljenu osobu i ne boje se da njemu/njoj pokazu svoja osecanja-i sam sam takav :D
Ti chak, onda, dodjesh izuzetak...
Pa, upravo o takvoj emotivnosti ja u sushtini i govorim... A narochito o njenom pokazivanju!!!
Ali zashto je toliko rasprostranjena ona pojava da je ljudima turn-off kada im neko pokaze da ih voli ili da im je naklonjen???

Sada cu biti smeo i iznecu svoju teoriju... Kittrie (a i ostali), shta mislite vi o sledecoj hipotezi?:
U patrijahalnoj zemlji Srbiji vecina ljudi ipak nije nachisto sa sobom po pitanju sexualne orjentacije. Ljudi znaju da su gay, ali im se ta chinjenica ne dopada... I zato im je lakshe da se prepuste telesnim zadovoljstvima (ona obichno traju oko 15 minuta), nego da se upushtaju u pravu razmenu emocija (koja ima tendencija da preraste u neshto shto traje mnogo duze od 15 minuta, jelte?)... Moj nekakav lichni zakljuchak je da je sexualni chin gay ljudima mnogo manja potvrda njihove homosexualnosti nego shto je to "emotional involvement" tj. razmena iskrenih emocija. Ljudi ce uvek ici linijom manjeg otpora. Ovo drugo (emotional involvement) ce sebi dopustiti samo ljudi koji su zaista zadovoljni sobom kao gay osobom...
Ponavljam, ovo shto napisah gore je nekakvo moje lichno razmishljanje i ne znam da li je potvrdjeno... Da li ima ljudi koji bi se eventualno slozili sa mnom oko ovoga???
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!