Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SutekhHehe, da me poznajes onda bi znao da je moje poznavanje egiptologije i spremnost na pricu za druge oblik psihicke torture i emocionalnog uslovljavanja sa ozbiljnim posledicama na psihicko zdravlje!
Nisam rekao da sam chovek ili zhena, rekao sam da rodno ne pripadam ni jednoj ni drugoj grupi
![]()
Sixto malo s....ere, da ne kazhem shta radi.
Evo, ja smatram da je Sixtova vrlina (na osnovu ovog nepoznavanja) to shto voli i shto je dobro upucjen u egipatsku mitologiju i ostalo.![]()
Originally posted by SixtoI ako te ne poznajem, ne verujem ti bash preterano oko toga. Losh ti je taj self-marketing, shta da radimOriginally posted by SutekhHehe, da me poznajes onda bi znao da je moje poznavanje egiptologije i spremnost na pricu za druge oblik psihicke torture i emocionalnog uslovljavanja sa ozbiljnim posledicama na psihicko zdravlje!
Nisam rekao da sam chovek ili zhena, rekao sam da rodno ne pripadam ni jednoj ni drugoj grupi
![]()
Sixto malo s....ere, da ne kazhem shta radi.
Evo, ja smatram da je Sixtova vrlina (na osnovu ovog nepoznavanja) to shto voli i shto je dobro upucjen u egipatsku mitologiju i ostalo.![]()
![]()
Ja kad krenem s tim, dobijes zelju da nabacis Hari Poterov magicni ogrtac i nestanes! :p
Originally posted by Dinabas takoOriginally posted by ManonTo meni nikad nije jasno...
sve na sta 'odlepe' posle im smeta![]()
Ja kad god se zapitam "sta mi je ovo trebalo" ozivim u secanju prvi, drugi, treci susret, ono zbog cega sam "odlepila"... i opet se zaljubim u istu osobu.
Originally posted by rockIt_grL
da, obicno partneri obicno hoce da promene ono sto ih je zapravo privuklo..pa tako zavodljivost postaje promiskuitetnost, temperamentnost-nadrkanost itd.
Originally posted by devokICAOriginally posted by Dinabas takoOriginally posted by ManonTo meni nikad nije jasno...
sve na sta 'odlepe' posle im smeta![]()
Ja kad god se zapitam "sta mi je ovo trebalo" ozivim u secanju prvi, drugi, treci susret, ono zbog cega sam "odlepila"... i opet se zaljubim u istu osobu.![]()
Posebno u momentima kad hocu osobu da zadavim, to mi dobro dodje![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!