Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
ljubichica is SO for the win. from today I adore u :rock:
By Sixto
Originally posted by Sutekh
:lol: Nisam rekao da sam chovek ili zhena, rekao sam da rodno ne pripadam ni jednoj ni drugoj grupi :P
Sixto malo s....ere, da ne kazhem shta radi.

Evo, ja smatram da je Sixtova vrlina (na osnovu ovog nepoznavanja) to shto voli i shto je dobro upucjen u egipatsku mitologiju i ostalo. :paki:
Hehe, da me poznajes onda bi znao da je moje poznavanje egiptologije i spremnost na pricu za druge oblik psihicke torture i emocionalnog uslovljavanja sa ozbiljnim posledicama na psihicko zdravlje! :lol:
Ja kad krenem s tim, dobijes zelju da nabacis Hari Poterov magicni ogrtac i nestanes! :p
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nikada ne bih pomislio da nam se sixto razume u egipatsku/grchku mitoloigiju. :klap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Koju vashu osobinu su partneri (bivshi, sadashnji) najvishe cenili?
Eminentnost i prominentnost.
:snob:
By Sixto
Originally posted by Mr.Ja
Nikada ne bih pomislio da nam se sixto razume u egipatsku/grchku mitoloigiju. :klap:
De si ti mrljo bila dok smo pretresali sve od abu simbela do kadesa, eeeee...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Bio sam u formuskom shtrajku. :durenje:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Sixto
Originally posted by Sutekh
:lol: Nisam rekao da sam chovek ili zhena, rekao sam da rodno ne pripadam ni jednoj ni drugoj grupi :P
Sixto malo s....ere, da ne kazhem shta radi.

Evo, ja smatram da je Sixtova vrlina (na osnovu ovog nepoznavanja) to shto voli i shto je dobro upucjen u egipatsku mitologiju i ostalo. :paki:
Hehe, da me poznajes onda bi znao da je moje poznavanje egiptologije i spremnost na pricu za druge oblik psihicke torture i emocionalnog uslovljavanja sa ozbiljnim posledicama na psihicko zdravlje! :lol:
Ja kad krenem s tim, dobijes zelju da nabacis Hari Poterov magicni ogrtac i nestanes! :p
I ako te ne poznajem, ne verujem ti bash preterano oko toga. Losh ti je taj self-marketing, shta da radim :P
By Sixto
Sta da ti kazem, veruj ne veruj tako je
By Sixto
Originally posted by Big Bad Bear
Drolje jedne sve su bile sa mnom zbog para!
Erm, sta radis veceras....
Korisnikov avatar
By Myself
Snalazljivost. :puzzle: Sad mi rece cura.
Korisnikov avatar
By Manon
sve na sta 'odlepe' posle im smeta :(
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Manon
To meni nikad nije jasno...

Ja kad god se zapitam "sta mi je ovo trebalo" ozivim u secanju prvi, drugi, treci susret, ono zbog cega sam "odlepila"... i opet se zaljubim u istu osobu.
By rockIt_grL
da, obicno partneri obicno hoce da promene ono sto ih je zapravo privuklo..pa tako zavodljivost postaje promiskuitetnost, temperamentnost-nadrkanost itd.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja se trudim da biram zrele partnere, pa nemam takva iskustva.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina

Ja kad god se zapitam "sta mi je ovo trebalo" ozivim u secanju prvi, drugi, treci susret, ono zbog cega sam "odlepila"... i opet se zaljubim u istu osobu.
bas tako :up:
Posebno u momentima kad hocu osobu da zadavim, to mi dobro dodje :astral2:

"ej, pa on/a je plemenit/a, pristojna, :u isto vreme gusim demona koji vice -tvrdoglav/a, nedokazan/s-: voli te, pazi te, prijatelj ti je :uh sto bi je/ga sada zveknula:, stani, smiri se,..."

:iskolacen:

edit da dodam: zanimljivo da se sve navedene osobine jako dobro apliciraju na oba partnera, nish ne moram da menjam :smirk:
lepo meni kaze confucius da je VOLIM tvrdoglave persone :zid:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by rockIt_grL
da, obicno partneri obicno hoce da promene ono sto ih je zapravo privuklo..pa tako zavodljivost postaje promiskuitetnost, temperamentnost-nadrkanost itd.
:yes:

Mislim da je to pomalo do zrelosti sto rece 2q2bstr8, a pomalo do iskrenosti osecanja - mozda partner(ka) otpocetka nije bio(la) ono sto osoba zapravo trazi...
Originally posted by devokICA

bas tako :up:
Posebno u momentima kad hocu osobu da zadavim, to mi dobro dodje :astral2:
:die: .... :astral2: .................. :leviathan: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kad kažem zrelost mislim na to da oba partnera znaju pre svega šta žele, a isto tako i šta mogu da očekuju. a na to se onda nadovezuje po meni i najvažnija lekcija: "on/a se NEĆE promeniti". na žalost, mnogima je preteška.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
ta neka lucidnost neopisiva koju posedujem, entuzijazam, dechija iskra u ochima, individualnost, konfuzni kontrasti u jednoj lichnosti..
medj'tim, posle izuzetnog vremena, kad im dam isuvishe uglova za posmatranje, prosto se izgube..
i ode mas' u propas'.. ! :)
By Dionysus
Originally posted by 2Q2Bstr8
recimo da se ponavljaju: iskrenost, otvorenost, odanost...
Управо оно што ја несебично дајем у вези... а не цени се....
Korisnikov avatar
By leobg
Sta znam, bilo ih je svakojakih. Neki su cenili to sto nisam sebican u svakom smislu, pa i materijalnom (citati sponzoruse), neki sto sam iskren, sto ne znam da lazem jer kad probam to se odmah vidi na mom licu, neki sto sam otvoren i pricam o svemu, neki sto sam nezan, neki sto sam dinamican i sto im nije bilo dosadno samnom, neki sto sam hrabar,.... Da stanem ovde, ispasce da se reklamiram, a nisam platio reklamu GS-u :trep:
By Snow_Crystal
Spontanost,iskrenost i to sto sam prirodna.Sadasnja devojka mi je rekla da se pored mene svi osecaju opusteno...
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Zonche
zrelost, pozrtvovanost i iskrenost

:smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Paznju, paznju, paznju, neznost, dobrog slusaoca u meni, humor, i opet paznju.
Korisnikov avatar
By password
Zvuci kao klise, ali iskrenost. Brutalno sam iskren, i imao sam srecu da imam partnere koji to visoko vrenuju.
Korisnikov avatar
By Dina
Odanost.

To je ono sa cime se i ja slazem. Drugo je dobrota sa cim se ne slazem, ne znam sta bi to znacilo... :kesa:
Uuuu dobrota se pretvorila u nenormalnost ili kad je partner bolje raspolozen atipicnost... Jupiiii :yay: Vec vise lici na mene :klap:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Hm... Draga kaze sledece: inteligencija, iskrenost, odanost, neznost, briga, pozrtvovanje, razumevanje...
A bivsa... Pa, verovatno je bila svesna ovih osobina, ali da ih je cenila... ne bi bila bivsa...
Korisnikov avatar
By Khons
smisao za humor, paznja, neznost, to sto mogu da se oslone na mene
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!