Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Loni
- B'ate, imam sliku jedne naše koleginice u vrlo seksi, razgolićenom izdanju.
Ne mogu Loni-ja da zamislim da ovo izgovara
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by lthr_yu
Originally posted by Paki
Originally posted by lthr_yu
U fazi zaslepnjenosti pokusas da razmisljas glavom 3 puta na dan. Posto je osoba u koju si zaljubljen gay, shvatices da te vara sa nekim. Kao sto i ti verovatno radis. I to ce valjda pokrenuti lavinu odljubljivanja, tako da ce se zaljubljenost pri dmu brda postati prezir
Zaboga, nemoj se toliko mrzeti.
jesi cuo za cinizam?
Yup, al' ovaj tvoj mnogo sirov... :jbg:
By Pending-For-A-Bending
Sirov cinizam od sirovog decka... jebi ga, niko nije uspeo da me izmodluje u pravog pedera... NJAK

;)
Korisnikov avatar
By Deksi
Pokusaj da ne razmisljas o doticnoj osobi,okupiraj se drugim stvarima,nek te okruzuje mnogo ljudi.
Korisnikov avatar
By horus.
vreme je kljucno u procesu odljubljivanja...
By Tresh-grl
Kod svakog pali razlicita stvar....treba da skontas iz iskustva kako isbaciti neke ljude iz glave jednostavno.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Slika

evo.. ovako... moze se primeniti i za dramatichan prekid emocija prema odredjenoj osobi.. :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
jos nijednom nisam pozelela da se odljubim

jednom sam pozelela da jos uvek budem sa tom devojkom
zasto bih se odljubljivala? :nerd:
prodje samo od sebe,
a dok traje :love:

i kako to da kada si zaljubljen nisi zadovoljan?
razumem jedino ako te je nekako povredio

a sta se onda radi da se odljubis?
ne bih znala :jos u pubertetu:
jos mi se nije desilo :plete:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by aftermaths
Pretpostavimo da nismo srecni cinjenicom da smo zaljubljeni u neku osobu. Kako se odljubiti od nje? :) Da chujem neki free tip i neku vasu pricicu :)

:leviathan:
Evo ovako.

Zamisli tu osobu u koju si ludo zaljubljen, kako ima tezak oblik zatvora i kako se miomirisi sire svuda oko nje.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Zaljubljena
"Jednostavno" se zaljubis u drugu.... :carica:
Oh da :)

Zameni jednu drogu drugom :pms:
Korisnikov avatar
By m..
Nisam pristalica izbijanja klina klinom, ne ulecem u nesto novo dok se potpuno ne rasteretim onog prethodnog, jer mislim da to nije u redu prema novoj osobi, a jos manje prema meni.

Ok je kada imas nekog ko ti je simpatican, a prema njemu nemas nikakve konkretne namere, onda mozes da mislis o toj osobi koliko hoces, to pomaze.

A za odljubljivanje sam majstor. Uglavnom je dovoljno da sagledam osobu realno, sa svim tim manama (a svi ih imamo), patologijama i bagovima. Narocito se fokusiram na one nekompatibilnosti koje bi onemogucile ikakav smislen odnos posle nekog duzeg vremena. Nisam opsesivan tip, i umem da pustim ljude da odu ako se to pokaze kao neophodno. I masterovala sam racionalizaciju svega i svacega. Uglavnom mi je dovoljno da shvatim da je to mleko prosuto, da je to uzaludan utrosak energije, da je ono najbolje odavno proslo i stvar se desi sama od sebe. I bitno je da ne vidjas tu osobu, i nikako ne misli o stvarima koje ti se kod nje dopadaju, bar ne dok se ne odljubis. O da, i pusti taj ego da radi, ubedi sebe (ako vec nisi prirodno ubedjen, kao neki od nas, da zasluzujes mnogo bolje).
Korisnikov avatar
By Pauceti
Gurnes ga/nju sa solitera. Clean and Easy. Works every time :napitak:
By Swanheart
Originally posted by Eifranloo
Gurnes ga/nju sa solitera. Clean and Easy. Works every time :napitak:

:lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nisam pristalica izbijanja klina klinom, ne ulecem u nesto novo dok se potpuno ne rasteretim onog prethodnog, jer mislim da to nije u redu prema novoj osobi, a jos manje prema meni.
:up:
Korisnikov avatar
By Kittrie
nema PRAVOG ODGOVORA .

unaped se izvinjavam na automatski pisanom speedy postu (na brzaka o oabiljnoj temi nije baSS ok, al mozda cje neko nesh iZVutCJi iz ovog blebetanja).

ako si nesREtno zaljubljen i drZIs se toga...

mozDA je iz STraha upustanja u NOVO zaljubljivanje- jer, sta i ako tu ne budes sreTan??
strah sa sobom cestp ponese opsesiju koja cini da kad ti i i drugi kazu da si sv lepo racionalizovao, mane, vrline, dozivljaje... i dalje osecjas da ti se mane te osobe svidjaju svidjaju. onda se zapitas: pa hebote, ako se vec toliko trudim, a nista ne urodi plodom - DA JA NE VOLIM VECJ??
i u tom grmu lezi zec.
naravno da ne volis (osim nekog malog procenta pravih nesretnih ljubavi u koje verujem, da ne zalazim u to..) njega/nju. ne volis sebe dovoljno.
ne verujes u sebe, kukavica si, lakse ti je da se valjas u sopstvenim govnima i seres sve vise i vise i kad ti hrana nije data. navikao si se na taj smrad, i BOZE, kako sad da otvorim prozor, pogledam u sunce.. i LJUDE !!!

kako cje se ova prica zavrsiti ne znam.
pod uslovom da nemas kontakte sa datom osobom, ili neke informacije, znaci taj vid izolacije je presudan (!!) i jos mnoge stvari koje su vec recene... znam nesto drugo.

NEKO CJE SE POJAVITI KAD NAJMANJE OCEKUJES.
:setnja:

(post je pisan iz nekog , kao, zivotnog iskustva, i nisam htela da ponavljam savete, mnogo je vec receno, i lalallallala)
Korisnikov avatar
By Bole
sto dalje od njega to bolje...neko vreme dok te sve to ne prodje...

i cekas da se neko pojavi kao sto rece Kittrie :B
Korisnikov avatar
By HARP
Trazi na njoj sve sto je lose, sve sto te je uvek nerviralo, pokrete koje ne volis, sve najsitnije segmente koje su te uvek odbijale i nisu bile simpaticne a nisi video zbog zaslepljenosti :bubbles:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by aftermaths
Kako se odljubiti od nje? :)
Kad se zaljubim, i patnja i bol ignorisanja i ta ceznja su slatki ..uf :(

ne znam..mozda da pokusas da napravis listu situacija kada te je ta osoba povredila,..kada su njene reci ili postupci bili grubi. Ipak kod mene to ne uspeva :sigh:
Korisnikov avatar
By Grizlizli
Sto se mene tice, za kratko vreme mogu da zamenim ljubav jedino mrznjom, sto neko rece podsecanjem na razne situacije u kojima me je voljena osoba povredila.... :die:
mada to nije pravo resenje ali pomaze da se odljubis koliko toliko
Drugo resenje je dugotrajno i zahteva da se udaljis totalno od osobe te osobe i naravno na kaju se ona mora zameniti...
Sta znam otprilike tako nesto mada to je samo teorija ne uspeva uvek :blenta:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Prvo se zaljubish, idealizujesh nekog... on je ovo, on je ono, te lepe plave ochi, on je savrshenstvo...onda se deprimirash, na kraju pochnesh i da uzhivash u tome, a onda pochnesh da slushash i Nighwish...i onda chekash da prodje, sanjash o njemu, mislish na njega...i opet chekash, i chekash...i onda prodje cela godina, a svi ti govore da je skot, a ti i dalje mislish na njega...i napokon on ode 7000km daleko...i dalje ti je on u mislima..ali hebi ga "daleko od ochiju, daleko od srca"...i nakon godinu dana ne-komunikacije sa njim..prodje te lagano, splasne...onda se on vrati i shvatish koliko imash sretje shto si se odljubio jer je dechko skot :D ...e onda mesec dana kasnije budesh s njim u sobi, i zabole te uvo..ne vidish ni savrshenstvo njegovog tela [jer je josh vetje savrshenstvo bilo u toj istoj sobi ...]
Originally posted by Kittrie
NEKO CJE SE POJAVITI KAD NAJMANJE OCEKUJES. :setnja:
:up:

Originally posted by zbunjena
samo je problem sto sada ne mogu nikako da se zaljubim, svi imaju neku falinku (ja ih imam najvishe no dobro)..
damn, same here...dobro, sad lagano prestaje taj feeling :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne postoji recept za odjubljivanje...to se jednostavno desi samo od sebe isto kao i samo zaljubljivanje.

Lupi te kad se najmanje nadas i tad ti ostane samo da se snadjes i pokusas da shvatis sta te snaslo/strefilo :love:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Moon_Hunter
Slika

evo.. ovako... moze se primeniti i za dramatichan prekid emocija prema odredjenoj osobi.. :)
iaajoooo :blush: , kad bi bilo tako

meni bi ona verovatno izgledala jos sladje :gric: :teletabisi:

najbolje da je vise ne vidis i ne cujes :neznam:

jao, ljubavni jadi :tuc:
sta da radis, cekas da prodje :hvala:

druga devojka ne pomaze
Korisnikov avatar
By Galadriel
ako ona iskoci nenadano odnekle onda pobegnes koliko te noge nose:pas:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Nikako. Kod mene bi, verujem, samo samoubistvo bilo resenje...
Korisnikov avatar
By Schveca
e, na jednom drugom forumu (ups, sad sam odala tajnu... da da, ja ovisim o internetu :D ) sam naletela na super teoriju... chim je iskopam, evo me ovde da pejstujem :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!