nema PRAVOG ODGOVORA .
unaped se izvinjavam na automatski pisanom speedy postu (na brzaka o oabiljnoj temi nije baSS ok, al mozda cje neko nesh iZVutCJi iz ovog blebetanja).
ako si nesREtno zaljubljen i drZIs se toga...
mozDA je iz STraha upustanja u NOVO zaljubljivanje- jer, sta i ako tu ne budes sreTan??
strah sa sobom cestp ponese opsesiju koja cini da kad ti i i drugi kazu da si sv lepo racionalizovao, mane, vrline, dozivljaje... i dalje osecjas da ti se mane te osobe svidjaju svidjaju. onda se zapitas: pa hebote, ako se vec toliko trudim, a nista ne urodi plodom - DA JA NE VOLIM VECJ??
i u tom grmu lezi zec.
naravno da ne volis (osim nekog malog procenta pravih nesretnih ljubavi u koje verujem, da ne zalazim u to..) njega/nju. ne volis sebe dovoljno.
ne verujes u sebe, kukavica si, lakse ti je da se valjas u sopstvenim govnima i seres sve vise i vise i kad ti hrana nije data. navikao si se na taj smrad, i BOZE, kako sad da otvorim prozor, pogledam u sunce.. i LJUDE !!!
kako cje se ova prica zavrsiti ne znam.
pod uslovom da nemas kontakte sa datom osobom, ili neke informacije, znaci taj vid izolacije je presudan (!!) i jos mnoge stvari koje su vec recene...
znam nesto drugo.
NEKO CJE SE POJAVITI KAD NAJMANJE OCEKUJES.
(post je pisan iz nekog , kao, zivotnog iskustva, i nisam htela da ponavljam savete, mnogo je vec receno, i lalallallala)