Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Pending-For-A-Bending
E...
Pa bio sam sa jednim deckom i nekako nije islo... smetale su mi mnoge stvari (izmedju ostalog sto to ne voli da se ljubi kad izadjemo i to sam mu i rekao) i na kraju raskinemo. Iako sam bio bas zaljubljen u njega. Nisam hteo sebe da mucim. Da budem s nekim ko me ne voli ni priblizno onoliko koliko ja njega. On je rekao da ja gresim i da sam kreten i bla bla bla...

Nego... sretnem ga posle nekih mesec dana u VIPu. Sa novim deckom. Ne javljamo se, ali on cim me vidi dohvati decka i pocne strasno da se ljubi s njim. Ja popizdim i posto sam bio sa jednim super drugom koji extra izgleda (a i znam da mi se ex lozuckao na njega) dohvatim ga i kazem "Moram da napravim bivseg ljubornim. Hajde da se ljubimo"!. I naravno krenemo da se ljubimo, bas bas strasno i drug se malo vise zanese. Krene (na sred podijuma) da mi zavlaci ruke u gace da mi dize majicu i lize gricka bradavice.
A moj bivsi zabezeknut gleda. I samo u jednom trenutku odlazi besan iz kluba.
Posle par minuta mi stize SMS od njega kako sam odvratan i djubre sto mu radim to na njegove oci i kako on vidi da ja zapravo nisam ni bio zaljubljen u njega cim sam ga tako brzo preboleo i sta ja znam jos...
Mislim WTF!?!? :wtf:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:potapsava: bbb, mukice... bravo za ovo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!