Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By RACABG
od jutros ne prestajem ........
Korisnikov avatar
By Allkey
Chesto pozhelim, ali mi ne uspeva... Valjda nemam dovoljno motivacije i dovoljno dobar razlog za tako neshto...

A nedavno sam napravio neku glupost, pa sam plakao... Zato shto sam idiot... I bilo mi je lakshe... I nakon shto je to proshlo i imalo pozitivan ishod... Plakao sam i od srecje. I nisam mogao da veruijem shta mi se deshava... Sve zbog jedne osobe... Nebitno...

Ali plach pomazhe.
Korisnikov avatar
By malecka
nikad mi nije bilo lakse kad se isplacem... pored toga sto pokazujem da je neko uspeo da me povredi (i dovede do tog stanja), osecam se utucenije nego pre plakanja... i uzasno me peku oci... i spava mi se... :(
Korisnikov avatar
By decko
Cesto placem mada su me samo tri osobe videle da placem. I tad, krijem pogled. Ne volim da placem a cesto bih mogao. Progutam samo knedlu, udahnem...i gde god da se u tom trenutku nalazim samo odem ili izadjem.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jako retko.

Kad sam bio klinac nikad nisam plakao iz nekog normalnog razloga, sve bitne i teske stvari sam prosao "na suvo", ali sam znao zbog sitnice da zaplacem. Zbog dvojke iz hemije u 7. osnovne, na primer. :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zaplacem svako malo, kad me nesto gane i pogodi, a to je na svakih pet minuta, bezmalo...
Sta cu, osetljiva sam zena, pa placem kad mi neko poznat umre, a na sahranama posebno lijem suze. Placem i zbog Kosova, tu grcam, da budem konkretnija, placem i zbog moje pokojne baba Zvizhdane, zbog mog pokojnog muza, zbog zle sudbe kako naroda Srbije, tako i mene licno...
Summa summarum, kad sve saberem, pitam se ima li nade da cu ikada da se smejem, a ne samo da grcam i da placem zbog sveopste tragedije koja nas je zadesila?
Pa jel vidite vi sta se oko nas zbiva?
Sve sama nesreca i zlohuda sudba.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by mili86
placem......
Placi, placi, manje ces da pisas, a time i da olaksas presing na okolne reke, koje moraju da primaju nasu pisacku preko kanalizacije.

Znaci, poruka ove teme je:

VISE PLAKANJA, MANJE PISANJA

a samim tim i manje zagadjenja....

:)

Zato i ja gledam da nadjem sto je moguce vise razloga za plakanje, ne bih li sto manje pishala...

Globalna zastita je u pitanju !!!!
Korisnikov avatar
By svichky
placem cesto, moram priznati...najcesce, kada se osecam usamljeno. drugo sve mogu manje vise da istolerisem...
By Sportasica
Originally posted by svichky
placem cesto, moram priznati...najcesce, kada se osecam usamljeno. drugo sve mogu manje vise da istolerisem...
Me 2 s tim sto sto se sve vise i vise osecam usamljeno pa tako uz to dodje i vise plakanja :rida:
Korisnikov avatar
By Acer Malum
~ Ponekad, kad vidim neku nepravdu na delu. Kad ne mogu da uticem na nju
By Snow_Crystal
Retko kad placem i retko ko me vidi...Uglavnom se zabijem u svoju sobu,pogasim svetla i dam sebi oduske... Danas sam plakala tj sad sam sva tuzna i dodjemi da pustim suzu... :sniff:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by kiss addict
Originally posted by ^RAY^
Da li i u kojim prilikama placete?
Da li Vam je lakse posle toga?
Da li zelite a ne mozete da se isplacete?

Jako me zanima..
plačem u svakoj prilici ukoliko mi je do plakanja.
lakše mi je, dobar način za izbacivanje nakupljenih negativnih emocija.
nikad mi se nije desilo da želim, a ne mogu da se isplačem. veoma lako zaplačem.

ovo se sve odnosi na ozbiljne situacije.

kad su u pitanju, recimo, filmovi... tu cmizdrim i na one tugaljive priče, ali bome i na hepiendove. a kad se žena i ja udružimo, mogle bi da doprinesemo navodnjavanju kad je suša :lol:
ja samo da aminujem :pop:
Korisnikov avatar
By V25
Plačem kada mi je teško, ne suzdržavam se.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vise ne placem cesto...

Moza biti iz mnogih razloga... ali to uvek biva kada se iznerviam zbog necega i to onako bas jako.

A posle toga ume da mi bude bolje... ali ipak izbegavam da placem... ako je i koliko je god je to moguce jer me je zamorilo to odavno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Suma sumarum placem kada neko ko mi je drag ne razume sta hocu da objasnim, i zasto mi je nesto bitno.
Osecam se bolje posle toga posto rasprave tvrdoglavo se drzim do god sve nije rascisceno i manje vise okej i shvaceno.
Placem na filmove ili pesme koje me doticu.
I kao sto neko rece-na nepravdu na koju ne mogu da uticem.
Srecom, poslednjih godina mogu da zaplacem, do neke 20 godine sam jako tesko plakala, sto bi rezultiralo uzasnim napadima bola u zhelucu, glavoboljama...
Sada vala mogu, i srecna sam zbog toga:)
ps. kad imam PMS, mogu se rasplacem na prst, recimo rasplakala sam se na koka kolinu reklamu, i isto vreme smejuci se posto sam znala kolko je to suludo:povez:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Daliborka

Placi, placi, manje ces da pisas,
Auhh, Daliborka - ovo nisam cula jos od detinjstva - bila je to izreka moje bake kojom se plakanje oznacavalo kao tacka slabosti, negativno i nezeljeno drustveno obelezje, i meni nikako nije bilo jasno zasto bi to bilo tako, te me je ta izjava uvek dovodila do jos vise placa upravo iz tog razloga... :placko: :sigh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Inace placem.
Mogu da se rasplacem za sasvim neke sitnice - obicno od besa ili nemoci da nesto ucinim, objasnim, promenim....

Kada su zaista ozbiljni i tegobni zivotni momenti, uglavnom mi je tesko da placem... Mada, desava se da se to samo najednom prospe iz mene...

I da... Placem ponekad i kada mi neko nedostaje.... :placko:

I svaki razlog za suze povlaci plac koji sasvim razlicito izgleda, zvuci i na razlicit nacin donosi olaksanje.... :sigh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by devokICA

ps. kad imam PMS, mogu se rasplacem na prst

...Sto me je podsetilo: jednom ja u PMS-u sedim u tetkinoj basti i gledam: mali mrav nosi veliku mrvu...

...I krenem da placem - ma kakav plac - da ridam! :rida:

..Sta ti je - pitaju ljudi???

Jedva sam izustila: "Tako mali mrav, a nosi... Taaaaako veliku mrvu..... :rida: "
:kesa:

Neko se jos setio da zbija salu (sto i jeste bila situacija jedino za zbijanje sale, mada je meni delovala smrtno ozbiljno! :povez: ), i kaze: "Pa kako da mu pomognemo???" :doh:

A ja... U jos veci plac.... :hypno:

Toliko o PMS-u..... :roll: :psiholog:
Korisnikov avatar
By Egon
nisam suzu pustio 15 godina.

nazhalost ... a jako bih voleo da se isplachem.

neki put imam samo teshko gushenje i vrtoglavicu.

u situacijama kad bih trebao da se isplachem obichno sam depersonalizovan nachisto, kao da nisam prisutan, kao da sam negde ko zna gde ... a kad me sustigne samo fizichki kolabiram,
nishta suze, nishta narodnjaci ...
Korisnikov avatar
By Egon
kompenzujem kroz humor uglavnom ....

mislim ... depresija, plach, humor, smeh ... sve mu to isto dodje ...
By Shoplifter
ne placem ni na sta "realno" jer sam cesto u tripu "majka je umrla danas. ili juce, nisam siguran".
jos najvise sa umetnoscu imam vezu, pa placem ako je nesto dirljivo lepo ili na uzasne i jake stvari koje prikazuje. vrlo spontano.
a za zivotne situacije konsultujte prethodna 2 egonova posta. :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Kad nemam shta drugo da uradim... :placko:
(a to i nije tako retko)...

Nekada i uz film, ali ako je izuzetno dirljiv...
Korisnikov avatar
By tea92
Daaa, uvek kada mi je tesko, i kada se osecam usamljeno--> (porodica nema nikakve veze s tim, mislim na ljubav van kruga porodice)....i , da, posle toga se osecam lakse, prodje me kolko tolko....ehh i ta ljubav, ccc...:nope:
Korisnikov avatar
By leobg
Zaplacem kad mi je tesko, naravno da vodim racuna gde i kad, ali ponekad ne mogu da se suzdrzim, pa pobegnem u wc, npr. na poslu na dan raskida. Uglavnom zaplacem kad je raskid veze, neka nepravda sa kojom ne mogu da se izborim. Samo u takvim trenutcima zaplacem, u svim ostalim situacijama se borim do kraja :)
Korisnikov avatar
By navarro
Reeeetko, ne zato što se suzdržavam već nemam potrebu, a kad mi dođe da plačem - plačem i to obično dođe onako bez veze, tj. bez nekog posebnog razloga, a kad "treba" da se plače ja sam mrtav 'ladan :cool:
Korisnikov avatar
By Blady
Placem..... ali iskljucivo od besa.....
Kada je od besa, mozda mi bude lakse.... ovako retko, ali i kada placem zato sto sam sjebana, ne bude mi lakse jel znam da time nista ne menjam....
Desava mi se da ne mogu da se isplacem.... ali ne znam zasto, kao da se samo zablokiram i to je to.... jednostavno nece da potece, sve i da cu explodirati zbog toga...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!