Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by SashaVsSasha
ma kakav god da je odnos bio, chovek zasluzuje da zna zasto je prekinut, narocito ako je do tada bio intenzivan i prilicno korektan.

:sesir:
Sasha, mnogo si glup.
Zla namera neke jedinke uspela je samo ukoliko istoj pokazes protivakciju, pa makar i odavanje povredjenosti.
A ti to upravo radis.

Maco, osetljiv sam na nepravdu...

Nepravda? Pravda? To ne postoji.
Idi da vajas. Odmah!

Sad ja preuzimam. :lukavi:

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne verujem da je bilo ko prestao da komunicira i lupio ignor tek tako. razlog neki postoji, samo je pitanje koliko je neko spreman da ga vidi.

da li ti STVARNO ZELIS DA ZNAS ZASTO? to je pitanje...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Uh, već sam zaključao..ajd da otvorim na kratko dok Saškica ne gleda.
Originally posted by ns.happy
ne verujem da je bilo ko prestao da komunicira i lupio ignor tek tako. razlog neki postoji, samo je pitanje koliko je neko spreman da ga vidiš
Drago mi je da imaš lep zivot ispunjen ne tako ekstremnim iskustvima :)

(pa i ubici se da vreme i prostor da se brani, a nekmoli sitnom kriminalcu poput mene) :puzzle:

Razlog neki postoji, zato i hoću da znam. A i zato što se ne radi *nije se radilo o bilo kojoj osobi, već o osobi za koju sam mislio da je jako dobra, što je retkost u današnje vreme. A onda, taj "šamar". Zato me i zanima, inače, ne bi me zanimalo..Zaista ne vidim logički razlog (jel se tako kaze Sasha?)
Da.
Ako ga ne dobijem, prihvatiću da sam pogrešio u osobi.

Mada mi teško pada da gledam kako se proserava okolo...

Saša, u kuću!

Moram sad stvarno da zaključavam, Saškica mi ne da da se više "ponizhavam" na ovoj temi.

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam prekinula tako kontakt sa dve bivse koje su se smuvale medjusobno a da je jedna pritom prevarila moju najbolju prijateljicu (da, sapunica, latinoamericka, venecuelanska telenovela u nastavcima, lol). Mislim stvar je bila u tome da sam se ja svakodnevno cula s obe, i kao bile smo prijateljice ili whatever, i one su znale kojekave (cuj kojekakve, manje vise sve sto mi se vrtelo kroz glavu) pojedinosti iz mog zivota, i jebale se tako skoro 2 meseca (po mojoj kalkulaciji) a da sam ja bila u totalnom mraku oko toga. Znaci napravile su me na magarca iz crtanog filma, onog sto tuzno gleda i ima buve, otprilike. Pritom sam bila u kontaktu s obe, jednu hrabrila glede intervjua za posao, slusala kako kuka oko toga i jos kojecega, drugu isto tako nesto. I jebiga. Sranje. Mislim boli me uvo za to sto su zajedno, nisam ljubomorna ili ko zna sta, nego sam jednostavno ljuta sto mi nije bilo receno. I jednoj sam pokusala da objasnim zasto ne zelim da je vidim, drugoj nisam. Nema tu nesto da se objasnjava, kontam da im je jasno zasto sam ljuta.
Jako sam osetljiva glede toga i mrzim kad neko tako izneveri moje poverenje. Ono, pljuni me u facu, al ti takvi radovi, mislim zlo, no comment. I mislim, svejedno, cela stvar je lanjski sneg sto se mene tice, medjutim nema sile da cu ih ikad vise pustiti u zivot, takvi mi ne trebaju i to je to. ionako bih jednoj sluzila kao dating server, a drugoj kao takvo nesto. Zajebadi.
Korisnikov avatar
By Zoe
JA sam osoba za koju bi mnogi rekli da `tek tako` iz `cista mira` prekida kontakte, ali samo sa poznanicima.....ako sam u vezi, ne dopustam (radi sebe i druge strane) da stvari ostanu neresene i tu sam iskljuciva.

Kao sto je Jukie rekao, ja odlazim samo kada imam svojih problema i poslova a nisam osoba koja moze da objasnjava sad bas svima zasto je to bas tako i sta se desava........

Imam 1 prijatelja.....ok, mozda 2........i ONI ZNAJU i sta je sa mnom i zasto je to tako i gde sam i sta radim.......i postuju to, a poznanicima, stvarno nemam snage da objasnjavam, posto su u tim prilikama kod mene uvek po sredi neke za mene teske stvari....

Kasnije, kad sve prodje, mozda i objasnim, a mozda i ne.....

Doduse, mene ljudi kad upoznaju, znaju sa cime se suocavaju :drama: i da sam ja sociopata koji ne moze oko sebe da ima puno ljudi.....
Korisnikov avatar
By decko
Kratko i jasno - da. Desilo se.
Korisnikov avatar
By sofia
I meni se desilo.Jednom.Ima od tada 9 godina...
Jos uvek se uhvatim u zapitanosti...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Zoe
JA sam osoba za koju bi mnogi rekli da `tek tako` iz `cista mira` prekida kontakte, ali samo sa poznanicima.....ako sam u vezi, ne dopustam (radi sebe i druge strane) da stvari ostanu neresene i tu sam iskljuciva.

Kao sto je Jukie rekao, ja odlazim samo kada imam svojih problema i poslova a nisam osoba koja moze da objasnjava sad bas svima zasto je to bas tako i sta se desava........

Imam 1 prijatelja.....ok, mozda 2........i ONI ZNAJU i sta je sa mnom i zasto je to tako i gde sam i sta radim.......i postuju to, a poznanicima, stvarno nemam snage da objasnjavam, posto su u tim prilikama kod mene uvek po sredi neke za mene teske stvari....

Doduse, mene ljudi kad upoznaju, znaju sa cime se suocavaju :drama: i da sam ja sociopata koji ne moze oko sebe da ima puno ljudi.....
Milice, da nisi malo promasila temu? Ili je nisi razumela :plavuso:

SEDI JEDAN! :skola:

Ma znas kako, nije ni bitno, vazno je samo da si ti odgovorila u obliku malog oglasa (cini mi se da za to postoje sajtovi)...

Ah, i one more thing - "Sociopata" you make it sound like its a cool thing, e pa sreco...It's not! :odbij:
By l.carvel
dva puta sam ja bila osoba koja je prekinula kontakt /manje vise prica je kao kod m.., i prosto ne mogu sa tim likovima da sprovodim ni najelementarniju kurtoaziju a kamoli da isterujem neku istinu/ a jednom sam ja bila ta koja je ostala u cudu..drugarica je trebalo da dodje tipa u petak, do tada smo se vidjale pa bar dva puta nedeljno, prosto je nestala, i niko od nas sa kim je do tada komunicirala nije znao sta je sa njom, kada sam je slucajno srela nekoliko meseci kasnije-bg je ipak samo vece selo, ispricala mi je da se u zurbi odselila da bi pobegla od problematicnih porodicnih, ljubavnih itd. odnosa, medjutim utisak kome ja nisam mogla da se otrgnem je, da kao da je zelela da izgradi neko potpuno novo instant JA, neki novi zivotni stil u kome je ona kao jaka, dominantna, samosvesna itd. ,i u kome nema mesta za one koji je podsecaju na vreme u kome je bila po svom misljenju slabic i zrtva koji su personifikacija nekog perioda u zivotu kojeg se treba stideti, koji treba zaboraviti i izbrisati...Naivno misli da moze pobeci od same sebe..
tako da svodi se po mom iskustvu na dva razloga>ili je razlog toliko jak da bi tog nekog najradije ..uuuh udavio..ili je toliko bedan da ne poverujes kojim linijama manjeg otpora ljudi idu..
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zoe

Ma znas kako, nije ni bitno, vazno je samo da si ti odgovorila u obliku malog oglasa (cini mi se da za to postoje sajtovi)...

Ah, i one more thing - "Sociopata" you make it sound like its a cool thing, e pa sreco...It's not! :odbij:

Aman, ljudi moji stari i poznati....who, the fuck je ova osoba?!? :skorpija:

Imas srece sto sam postovala na tvojoj usranoj temi, i sto rekoh istinsko stanje stvari na njoj.......da sam znala da si (ocigledno) frustriran jer te je DOTICNA osoba sutnula nogom u dupe, drugacije bih ja....... :smiling:

Treaba iskreno govoriti o svojim osecajima, moja je deviza, a ti nemas veze sa mozgom sta je uopste sociopata (?!) :alexis:

Zadnje sto je COOL (kako vi mladi kazete) je osecati se tako, trust me.... :tetka:

Ti si promasio komentar na moj post, svaka cast :fancyklap:

Ja sam u ovim krugovima vrlo dobro poznata po svojoj sociopatiji i mnogim drugim `bolestinama` :dance: i znam gde su oglasi, hvala.........ti si mozebiti neki nadobudni novajlija?!

Ne brini ti za Zoe, zna ona tacno sta i gde pise. :djavo: Ne treba njoj reklama, tupane.......vidi se da si nov, ali sredices se ti vec :hekla:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Zoe
Originally posted by Zoe

Aman, ljudi moji stari i poznati....who, the fuck je ova osoba?!? :skorpija:

Imas srece sto sam postovala na tvojoj usranoj temi, i sto rekoh istinsko stanje stvari na njoj.......da sam znala da si (ocigledno) frustriran jer te je DOTICNA osoba sutnula nogom u dupe, drugacije bih ja....... :smiling:

Treaba iskreno govoriti o svojim osecajima, moja je deviza, a ti nemas veze sa mozgom sta je uopste sociopata (?!) :alexis:

Zadnje sto je COOL (kako vi mladi kazete) je osecati se tako, trust me.... :tetka:

Ti si promasio komentar na moj post, svaka cast :fancyklap:

Ja sam u ovim krugovima vrlo dobro poznata po svojoj sociopatiji i mnogim drugim `bolestinama` :dance: i znam gde su oglasi, hvala.........ti si mozebiti neki nadobudni novajlija?!

Ne brini ti za Zoe, zna ona tacno sta i gde pise. :djavo: Ne treba njoj reklama, tupane.......vidi se da si nov, ali sredices se ti vec :hekla:
looooooooooooooool

:roflmao:

:kosa:
Korisnikov avatar
By Zoe
Vidim kad si registrovan, zato fuck off od mene, stare, izandjale Forumasice :avalon:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Zoe
Vidim kad si registrovan, zato fuck off od mene, stare, izandjale Forumasice :avalon:
Mico, što si tako nestabilna? :sweet:
Korisnikov avatar
By Zoe
Don`t you Mico to me! :nokti:

(Tacno sam ZNALA da ce jebeni Novajlija sad da nastavlja i nastavlja i nastavlja........)

:prst2:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Zoe

(Tacno sam ZNALA da ce jebeni Novajlija sad da nastavlja i nastavlja i nastavlja........)

Ju ju kako si opasna!Nemoj samo da osetim the wrath of the ARMY!

zapravo tako si prosecna da je i tvoje ludilo dosadno :merlinka:

'ajd idi malo pishi u "Zdravlju" :giggle:
Korisnikov avatar
By tramp
nikad mi se nije desilo, uvek znam zasto se neko ne javlja
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zoe

Ju ju kako si opasna!Nemoj samo da osetim the wrath of the ARMY!

zapravo tako si prosecna da je i tvoje ludilo dosadno :merlinka:

'ajd idi malo pishi u "Zdravlju" :giggle:

Prosecno ti u gatjama :smeh:

Uostalom :nokti: povlacim rec - ti si sve samo ne novajlija ovde... :dvaprsta: i svi znamo ko si, a eno, na tvojoj temi ja rekoh sta mislim o tome, pa procitaj:deda:
Uvek si imala potrebu mene da cackas....hmm.....shvaticu to kao dopadanje :harmonika: a ti pricaj sta o`s :tumble:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ns.happy
ne verujem da je bilo ko prestao da komunicira i lupio ignor tek tako. razlog neki postoji, samo je pitanje koliko je neko spreman da ga vidi.

:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!