- 23 Maj 2007, 21:45
Sviđa mi se ovaj deo
I ostatak je ok, mada ne znam bih li ga samo na osnovu ovog teksta startovao. I meni deluje malo egoistično-bitchy. Iako sam i ja outovan gomili ljudi, imam nešto blaži pristup.
Razume se, ne mogu proceniti osobu samo na osnovu ovog isečka...
...100% sam gay i apsolutno se ponosim time. Lishen sam svih religijsko-drustvenih tripova da cu goreti u paklu ili da sa mnom nesto nije u redu. Outovan sam svojim ukucanima i gomili prijatelja. Ne, ja ne nosim na chelu znak koji bi svima ukazao da sam gay niti smatram da je to potrebno, ali ako u javnosti izgovorim nesto vezano za svoju intimu, ne zelim od tebe da chujem ono "tishe, chuce te neko"...Znači, od profila na kojima se zahteva diskrecija bežim glavom bez obzira. "Ajde idemo u pichkovac-na-mlavi da popijemo kafu, da nas slučajno neko ne provali" Jes, al za malo...
Ne interesuje me ko ce sta chuti ili reci o meni. Da sam fem, verovatno jesam u odredjnoj meri. Neki ce reci da sam tetka, neki da nisam. Ako mislish da cu zbog tebe da pazim kako se ponasham, da nas ne bi "provalilil", grdno se varash...
I ostatak je ok, mada ne znam bih li ga samo na osnovu ovog teksta startovao. I meni deluje malo egoistično-bitchy. Iako sam i ja outovan gomili ljudi, imam nešto blaži pristup.
Razume se, ne mogu proceniti osobu samo na osnovu ovog isečka...