Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by draganfly
1. imaju strah da priznaju svoja osecanja?
2. taru svoju guzu o moj kurac na zurci a kad krenem da se upoznam pobegnu?
3. imaju frku kad skinem majicu u klubu?
4. hoce po haustorima a nece u stanu?
5. imaju interesovanje kada su u nepoznatoj situaciji?
6. gube interesovanje kada su u poznatoj situaciji?
7. stalno imaju potrebu da se jebu sa strane?
8. kada su u vezi a ne jebu se sa strane polako odumiru?
9. vole da varaju svoje momke sa mnom?
10. igraju igru kao da ih ne privlacim a onda se ispostavi suprotno?
11. pokazuju znake ne ni homoseksualnosti, ni biseksualnosti, ni metroseksualnosti... vec autoseksualnosti?
Originally posted by fencysmurf
da probam da sazmem .... nauci da uzivas u trenutku, a prave ce stvari doci same po sebe...
ako nastavis da se grchis u tom tripu veza veza veza ... ima samo da ti se gomilaju frustracije...
Originally posted by Kiborgjebeno je kad nisi sam sebi mera nego zivis da budes bolji od drugih , odnosno da ne budes losiji od drugih pa se to pretvori u maniju...
![]()
Osećam se vrlo nesrećno, jer mi se neki segmenti životne filozofije poklapaju sa nekim kao što je fency. Počeću ozbiljno da redefinišem neke svoje životne stavove.
Originally posted by draganflyznas teorije se proveravaju i tako sto se gleda vrede li u svakoji situaciji.
Da li ti mislis da bi bilo prirodnije da trpim da ne bih nekoga uvredio?
Originally posted by draganflyDrago mi je da si dobio odgovor na misteriju i da sam ti priblizio nacin na koji se vecina ponasa.
NEDODIRLJIV ha, ha, ha (meni je to sinonim za nekoga ko je gubav). Izljubio bih te da si negde blizu. To sam cekao. Ovo je pravi odgovor.
Originally posted by draganflySram da te bude! Iza coska ti 3 WC-a a ti po zgradama...
Smurfe, nisam pisao bas po 'Moskvi' al' sam zato par zgrada dalje. Ili u parkicu pored skupstine ako me posluzi petlja dotle. Jebiga, kad je nuzda mora se. Ne radim to u normalnim situacijama. Jednom sam u Helsinkiju morao ispod najosvetljenijeg bilborda (he, he, he). U Soho-u u Londonu sam to radio cesto dok nisu stavili mobilne pisoare jer je pocela erozija zgrada od mokracne kiseline (moj je bio samo skroman doprinos).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!