Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Dionysus
Obrati paznju na ovo. stavrno deluje. Idi kod nutricioniste, neka ti promeni nacin ishrane. trebaju ti samo rezultati krvi (biohemija) i 1000 din za prvi pregled, tamo ce ti zena odrediti rezim ishrane koji odgovara upravo tebi i ujedno ti preporuciti odgovarajucu fizicku aktivnost. Ja sam tamo otisla zato sto mi rezultati krvi nisu bili u redu (ekstremno nisko gvpzdje, malo poviseni trigliceridi i nizak holesterol), dobila sam sasvim pristojan rezim ishrane na koji sam se brzo navikla , iako sam ranije unistavala junk food u ogromnim kolicinama. Uz nekih 90 posto pridrzavanja, sredila sam rezultate i tezinu spustila sa 63 na 57-8 za dva-tri meseca, a da to prakticno nisam ni osetila. Probaj:))
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Osećaš se krivo jer se ne uklapaš u standarde muške lepote koju vidiš na naslovnoj stranici Men's Health časopisa.
Pošto si očigledno estetski samokritičan, razumljivo je da te boli tvoje sadašnje stanje.

Hajde prvo da smršamo, pa ćemo onda da tešemo od tebe Praxitelove statue. Mislim, ako TO želiš. Lakše bi bilo da nabacuješ mišićnu masu i ostaviš salo tu gde jeste.

Prvo, ishrana. Nemoj molim te da gladuješ nego:

-izbaci čips, grisine(pogotovo ne one što nazivaju integralnim!), McDonalds, čvarke, kobasice, masno oko svinjskih krmenadli, pomfri, piroške, majonez

-ograniči unos slatkiša. Jedno parče kolača dnevno. Budi siguran da kolač ne sadrži margarin i šlag. Ne treba ti to đubre.

-tanji slojevi butera u sendviču, mortadelu/parizer ćurećim prsima

-zameni:
beli hleb ražanim/integralnim,
punomasno mleko (3.2%mlečne masti) sa niskomasnim (1.6% a kasnije sa 0.4%m.m.),
voćne sokove iz tetrapaka sa prirodnim, home-made ledenim čajem (veštački zaslađivač ili nikakav zaslađivač) ili aromatizovanom vodom Jana (sjajni okusi, malo kalorija, puno minerala),
Coca-colu sa Coca-colom Light,
Sprite sa Shweppes Lemonade 4cal,
Mars ili nešto tako odvratno sa proteinskim štanglicama (ima da se kupe u bodybuilding shopovima),
običnu čokoladu (milka npr.) zameni sa onom sa visokoprocentnim kakaom (65% pa naviše)

Trening:
U teretani gradiš mišiće, treba ti snaga, trebaju ti kalorije. Pošto ćeš ograničiti unos kalorija, bićeš strašno slab. Letargija i pospanost su mogući nus-efekti naglih dijeta. Moja preporuka je da se za sad ostaviš tegova i baciš se na aerobni trening.

Aerobni trening:
Dva najpopularnija i najefektivnija aerobna treninga su vožnja bicikla i trčanje. Pošto si u sportu nov, nemoj umišljati da si Armstrong ili Luis. Počni sa 20 minuta ujutro ili uveče. Važno je za aerobni trening da budeš napojen i da IMAŠ PRAZAN STOMAK. NEMOJ DA SI JEO 2 SATA PRED AEROBNI TRENING!

Motivacija:
Kupuj Men's Health i dopuštaj kapitalističkom đubretu da ti ispere mozak. Gledaj slike, reci sebi da želiš da budeš takav. Ne, ti jesi takav, samo treba da se to pomoli. Moraš biti strpljiv i istrajan i Praxitel će doći.

Ah, da, još jedna stvar:
To što ćeš imati (jednog dana) telo koje kao da je izvajao pa iz strasti obljubio Praxitel ne znači da će se ljudi grabiti o tebe niti da ćeš naći nekoga sa jednako lepim telom. Ekonomija seksa nije tako prosta.
Lik sa boljim telom se svakako kotira više na nekoj seksualnoj berzi, ali ne znam da li ćeš naći nekoga ko je spreman da ponudi cenu koja odgovara tvom trudu i tvojim očekivanjima.
Prosto rečeno, Rusty Joinera neće doći po tebe na crnom Suzukiju. I dalje ćeš TI biti taj koji daje inicijativu i nameće se kao pogodan seksualni partner.

Zato, savetujem ti da iz samosažaljenja počneš da prelaziš u Narcisa. Umereno, naravno. Svoje telo gradi zbog sebe. Ono će biti tvoje volje delo, spomenik samom sebi.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislim da ti je neko vec rekao, zasto ne nadjes decka koji ce te voljeti sa par kila viska? A da mrsas zbog SEBE, a ne da bi se svidio nekom kome je najbitniji fizicki izgled?

Izbroj (i napisi na papir, ako zelis) sve dobre osobine koje posjedujes, i sve lijepo sto si u stanju da pruzis osobi koju volis. Procitaj to onoliko puta koliko ti treba da ga naucis, i da shvatis da te to cini sasvim pozeljnim i vrijednim. Onda izadji vani, i pokusaj da nadjes decka. Kao sto je receno, ljepota je u oku posmatraca. Ja sam imao decka koji nije ni visok, ni mrsav, ali sam ga mnogo volio, i volim ga i dan-danas, i smatram da je jedna od najdivnijih osoba koje sam ikada upoznao.

zato - "be carefull what you wish for!", tj. prekontrolisi jos jednom svoje prioritete. Iznenadices se...
By ~ Le Saint X ~
Potrazi po netu

DIEUX DU STADE
i
reci sebi

HOCU OVAKO DA IZGLEDAM!

Neka ti to bude motivacija... :snob:

:france:
By Dionysus
@Hoplit i Bananica
E, da sam str8, muvala bih vas majke mi. Iako nikada nikog nisam ja muvala:))) Imate mnogo fin nacin razmisljanja, skroz se slazem sa svim napisanim.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by *PiNkLoVe*
@Hoplit i Bananica
E, da sam str8, muvala bih vas majke mi. Iako nikada nikog nisam ja muvala:))) Imate mnogo fin nacin razmisljanja, skroz se slazem sa svim napisanim.
:blush:

uvijek su me gotivile lezbe:)
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
@Hoplit i Bananica
I meni se sviđa što se tebi sviđa moj način razmišljanja. Slobodno nas muvaj, iovako mi u2u zvrji prazan.

Ko bi rekao da Bananica i Hoplit dele nešto zajedničko?
Korisnikov avatar
By Rei
A zashto mu niko nije rekao da nema nicheg strashnog u vishku kilograma? :dedamraz:

Saveti za mrshavljenje i za voleti sebe "kakvog jesi" izmedju redova impliciraju da to jeste neshto loshe i samo produbljuju kompleks na podsvesnom nivou. :kosa:

Chini mi se da mu to nije potrebno.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Eh, Rei, nisam psiholog po struci.
Nije strašno gledajući uopšteno. Za njega jeste, jer dečko voli mršavce a i hoće sam da bude mršavac.

Ja sam samo dao svoja dva centa.
Korisnikov avatar
By Rei
Jbg nisam ni ja.
Ali posecujem jednog :D
By Dionysus
Pa, normalno da nije nista lose imati tezinu vecu od idealne, prosto je covek izrazio zelju da smrsa i mi smo uskocili sa savetima, tj. odgovarali smo na njegovo pitanje. Pritom, mislim da niko nije rekao da on ili bilo ko mora da smrsa. Vrednost osobe se ne meri brojem kilograma, vec nekim drugim stvarima..
Korisnikov avatar
By Delete
Vrednost osobe se ne meri brojem kilograma, vec nekim drugim stvarima..
:up:
By Dionysus
tnx
Sad cemo da deletnemo i taj osecaj nezadovoljstva sobom kod ovog lika i topic closed:)))) :peca: :peca: :peca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!