Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:misli: suzdrzatju se davanja bilo kakvih komentara dok post ne ostavi i "psihopata" i iznese svoje vidjenje ovog problema. Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno!
Korisnikov avatar
By FastForward
aha i danas mi se opet pojavila i to sa pricom "a kako se ti bese zoves?" kao ne znam te, samo gledam i balavim...
ma muka mi je majke mi! ne, nece da kaze nista, to je verovatno i poenta: "nisam kriva dok se ne dokaze suprotno" Doslo mi je da joj razbijem onu flasu o glavu
Korisnikov avatar
By Cruiser
Moraš imati pametan plan devojko.

Korak 0. Uvežbaj intravensko davanje injekcija.

Korak 1. Uzmi poveći špric u apoteci.

Korak 2. Pristani da dođeš kod nje na gajbu i kaži joj da ti još nijedna riba nije omogućila da realizuješ svoju fantaziju - tj. da glumiš opasnu dominantnu doktorku pre seksa (that's the catch!)

Korak 3. Kad se ona primi i popali, budi ubedljiva i ubrizgaj joj u venu onoliko vazduha koliko stane u špric.

Korak 4. Njeno srce neće izdržati toliku ljubav i dominaciju :)

Korak 5. Kupi Qrir ili sličan trash i uveri se da je narečena psihopatkinja umrla od infarkta. Utvrđeno na obdukciji! :cvetduga:

VAŽAN PREDUSLOV: Ne ostavljaj svoje otiske, kosu, nokte, a pogotovo ne spermu :cvece: u njenom stanu! Seti se, pristala si na njenu gajbu jer ne želiš mrtvozornike u svojoj kući :)

NAPOMENA A. Ako si sklona griži savesti, bolje je da i dalje trpiš trenutno proganjanje jer je sva prilika da nećeš pogoditi venu u odsudnom trenutku :smilegrin:

NAPOMENA B. Ako ti JA zvučim kao psihopata, to je samo tvoj, ali ne i moj problem :angel:
By Paris
Well, spermu sigurno nece ostaviti :nokti:
Korisnikov avatar
By FastForward
hahahah, stvarno super. Ubijem ja nju svake noci bar jednom, dok spavam i dosta mi je
koliko kod zelela da nestane, pocinje da mi se budi zelja da vidim suze,sad vec razmisljam o tome sta da joj uradim da vidim kako place,kleci i moli.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Udari je u prst...videces kako ce da je boli, morace da place:kafa:
Korisnikov avatar
By FastForward
ovaj smiley mi budi mastu... ne radi mi to postacu ubica :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja cu biti advokat, branicu te na sudu....recicemo da je zasluzila da umre:obesen:
Korisnikov avatar
By FastForward
neeeeee, ne zelim da kucka umre. zelim da zivi, ali u mukama... i da gledam
Korisnikov avatar
By Cruiser
Pošto si mekša nego što sam očekivao, predložiću ti jedan provereni bapski lek:

daj joj da jede bunike, a među sise joj ubaci poskoka :sw:
Korisnikov avatar
By HPLC
Mislim da sve ima svoj uzrok...treba prvo preispitati svoje postupke, pa onda tudje...

Uostalom, u ovom slucaju termin "psihopata" je relativan, jer nije postavljena Dg od strane nekog psihijatra...

Mozda razgovor pomaze?
Korisnikov avatar
By FastForward
ja jesam za normalan i zdravorazuman razgovor. Pokusala sam, ali TO ne govori
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne progovaras sa psihopatom ni jednu jedinu rec, jedino tako!
Korisnikov avatar
By FastForward
i btw dijagnostika psihopatije je suvise sirok pojam da bi bio stavljen pod znakom pitanja posle svega sto je napisano u vezi sa doticnom, jer predispozicije postoje. Socioloski problemi se nakon izvesnog vremena uvek odrazavaju na psihicki zivot, te dajem sebi za pravo da TO nazovem psihopatom jer je taj termin manje-vise razumljiv sirem auditorijumu.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by FastForward
i btw dijagnostika psihopatije je suvise sirok pojam da bi bio stavljen pod znakom pitanja posle svega sto je napisano u vezi sa doticnom, jer predispozicije postoje. Socioloski problemi se nakon izvesnog vremena uvek odrazavaju na psihicki zivot, te dajem sebi za pravo da TO nazovem psihopatom jer je taj termin manje-vise razumljiv sirem auditorijumu.
Ma ti si mi sva 'diplomirana' pa mozes da sudis..ili ti to, darlin' iz iskustva po psihijatrijskim cekaonicama?..sto volim kad se razmecu socioloskim problemima, predispozicijama, a nekmoli stvarnoscu...
A da se pogledas u ogledalo i da vidis sebe a ne kao "ribu koju svi zele... Mozda cak shvatis da ni nema psihopate nego da je sve u tvojoj glavi
Eventualno se mozda neko krije iza tvog ogledala...ne mogu da sudim...
Uostalom, problem ogledala se resava kada se razbije... :ruzan:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by FastForward
neeeeee, ne zelim da kucka umre. zelim da zivi, ali u mukama... i da gledam
E, OVO je vec psihopatija na delu...:roflmao:
Korisnikov avatar
By FastForward
neko uci da bi nesto znao, a neko pizdi sto je bacio godine trazeci sebe u ogledalu :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Molim Boga da mi se to ne desi!

Bilo je blazih slicnih slucajeva... ma emam nikakav savet.

Promeni stan, grad, drzavu... :)
Korisnikov avatar
By HARP
Odseces mu glavu :nokti:
Korisnikov avatar
By FastForward
nemojte vise da mi predlazete ubistvo, posto neki mogu da pomisle da sam ozbiljna kad odgovorim na takav predlog :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
FastForward, zlato, nakon svega sto si ovde napisala u 'besu', imam neverovatan osecaj da se ti jos kako przis na nju, a da neces sebi da priznas! :D

Doduse sad je jun, a ova tema je od maja...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
ti jos o "psihopati"

:hypno:

pa dosad bi ti skratio glavu, a vidim da si sva u nekakvim mastanjima i ubistvima. Znaci, nisam pogresio u svojoj teoriji ogledala.
By Sixto
Gde sakriti kamicak!? Pa na tlo medju ostale!

Kako ga otkaciti? Pa biti veci psihopata od njega, da mu se zivot smuci od tvog proganjanja, dosadjivanja, izvoljevanja i torture!
Deluje brzo veruj!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!