Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by baby_girl
Originally posted by OldNew
Tri najefikasnija nacina da potpuno zaboravite bivseg...
Da cujem?
1. druzenje, tvoje drustvo, novi decko, bar simpatija..
2. aktivnost tokom celog dana, tipa faks, posao, bilo kakve obaveze
3. ne pozurivati se, pustiti da prodje vreme, radovati se ostalim blagodetima zivota, ljubav ne dolazi samo od decka devojke...
E, da i ovo nista ne pomaze. uuuuuuuhh kud i otvorih ovu temu.
Korisnikov avatar
By OldNew
Originally posted by Dina
auuu ja sam znaci na ivici patologije:) ostavio me je pre 5 meseci
To se nesto smanjilo... Znam da je ranije za preboljevanje bilo "propisano" najvise godinu dana, koliko i zaljenje za mrtvima... Dan kasnije ulazi se u patologiju :nazalost: :wink: Ja sam totalna patologija posto jako tesko preboljevam a jos teze se ponovo zaljubljujem. Ali ako se meni desilo da zbog sadasnjeg sasvim zaboravim bivseg onda cak i tada ima nade :wink:
Fala sestro:)
Korisnikov avatar
By Lionac
ma proci ce sve, brze nego sto mislis. Samo...mislim da je najuspesniji lek nova osoba ( ne samo kres sema)..sto jeste sreca, ali jbg..moras i ti da budes otvoren prema njima... ne da ih uporedjujes..

e..da

kod mene je bilo kul ( povuci potegni.. :) ) ali sam skapirao..da sto manje pricam o tome lakse je..i posle nedelju dana.. ne pricanja ( ali stvarno...kada god pomislis , ne pricas..time ponovo prozivljavas iste stvari).. desi se..da ga zaboravis..

Usput..ovo sto kazu ..baci sve sto ti je dao... tachno je..sve pesme,slike.filmovi....blablabla... nemoj da ti od bivseg decka dodje buduci chir.

Meni se jedan otegao..drugi protegao ..a taj drugi je da ga :gric:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Lionac
Ijaooooo... To meni mama uvek kaže kad patim zbog nekog! "Jedan se oteg'o... drugi se proteg'o". :B
Korisnikov avatar
By Lionac
i meni..to stariji i kazu..zato sto znaju..prosli su oni sve to.. :)
Korisnikov avatar
By OldNew
prihvatio sam neke savete, videcemo da li deluje:)
Korisnikov avatar
By Steevy
auuu ja sam znaci na ivici patologije:) ostavio me je pre 5 meseci
a čuj....preboljet ga moraš. probaj malo, uz pomoć frendova (frendovi su u svim našim pričama najbitniji, sve drugo je prolazno) stvari izracionalizirati. shvatiti da te to stanje ne vodi nikuda.....ne vjerujem baš da smatraš da se zbog jedne osobe i/ili životnog posrtaja trebaš uništiti.....ako baš nikako drugačije neće ići, neka te ne bude sram potražiti stručnu pomoć. naravno, ne zato što si gay, već zato što te takvo stanje može dovesti tamo gdje se doista ne bi trebao naći....daj si šansu ;)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Pogresno je naci drugog kao utehu, samo ces ga stalno porediti sa bivsim i od oporavka nema nista.

Prijatelji, nove stvari u zivotu, optimizam...jedino moze pomoci.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by bigirl
Originally posted by Lionac
Ijaooooo... To meni mama uvek kaže kad patim zbog nekog! "Jedan se oteg'o... drugi se proteg'o". :B

hihihihi, meni mama govori jedna se protegla druga se protegla ( ko bi ga znao sto u zenskom rodu ), zena ni ne zna sta govori.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
1.)Vreme-kazu leci sve,recimo da je tako.Pored konstatnih obaveza i preokupacija,vreme nam nece dozvoliti da ga se secamo. :teg2:

2.)noviteti-Dati malo oduska sebi,malo zujati sa nekim novim ko nije iz starog drustva,ili eventualno imati sex sa nekim novim..po mogucstvu boljim. :fuckbed: (Deluje 100%)

3.)STOP BALADAMA-I ostalim srceparajucim smicalicama. :gitara: to moze ozbiljno da poremeti sistem...Svaka pesma me na tebe podseti...E,to nikako...onda se obicno skokne do prodavnice uzme se vodka i tako..pa posle izvesnog vremena i telefon u ruke:farewell:...dobro poznati broj...i takoooo....:moby:
Korisnikov avatar
By Lionac
Originally posted by Mystica_lady

3.)STOP BALADAMA-I ostalim srceparajucim smicalicama. :gitara: to moze ozbiljno da poremeti sistem...Svaka pesma me na tebe podseti...E,to nikako...onda se obicno skokne do prodavnice uzme se vodka i tako..pa posle izvesnog vremena i telefon u ruke:farewell:...dobro poznati broj...i takoooo.... :moby:

:lol:

hahaha...tebe kao da znam...

ma kao sto rekoh...

lenchuge se prepustaju patnji ( i ona ume da prija..) ..budite vredni.i mislite glavom...
By ~ Le Saint X ~
bivsi...

svi su bili inspiracija...
a jedan bivsi je jos uvek...

:teg:
:teg2:
:teg: :teg2:
Korisnikov avatar
By djesi
Ko zna gdje si sad i da li sjecas se
da si nekad davno moja bila
da sve sto imali smo lijepo bilo je
med i mlijeko, kadifa i svila
By Sixto
Daleko od ociju, daleko od srca!

Nikako ne treba reciklirati stare veze!
By Sixto
Jok, ovo je malo sirovija verzija!

Ono je pre evnuh iz halifinog hamama, al da je dobar dobar je! Opleli bi se samo tako!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da cujem?
1. Pricaj o njemu dok se i trebi ne smuci pominjanje njegovog imena.

2. Nadji nekog ko ce te ubediti da taj ionako nikad nije bio za tebe.

3. Slusaj Jamesa Blunta i gledaj film 'Mostovi okruga Medison' dok ti se ljubavna drama skroz ne smuci.

i jos koji savet:

4. Pare koje si cuvao za njegov rodjendanski poklon ili sl. potrosi na sebe.

5. Razmisli malo o tome da ti moze nedostajeti, da ga mozes i dalje pomalo voluckati, ali da ti zivot moze biti mnogo bolji i lepsi bez njega.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ispadnes djubre i prema sebi i prema drugoj strani, ... toliko djubre da ti je muka da mislis o svemu. :up: Selfelectro... Self:elektro:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by KissQueen
Da cujem?
1. Pricaj o njemu dok se i trebi ne smuci pominjanje njegovog imena.

2. Nadji nekog ko ce te ubediti da taj ionako nikad nije bio za tebe.

3. Slusaj Jamesa Blunta i gledaj film 'Mostovi okruga Medison' dok ti se ljubavna drama skroz ne smuci.

i jos koji savet:

4. Pare koje si cuvao za njegov rodjendanski poklon ili sl. potrosi na sebe.

5. Razmisli malo o tome da ti moze nedostajeti, da ga mozes i dalje pomalo voluckati, ali da ti zivot moze biti mnogo bolji i lepsi bez njega.
6. Go out and get laid! :lol:

...salim se, i ovih pet saveta je dosta :P

:sudija:
Korisnikov avatar
By Egon
Da cujem?

story of my life ....

uglavnom dobijam stereotipne recepte po principu "dve kashichice shopinga, dva odlaska na neki techno gomila ekstazija i alkohola i po mogucjnosti neku benignu srednjoshkolku/shkolca"

traje vecj tri i po godine ...

u principu sedim kucji i slusham depresivnu englesku pop muziku ili saundtrek iz Amelije Pulen, ne ide mi da upoznam nikog i ako se to desi isprojektujem sve i onda se sve srushi ili mi se BASH ne svidja ....

a chak sam i imao neke ljubavne epizode ... nije vredno ni pomena ...

promena radne i zhivotne sredine, imidzha, nova poznanstva, itd
samo produbljuju agoniju ...

ni psihijatar nije pomogao ...

chista patologija ...
Korisnikov avatar
By Egon
ok ... ima ljudi koji jednom (ili chak nijednom) dozhive ekstazu ljubavnog zanosa i nikad posle toga ... na taj tachin
a chak nikad ni na bilo kakav drugi nachin ...

mozda je ok da se pomirish sa tim da necjesh preboleti tu osobu
i da su ljudi manje senzitivni i romantichni kao nekad i sve vishe odvratniji i da su shanse da upoznas nekog novog sve mrshavije i mrshavije ... just deal with it!!!

to je samo moje mishljenje ... nemoj uzeti za ozbiljno ...

ali ... nemoj srljati u neke nove priche i avanture ako nisu skroz
raskrtio sa proshloscju ...

postoji velika shansa da cjesh vezu provesti u komparacijama
i nekoj nostalgiji ... shto je grozno ...

patetichan sam, znam ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!