Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uf, stvarno ne znam kako bih se osećao. znam da bih više voleo da mi kaže, nego da ga zateknem. nekako manje boli kad samo znaš da se nešto desilo nego kad si bio svedok istog tog dela. u ovom drugom slučaju verovatno znaš i više nego što bi u početku hteo da znaš.

nisu mi jasni tripovi ljudi koji imaju potrebu kad saznaju da su prevareni čuju: sa kim, gde, koliko puta, u kom položaju... meni je to totalno samoponižavanje i mazohizam. još ona čuvena: "pa na tom krevetu smo se mi jebali." kao da imaju osam kreveta u stanu, a ovaj izabrao baš taj jedan "specijalni".
Korisnikov avatar
By Kitee

Kad bi druga osoba bila neko izvan dogovorenog opusa, jos u nasem krevetu, u nasoj kuci..bila bih vrlo iznenadjena ludoscu da se prelaze granice kojih skoro i da nema..to bi bilo ono konacno nepostovanje..
Zar ne mislis da delom varamo zato sto nam prija da neke stvari, makar (pogotovo) one bile naughty cuvamo samo za sebe, potpuno van domasaja partnerovog znanja ili bilo cijeg?
Dala bi do znanja da sam tu..onda mirno izasla bih iz kuce..popila u nekom pubu G&T..stavila se u prvi plan..
Ako me vec ne zele kao trecu osobu, onda bih postupila slicno kao i ti... S tim sto bih uzela neko drugo pice :D
onda bi pozvala kuci i proverila da je sad ok doci kuci..
Jedno pitanje: Zasto mislis da bi nastavili(e) seks ako bi dala do znanja da si tu, pa tek onda otisla? Zar nije primarna ljudska reakcija da se trci za partnerom kada ste "caught in the act"?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by OldNew
Ako mi se taj strani element dopadne pridruzio bih se...
Kad se sex zavrsi (ako ga uopste i bude) onda bi stranom elementu rekao "ti sad ides jer se tvoja uloga ovde zavrsava", a dragom bih prepustio rec....

Uh, ovo je tako mega cool... :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Dina
I meni se odgovor od OldNew-a dopada... Ne znam da li bih ja mogla tako da reagujem, verovatno ne bih, ali bih volela da mogu...
By Bombina
uh prevara je nema oprastaja postoji osetljivost i mogu da povredu i kasnije kad budu kajali zatrazi i jedino za pomirenje
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by ^mary^
Originally posted by Delete
Originally posted by ^mary^
ma kontam da me ne bi lagala u tom trenutku. sigurna sam da ne bi...
A mozda ipak bi lagala, da malo "smiri" situaciju, a i ti svakako ne bi mogla da saznas za prethodne prevare.
znam je dovoljno dobro da mogu da tvrdim da me ne bi lagala u datoj situaciji. i verujem da ne bi bilo vise od jednog puta, jer bi mi posle prvog odmah rekla(ako ih ja i ne zateknem na delu ). To nam je dogovor jos s` pocetka veze.

dosta vise o meni :freddy:
:)
e draga moja,ja sam isti takav dogovor imala sa mojojm biwshom i isto tako bila sigurna da ako se bilo shta desi,ako joj se neko swidi ili me sluchajno prewari,da ce mi reci.Nikad,ali nikad nisam ochekiwala tako neshto d nje,da ce me ona toliko powrediti.Medjutim desilo se to da me je na kraju prewarila sa par njih,ja smrshala 7 kg za 5 dana,malo mi falilo da postanem anemichna,dobila gastritis i imala josh nekih zdrawstwenih problema,nisam znala za sebe 4 meseca a oporawljala se 7-8 meseci,i dalje sam u fazi oporawljanja :D tako ti je to kada nekom prewishe werujesh :flaming: a posle toga je spawala josh sa pola Beograda a bogami uspela je da overi i sever,jug,istok i zapad Srbije :lol: u wezi treba imati powerenja,ali nikako ne treba dozwoliti da te ljubaw zaslepi. . .
A kako bih ja reagovala. . .pa verovatno bih se sledila,ne znam da li bih bila u stanju da bilo kako odreagujem,izashla bih da uzmem wazduha,a onda kada bih doshla sebi i skupila snage,upala u bih sobu i jebala joj swe po spisku :D
By Dionysus
@Someone
Slazem se u potpunosti.
Prica nam je prilicno slicna, s manjem brojem aktera kod mene..
Korisnikov avatar
By Zoe
A, jebi ga, ja ne mogu ici unaokolo i sumnjicavo njuskati. Zelim da verujem, i verovacu dok se ne dogodi nesto zbog cega cu prestati.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Hteli ili ne, u vezi morate ponekad biti i policajka :murkan:
jer 100%-ne sigurnosti nema nigde.Zivot je pun iskusenja kojima bas svi ne mogu da odole :cookie:

:fuckbed:
"Mislili su nemam dokaz, opet ce mi preci prag, nisu znali da su svuda
ostavili trag.....resila sam i ne bezim, oboje cu da odlezim" :domino:
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Originally posted by Kitee

Kad bi druga osoba bila neko izvan dogovorenog opusa, jos u nasem krevetu, u nasoj kuci..bila bih vrlo iznenadjena ludoscu da se prelaze granice kojih skoro i da nema..to bi bilo ono konacno nepostovanje..
Zar ne mislis da delom varamo zato sto nam prija da neke stvari, makar (pogotovo) one bile naughty cuvamo samo za sebe, potpuno van domasaja partnerovog znanja ili bilo cijeg?
Dala bi do znanja da sam tu..onda mirno izasla bih iz kuce..popila u nekom pubu G&T..stavila se u prvi plan..
Ako me vec ne zele kao trecu osobu, onda bih postupila slicno kao i ti... S tim sto bih uzela neko drugo pice :D
onda bi pozvala kuci i proverila da je sad ok doci kuci..
Jedno pitanje: Zasto mislis da bi nastavili(e) seks ako bi dala do znanja da si tu, pa tek onda otisla? Zar nije primarna ljudska reakcija da se trci za partnerom kada ste "caught in the act"?
Ne mislim da prevara krece zato sto nam prija da stvari cuvamo za sebe..ali jednom kad se upletes u bilo kakav odnos sa nekim mnogo je zanimljivije i uzbudljivije da to ostavis kao "malu tajnu"..da li je to ok prema partneru..zavisi od dogovora medju partnerima..

Ja sam samo malo teritorijalna kad se tice MOG kreveta i zivotnog prostora..i alergicna na laz kad postavim jasno i direktno pitanje..

A poziv kuci..ne mislim da bi bilo ko mogao da nastavi sex nakon tako nekulturnog "upada"..poziv kuci bi bio da se utvrdi stanje..da do znanja da sad sledi prica..da do znanja da ti nije nista..iako u sebi vristis...
Korisnikov avatar
By Dominion
brze bolje bih nashao neko pishtoljche i nishanio u kolena...mozda i u reproduktivne organe:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Khons
nemam pojma.
mislim da bi prvo bila u stanju ekstremnog soka posto kada sam s nekim u vezi poklanjam maksimalno poverenje toj osobi.
nakon toga...ma ne znam, ne zelim ni da mislim o tome
Korisnikov avatar
By bigirl
Odreagovala bih potpuno isto kao Helen (Gwyneth Paltrow) koja upada i zatiče svog Gerryja (John Lynch) i Lydiju (Jeanne Tripplehorn) na njemu u filmu "Sliding doors" (kod nas prevedeno "Vrata sudbine").

Prvo bih bila hladna i postavila pitanje tipa "hoćeš nes?", a onda bih skočila da ga bijem, pa bih se onda zgadila i udaljila se, ali postavila goooomilu pitanja (na koja verovatno i ne želim da čujem odgovor) i otišla.

Baš isto kao ta scena.
By Bombina
trenutak mene jedna ta osoba mene prevarila pisajuci na sms
sumnjala sam da je bila cudna ta devojka pa mora da je bila seljaka,verovatno umislila pricu i neku zajebanciju svasta pisala cudno stvari i nesto trazi
rekla sam da ne zovnes i izbrisi kontakt,ustvari nisam mogla da izdrzim bas me je nervirala kao da je izgbuljeno vreme
ja sam rekla lepo nezelim te vise da cujem ,ja i moja drugarica ljute smo,sumnjale smo se i da nije ona odavde ,sve je ide na prevaru i njen problem i greh
kao da nema pojma o zivotu,pise na sms zamislite
ja bih volela da zivim u beogradu i sa kim zivis
a ja nju kazem resi sama...
ne zovni me vise,mene su je zvali da idemo na zurku i moram da opustim i izdrzim se i jedna ta osoba iz foruma pokusava da brine na mene i strasno se meni desilo i brinula je i sumnjiva je
rekla nadji drugu i zaboravi i nije normalna meni je zatekla sam na sms ide na prevaru
Korisnikov avatar
By coka
Ne znam plasim se i da zamislim! Mislim da bih ostala skamenjena par minuta a onda bih samo otisla i ta osoba me nikada ne bi videla ali u slucaju da pocne da me smara i moli u stanju sam da joj promenim licni opis :sekirica:
Korisnikov avatar
By coka
E draga moja,ja sam isti takav dogovor imala sa mojojm biwshom i isto tako bila sigurna da ako se bilo shta desi,ako joj se neko swidi ili me sluchajno prewari,da ce mi reci.Nikad,ali nikad nisam ochekiwala tako neshto d nje,da ce me ona toliko powrediti.Medjutim desilo se to da me je na kraju prewarila sa par njih,ja smrshala 7 kg za 5 dana,malo mi falilo da postanem anemichna,dobila gastritis i imala josh nekih zdrawstwenih problema,nisam znala za sebe 4 meseca a oporawljala se 7-8 meseci,i dalje sam u fazi oporawljanja :D tako ti je to kada nekom prewishe werujesh :flaming: a posle toga je spawala josh sa pola Beograda a bogami uspela je da overi i sever,jug,istok i zapad Srbije :lol: u wezi treba imati powerenja,ali nikako ne treba dozwoliti da te ljubaw zaslepi. . .
A kako bih ja reagovala. . .pa verovatno bih se sledila,ne znam da li bih bila u stanju da bilo kako odreagujem,izashla bih da uzmem wazduha,a onda kada bih doshla sebi i skupila snage,upala u bih sobu i jebala joj swe po spisku :D
[/quote]

ovo nije trebalo nikom da se desi :(
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa.. ne znam.

Ali poznajuci sebe, prva stolica blizu mene pa liku po ledjima, pa po glavi, i td, a sa svojom devojkom ne verujem da bih u tom trenutku progovorio rec.

Mozda i nikada vise. Kapiram da bi mi se ta scena vrtela po glavi kad god bih je video.

Jbg, postoje trenutci kada meni nije svejedno.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Virim još malo, čisto da se uverim da ne haluciniram. Potom uzmem nekoliko pilulica za smirenje i odlazim zauvek.
Postoji i opcija da počnem da histerišem, upadnem i fizički napadnem uljeza.

:sw:
By RACABG
Originally posted by Phoenix

.....Postoji i opcija da počnem da histerišem, upadnem i fizički napadnem uljeza.

a sta ti je uljez skrivio ????
Korisnikov avatar
By svejedno
@ racabg

Nije upuceno meni, ali slican odgovor sam dao.

Dirao je nesto sto ne smije.

Salim se, a i ne.

To bi, verujem, bila instinktivna reakcija.
I verujem da bi bila upravo takva.

Mada ja nemam istopolne partnere, mozda bih, da imam, olupao partnera.

Verovatno, cak.

Mozda oboje.

Ali mi je malo drugacija situacija kada bih nasao nekoga da mi yebe devojku.
Mnogo, zapravo.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by RACABG
Originally posted by Phoenix

.....Postoji i opcija da počnem da histerišem, upadnem i fizički napadnem uljeza.

a sta ti je uljez skrivio ????
E vidi, pošto bih histerisao, imao bih potrebu da napadnem nekog. A pobogu, ne bih valjda svog dragog? Znači, nije ništa racionalno u pitanju, prosto ispizdiš. To je sve.

:bundeva:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by svejedno
...
Ali mi je malo drugacija situacija kada bih nasao nekoga da mi yebe devojku.
Mnogo, zapravo.
Sto je drugacija situacija? Ja ne vidim nikakvu razliku - osoba koju volis te je prevarila drugom osobom i ti si to zatekao/la... Ne vidim znacaj pola osoba u toj situaciji...
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by coka
E draga moja,ja sam isti takav dogovor imala sa mojojm biwshom i isto tako bila sigurna da ako se bilo shta desi,ako joj se neko swidi ili me sluchajno prewari,da ce mi reci.Nikad,ali nikad nisam ochekiwala tako neshto d nje,da ce me ona toliko powrediti.Medjutim desilo se to da me je na kraju prewarila sa par njih,ja smrshala 7 kg za 5 dana,malo mi falilo da postanem anemichna,dobila gastritis i imala josh nekih zdrawstwenih problema,nisam znala za sebe 4 meseca a oporawljala se 7-8 meseci,i dalje sam u fazi oporawljanja :D tako ti je to kada nekom prewishe werujesh :flaming: a posle toga je spawala josh sa pola Beograda a bogami uspela je da overi i sever,jug,istok i zapad Srbije :lol: u wezi treba imati powerenja,ali nikako ne treba dozwoliti da te ljubaw zaslepi. . .
ovo nije trebalo nikom da se desi :(
[/quote]

:nazalost: :sigh:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by *PiNkLoVe*
@Someone
Slazem se u potpunosti.
Prica nam je prilicno slicna, s manjem brojem aktera kod mene..
e onda me razumesh. . .
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Dina

Ne znam, ne verujem da bih ikada mogao da udarim zensko.

U tome je stvar, zapravo.

I u posesivnosti, naravno.

Neki drugi muskarac da dira MOJU devojku.

Verujem da bih sav bes prema njoj iskalio na njemu, uz lazno opravdanje da 'on' radi nesto sto ne sme.

Da to, prakticno, radi MENI.

Neki macho ego trip.

Glupo, ne kazem, ali verujem da bi upravo tako bilo.

Verujem da bi mi se u tom trenutku racio jednostavno ugasio.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.

U ekstremnim situacijama sam led. Verujem da bih delovala izuzetno smireno, kontrolisano, dok bi mi chuka radila 200. I ne..ne bi bilo vristanja, poznajuci sebe, uz osmeh bi ih pitala dal hoce kafu, ako bi se trudili da izbegnu, insistirali bi jako ljubazno da bi bas bilo lepo da popijemo sokic, naravno kada se obuku, devojci bi ponudila cist peskir.
Bila bi olicenje ljubaznosti, osmeha i smirenosti. Ne postoji bolji nacin da se doticne osobe osete jos gore, zbunjeno i jadno,.
E sada, to sto bi mene ta moja "smirenost" verovatno kostala toga da imam puls 200, migrenu i verovatno zacetak cira na zelucu je druga stvar.
I bila bi u stanju da sedim sa njima i najnormalnije pitam kolko se znaju, pa kakvo je vreme napolju itd. Ali cvrsto, jako cvrsto NE BIH dozvolila da napuste stan dok se lepo ne iscaskamo.
E kada im je vec toliko neprijatno i toliko sam ih zbunila, e onda bi svojoj dragoj/dragom donela kofer iz ormana, i rekla da zna sta joj/mu je ciniti.
Ne oprastam prevaru jednostavno jer je poznato da sam jako tolerantna i otvorenih shvatanja, tako da nema potrebe da mi se ista radi iza ledja.
:mad:
Iako sada mnogo bolje vladam sobom, i verujem da cu sa godinama jos bolje - volim svoju samokontrolu- svesna sam koja se cena placa, i koliko to utice na zdravlje, i boleo bi me sada kurac sa licnu satisfakciju sujete, sto bi jelte bio rezultat toga da se oni osecaju lose.
Nije to vredno mog cira na zelucu i mogucih zdravstvenih problema zbog gutanja takve svinjarije da bih delovala kao faca - a znam da bih gore navedeno mogla da izvedem, i to savrseno.

Ali jebo ti to. Sada bih im se najebala i matere i djedova i krvi i oceva od jedan do nazad, pa nek izgledam ko emotivna histerija onoliko.
Moje zdravlje i moj sanity je najbitniji.
A sa osobom koja bi mi to priredila ne bih nikad vise rec progovorila. To je jedan od krajnjih dometa nepostovanja; jer ako nista drugo, trebalo bi da me poznaje toliko da zna da je mogla bar da me lepo pita da uzivmo u trisomu :lol:
By Hans
Well, ako zateknete osobu sa kojom ste dugo sa nekim...ona teško da će sa tom VODITI LJUBAV.Osoba koja vas vara jednostavno ne može voditi ljubav. Paradoksalno je. To bi se jednostavno moglo nazvati seksanjem kunića.

Izraz mi nekako ne 'leži'. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!