Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by M M and I
Naravno da ima pravo da me prevari...isto kao sto i ja imam pravo da mu dam shut-kartu onoga trenutka kad saznam za to.
Originally posted by trampUpitno
![]()
kakvo je to sad pitanje?![]()
Originally posted by svejednoPotpuno se slazem!
Postoji nesto sto ja zovem veza.
Izmedju dvoje ljudi.
Moze da bude kakva god da se oni dogovore.
Monogamna ili poligamna, svejedno.
Ali
DOGOVOR MORA DA SE POSTUJE.
Ovo jeste dublja tema.
Originally posted by Ulixja verujem da je razlog prevare nezadovoljstvo tekućim stanjem stvari. pa ako jeste tako, onda bih više voleo da o tome pričamo pre nego se desi neko sranje. najgora mi je ona varijanta: "prevario sam te zato što već neko vreme ja/ti/mi..." dakle, postoji neki problem koji se ne rešava, a cela stvar je mogla biti i bolje rešena.
Ima pravo u smislu da ga fizicki nista ne sprecava. Meni, svakako, ne pada napamet da ga nadgledam i uhodim; moj decko ima svo moje poverenje. Od njega ocekujem samo iskrenost; ukoliko bi me i prevario, ocekivao bih da mi to i kaze. A onda bismo videli kako i sta dalje.
Originally posted by 2Q2Bstr8Slazem se da je razlog prevare uglavnom nezadovoljstvo postojecim stanjem u vezi. Moj sadasnji decko i ja smo od pocetka resili da o svemu razgovaramo, jer je daleko bolje da probleme resimo u pocetku, ma kako to tesko ili bolno bilo, nego da to eskalira u nesto gore, sto bi moglo da nam pokvari vezu. Veza u kojoj postoji takav problem, koji bi jednog partnera naterao da trazi nekog drugog, a da ne moze, nece ili ne sme da razgovara sa deckom/devojkom i nije veza, bar ne onako kako ja shvatam vezu. A u osnovi mog shvatanje veze je iskrenost i komunikacija.
ja verujem da je razlog prevare nezadovoljstvo tekućim stanjem stvari. pa ako jeste tako, onda bih više voleo da o tome pričamo pre nego se desi neko sranje. najgora mi je ona varijanta: "prevario sam te zato što već neko vreme ja/ti/mi..." dakle, postoji neki problem koji se ne rešava, a cela stvar je mogla biti i bolje rešena.
e sad, ako neko "vara" zato što mislim da je neki "švaler", pa je to kao cool, pa ovo-ono, levo-desno, onda tu problem nije u "nama" nego u "njemu", pa je to već njegov problem. :shutkarta:Sa takvima se vise ne bih petljao ni u ludilu.
Originally posted by ...Originally posted by DinaDrugim recima: potrazi zenu
Ma Mazo znas onu nasu teoriju da 99% muskaraca vara... Ti se nadas da ces naci onaj 1%?![]()
![]()
Originally posted by SeamanStvarno? Nisi mi pricao... Nadam se da me nece napasti
Ni zene nisu cvjecke.Bas sam skoro bio svjedok jedne prevare.U pitanju je str8 djevojka.
Originally posted by UlixNE! Sex je samo jedan segment veze. Vrlo, vrlo vazan, ali za mene nije presudan. Ukoliko mislim da moj odnos sa partnerom vredi mnogo vise od sexa, bez problema cu mu oprostiti sto je pozeleo i kresnuo nekog...Originally posted by OldNewPorazavajuca cinjenica da nisi u stanju da seksualno zadovoljis partnera te ni najmanje ne potresa?
Ima pravo, isto pravo dajem i sebi. Prastam prevaru ako procenim da je u pitanju puko zadovoljavanje sexualnih potreba.![]()
Originally posted by *deni*Originally posted by 2Q2Bstr8Ok, ali dve plate su ipak vece od jedne.
ja više volim da svoju platu zaradim sam.![]()
Poenta price je da sam za to da se sve pare sliju u kucu, a ne da se arche na kurve, kafane i provod.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!