Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Lunja
Originally posted by Beogradjanin18
Npr. u prvom razredu u O.Š. sam redom stavio mamu pa tetku, pa tek onda tatu, uz obrazloženje da uprkos svemu, tetku volim više od tate...
... a onda si i sam izrastao u jednu. :hekla:

:giggle:
:flaming: :cupakosu: :kletva: :crkla: :giljotina: :avalon: :rafal:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by M M and I
Naravno da ima pravo da me prevari...isto kao sto i ja imam pravo da mu dam shut-kartu onoga trenutka kad saznam za to.
:up:upravo tako,slobodno neka prevari ali ako saznam:bye:my lover
Korisnikov avatar
By bigirl
Naravno da nema. Pravo na spavanje/ljubljenje sa drugim osobama je izgubila onog trenutka kad smo se poljubile prvi put.

Kao i ja, uostalom.

That's the point of a love relationship.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by tramp
:plavuso:

kakvo je to sad pitanje? :jutro:
Upitno :)

Ovo je u stvari vishe trebalo da bude neshto shto biste se vi zapitali, a manje bitno je da se piskara ovde... Tiche se nekih mojih pogleda na sex sa strane u vezi i mishljenja da vecina ljudi formira ideju o vezi na osnovu nekolicine shablona i da su nespremni i nedovoljno zreli da pravilno odreaguju u situaciji koja ispada iz tog shablona, kao shto je prevara, shta god ta rech znachila u njihovim glavicama...

Eto, bilo je par finih odgovora, i onih totalo idiotskih, i sumnjam da je vishe od dvoje-troje shvatilo shta sam hteo da pitam.
Dodushe i sam sam ostavio vishe nego dovoljno prostora za tako neshto. :)

Shta cu kad sam losh u ovom raspisivanju. :) )
Korisnikov avatar
By svejedno
Postoji nesto sto ja zovem veza.

Izmedju dvoje ljudi.

Moze da bude kakva god da se oni dogovore.

Monogamna ili poligamna, svejedno.

Ali

DOGOVOR MORA DA SE POSTUJE.

Ovo jeste dublja tema.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by svejedno
Postoji nesto sto ja zovem veza.

Izmedju dvoje ljudi.

Moze da bude kakva god da se oni dogovore.

Monogamna ili poligamna, svejedno.

Ali

DOGOVOR MORA DA SE POSTUJE.

Ovo jeste dublja tema.
Potpuno se slazem!

Ovo jeste tesko odrzivo (otvorena-odgovorna VEZA, s obzirom da su retki oni ljudi koji su dovoljno pametni i zreli da je uspesno imaju) ali NIJE nemoguce i zanimljivo je videti kako se moze odrzati!
Dogovor i medjusobno poverenje su kljucne reci u ovome! Meni je recimo, najveca bojazan koju moram da odstranim time sto bi njenu mogucnost eliminisao u startu- zaraza nekom bolestinom ukoliko mi partner nije MAKSIMALNO oprezan kada je sa drugima! Oko toga nema sale ni igranja!
A, to da li ce on zavoleti tu neku drugu osobu u toj avanturi s njim/njom, me ne brine puno, jer ako smo vec se dogovorili da imamo odgovornu otvorenu vezu, onda valjda jedan drugome verujemo dovoljno da znamo sta znaci pojam VEZA!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Ulix
Ima pravo u smislu da ga fizicki nista ne sprecava. Meni, svakako, ne pada napamet da ga nadgledam i uhodim; moj decko ima svo moje poverenje. Od njega ocekujem samo iskrenost; ukoliko bi me i prevario, ocekivao bih da mi to i kaze. A onda bismo videli kako i sta dalje.
ja verujem da je razlog prevare nezadovoljstvo tekućim stanjem stvari. pa ako jeste tako, onda bih više voleo da o tome pričamo pre nego se desi neko sranje. najgora mi je ona varijanta: "prevario sam te zato što već neko vreme ja/ti/mi..." dakle, postoji neki problem koji se ne rešava, a cela stvar je mogla biti i bolje rešena.

e sad, ako neko "vara" zato što mislim da je neki "švaler", pa je to kao cool, pa ovo-ono, levo-desno, onda tu problem nije u "nama" nego u "njemu", pa je to već njegov problem. :shutkarta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hajdete, ljudi, sta ste svi na kraj srca ?
Pametne zene ovako razmisljaju:
Neka ganja kurve okolo koliko god hoce, sve dok mi celu platu donosi u kucu, na ruke.
:yes:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja više volim da svoju platu zaradim sam. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2Q2Bstr8
Ok, ali dve plate su ipak vece od jedne.
Poenta price je da sam za to da se sve pare sliju u kucu, a ne da se arche na kurve, kafane i provod.
:tepih:
By Ulix
ja verujem da je razlog prevare nezadovoljstvo tekućim stanjem stvari. pa ako jeste tako, onda bih više voleo da o tome pričamo pre nego se desi neko sranje. najgora mi je ona varijanta: "prevario sam te zato što već neko vreme ja/ti/mi..." dakle, postoji neki problem koji se ne rešava, a cela stvar je mogla biti i bolje rešena.
Slazem se da je razlog prevare uglavnom nezadovoljstvo postojecim stanjem u vezi. Moj sadasnji decko i ja smo od pocetka resili da o svemu razgovaramo, jer je daleko bolje da probleme resimo u pocetku, ma kako to tesko ili bolno bilo, nego da to eskalira u nesto gore, sto bi moglo da nam pokvari vezu. Veza u kojoj postoji takav problem, koji bi jednog partnera naterao da trazi nekog drugog, a da ne moze, nece ili ne sme da razgovara sa deckom/devojkom i nije veza, bar ne onako kako ja shvatam vezu. A u osnovi mog shvatanje veze je iskrenost i komunikacija.
e sad, ako neko "vara" zato što mislim da je neki "švaler", pa je to kao cool, pa ovo-ono, levo-desno, onda tu problem nije u "nama" nego u "njemu", pa je to već njegov problem. :shutkarta:
Sa takvima se vise ne bih petljao ni u ludilu. :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Nema sanse da me prevari i da hoce.Rekla sam ako uspe da me prevari dobice Nobelovu nagradu.
:lol:
:love: :domino:
A da kojim slucajem i uspe,
pa to bi bila poslednja i prevara i posledni minuti zivota
:trol:
By fencysmurf
pa kako je ropstvo ukinuto davno, tako svi u mom posedu, ups, mojoj okolini imaju potpuno pravo da rade sta hoce i snose posledice . is as simple as that.

:elf:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja sam sa ovim pitanjem, i svojom posesivnošću imao jako velikih problema u prošlosti. Vremenom, naučio sam da se izborim sa time.
Doduše, jedna stvar se nije promenila. Onog trenutka kada provalim da me je prevario, o nama možemo da pričamo samo u prošlom vremenu.
Jednostavno, retko se vezujem, i kada to učinim veran sam kao pas. Isto to očekujem i sa druge strane.
Korisnikov avatar
By OldNew
Ima pravo, isto pravo dajem i sebi. Prastam prevaru ako procenim da je u pitanju puko zadovoljavanje sexualnih potreba.
By Ulix
Originally posted by OldNew
Ima pravo, isto pravo dajem i sebi. Prastam prevaru ako procenim da je u pitanju puko zadovoljavanje sexualnih potreba.
Porazavajuca cinjenica da nisi u stanju da seksualno zadovoljis partnera te ni najmanje ne potresa? :balon:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako zeli da bude sa mnom, nema pravo.Nikad ne bih oprostio prevaru.Cim pocne svrljanje sa strane, nesto nije u redu i takva veza mi ne treba.
Neka hvala.
Korisnikov avatar
By Dina
Ma Mazo znas onu nasu teoriju da 99% muskaraca vara... Ti se nadas da ces naci onaj 1%? :eevil:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Dina
Ma Mazo znas onu nasu teoriju da 99% muskaraca vara... Ti se nadas da ces naci onaj 1%? :eevil:
Drugim recima: potrazi zenu :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Seaman
Valjda me poznajes, znas da odmah resavam sebicne slucajeve.Radije cu biti sam neko sa tipom koji bi me varao.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by ...
Ni zene nisu cvjecke. :D Bas sam skoro bio svjedok jedne prevare.U pitanju je str8 djevojka.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ...

Nisam na to ipak mislila nego ga pozivam na realnost. I ja bih volela da kazem da bih volela da budem nekome jedina koju ce ikad videti, voleti, prva i poslednja misao i sve sem toga necu tolerisati. Samo je pitanje koliko to mogu i da nadjem a i ako mislim da sam nasla nije li laz...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Ni zene nisu cvjecke. :D Bas sam skoro bio svjedok jedne prevare.U pitanju je str8 djevojka.
Stvarno? Nisi mi pricao... Nadam se da me nece napasti :D ali ja mislim da su muskarci skloniji prevarama i menjanju partnerki/partnera. Naravno da ima i zena ovakvih i onakvih, kao i muskaraca, ali govorim o nekom vecinskom ponasanju, bar kako ga ja vidim.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Seaman

Nadam se da me nece napasti :D
Napada muskarce, a ne zene.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam mislila na nju, nego da me nece napasti ljudi sa foruma zbog iznosenja takvih stavova.
Korisnikov avatar
By Seaman
Nisam skontao. :D To cemo uz kaficu tj uz sok.:D
Korisnikov avatar
By OldNew
Originally posted by Ulix
Originally posted by OldNew
Porazavajuca cinjenica da nisi u stanju da seksualno zadovoljis partnera te ni najmanje ne potresa? :balon:
NE! Sex je samo jedan segment veze. Vrlo, vrlo vazan, ali za mene nije presudan. Ukoliko mislim da moj odnos sa partnerom vredi mnogo vise od sexa, bez problema cu mu oprostiti sto je pozeleo i kresnuo nekog...
Korisnikov avatar
By Seaman
I kad on shvati da ces ti tako da mu prastas, ponavljace to iz dana u dan. :D
Da li ces i dalje misliti da vas odnos vrijedi?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by *deni*
Ok, ali dve plate su ipak vece od jedne.
Poenta price je da sam za to da se sve pare sliju u kucu, a ne da se arche na kurve, kafane i provod.
:tepih:

Ama...moze da se nosi i on i njegova plata...Hvala lepo, moja plata je dovoljna za sve moje potrebe i njegova mi ne treba...Svoju platu slobodno moze da archi i na kurve i na kafane i na provod ako me prevari, jer me u tom slucaju ne interesuje ni on ni njegova plata ni njegove kurve ni njegove kafane...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!