Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Mr.Ja
Single and fabulous. :alexis:

Ali ustvari... :smiling:
Vishe nisam single... :zvizdi:

čekaj, a razlika između ova dva posta je - manja od dva sata?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By tramp
nisam single
prednosti biti single:
-vise vremena za posao
-vise vremena za prijatelje
-vise vremena za sebe

mana:
-previse vremena
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by tramp
nisam single
prednosti biti single:
-vise vremena za posao
-vise vremena za prijatelje
-vise vremena za sebe

mana:
-previse vremena
tako je.

:hail2:

previše vremena i previše sopstvenih neuroza koje sa drugima treba podeliti :D

mislim, kad je već sve jedna velika - patologija, onda neka bude interpersonalna i dobro orkestrirana

:hyper: :mazi: :minibounce: svi treeeba da znaju šta drugaaarstvo znači, zajedno smo lepši, zajedno smo jači :minibounce: :protest: :pirat: :bj: :mazi: :cvece:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Egon
.... definitvno postoji pod-kultura singlovanja ....

1) "ja volim svoju slobodu"
2) sit-comi nakon zavrshenog radnog dana
3) "ja i moja hrana"
4) The Smiths i Morrissey
5) "od sutra krecjem na plivanje"
6) "toliko knjiga josh nisam procitao/la"
7) " ma, to je samo kres-shema"
8) Tennesi Williams jer ... zasto da ne?

jel sam propustio nesto?
naochari

papuche

" i koju cju frizuru imati ove nedelje"
Korisnikov avatar
By deželaš
.... definitvno postoji pod-kultura singlovanja ....

1) "ja volim svoju slobodu"
2) sit-comi nakon zavrshenog radnog dana
3) "ja i moja hrana"
4) The Smiths i Morrissey
5) "od sutra krecjem na plivanje"
6) "toliko knjiga josh nisam procitao/la"
7) " ma, to je samo kres-shema"
8) Tennesi Williams jer ... zasto da ne?

jel sam propustio nesto?
naochari

papuche

" i koju cju frizuru imati ove nedelje"
ti si još u tom single-tripu?

:mazi:
Korisnikov avatar
By Egon
da o k... jesam ...

:sveca:
Korisnikov avatar
By deželaš
pa kad sastavljaš spiskove prednosti samačkog života

guzicu u pokret

:zacepi:
Korisnikov avatar
By Laika
Uh,..
Biti singl znaci ne praviti kompromis sa svojom slobodom jer po prirodi
stvari veza slobodu negde omedjuje.
Cak i najharmonicnija veza zahteva tolerisanje svega i svacega,
od tudjih obaveza, preko tudjih interesovanja, tudjih okolnosti,
tudjih zelja i ambicija, tudjih osecanja, tudjih raspolozenja, tudjih tripova i paranoja...
Nagrada se sastoji u tome sto zahvaljujuci vezi svoje potrebe/tripove/osecanja/raspolozenja/interesovanja... imas sa kim da
podelis. I ne samo podelis.
Svaka veza te negde ''pomeri'', naucis nesto novo o sebi,
ukoliko je veza kvalitetna ona oplemenjuje.

Naravno, praviti kompromis sa svojim sistemom vrednosti i
cimati se sa pogresnim ljudima je mnogo gora varijanta. Zato je bolje biti sam nego biti u losoj kombinaciji. :kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by xyz
To samo pokazuje da nismo spremni na kompromis kao vecina ostalih koji su u vezi samo da ne bi bili sami. Mi smo izbirljivi i imamo nivo :fancyklap:
Tacno! :fancyklap: :smeh:

Ja nekad imam strah da cu od nevidjene beskompromisnosti stici do nevidjenog kompromisa... Ali bar onda necu imati strah od novih godina, ne moze sve... :wink:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Dina
Originally posted by xyz
To samo pokazuje da nismo spremni na kompromis kao vecina ostalih koji su u vezi samo da ne bi bili sami. Mi smo izbirljivi i imamo nivo :fancyklap:

Ja nekad imam strah da cu od nevidjene beskompromisnosti stici do nevidjenog kompromisa... Ali bar onda necu imati strah od novih godina, ne moze sve... :wink:
Ne ulazim u veze samo da ne bih bio sam i da bih imao "osmisljene Nove Godine"... Znam na sta mislis kad kazes "strah od Novih Godina"...ali uvek postoji mogucnost da se to resi uz pomoc gomile prijatelja u blizoj okolini ili dosta daleko...Graditi vezu na necemu tako banalnom nije posteno ni prema drugima a tek pogotovo prema samima sebi.
Korisnikov avatar
By m..
:always single - never alone::harmonika:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Laika
Zato je bolje biti sam nego biti u losoj kombinaciji. :kafa:

pa dobro gde si ti, zhenoooo!!!!

:D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by M M and I
Originally posted by xyz

Ne ulazim u veze samo da ne bih bio sam i da bih imao "osmisljene Nove Godine"... Znam na sta mislis kad kazes "strah od Novih Godina"...ali uvek postoji mogucnost da se to resi uz pomoc gomile prijatelja u blizoj okolini ili dosta daleko...Graditi vezu na necemu tako banalnom nije posteno ni prema drugima a tek pogotovo prema samima sebi.
Sad je moguce... ali ne znam da li ce tako biti kroz nekoliko godina... i jos dalje u starosti... Ne mislim samo na novogodisnje proslave nego na zivot uopste. Ne kazem da cu ja napraviti taj "nevidjen kompromis", niti bilo kakav... Samo nekad to pozelim i strah me je od tih zelja kao sto me je strah i od zivota u kome cu biti sama...
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne znam. Zapao sam u fazu kada me avanture više apsolutno ne privlače, tako da mi ta prednost single života više i ne znači toliko.
Sa druge strane, nemam ni potrebu da gugučem sa nekim. Jednostavno, ono što meni u ovom trenutku nedostaje je neko sa kime ću da odigram igricu na kompu, porazgovaram o svom ili njegovom problemu, osetim njegov dah na jastuku.
Izgleda da mi mali nedostaje i više nego što to želim sebi da priznam.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by xyz

Sad je moguce... ali ne znam da li ce tako biti kroz nekoliko godina... i jos dalje u starosti... Ne mislim samo na novogodisnje proslave nego na zivot uopste. Ne kazem da cu ja napraviti taj "nevidjen kompromis", niti bilo kakav... Samo nekad to pozelim i strah me je od tih zelja kao sto me je strah i od zivota u kome cu biti sama...

A je...a zamisli da si u vezi koja je onako "sve polovicno"...i koja i nije bas ono sto zelis i u kojoj si samo da ne bi bila sama. Nesto bas i ne vidim kako su Nove Godine i ostali praznici narocito prijatniji i osmisljeniji u jednoj takvoj vezi?
Korisnikov avatar
By Deksi
nikad u zivotu nisam bio zaista zaljubljen...imao 2 vezice i na kraju se ispostavilo da su zaista bile nepotrebne jer nije to to....
Sada kuliram onako single.....nije lose ali nije ni divno....
Uglavnom bicu single dok se ne zaljubim...sto znaci jos dugo,dugo.....
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by xyz

A je...a zamisli da si u vezi koja je onako "sve polovicno"...i koja i nije bas ono sto zelis i u kojoj si samo da ne bi bila sama. Nesto bas i ne vidim kako su Nove Godine i ostali praznici narocito prijatniji i osmisljeniji u jednoj takvoj vezi?
Ni ja do sad nisam videla, mozda necu ni u buducnosti. Ako budem videla to ce biti onda kada se odreknem ideje da cu naci odgovarajucu osobu, a izmedju dva losa resenja - samoce i ne toliko odgovarajuce osobe ovo drugo mi se bude cinilo manje crno. Mozda cu onda pokusati da se ta veza i razvije pa ne bude sve tako polovicno... Ako bude losa, uvek postoji izlaz iz nje, samoca ce me cekati ;)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Laika
Uh,..
Biti singl znaci ne praviti kompromis sa svojom slobodom jer po prirodi
stvari veza slobodu negde omedjuje.
Cak i najharmonicnija veza zahteva tolerisanje svega i svacega,
od tudjih obaveza, preko tudjih interesovanja, tudjih okolnosti,
tudjih zelja i ambicija, tudjih osecanja, tudjih raspolozenja, tudjih tripova i paranoja...
Nagrada se sastoji u tome sto zahvaljujuci vezi svoje potrebe/tripove/osecanja/raspolozenja/interesovanja... imas sa kim da
podelis. I ne samo podelis.
Svaka veza te negde ''pomeri'', naucis nesto novo o sebi,
ukoliko je veza kvalitetna ona oplemenjuje.

Naravno, praviti kompromis sa svojim sistemom vrednosti i
cimati se sa pogresnim ljudima je mnogo gora varijanta. Zato je bolje biti sam nego biti u losoj kombinaciji. :kafa:

Pa nek me neko pita sto je obozavam. :obraz:
By Demona
Nisam singl:panker: ali kad jesam biram kad to necu biti:pas: sloboda kreativnosti:superheroj:mada kad se pogleda ni ova formalnost nije stega:leviathan:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by deželaš
Single and fabulous. :alexis:

Ali ustvari... :smiling:
Vishe nisam single... :zvizdi:

čekaj, a razlika između ova dva posta je - manja od dva sata?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Paa da... :blush:
Korisnikov avatar
By Lionac
dugo sam bio singl..pa dva meseca ne..pa sada opet singl

i mogu vam reci...

posle nekoliko nedelja smaranja pitanjima: sta time hteo..sto je to uradio...blabla...dodje jutro kada se probudis i osetis do jaja veliku slobodu :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
zene su lude.
ja sam zena.
2 lOOdaka se moStly unesrecuju.

///

doK se kod MENE ne srede neke stFari , i ne sHvatim ssta hocu, a ne samo sta NECU, bicu single.

p.s. aj fil lajk a viRgin :vogue:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by xyz
evo ja sam single

prednosti su sto nemam tahikardiju :giggle: , imam manje obaveza od ljudi koji su u vezi tako da mogu da provedem vise vremena u krevetu sto mi mnogo znaci jer sam po prirodi lenja, vise stizem da se posvetim lepoj literaturi, generalno sam ambicioznija kad sam single, ne moram stalno da gledam u mob i smisljam debilne poruke, ne moram da brinem gde je ona i sta radi, da li me voli i da li misli na mene :radosnice: , imam bolji apetit :smeh: , veza, izlasci i poklonchicji odnose kesh tako da imam i vise para SAMO ZA SEBE :evilgiggle: itd itd...
Stoji sve to, but... Citiraću nešto iz filma "About a boy" (koji preporučujem svakome ko misli da je sam sebi dovoljan)...

My life is made up of units of time.
Buying CDs: two units.
Eating lunch: three units.
Exercising: two units.
All in all I had a very full life. It's just that... it... didn't mean anything.

Lm, nisam single. :andjelak:
Korisnikov avatar
By shumadinac
pa sad, ne znam dal sam single, a ne znam ni dal je to veza...uglavnom nešto jeste, neka veza na manju daljinu, koja mi i odgovara...

ja se divim ljudima, a u isto vreme i ne mogu da ih shvatim, koji mogu po ceo dan da provedu sa "voljenom" osobom, a kamoli tek da budu bukvalno svaki dan zajedno, a pošto ni to nije dovoljno, još se između i zivkaju...možda sam to samo ja u pitanju, jer ne mogu da izdržim sa jednom soobom par dana zajedno...nema šanse...čim sam sa nekim (prijatelj, rođak, voljena osoba) više od par dana zajedno, iako se odlično slažemo, nesvesno tražim razloge samo da se svađamo, jer počinje užasno da me nervira svaka stvar koju uradi...zato mi odgovoraju veze tipa, da se vidimo par puta nedeljno, a na daljinu je tek najlepše, jer posle kad se konačno vidite, nema ničeg lepšeg :D
Korisnikov avatar
By Hys.
samo sam htela reci-postoje veze koje i pored svoje ozbiljnosti, duzine, itd., i dalje ne uskracuju slobodu osoba koje su u vezi. Bilo je davno kada sam ja bila single, ali secam se osecaja. I kada ga uporedim sa sadasnjim, ne vidim da sam izgubila slobodu, verovatno zato sto se specificno slazemo?
Verujem da bih JAKO zelela da budem ponovo sama ako bi ista od sledeceg bilo "zabranjeno" :
-nezavisni izlazak sa sopstvenim drustvom od starta
-da mogu da citam/pisem/pc/film....kada ja hocu i sta ja hocu
-mogucnost da svako radi kod kuce, napolje sta ga zanima i kada to drugu osobu ne interesuje
-da sumnjam da mogu da ostavim pismo/dnevnik i da ce osoba procitati
-da mu smeta moja devojka
-da ljubomorise ako izadjem sa muskim drustvom
-da mi prigovara sto pusim/pijem povremeno
-da ne voli moje roditelje
-da se tripuje da moze da mi naredjuje
sve gore navedeno vazi i za mene (sem dela sa devojkom :lol: )
Mislim da kada se zavole dve osobe koje izuzetno vole slobodu, nekada moze doci do odlicnog kompromisa koji radja jednu specificnu vezu koja ne gusi i daje prostor da obe osobe rastu i dopunjuju se.
Samo za to treba da postoji i deficit posesivnosti...a ja navedenu osobinu kao i voljena mi osoba poznajem samo kada su u pitanju moje dve blesave mace:)
Korisnikov avatar
By Kittrie
naraFski, nisam procitala ni 10 poSSto postova ovde

stiLL...
dok Sam preletAla primetih neke siLLne spisskove kojekakFih razlouga za i protivu fenomena SINGLIRANJA ...

kod mene je to prilicno jeDnostavno.
kaO sto rekoh, JA nisam svoja, JA ne znaM sta zelim od sebe/sa sobom etc; u staRtu ubiJa svaku mogucnost iole kValitetne 'veze' sa neKim drugim. i, to se pokaZalo dovoljNo puta, tj. absolutelY sFaki put kad sam bila sa nekim (nebitno da li se redi o 2 nedelje ili 6 godina).

so, i'm alone.
am i haPPy? duNNo.
i most certenly AM happier like this - comparing 2 the state i'm in when im with some1... ANYONE !!

i'm lOOking for stable ground; i am, really.
ok, let me rephrase that: i'm WAITING for that stable ground 2 find ME.
and , ernest extremist bY nature, i tend towards behavior that's 2 fckin intense; so, i'm either fire or ice . and when the fiRst crush fades i'm like 'hmmm ,yeah, i like u 2' :inauninterestedvoice:.
also, i have a short span of attention.
and , yeah, i've cheated (not necceseraly seXually) everY1 i've been with (though, mosT of it I do not consider 'cheating' ).
doEs that sounds liKe a stable ground? :molise:
buT, mostlY i'm famous for such a talent for creating ALL sort oF situations that will , inevitaBle, lead 2 a break-up (and, than i'm like, what tHe heLl juSt happend :lol: )

buT , otherwise i'm fckin great !! :smilegrin:

i guess, sometime, someOne wiLL appear and... i'LL feel at home with him/her :mete: . it's actually, almost everythinG i'm lOOking for in 'love department'. A beautiful, niceLy decorated, worm home built on stable ground (kliziSHte bjaZIIIIII) wiTh potencial eXistance oF , yeT, unknown, eXcitinG rOOms.
and, if not...
then it wont. as simPle as that.

fuf bROu :novine:

p.s. i'm actuallY just a big babY :maca:
:yes:
Korisnikov avatar
By Dirrty
kada sam previse dugo single onda me smori :)
ali mislim da ima vise prednosti:
npr ne grize me savest kada se muvam sa svima :) i vatam sa onekim :) ili nesto vise :)
i niko mi ne sere nista niti me smara niti me muci svojom ljubomorom....

i tako... :)
mana nema :P

salim se, pa ponekad ipak pozelim da imam pored sebe nekog ko ce me ceniti i postovati i koji ce me voleti, i ja njega naravno :hug:
Korisnikov avatar
By unic0rn
e da, manji racun za mobilni! :unic0rn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!