Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by tramptako je.
nisam single
prednosti biti single:
-vise vremena za posao
-vise vremena za prijatelje
-vise vremena za sebe
mana:
-previse vremena
Originally posted by Egonnaochari
.... definitvno postoji pod-kultura singlovanja ....
1) "ja volim svoju slobodu"
2) sit-comi nakon zavrshenog radnog dana
3) "ja i moja hrana"
4) The Smiths i Morrissey
5) "od sutra krecjem na plivanje"
6) "toliko knjiga josh nisam procitao/la"
7) " ma, to je samo kres-shema"
8) Tennesi Williams jer ... zasto da ne?
jel sam propustio nesto?
Originally posted by Egonti si još u tom single-tripu?Originally posted by Egonnaochari
.... definitvno postoji pod-kultura singlovanja ....
1) "ja volim svoju slobodu"
2) sit-comi nakon zavrshenog radnog dana
3) "ja i moja hrana"
4) The Smiths i Morrissey
5) "od sutra krecjem na plivanje"
6) "toliko knjiga josh nisam procitao/la"
7) " ma, to je samo kres-shema"
8) Tennesi Williams jer ... zasto da ne?
jel sam propustio nesto?
papuche
" i koju cju frizuru imati ove nedelje"
Originally posted by xyzTacno!
To samo pokazuje da nismo spremni na kompromis kao vecina ostalih koji su u vezi samo da ne bi bili sami. Mi smo izbirljivi i imamo nivo![]()
Originally posted by DinaNe ulazim u veze samo da ne bih bio sam i da bih imao "osmisljene Nove Godine"... Znam na sta mislis kad kazes "strah od Novih Godina"...ali uvek postoji mogucnost da se to resi uz pomoc gomile prijatelja u blizoj okolini ili dosta daleko...Graditi vezu na necemu tako banalnom nije posteno ni prema drugima a tek pogotovo prema samima sebi.Originally posted by xyzTacno!
To samo pokazuje da nismo spremni na kompromis kao vecina ostalih koji su u vezi samo da ne bi bili sami. Mi smo izbirljivi i imamo nivo![]()
![]()
![]()
Ja nekad imam strah da cu od nevidjene beskompromisnosti stici do nevidjenog kompromisa... Ali bar onda necu imati strah od novih godina, ne moze sve...![]()
Originally posted by M M and ISad je moguce... ali ne znam da li ce tako biti kroz nekoliko godina... i jos dalje u starosti... Ne mislim samo na novogodisnje proslave nego na zivot uopste. Ne kazem da cu ja napraviti taj "nevidjen kompromis", niti bilo kakav... Samo nekad to pozelim i strah me je od tih zelja kao sto me je strah i od zivota u kome cu biti sama...Originally posted by DinaNe ulazim u veze samo da ne bih bio sam i da bih imao "osmisljene Nove Godine"... Znam na sta mislis kad kazes "strah od Novih Godina"...ali uvek postoji mogucnost da se to resi uz pomoc gomile prijatelja u blizoj okolini ili dosta daleko...Graditi vezu na necemu tako banalnom nije posteno ni prema drugima a tek pogotovo prema samima sebi.Originally posted by xyzTacno!
![]()
![]()
Ja nekad imam strah da cu od nevidjene beskompromisnosti stici do nevidjenog kompromisa... Ali bar onda necu imati strah od novih godina, ne moze sve...![]()
Originally posted by DinaOriginally posted by M M and ISad je moguce... ali ne znam da li ce tako biti kroz nekoliko godina... i jos dalje u starosti... Ne mislim samo na novogodisnje proslave nego na zivot uopste. Ne kazem da cu ja napraviti taj "nevidjen kompromis", niti bilo kakav... Samo nekad to pozelim i strah me je od tih zelja kao sto me je strah i od zivota u kome cu biti sama...Originally posted by DinaNe ulazim u veze samo da ne bih bio sam i da bih imao "osmisljene Nove Godine"... Znam na sta mislis kad kazes "strah od Novih Godina"...ali uvek postoji mogucnost da se to resi uz pomoc gomile prijatelja u blizoj okolini ili dosta daleko...Graditi vezu na necemu tako banalnom nije posteno ni prema drugima a tek pogotovo prema samima sebi.Originally posted by xyzTacno!
![]()
![]()
Originally posted by M M and INi ja do sad nisam videla, mozda necu ni u buducnosti. Ako budem videla to ce biti onda kada se odreknem ideje da cu naci odgovarajucu osobu, a izmedju dva losa resenja - samoce i ne toliko odgovarajuce osobe ovo drugo mi se bude cinilo manje crno. Mozda cu onda pokusati da se ta veza i razvije pa ne bude sve tako polovicno... Ako bude losa, uvek postoji izlaz iz nje, samoca ce me cekatiOriginally posted by DinaOriginally posted by M M and ISad je moguce... ali ne znam da li ce tako biti kroz nekoliko godina... i jos dalje u starosti... Ne mislim samo na novogodisnje proslave nego na zivot uopste. Ne kazem da cu ja napraviti taj "nevidjen kompromis", niti bilo kakav... Samo nekad to pozelim i strah me je od tih zelja kao sto me je strah i od zivota u kome cu biti sama...Originally posted by DinaNe ulazim u veze samo da ne bih bio sam i da bih imao "osmisljene Nove Godine"... Znam na sta mislis kad kazes "strah od Novih Godina"...ali uvek postoji mogucnost da se to resi uz pomoc gomile prijatelja u blizoj okolini ili dosta daleko...Graditi vezu na necemu tako banalnom nije posteno ni prema drugima a tek pogotovo prema samima sebi.Originally posted by xyzTacno!
![]()
![]()
A je...a zamisli da si u vezi koja je onako "sve polovicno"...i koja i nije bas ono sto zelis i u kojoj si samo da ne bi bila sama. Nesto bas i ne vidim kako su Nove Godine i ostali praznici narocito prijatniji i osmisljeniji u jednoj takvoj vezi?
Originally posted by Laika
Uh,..
Biti singl znaci ne praviti kompromis sa svojom slobodom jer po prirodi
stvari veza slobodu negde omedjuje.
Cak i najharmonicnija veza zahteva tolerisanje svega i svacega,
od tudjih obaveza, preko tudjih interesovanja, tudjih okolnosti,
tudjih zelja i ambicija, tudjih osecanja, tudjih raspolozenja, tudjih tripova i paranoja...
Nagrada se sastoji u tome sto zahvaljujuci vezi svoje potrebe/tripove/osecanja/raspolozenja/interesovanja... imas sa kim da
podelis. I ne samo podelis.
Svaka veza te negde ''pomeri'', naucis nesto novo o sebi,
ukoliko je veza kvalitetna ona oplemenjuje.
Naravno, praviti kompromis sa svojim sistemom vrednosti i
cimati se sa pogresnim ljudima je mnogo gora varijanta. Zato je bolje biti sam nego biti u losoj kombinaciji.![]()
Originally posted by xyzStoji sve to, but... Citiraću nešto iz filma "About a boy" (koji preporučujem svakome ko misli da je sam sebi dovoljan)...
evo ja sam single
prednosti su sto nemam tahikardiju, imam manje obaveza od ljudi koji su u vezi tako da mogu da provedem vise vremena u krevetu sto mi mnogo znaci jer sam po prirodi lenja, vise stizem da se posvetim lepoj literaturi, generalno sam ambicioznija kad sam single, ne moram stalno da gledam u mob i smisljam debilne poruke, ne moram da brinem gde je ona i sta radi, da li me voli i da li misli na mene
, imam bolji apetit
, veza, izlasci i poklonchicji odnose kesh tako da imam i vise para SAMO ZA SEBE
itd itd...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!